Print deze pagina

Tatoeage Kits Koopgids

Basiskennis en Gebruik van Tatoeage Accessoires

Grip:

De grip wordt gebruikt als verbinding tussen de machine en de tip. Dit is het onderdeel dat u vasthoudt tijdens het tatoeëren.

Tip:

De tip is verbonden aan het einde van de grip. Deze variëren in grootte afhankelijk van het nummer, de grootte en de vorm van de naald die u gebruikt. De uiteinden van de naalden rusten in de tips terwijl de machine de naalden aandrijft.

Naald:

De naalden worden gebruikt om de inkt aan te brengen in de huid zodat de tatoeage permanent wordt. Er zijn twee verschillende naalden, naalden om de uitlijn aan te brengen en naalden om de tatoeage in te kleuren.

Inkt kopje en inkt kopje houder

Inkt kopjes worden gebruikt om verschillende kleuren in te bewaren. Voor elke nieuwe tatoeage worden nieuwe inktkopjes gebruikt om kruisbesmetting tussen patienten te voorkomen.

Oefenhuid:

Oefenhuid is niet exact hetzelfde als echte huid, maar het zorgt wel voor een goede oefening zodat nieuwe artiesten kunnen leren om te gaan met het tatoeage apparaat. Er bestaan twee soorten, een met specifieke afbeeldingen die gevolgd kunnen worden en andere blancon waar alles op getekend kan worden.

Anti-litteken creme:

De huid moet voldoende ingesmeerd zijn voordat de naald succesvol door de 2e huidslaag heenkomt en kleur kan injecteren. Zonder voldoende creme kan de klant serieuze littekens oplopen. De creme helpt ook voor het verwijderen van overtollig pigment na aanbrengen van de tatoeage.

Clip snoer

Het clip snoer wordt gebruikt om het apparaat aan te sluiten op de stroomvoorziening

Voetschakelaar:

Voetschakelaars kunnen worden gebruikt om de stroom in en uit te schakelen met de voet, wat de handen vrijmaakt voor het tatoeage proces.

O-ring:

O-ringen worden aangebracht om het apparaat beter en soepeler te laten lopen. Het apparaat werkt zo beter en met minder geluidsproductie.

Naaldbuisje:

Naaldbuisjes worden geplaatst op het einde van het armatuur onder de machine veer. Haak de oog van uw naald in het buisje, zodat deze goed past.

Rubberen band:

Rubberen banden worden gebruikt rondom de machine om de naalden in plaats te houden en te stabiliseren.

Verstel Set (Inbussleutel)

De inbussleutel is een sleutel hexagonaal gevormd en die voor bouten en schroeven met een hexagonale kop worden gebruikt. In de tatoeage kit, wordt de inbussleutel gebruikt om schroeven op de machine en op de greep aan te draaien. In de meeste kits vindt de klant 2 of 3 inbussleutels.

Scheermesjes:

Scheermesjes worden gebruikt om huid haarvrij te maken voor de tatoeage. Wegwerp is nodig.

Handschoenen:

Wegwerp handschoenen worden gebruikt om de tatoeage artiest en de klant te beschermen tegen contaminatie.

Selection Advice
Keuze advise

1. Een goede tattoeage-set moet minimaal twee tatoeagepistolen bevatten van goede kwaliteit, het is beter om er drie of vier .te hebben. U kunt er dan een gebruiken voor het schetsen en een andere voor de schaduw gebruiken zonder dat u tijdens de bewerking hoeft te stoppen. Als u meer dan 2 pistolen heeft, kunt u van de ene naar de andere kleur overschakelen in een vloeiende beweging.

2. Een goede tattoeage-set wordt geleverd met meerdere punten, naalden en kleuren om ervoor te zorgen dat je geen tekort hebt aan materialen nadat het enige tijd gebruikt is. De kleuren dient u in grote hoeveelheden te hebben om goed gebruik te kunnen maken van de benodigdheden zoals zwart voor het schetsen en meest gebruikte kleuren zoals rood, geel en blauw. Extra inktkleuren en naalden zijn ook een geode keuze.

3. De set bevat ook oefen material om u te helpen vertrouwd te raken met de tattoeagepistolen en de andere benodigdheden voordat u op de huid gaat tattoeëren. ink Voeding en andere accessoires zijn ook nodig voor een goede tatoeage.

Voor professionals:

LightInTheBox.com biedt verschillende keuzemogelijkheden voor professionals:

1. 1. Top kwaliteit Handgemaakte Damascus staal tattoeagesets: Damascus staal kenmerkt zich door zijn kostbaarheid, sterkte en weerstand tegen roest en wordt beschouwd als het beste materiaal voor tatoeagemachines.

