English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Maailmanlaajuinen kauppasi Pikatarjous Ohjelmat

LightInTheBox.com toimittaa tuotteita maailmanlaajuisesti, lähes jokaiseen maahan ympäri maailmaa.

Valitse valuuttasi: $ USD

Tietopankki

Etsi kysymyksiä?

Miten maksetaan PayPalilla

" Miten PayPalillä maksetaan.

Et tarvitse PayPal-tiliä ennen tilaamista LightInTheBox.comista. Me tarjoamme kaksi tapaa maksaa PayPalilla, jotka ovat seuraavat:

Menetelmä yksi
Ostoskärry -sivulta napsauta käytyäsi läpi artikkelisi. Lähdet silloin LightInTheBox.comista ja tulet PayPaliin. Kirjaudu sisään PayPal-tiliisi tai luo tili, jos sinulla ei ole vielä tiliä, noudattaen PayPalin antamia ohjeita. Kun olet täyttänyt maksutietosi, sinut ohjataan takaisin sivustollemme, josta valitset lähetysmenetelmäsi ja suoritat tilauksesi loppuun.

Menetelmä kaksi
Ostoskärrystäsi valitse ja sinut ohjataan sitten Tilaustiedot -sivulle. Maksumenetelmät-kohdasta valitse PayPal ja napsauta sitten Jatka kassalle. Siirryt sitten PayPalin, josta voit kirjautua sisään PayPal-tilillesi tai luoda tilin noudattamalla PayPalin antamia ohjeita. Kun olet kirjautunut sisään, voit suorittaa tilauksesi maksun.

"

Join our community

Company Info
About LightInTheBox.com
Location & Working Hours
Testimonials
Career
Site Map
Our Guarantee
Press Releases
LightInTheBox In The News
NewsInTheBox
Investor Relations
Customer Service
Contact Us
Track Your Order
Help Page and Knowledge Base
Payment & Shipping
Payment Methods
Shipping Guide
Locations We Ship To
Estimated Delivery Time
Company Policies
Return Policy
Privacy Policy
Terms of Use
Intellectual Property Infringement Policy
Other Business
Wholesale
Dropship
Partners
Affiliate Program
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems