English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (155 reviews)
Schrijf een review
  • Door Luize
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2013

Esse véu é maravilhoso, fez maior sucesso! parabéns, continuem assim.

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jazmine
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 14, 2012

a few more pics of the beautiful work from the tailors at "Light in The Box" you guys blow JJ's house outa the water!!! lol Hope these pics help other shoppers!!!

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier 1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jazmine
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 14, 2012

BEAUTIFUL!!! i love how extremely long this vielo is makes it luxurious & stunning!!! Great Material & is way longer then it looks on the pic... :D

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier 1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lamado
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2012

I love this veil, quality is exelent the details on the borders are perfectly attached. the material is soft and manageable.. its long but not heavy.. exactly what i wanted :)

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier 1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Adriana Enriquez
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 03, 2011

I love my veil.... it was the finishing touch to my gown. This veil was exactly what I wanted and the length was dreamy. Thank you so much

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door BELEN
  • Jul 31, 2013

HOLA Y BUENAS NOCHES!ME GUSTARIA SABER,SI COMPRO EL VELO QUE VALE 19,79 MENOS UN DESCUENTO QUE TENEIS.COMO TENGO QUE PAGARLO,LO PUEDO PAGAR EN MANO CUANDO ME LLEGUE?.GRACIAS Y SALUDOS!.

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier 1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mayara Rocha
  • Geverifieerde Koper
  • May 02, 2013

Muito bom!

Comprei o véu pro meu casamento... fiquei com medo pois nunca tinha comprado nada nesse site mais veio tudo ótima qualidade, veio tudo certinho, tempo certo, bem feitinho...
Não tenho o que reclamar ...
Eu recomendo e agora virei cliente certa!!!

Obrigado!

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mia Lis Qvist
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 07, 2013

VIDUNDERLIGT og hurtig effektiv service..
Kan ikke vente med at gå op af kirkegulvet med det flotte skønne slør..
falder så flot, så der kommer draperinger og bølger i stoffet..vidunderligt!

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ara
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 04, 2012

This veil is beautiful, and verrrrry long. I always wanted a long veil for my wedding, but they were always too expensive. This veil was perfect, good quality and good price. My only complaint is that whoever trimmed the backing fabric on the embroidered edges did a pretty haphazard job. Not a problem, I spent ten minutes sniping around the edges and problem solved, but I did have a mini heart attack when I first opened my box and saw those ragged edges floating about.

EDIT: Bumping this up to five stars. Min heart attack aside, this veil was STUNNING on my wedding day, and made for some truly wonderful moments.

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Regina
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 30, 2012

Belíssimo! Me apaixonei por esse véu assim que olhei! Chegou perfeito, cuidadosamente embalado, fiquei muito satisfeita com a dedicação e o compromisso de todos. O site é maravilhoso e transmite segurança ao cliente! Parabéns a lightinthebox.com.

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest