Print denne side

Købsguide til Tatoveringssæt

Basal Viden og Brug af Tatoveringstilbehør

Håndtag:

Håndtaget bruges som forbindelsen mellem maskinen og spidsen. Dette er den del, som du holder i under tatoveringsprocessen.

Spids:

Spidsen er sat sammen med enden af håndtaget. Disse varierer i størrelse afhængig af nummer, størrelse og facon på den nål, du bruger. Enderne på dine nåle hviler i dem for at hjælpe med at styre dem, mens maskinen skaber kraft i nålen.

Nål:

Nåle bruges til at føre blækket ind i underhudslaget, hvorved tatoveringen bliver permanent. Nålene, der anvendes, falder normalt indenfor kategorien skarpe nåle, og er fasthæftede til en nålestang. Der er to forskellige typer tatoveringsnåle, som bruges til specifikke opgaver, en linjeringsnål og en skyggelægningsnål.

Blækskål og blækskålsholder:

Blækskåle bruges til at rumme forskellige farver. Der bruges nye blækskåle til hver tatovering, og en for hver farve, for at forhindre smitte fra den ene kunde til den næste.

Øvelseshud:

Øvelseshud er ikke helt som rigtig hud, men den er fantastisk at øve sig på, så den nye kunstner kan lære at betjene sin nye maskine. Der er to typer, en med specifikke billeder og en anden uden billeder, og du kan prøve lige, hvad du vil.

Anti-ar-creme:

Huden skal smøres, før nålen kan trænge ordentligt igennem og injicere farve ind i det 2. lag. Ved mangelfuld smøring kan det ske, at du laver alvorlige ar på en kunde. Den hjælper også til at fjerne overskydende pigment fra huden efter tatovering.

Jackstik:

Jackstikket bruges til at tilslutte tatoveringspistolens magnetiske spiral til strømforsyningen.

Fodpedal

Fodpedaler kan bruges til at tænde og slukke for strømmen med foden, hvorved hænderne frigøres til at arbejde med tatoveringsprocessen.

O-ring:

O-ringene sættes på for at for at forhindre slør mellem den forreste fjeder og armaturbarren. Det udjævner lyd og funktion. O-ringe vil få din maskine til at køre en smule hurtigere på grund af den lille smule ekstra spænding, som de tilfører frontfjederen. Men du skal også bruge en smule højere spænding til at drive den med den.

Nåle-gummigennemføring:

Nåle-gummigennemføringer placeres for enden af armaturbarren, lige under maskinfjederen. Krog nålens loop på gummigennemføringen. Formålet er at sikre, at enden af nålestangen (loopet) sidder tæt til.

Gummibånd:

Gummibånd bruges rundt om maskinen for at hjælpe med at holde nåle på bagsiden af tubens spids, hvorved placeringen af nålespidsen stabiliseres, når den kommer ud af og går tilbage i spidsen.

Sæt Justeringsværktøj (Unbrakonøgle):

Unbrakonøglen er et stykke værktøj med et sekskantet tværsnit, som bruges til at skrue bolte og skruer, som har sekskantet hoved. I tatoveringssættet bruges unbrakonøglen til at justere maskinens eller håndtagets skruer. I de fleste sæt er der to eller tre unbrakonøgler vedlagt.

Barberknive:

Barberknive bruges til at barbere hår for at sikre, at hudområdet er hårfrit før tatovering. Engangsbarberknive er nødvendigt.

Handsker:

Engangshandsker bruges til at beskytte tatovøren og kunderne mod smitte.

Sådan Vælger Du
For begyndere:

1. Et godt tattoo sæt skal indeholde som minimum to kvalitets tattoo maskiner og det er at foretrække at hvis det har tre eller fire. På denne måde kan du bruge en til at trække linjer op og en anden til shading uden at skulle afbryde processen. Hvis du har mere end en enkelt maskine kan du let skifte fra en farve til en anden.

2. Et godt tattoo sæt indeholder forskellige spidser, nåle og farver der sikrer at du ikke kommer udfor en mangel på¨forsyninger. Du bør have en god mængde af de farver der oftest bliver brugt, som for eksempel sort for optrækning af linjer og andre basale farver som rød, gul og blå. Det er normalt en god ide at have ekstra blæk farver og nåle.

3. Det indeholder også øve materialer for at du kan vænne dig til at bruge tattoo maskinerne og de andre forsyninger inden du tatoverer på rigtig hud. Strøm forsyning og andet tilbehør er også nødvendigt for en god tatovering.

