English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Maailmanlaajuinen kauppasi Pikatarjous Ohjelmat

LightInTheBox.com toimittaa tuotteita maailmanlaajuisesti, lähes jokaiseen maahan ympäri maailmaa.

Valitse valuuttasi: $ USD

Tietopankki

Etsi kysymyksiä?

En vare var tapt eller skadet under frakt

En vare var tapt eller skadet under frakt

Dersom din vare ble skadet eller tapt under frakt så har du krav på full refundering. Når du forespør kundeservice om en refundering, vennligst gi fotografier som tydelig viser problemet med varen sammen med leveransenummeret, så snart som mulig. Vennligst også fremlegg dokumentasjon for "bevis på skade" fra din leveringstjeneste. Som et alternativ så kan du åpne varen foran personen som leverer den, og dersom du finner ut at den har blitt skadet under frakt, du kan avslå den. Deretter kontakt oss og fortell at du har avslått pakken (se ovenfor), og LightInTheBox vil deretter umiddelbart sende deg en ny.

Join our community

Company Info
About LightInTheBox.com
Location & Working Hours
Testimonials
Career
Site Map
Our Guarantee
Press Releases
LightInTheBox In The News
NewsInTheBox
Investor Relations
Customer Service
Contact Us
Track Your Order
Help Page and Knowledge Base
Payment & Shipping
Payment Methods
Shipping Guide
Locations We Ship To
Estimated Delivery Time
Company Policies
Return Policy
Privacy Policy
Terms of Use
Intellectual Property Infringement Policy
Other Business
Wholesale
Dropship
Partners
Affiliate Program