λάβετε έκπτωση έως και 30%, μόνο από την εφαρμογή
Υποστήριξη
Αποστολή σε : / $USD

Αποστολή σε

Ηνωμένες Πολιτείες

Νόμισμα

$ USD
  • $ USD
  • CNY
  • EUR
  • £ GBP
  • $ CAD
  • $ AUD
  • CHF
  • $ HKD
  • ¥ JPY
  • p. RUB
  • R$ BRL
  • $ CLP
  • kr. NOK
  • kr. DKK
  • ريال SAR
  • Kr. SEK
  • KRW
  • ILS
  • $ MXN
  • S$ SGD
  • $ NZD
  • $ ARS
  • Rs INR
  • $ COP
  • درهم‎ AED
  • CZK
  • PLN
  • ريال OMR
  • د.ب BHD
  • د.ك KWD
  • ريال QAR
  • £ EGP
  • JD JOD
  • Rp IDR
  • ฿ THB
  • Ft HUF
  • kn HRK
  • lei RON
  • TRY
  • KZT
  • лв BGN
  • R ZAR
Αποθήκευση

Γνωσιακή Βάση

Αναζήτηση στις ερωτήσεις σας?

Hur kan jag spåra mitt paket?

När en beställning har skickas kommer vi att skicka dig en e-leveransbekräftelse som innehåller ditt spårningsnummer. Klicka bara på länken och det kommer att ta dig till UPS, FedEx eller annan webbsida, beroende på vem som levererar ditt paket. Därifrån kan du använda spårningskoden för att spåra ditt paket.

Du kan även spåra din order i Mina Orders:

• 1. Logga in på ditt konto och klicka Mina Orders.
  • 2. Klicka på den order du vill spåra.
  • 3. Klicka på spårningslänken bredvid leveransinformationen.
  • Notera: tyvärr är spårning inte alltid tillgängligt för Super Saver-leverans.
  • 4. Du kommer då att slussas till fraktföretagets hemsida där du kan ange ditt spårningsnummer och ta reda på var ditt paket är.

ATest