For professionelle:

Lightinthebox.com tilbyder et anderledes udvalg til profesionelle:

1. Top kvalitets Håndlavede Damaskus stål tattoo sæt: Damaskus stål er karaktiseret ved dets hårdhed og modstand overfor rust og er anset som det bedste material for tattoo maskiner. Hver Damaskus maskine har et unikt udseende, ikke to er ens.

2. Udover dette tilbyder Lightinthebox.com forskellige tattoo maskiner og tattoo tilbehør til daglig brug som, tattoo nåle, blæk farver, overførset og forsyninger, maskin dele, etc. Vi tilbyder gaver eller rabat på store ordrer.

Sådan Samler du Tatoveringssæt

1. At forbinde Spids og Tube

Fjern tuben og spidsen fra deres emballering og forbind dem ved at bruge justeringsværktøjet (unbrakonøglen).

2. Fastgøring af Tuben til Maskinen

Tag gummihandsker på for at bevare hygiejnen under montering. Sæt enden af tuben ind i åbningen på forsiden af tatoveringsmaskinen, og juster skruerne for at fastgøre den.

3. Isætning af Nålen:

Sæt nålen ind i tuben. Vær omhyggelig med ikke at røre indersiden af tuben.

4. Fastgøring af Nålen med et Gummibånd og Gummigennemføring

Placer adskillige gummibånd rundt om tatoveringsmaskinens spiraler og over nålens skaft for at stabilisere nålen og holde den på plads. Put nålen gennem plastikgennemføringen på maskinen, og sørg for, at den er sikkert på plads.

5. Tilslutning af Maskinen til Strømforsyningen.

Forbind fodpedalen og jackstikket med strømforsyningsboksen.

6. Tilslutning af Jackstikket

Klem jackstikkets spidser sammen og tilslut jackstikket til de små huller på bagsiden af tatoveringsmaskinen. Det er ligegyldigt, hvilken af jackstikkets ledere, der er tilsluttet hvilket hul.

7. Testning af Maskinen

Sæt til strømforsyningen, og tænd. Tryk på fodpedalen, og skru gradvist op for knappen på strømforsyningen, indtil tatoveringsnålen bevæger sig frit op og ned. Put din finger under gennemføringen for at tjekke. Hvis maskinen sænker farten, når du gør dette, skal du skrue op for strømknappen, indtil maskinen kan håndtere en lille smule modstand.

8. Forberedelse af Tatoveringsblækket

Vælg din blækfarve, og hæld omhyggeligt noget blæk i blækskålen, som sidder på maskinens holder. Når du har noget blæk i blækskålen, kan du begynde at tatovere.

Sådan Påføres Tatoveringer

1. Vælg en stencil med dit foretrukne design. Hvis du er begynder, foreslår vi, at du øver dig på den øvelseshud, som følger med dit tatoveringssæt, før du forsøger dig med en rigtig tatovering.

2. Overfør stencilen på det hudområde, som du vil lave en tatovering på. Brug oliesmøremidlet til at lette overførslen.

3. Smør cremen til at modvirke ar på huden. Det er nyttigt at gøre dette gennem hele tatoveringsprocessen.

4. Når du linjerer, bør du bruge linjeringstatoveringsmaskinen til lave omrids på dine tatoveringsdesign.

5. For påføre skygge og farve, bør du udfylde dit design med højkvalitetsskyggetatoveringsmaskinen.

6. Smør cremen til at modvirke ar på huden igen, når linjering og skygge er blevet påført.

7. Efterpleje er vigtig. Vi råder dig til at dække det nytatoverede område med plastfolie for at beskytte området mod støv og modvirke enhver mulig infektion.

8. Hold din nye tatovering ren. Ca. tre timer efter påføring af din tatovering, bør du rengøre det tatoverede område med lunkent vand og en mild, flydende antibakteriel eller animikrobiel sæbe. Tør huden med et rent håndklæde, når du har vasket den. Vent, indtil tatoveringen er tør, og smør cremen til at modvirke ar på igen.

9. Rekonvalescensperioden vil variere. Normalt vil tatoveret hud hele indenfor en uges tid. Det anbefales, at du holder din tatoverede hud beskyttet, selv efter at heling er åbenbar.

