English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

|

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (113 reviews)
Schrijf een review
  • Door Petri
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 27, 2012

Ook ik was een beetje huiverig om zo ver van huis een sluier te bestellen.
Net toen ik de hoop had opgegeven dat ik iets zou ontvangen, lag er een klein pakketje op de mat, met ongelooflijk veel sluier erin...
Bijna 6m... Wat zal ik me hier een koningin mee voelen....

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vilan van Ierse
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 08, 2014

Heel mooi.. Ben er blij mee met deze sluier. het is prachtig.!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door raiha17
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 14, 2014

Thank u. order received well in time and perfectly :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door joselaine.b
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 13, 2014

maravilhoso perfeito não vejo a hora de usar no meu casamento lindo vale apena comprar neste site

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door julianajls
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2014

Lindooo.. super recomendo.. chegou em 1 mes!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kayla5sdp
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2014

al recibir el velo ahora tengo dudas en si lo llevare el dia de la boda, ya que por lo que se ve en las imagenes parece mas ancho de la parte de la cola y al probarlo no es como lo imaginaba

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door EMMA
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 04, 2014

Mi velo fue una preciosidad el dia de mi boda. uno de los detalles que mas les gusto a los invitados. su acabado genial. Muy buena compra.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gorgeous
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 30, 2014

First of all that cross looking thingy in picture Not on veil. It's the stand. I wanted this veil and in America I couldn't find it for least than 1400 dollars. Til this day, my veil is the talk in the office. Just Brest taking.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jenni Jimenez
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 11, 2014

La verdad, estoy muy contenta con el envío del pedido fue muy efectivo y llego mas rapido de lo que lo esperaba, recomiendo mucho este sitio. El velo es hermoso muy bien hecho, Un trabajo de muy buena calidad... Les felicito

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door evelynmsa
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 09, 2014

Love it, is just want i was looking for to complete my dress

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier
23%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 19.99
 een stuk ademend bruiloftskleed zak
7% koopUSD $ 1.99
 1 laag kathedraal lengte bruiloft sluier
7% koopUSD $ 14.54
 drie lagen wals bruiloft sluier
6% koopUSD $ 6.99
 1 laag kathedraal lengte bruiloft sluier
6% koopUSD $ 14.99
 3 bot hoepel tule onderrokken bruiloft
5% koopUSD $ 39.99
 lycra vingerloze opera lengte bruids handschoenen
3% koopUSD $ 9.99
 1 laag kathedraal lengte bruiloft sluier 500cm lengte
3% koopUSD $ 34.99
 satijn vingerloze huwelijk bruids elleboog lengte handschoenen
3% koopUSD $ 4.99
 nylon / tule vloer-length huwelijk onderrokken
3% koopUSD $ 26.09
 3 lagen vegen met borduurwerk bruiloft sluier
2% koopUSD $ 14.99
 1 laag kathedraal lengte bruiloft sluier 280cm lengte
2% koopUSD $ 19.99
 schitterende satijnen / kanten bruiloft bruids hoofddeksel
2% koopUSD $ 4.19
 satijn met bowknot bruiloft kousenbanden
2% koopUSD $ 9.99
 2-delige satijn met linten bruiloft kousenbanden
2% koopUSD $ 6.99
 one-tier tule kapel bruiloft sluier met gesneden rand (meer kleuren beschikbaar)
2% koopUSD $ 14.54
 prachtige legering met tsjechische strass huwelijk bruids tiara
2% koopUSD $ 29.99
 one-tier tule kathedraal sluier (meer kleuren)
2% koopUSD $ 14.99
 2 lagen vingertop huwelijk bruidssluier
1% koopUSD $ 29.39
 schitterende kristallen bruiloft bruids pennen / bloemen, 6 stuks per lot. meer kleuren beschikbaar
1% koopUSD $ 14.99
 geweldig een laag vingertop lengte bruiloft sluier
1% koopUSD $ 9.99
 heldere kristallen bruiloft bruids tiara
1% koopUSD $ 14.99
 2-delige satijn met bloem bruiloft kousenbanden
1% koopUSD $ 7.99
 nylon / tule vloer-length huwelijk petticoat
1% koopUSD $ 29.99
 2-delige satijn met strass bruiloft kousenbanden
1% koopUSD $ 9.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest