English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Den globale butik Lynsalg Mobil-apps

LightInTheBox.com leverer  verden over til næsten hvert land  på hele kloden.

Vælg valuta: $ USD

Vidensbase

Søg i dine spørgsmål?

Hvordan sjekker jeg bestillingsstatusen?

Hvordan sjekker jeg bestillingsstatusen?

LightInTheBox gjør det enkelt for sine brukere å holde styr på sin konto.

• 1. Logg inn på "Min Konto" og klikk på "Mine Bestillinger" øverst i venstre hjørne på velkomstsiden.

• 2. I "Mine Bestillinger" vil du kunne se alle dine bestillinger og den aktuelle statusen for hver vare.

For å forstå hva våre forskjellige bestillingsstatuser betyr, klikk her.