Anbefalinger & Tips
For Modtageren af Tatoveringen:

1. Indtag ikke alkohol eller solbad før tatoveringen udføres.

2. Hvil dig, og tag et brusebad før tatoveringen.3. Tag ikke brusebad eller bad indenfor 3 timer efter tatoveringen.

4. Smør cremen til at modvirke ar på din tatoverede hud, når du igen kan tage brusebad, før du går i brusebad eller bad. Brug ikke sæbe på det tatoverede område.

5. Fortsæt med at smøre creme til at modvirke ar på den tatoverede hud i en eller to dage, efter du har fået tatoveringen påført.

6. Afskalning af huden er normalt efter tatovering. Når din hud heler, vil tatoveringens farver og design komme frem. Hvis nogle farver ikke kommer frem eller er svage, er det muligt at gentatovere.

7. Efter tre til fem dage vil der dannes skorpe på den tatoverede hud, og det kan klø. Der må ikke kløs i området. Derimod vil det modvirke kløe at duppe eller påføre creme til at modvirke ar blidt.

8. Brug løst tøj så meget som muligt efter tatoveringen.

9. Hvis der opstår et usædvanligt problem, bør man kontakte en tatovør. Tag aldrig imod råd fra ikke-professionelle.

For Tatovører:

1. Brug ikke nålen på andet end hud eller øvelseshuden.

2. Sørg for, at nålen er slukket, når du smører creme til at modvirke ar på din kundes hud.

3. Hvis nålen ikke er lige, vil tatoveringen ikke lykkes. Hvis dette forekommer, bør du justere let og derpå udføre en test på øvelseshud.

4. Efter tatovering skal nåle og spidser steriliseres, og tatoveringsmaskinen skal rengøres for at undgå, at den ruster. LightInTheBox.com leverer x50 præfabrikerede sterile tatoveringsnåle i dit tatoveringssæt.

Tatoveringsmaskine Fejlfinding

Hvis din maskine ikke virker, er en sandsynlig årsag en åbning i dit kredsløb eller kortslutning. Du skal tjekke alle mulige forbindelsesdele for at sikre, at de er forbundet ordentligt, inklusive kontaktpunkter, tatoveringsmaskinekondensator, strømforsyning, fodpedal og jackstik.

1. Forbind strømforsyningen, og tænd den. Sørg for, at indikatoren bliver rød.

2. Lederne på jackstikket kan røre hinanden og skabe en kortslutning. Adskil lederne, og prøv igen.

3. Kontaktskruen er måske ikke tæt nok på fjederen og har måske ikke god kontakt, hvilket kan medføre en kortslutning. Sluk for strømmen for at frigive kontaktskruen, flyt den til dens rette plads, og tænd for strømmen igen.

4. Kontaktskruen rører ikke fjederen. Sluk for strømmen for at frigive kontaktskruen, tjek dens position for at sikre, at den rører fjederen, og stram derpå skruen for at fastgøre den.

Vores Sikkerhedscertifikater

Autentiske CE- og FCC-certifikater beviser sikkerheden ved og kvaliteten af vores tatoveringsmaskiner. Vores fabrik har ti års erfaring i at fremstille tatoveringsmaskiner: Vi anbefaler, at du ikke køber produkter, som ikke har autentiske CE- og FCC- sikkerhedscertifikater. Hivs du gør, kan du risikere din og din kundes’ .

For det sjældne tilfælde, at du får et problem med vores produkter, tilbyder vi, for din beskyttelse, en etårig garanti.

Betingelser for Forsendelse og Returneringer
Forsendelse

Din pakke vil blive sendt via EMS. Hurtig levering lige til din dør indenfor 6-8 arbejdsdage.

Betingelser for Returnering
Alle varer, undtagen steriliserede produkter som nåle og blæk, kan returneres indenfor 7 dage fra levering. Oplys venligst grunden til returneringen tydeligt på pakken.

• Kunder kan blive pålagt at betale op til 20 % gebyr på returnerede varer, for at vi atter fører varen på lager.

• Hvis der er et problem med varens kvalitet, inklusive leveringsskader, kan du returnere eller ombytte produktet gratis indenfor 7 dage, fra du modtager produktet.

• Hvis du, efter brug, finder ud af, at du er følsom overfor produktet, bedes du venligst vise lægeligt bevis, som f.eks. en lægeerklæring, når du returnerer maskinen.

Returnerede varer skal være i helt oprindelig stand, uden at vise tegn på at være pillet ved.

• Kunder vil ikke blive afkrævet betaling for at annullere ordrer før forsendelse.