2. Daarnaast biedt LightInTheBox.com verschillende tattoeagemachines en tatoeage-accessoires voor dagelijks gebruik, tatoeagenaalden, inktkleuren, overdracht en benodigdheden, machine-onderdelen enz. We bieden daarnaast ook een cadeau of korting op grote orders.

Hoe Tatoeage Sets In Elkaar Te Zetten

1. De Tip en Slang verbinden

Verwijder de slang en de tip van de verpakking en verbind deze door de inbussleutel te gebruiken.

2. De Slang Monteren op de Machine

Doe rubberen handschoenen aan om besmetting te voorkomen tijdens de montage. Bevestig het einde van de slang met aan de voorkant van het tatoeage apparaat, draai de schroef aan om de slang op zijn plek te houden.

3. Breng de naald aan

Breng de naald aan in de slang. Wees voorzichtig dat u niet de binnenkant van de slang aanraakt.

4. De Naald met een Rubberen Band en Buisje Bevestigen

Plaats een aantal rubberen banden rond de spoelen van het tatoeage apparaat en rond de naald om deze op zijn plaats te houden. Plaats de naald in het plastic naaldbuisje op de machine en zorg ervoor dat deze solide vastzit.

5. De Machine verbinden met de Stroomvoorziening

Verbind de voetschakelaar en het clip snoer met de stroomvoorzieningsbox.

6. Het clip snoer bevestigen

Knijp de knijpers van het clip snoer samen en bevestig het clip snoer met de kleine gaten aan de achterkant van de tatoeage machine. Het doet er niet toe welke van de knijpers van het clip snoer in welke gat bevestigt wordt.

7. De machine testen

Plug de stroomvoorziening in en doe deze aan. Druk de voetschakelaar in en voer langzaam de stroom op totdat de naald vrijelijk op en neer beweegt. Om te controleren, plaatst u uw vinger onder het naaldbuisje. Als de machine langzamer gaat draaien wanneer u dit doet, draait u de stroom nog wat omhoog totdat de machine wat weerstand aankan.

8. De tatoeage inkt voorbereiden

Kies uw inktkleur en giet voorzichtig wat inkt in het inktkopje, geplaatst in de houder. Zodra u dit gedaan heeft kunt u beginnen met de tatoeage.

Hoe Tatoeages Aan Te Brengen

1. Kies een stencil met uw design naar keuze. Als een beginner bent, raden wij aan dat u oefent op de oefenhuid die meegeleverd wordt in onze tatoeage kits, voordat u een echte tatoeage aanbrengt.

2. Plaats de stencil op het gebied van de huid waar u de tatoeage wilt aanbrengen. Gebruik de olie voor het gemakkelijk plaatsen van het stencil.

3. Breng de litteken preventie creme aan op de huid. Het is nuttig om dit te doen gedurende het gehele tatoeage proces.

4. Wanneer u de buitenste lijnen, aan het aanbrengen bent, gebruik hier dan het lining tatoeage apparaat voor.

5. Voor het aanbrengen van schaduwen en kleuren, gebruik hier dan de hoge kwaliteits schaduw tatoeage apparaat voor.

6. Breng de litteken preventie creme nogmaals aan, wanneer de lijnen en schaduwen zijn aangebracht.

7. Nazorg is belangrijk. We adviseren u om het net getatoeëerde gebied te bedekken met plastic folie, om dit te beschermen tegen stof vuiligheid en zo infectie te voorkomen.

8. Houdt uw nieuwe tatoeage schoon. Ongeveer 3 uur na het aanbrengen van de tatoeage, dient u de getatoeëerde huid schoon te maken met lauw water en een milde antibacteriële zeep. Na het wassen, droogt u de huid af met een schone handdoek. Wacht totdat de tatoeage droog is en breng dan opnieuw de antilitteken creme aan.

9. De herstel periode zal verschillen. Normaal gesproken hersteld getatoeëerde huid in ongeveer een week. Het is aan te raden dat u de getatoeëerde huid bedekt houdt, zelfs na het grootste helen is gebeurd.

Aanbevelingen & Tips
Voor de Ontvanger van de Tatoeage:

1. Consumeer geen alcohol en zit niet in de zon voordat de tatoeage wordt aangebracht.

2. Neem voldoende rust en neem een douche voordat de tatoeage wordt aangebracht.

3. Neem na het aanbrengen van de tatoeage geen douche of bad gedurende 3 uur.

4. Zodra u een bad of douche kunt nemen, smeert u eerst anti litteken creme op de getatoeëerde huid.. Gebruik geen zeep rond het getatoeëerde gebied.

