Boodschap Van LightInTheBox:

Beste Klanten,

In de laatste jaren heeft LightInTheBox donaties geleverd om te helpen in de steunverlening aan diegenen die getroffen waren door de overstromingen in Hunan en de aardbeving en sneeuwstorm in Wenchuan. LightInTheBox is een groot voorstander van maatschappelijk verantwoord ondernemen en gelooft sterk in de maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven – we helpen graag waar dit nodig is.

In December 2011 werden wij benaderd door Little Flower Projects en wij waren direct onder de indruk van hun werkzaamheden. In China komt het op plekken nog steeds voor dat zieke en verarmde kinderen verlaten worden. Little Flower Projects doet geweldig werk door talloze van deze kinderen een nieuw thuis aan te bieden. Hoe meer kinderen en baby’s zij echter onder hun hoede nemen, hoe meer ruimte en faciliteiten zij nodig hebben. Doe daarom met ons mee en geef ook uw steun aan Little Flower Projects.

Winkel nu in onze Goede Doelen Sale , en wij zullen 5% van uw bestelling doneren aan Little Flower Projects. Deze goede doelen sale is een samenwerking voor lange termijn voor ons bij LightInTheBox. Wij danken u alvast hartelijk voor uw medewerking!

Geniet Van Het Winkelen Bij Ons!

Meer Weten…

Wat is Little Flower Projects?

Little Flower Projects is een outreach programma van China Little Flower, Inc -- een 501c(3) non-profit organisatie geregistreerd in de VS. Sinds 1995 hebben deze zeer effectieve, grassroots, kleinschalige, kosten-efficiënte projecten in China talloze kinderen in nood geholpen. Ze focussen op het verstrekken van gespecialiseerde zorg aan verwaarloosde en verlaten kinderen koesteren van de groei en opvoeding van oudere gehandicapte weeskinderen. Ons werk in China begon met een tehuis voor gehandicapte weeskinderen in de oostelijke provincie Shandong in 1998. Sindsdien hebben we onze werkzaamheden uitgebreid naar andere delenvan Noord China. p/>

Ons doel is om samen te werken met lokaal personeel en onze kennis en ervaring aan hen over te dragen en zo op duurzame wijze ons werk uit te breiden in heel China.

Al het administratieve and financiele management wordt gedaan door vrijwilligers of wordt betaald door donaties die specifiek voor dat doeleinde zijn gedaan. Op deze manier gaan 100% van de donaties direct naar de het welzijn van de kinderen.

Enkele van Little Flower Projects zijn:

1. Hospice zorg voor weeskinderen
2. Educatieve Groepspleegzorg
3. Speciale Zorg baby’s
4. Langdurige zorg voor ernstig gehandicapte kinderen
5. Speciale doelen

Hospice: In ons hospice programma verstrekken we comfort, liefde, en zorg aan weeskinderen in de laatste fase van hun leven. Hoewel het moeilijk is om de kleintjes te zien en lijden en uiteindelijk sterven, zien wij het als een groot voorrecht om voor deze kleine kinderen te zorgen en hun korte leventjes te vullen met liefde en geluk.

Educatieve Groepspleegzorg: Deze tehuizen helpen fysiek gehandicapte kinderen van schoolleeftijd door een ondersteunende omgeving te bieden waarin zij naar school kunnen en aan hun levens competenties kunnen werken. Op deze manier hopen wij dat zij op een dag zelfstandig door het leven kunnen gaan. We accepteren kinderen met uiteenlopende fysieke beperkingen, zoals spina bifida, hersenverlamming, misvormde ledematen, spraak problemen, doofheid en slechtziendheid.

Speciale Zorg voor Kinderen: Onze weeshuizen bieden intensive care aan verlaten baby’s met complexe medische behoeften. We focussen op het zorgen voor te vroeg geboren baby’s, baby’s met misvormde voeten en baby’s met aangeboren afwijkingen of een ziekte die deskundige verpleegkundige zorg vereist. Deze baby’s blijven bij ons totdat zij weer sterk genoeg zijn om terug naar hun familie te gaan.

Langdurige Zorg: In dit programma zorgen we voor oudere gehandicapte wezen met ernstige geestelijke en fysieke beperkingen. Deze kinderen maken geen kans om ooit geadopteerd te worden, of zelfstandig te wonen als volwassenen. Dit werk is niet voor de kleinmoedigen en de beloningen zijn vaak subtiel – maar op een zekere manier maakt dit het werk juist diep menselijk. Deze kinderen leren ons zoveel over liefde!

Speciale Doelen: We worden vaak benaderd voor het verstrekken van hulp in bijzondere situaties. Dit zijn vaak wezen, kinderen met een hoog risico verlaten te worden of arme families met een bepaalde financiele behoefte. Speciale doelen zijn onder andere verzoeken voor levensreddende operaties, schoolgeld, en pleegzorg voor kinderen met een adoptie in afwachting etc. Dit soort gevallen – en nog veel meer – komen vaak op ons pad. Als u meer wilt weten over Little Flower Projects, klik dan hier>>.

LightInTheBox.com