English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
001:01:02

MY ワールドストア フラッシュセール モバイルアプリ

全世界をカバーしたLightInTheBox.comの配送網をご利用下さい。

通貨の選択: $ USD

ご利用ガイド

 ご質問を検索する?

  

Estimat af forsendelse og levering

Vores "forsendelsesestimat" er et estimat af hvor længe det vil tage at klargøre dine varer til forsendelse og datoen de vil forlade vores varehus. Vi beregner den estimerede forsendelsesdato, når en bestillings betaling er bekræftet og vi klargør bestillingen. Du kan se et forsendelsesestimat for din bestilling i betalingsbekræftelsen vi sendte via e-mail. Den vises også på din LightInTheBox.com konto, når din betaling er bekræftet.

Vi giver også den gennemsnitlige forsendelsestid for vores forskellige produkter så du kan udregne ca. hvornår dine varer når frem.

  • • Hvordan er forsendelsesestimater udregnet?
  • • Hvornår vil jeg få mine varer?
  • • Hvadnu hvis jeg vil have mine varer hurtigere?


Hvordan er forsendelsesestimater udregnet?

Vores forsendelsesestimat er baseret på hvor hurtigt vi kan behandle og pakke varerne til forsendelse – også kendt som “behandlingstid”. Behandlingstiden omfatter at vælge varerne, kvalitetstjek og pakning. Bemærk, at store ordre med mange varer kan tage længere at behandle og pakke.

For den gennemsnitlige behandlingstid for alle produktkategorier, se Estimeret leveringstid


Hvornår får jeg mine varer?

Du kan udregne din estimerede leveringstid med den gennemsnitlige behandlingstid for dine produkter og den gennemsnitlige forsendelsestid for forsendelsesmetoden du valgte for din bestilling.

Fx, hvis du bestiller en varer, der kræver en behandlingstid på ca. 4 forretningsdage, og vælger Hurtig forsendelse (der normalt tager 3-5 forretningsdage), kan du udregne, at din bestilling bør ankomme ca. 9-11 forretningsdage efter din betaling er bekræftet.

For den gennemsnitlige forsendelsestid for alle produktkategorier, se Estimeret leveringstid


Hvadnu hvis jeg vil have mine varer hurtigere?

Når du går til betaling, har du et udvalg af forsendelseshastigheder og kan vælge knappen ved siden af det valg. Hvis du behøver dine varer til en bestemt tid, anbefaler vi at du bestiller dine varer tidligt og vælger en forsendelsesmetode, der passer dine behov.

Se vores Guide til forsendelsesmetoder for at læse mere.


[Tilbage til toppen]

Join Our Community

会社情報
LightInTheBox.comについて
所在地及び営業時間
お客様の感謝の声
求人情報
サイトマップ
安心保証
プレスリリース
LightInTheBox 掲載記事
NewsInTheBox
投資家情報
カスタマーサービス
お問い合わせ
ご注文の追跡
ヘルプ及びご利用ガイド
お支払い、配送
お支払い方法
配送ガイダンス
海外発送可能地域
商品お届けの目安
関連ポリシー
返品ポリシー
プライバシーポリシー
利用規約
知的財産権侵害に関するポリシー
法人様向け取引
卸売り
ドロップシップ(工場直送)
パートナーシップ
アフィリエイトプログラム
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
CTest