5. Blijf anti litteken creme op getatoeëerde huid aanbrengen gedurende 2 dagen nadat de tatoeage is aangebracht.

6. Het is normaal voor het gebied op en rond de tatoeage om te vervellen. Wanneer uw huid heelt, zullen de kleuren en ontwerp van de tatoeage duidelijk te voorschijn komen. Als sommige kleuren niet duidelijk zijn is het mogelijk deze opnieuw aan te brengen.

7. Na 3 tot 5 dagen zal de getatoeëerde huid korstig worden en gaan jeuken. Vermijd te allen tijden om te krabben. In plaats daarvan kunt u zachtje klopjes geven op het gebied of meer anti litteken creme aanbrengen tegen de jeuk.

8. Draag losse kleding na het aanbrengen van de tatoeage.

9. Als zich problemen voordoen, neemt u dan contact op met een professionele tatoeëerder, neemt u geen advies van non-professionals.

Voor de Tatoeëerder

1. Gebruik de naald nergens anders dan op de huid of de oefenhuid.

2. Zorg ervoor dat de naald uit staat wanneer u de anti-litteken creme aanbrengt op de huid van de ontvanger.

3. Als de naald niet recht is zal de tatoeage niet goed aangebracht worden. Als dit gebeurt stelt u deze dan licht bij en doe een test op de oefenhuid.

4. Na het tatoeëeren dienen naalden en tips gesteriliseerd te worden en de tatoeage machine schoon gemaakt te worden om roest te voorkomen. LightInTheBox.com voorziet u met 50 steriele naalden in de tatoeage kits.

Tatoeage Machine Probleem Oplossen

Als uw machine niet werkt, is een veelvoorkomend probleem een opening in het circuit of doorbranding. U dient alle mogelijke contactonderdelen te controleren om te zien of deze goed verbonden zijn, inclusief tatoeage machine condensatoren, voeding, voetpedaal, en het clip snoer.

1. Sluit de voeding aan en zet deze aan, let op dat de indicator rood wordt.

2. De clip koord verbindingen kunnen elkaar aanraken en een kortsluiting veroorzaken. Ontkoppel de draden en probeer het opnieuw.

3. De contact schroef is wellicht niet dicht genoeg bij de veer en maakt wellicht geen goed contact, wat kortsluiting veroorzaakt. Sluit de stroom af, verplaats de schroef naar de juiste plek en draai de stroom weer aan.

4. De contact schroef raakt de veer niet aan. Draai de stroom uit, draai de schroef los, controleer de plaatsing en let op dat deze de veer aanraakt. Draai de schoef vervolgens weer vast.

Onze Veiligheidscertificaten

Authentieke CE en FCC certificaten tonen de veiligheid en kwaliteit van onze tatoeage machines aan. Onze fabriek heeft meer dan 10 jaar ervaring met het produceren van tatoeage machines. We raden u aan om geen machines te kopen zonder CE en FCC veiligheidscertificaten. Als u dit toch doet lopen u en uw klanten serieuze risico’s.

In het onwaarschijnlijke geval dat u problemen ondervindt met onze producten, bieden wij een jaar garantie aan voor uw zekerheid.

Verzend & Retourbeleid
Verzenden& Retourbeleid

Uw bestelling bij LightInTheBox.com zal grondig worden gecontroleerd om de kwaliteit van de tatoeagemachine tee garanderen. Dit duurt ongeveer 3-5 dagen. Uw bestelling wordt verstuurd via EMS tot aan uw deur binnen 6-8 werkdagen na verwerking.

Retourbeleid
Alle artikelen, behalve gesteriliseerde producten zoals naalden en inkt, kunnen worden geretourneerd binnen 7 dagen na levering. Geef duidelijk aan wat de reden voor retournering is.

• Er kunnen 20% aan herbevoorradingskosten worden gerekend op geretourneerde artikelen.

• Als u een kwaliteitsgebrek ervaart met onze artikelen, inclusief beschadiging tijdens verzending, kunt u deze artikelen binnen 7 dagen na ontvangst retournering, zonder extra kosten.

• Als u een gevoelige of allergische reactie ervaart met onze producten, overleg dan graag medisch bewijs hiervan aan ons (doktersverklaring) en u kunt het artikel retourneren.

• Geretourneerde artikelen dienen in originele staat te verkeren en in nieuwe staat verkeren wanneer deze worden geretourneerd.

• Er worden geen kosten in rekening gebracht wanneer klanten hun bestelling annuleren voor deze is verzonden.