English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGE DAGE 01:01:02

Den globale butik Lynsalg Mobil-apps

LightInTheBox.com leverer  verden over til næsten hvert land  på hele kloden.

Vælg valuta: $ USD

Vidensbase

Søg i dine spørgsmål?

Hva Er LightInTheBox sin PayPal Konto?

Du kan sende penger direkte til vår konto hos PayPal, selv om det er bedre å først ta kontakt med oss via chat på nettet (gå til det øvre hjørnet på høyre side, og klikk på valgmuligheten for chat på nettet).

Vår konto hos PayPal er: order@litb-inc.com (Vennligst bekreft med oss før du foretar en betaling).

Vennligst ikke send forespørsler til oss på denne e-postadressen.  Dersom du trenger assistanse, vennligst kontakt kundeservice eller benytt funksjonen for chat på nettet.