English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGE DAGE 01:01:02

Shopping Globalt
Én Verden, Én Pris

LightInTheBox.com leverer  verden over til næsten hvert land  på hele kloden.

Vælg valuta: $ USD

Vidensbase

Søg i dine spørgsmål?

Hvordan kan jeg tjekke min ordre status?

Hvordan tjekker jeg min ordrestatus?

LightInTheBox har en meget nem måde for brugerne at holde styr på deres konto.

• 1. Log ind på din konto, og klik på Mine ordrer øverst til venstre på siden

• 2. Du vil derefter være i stand til at se alle dine ordrer og deres aktuelle status.

For at forstå hvad vores forskellige ordrestatusser betyder, klik her.

Kom med i vores community

Om LightInTheBox.com
Pladsering & Arbejdstid
Kundeservice
Kontakt Os
Spor Din Ordre
Hjælpeside og Vidensbase
Betaling & Fragt
Vore Retningslinjer
Retningslinjer for Retur