English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (162 reviews)
Schrijf een review
  • Door Luize
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2013

Esse véu é maravilhoso, fez maior sucesso! parabéns, continuem assim.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jazmine
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 14, 2012

a few more pics of the beautiful work from the tailors at "Light in The Box" you guys blow JJ's house outa the water!!! lol Hope these pics help other shoppers!!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jazmine
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 14, 2012

BEAUTIFUL!!! i love how extremely long this vielo is makes it luxurious & stunning!!! Great Material & is way longer then it looks on the pic... :D

Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lamado
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2012

I love this veil, quality is exelent the details on the borders are perfectly attached. the material is soft and manageable.. its long but not heavy.. exactly what i wanted :)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Adriana Enriquez
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 03, 2011

I love my veil.... it was the finishing touch to my gown. This veil was exactly what I wanted and the length was dreamy. Thank you so much

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door BELEN
  • Jul 31, 2013

HOLA Y BUENAS NOCHES!ME GUSTARIA SABER,SI COMPRO EL VELO QUE VALE 19,79 MENOS UN DESCUENTO QUE TENEIS.COMO TENGO QUE PAGARLO,LO PUEDO PAGAR EN MANO CUANDO ME LLEGUE?.GRACIAS Y SALUDOS!.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mayara Rocha
  • Geverifieerde Koper
  • May 02, 2013

Muito bom!

Comprei o véu pro meu casamento... fiquei com medo pois nunca tinha comprado nada nesse site mais veio tudo ótima qualidade, veio tudo certinho, tempo certo, bem feitinho...
Não tenho o que reclamar ...
Eu recomendo e agora virei cliente certa!!!

Obrigado!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mia Lis Qvist
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 07, 2013

VIDUNDERLIGT og hurtig effektiv service..
Kan ikke vente med at gå op af kirkegulvet med det flotte skønne slør..
falder så flot, så der kommer draperinger og bølger i stoffet..vidunderligt!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ara
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 04, 2012

This veil is beautiful, and verrrrry long. I always wanted a long veil for my wedding, but they were always too expensive. This veil was perfect, good quality and good price. My only complaint is that whoever trimmed the backing fabric on the embroidered edges did a pretty haphazard job. Not a problem, I spent ten minutes sniping around the edges and problem solved, but I did have a mini heart attack when I first opened my box and saw those ragged edges floating about.

EDIT: Bumping this up to five stars. Min heart attack aside, this veil was STUNNING on my wedding day, and made for some truly wonderful moments.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Regina
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 30, 2012

Belíssimo! Me apaixonei por esse véu assim que olhei! Chegou perfeito, cuidadosamente embalado, fiquei muito satisfeita com a dedicação e o compromisso de todos. O site é maravilhoso e transmite segurança ao cliente! Parabéns a lightinthebox.com.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Bruidssluiers Eénlaags Kathedraalsluiers Kanten appliqué rand 220,47 in (560cm) Tule WitA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,
6%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 19.99
 Bruidssluiers Eenlaags Vingertopsluiers Kapelsluiers Kathedraalsluiers Kanten applique rand Geschulpte rand Tule Kant
1% koopUSD $ 21.99
 Bruidssluiers Eenlaags Kapelsluiers Kniprand Tule Ivoor
1% koopUSD $ 11.99
 Bruidssluiers Eenlaags Kathedraalsluiers Kanten applique rand Tule Kant
1% koopUSD $ 19.99
 Onderjurken A-Lijn Slip Vloerlengte 1 Nylon Tule Gaas
1% koopUSD $ 7.99
 Bruidssluiers Eenlaags Gezichtssluiers Kapelsluiers Kathedraalsluiers Kanten applique rand Tule Wit Ivoor
2% koopUSD $ 6.99
 Bruidssluiers Tweelaags Elleboogsluiers Kathedraalsluiers Kanten applique rand Tule Kant
3% koopUSD $ 19.99
 Bruidssluiers Eenlaags Kathedraalsluiers Kanten applique rand Geschulpte rand 106,3 in (270 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses,
3% koopUSD $ 9.99
 Bruidssluiers Eenlaags Kathedraalsluiers Kanten applique rand 118,11 in (300cm) Tule Kant Wit Ivoor Strak/kolom Trompet/zeemeermin
4% koopUSD $ 6.99
 Bruidssluiers Tweelaags Gezichtssluiers Kapelsluiers Kathedraalsluiers Kanten applique rand Tule Wit Ivoor
5% koopUSD $ 32.99
 Bruidssluiers Eenlaags Elleboogsluiers Vingertopsluiers Kanten applique rand Tule Kant Ivoor
5% koopUSD $ 14.99
 organza kousenband met kant vlinder
6% koopUSD $ 2.99
 Bruidssluiers Eenlaags Kathedraalsluiers Kanten applique rand Geschulpte rand Tule Kant Ivoor
7% koopUSD $ 34.99
 Bruidssluiers Eenlaags Vingertopsluiers Kanten applique rand 59,06 in (150cm) Tule
7% koopUSD $ 7.99
 Bruidssluiers Eenlaags Vingertopsluiers Kanten applique rand Tule Kant
8% koopUSD $ 9.99
 Bruidsboeketten Vrije vorm Cascade Rozen Boeketten Bruiloft Party / Evening satijn Zijde
9% koopUSD $ 39.99
 Bruidsboeketten Hand-Gebonden Rozen Pols Corsage Bruiloft Party / Evening satijn
9% koopUSD $ 2.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest