English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (157 reviews)
Schrijf een review
  • Door Luize
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2013

Esse véu é maravilhoso, fez maior sucesso! parabéns, continuem assim.

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jazmine
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 14, 2012

a few more pics of the beautiful work from the tailors at "Light in The Box" you guys blow JJ's house outa the water!!! lol Hope these pics help other shoppers!!!

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier 1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jazmine
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 14, 2012

BEAUTIFUL!!! i love how extremely long this vielo is makes it luxurious & stunning!!! Great Material & is way longer then it looks on the pic... :D

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier 1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lamado
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2012

I love this veil, quality is exelent the details on the borders are perfectly attached. the material is soft and manageable.. its long but not heavy.. exactly what i wanted :)

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier 1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Adriana Enriquez
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 03, 2011

I love my veil.... it was the finishing touch to my gown. This veil was exactly what I wanted and the length was dreamy. Thank you so much

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door BELEN
  • Jul 31, 2013

HOLA Y BUENAS NOCHES!ME GUSTARIA SABER,SI COMPRO EL VELO QUE VALE 19,79 MENOS UN DESCUENTO QUE TENEIS.COMO TENGO QUE PAGARLO,LO PUEDO PAGAR EN MANO CUANDO ME LLEGUE?.GRACIAS Y SALUDOS!.

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier 1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mayara Rocha
  • Geverifieerde Koper
  • May 02, 2013

Muito bom!

Comprei o véu pro meu casamento... fiquei com medo pois nunca tinha comprado nada nesse site mais veio tudo ótima qualidade, veio tudo certinho, tempo certo, bem feitinho...
Não tenho o que reclamar ...
Eu recomendo e agora virei cliente certa!!!

Obrigado!

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mia Lis Qvist
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 07, 2013

VIDUNDERLIGT og hurtig effektiv service..
Kan ikke vente med at gå op af kirkegulvet med det flotte skønne slør..
falder så flot, så der kommer draperinger og bølger i stoffet..vidunderligt!

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ara
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 04, 2012

This veil is beautiful, and verrrrry long. I always wanted a long veil for my wedding, but they were always too expensive. This veil was perfect, good quality and good price. My only complaint is that whoever trimmed the backing fabric on the embroidered edges did a pretty haphazard job. Not a problem, I spent ten minutes sniping around the edges and problem solved, but I did have a mini heart attack when I first opened my box and saw those ragged edges floating about.

EDIT: Bumping this up to five stars. Min heart attack aside, this veil was STUNNING on my wedding day, and made for some truly wonderful moments.

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Regina
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 30, 2012

Belíssimo! Me apaixonei por esse véu assim que olhei! Chegou perfeito, cuidadosamente embalado, fiquei muito satisfeita com a dedicação e o compromisso de todos. O site é maravilhoso e transmite segurança ao cliente! Parabéns a lightinthebox.com.

1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 1 laag kathedraal lengte 600 cm lengte bruiloft sluier
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 19.99
 bruiloft sluier nice one-tier kathedraal sluier met applique rand (meer kleuren)
1% koopUSD $ 7.99
 een stuk ademend bruiloftskleed zak
1% koopUSD $ 3.99
 One-tier - Lace Applique Edge Cathedral Veils ( White/Ivory/Beige , Applique )
1% koopUSD $ 27.99
 bruiloft sluiers 2 lagen vingertop sluiers met kralen
1% koopUSD $ 3.99
 Rozen - Boeketten -(Wit , satijn/Schuim/Kristallen/Bergkristal)
1% koopUSD $ 14.99
 bruiloft sluiers 1 laag kathedraal lengte sluier
1% koopUSD $ 5.99
 One-tier - Lace Applique Edge - Classic - Cathedral Veils (White / Beige , Applique)
1% koopUSD $ 33.29
 One-tier - Lace Applique Edge - Vallende Sluier - Blusher Veils / Chapel Veils / Cathedral Veils ( White / Ivory , Applique )
1% koopUSD $ 8.99
 Two-tier-Beaded Edge-Mantilla-Fingertip Veils(White / Ivory,Bead)
1% koopUSD $ 17.99
 Two-tier - Beaded Edge - Mantilla - Fingertip Veils ( White / Ivory , Scattered Crystals Style / Bead )
2% koopUSD $ 14.99
 One tier kathedraal bruiloft sluier met applique rand (meer kleuren)
2% koopUSD $ 19.99
 Verbazingwekkende satijn met strass en kant Wedding Garter
2% koopUSD $ 3.99
 One-tier - Lace Applique Edge / Beaded Edge - Classic - Blusher Veils / Chapel Veils / Cathedral Veils ( Ivory , Applique / Lovertje )
3% koopUSD $ 22.99
 nylon / tule vloer-length huwelijk onderrokken
3% koopUSD $ 11.99
 Kant Bruiloft  Paraplu
3% koopUSD $ 10.99
 Two-tier - Lace Applique Edge - Classic - Fingertip Veils / Chapel Veils ( White / Ivory , Applique )
4% koopUSD $ 24.99
 One-tier kapel bruiloft sluiers met geschulpte / Lace applique Edge (meer kleuren)
4% koopUSD $ 9.99
 Huwelijk van het Kant / Masquerade Bridal Parasols Paraplu
4% koopUSD $ 11.99
 two-tier kathedraal sluier krullend rattail rand scatter kristallen met kam gemaakt van de zachtste netto
5% koopUSD $ 34.99
 Two-tier - Lace Applique Edge - Classic - Fingertip Veils ( White / Ivory , Applique / Rhinestones )
5% koopUSD $ 24.99
 One-tier-Lace Applique Edge-Angel cut/Waterfall-Cathedral Veils(Ivory,Embroidery)
5% koopUSD $ 26.99
 Linten/Strass - Kouseband -   Senior Emulatie Zijde - Wit
6% koopUSD $ 11.99
 Three-tier - Lace Applique Edge - Angel cut/Waterfall - Chapel Veils ( White , Applique )
6% koopUSD $ 11.99
 One-tier - Beaded Edge - Mantilla - Chapel Veils / Cathedral Veils ( White / Ivory , Scattered Crystals Style )
6% koopUSD $ 26.99
 Bloem/Strass - Kouseband - Stretchsatijn - Wit
1% koopUSD $ 5.99
 One-tier - Lace Applique Edge - Oval - Cathedral Veils ( Champagne , Applique )
1% koopUSD $ 18.99
 One-tier Tulle Fingertip Wedding Veils With Cut Edge(More Colors)
1% koopUSD $ 7.99
 One-tier - Lace Applique Edge - Classic - Chapel Veils ( White/Ivory , Applique )
1% koopUSD $ 14.99
 organza kousenband met kant vlinder
1% koopUSD $ 2.99
 elegante ronde vorm satijn bruiloft boeket
1% koopUSD $ 14.99
 One-tier - Beaded Edge - Angel cut/Waterfall - Chapel Veils / Cathedral Veils ( White / Ivory , Scattered Crystals Style )
1% koopUSD $ 17.99
 One-tier - Lace Applique Edge Cathedral Veils N/A )
1% koopUSD $ 19.99
 Rood Satijn / Katoen Rose Ronde Wedding Bridal Bouquet
1% koopUSD $ 14.99
 Kant Bruiloft  Paraplu
1% koopUSD $ 8.99
 One-tier - Lace Applique Edge Cathedral Veils ( Ivory , Embroidery )
1% koopUSD $ 19.99
 One-tier - Lace Applique Edge - Mantilla - Blusher Veils / Shoulder Veils / Elbow Veils / Fingertip Veils ( White / Ivory , Applique )
1% koopUSD $ 5.99
 100cm-3-Zeemeermin en Trompet Toga Slip / Kapelsleep-Slips-Polyester-Wit
1% koopUSD $ 17.99
 luxe een band kapel bruidssluiers met geschulpte kanten rand asv18
1% koopUSD $ 29.99
 glijdt 3 tier jaren \'50 retro onderrok swing vintage tutu petticoat
1% koopUSD $ 8.99
 Two-tier - Cut Edge Cathedral Veils ( White/Ivory
1% koopUSD $ 22.99
 bruiloft sluiers vrouwen elegante tule one-tier kant applique rand sluiers
1% koopUSD $ 43.99
 Two-tier - Beaded Edge - Vallende Sluier - Fingertip Veils ( White / Ivory , Scattered Crystals Style )
1% koopUSD $ 26.99
 One-tier - Lace Applique Edge Cathedral Veils ( White / Ivory , Applique )
1% koopUSD $ 25.99
 One-tier - Lace Applique Edge - Angel cut/Waterfall - Chapel Veils / Cathedral Veils ( Ivory , Applique )
1% koopUSD $ 33.99
 Een Tier Kapel Wedding Veil met applique Edge
1% koopUSD $ 3.99
 One-tier - Lace Applique Edge - Angel cut/Waterfall - Chapel Veils / Cathedral Veils ( White / Ivory , Applique )
1% koopUSD $ 59.39
 One-tier-Cut Edge-Vallende Sluier-Cathedral Veils(White / Red,Applique)
1% koopUSD $ 26.99
 nieuwe 1t kanten sluier bruiloft kleding accessoires bruid sluier
1% koopUSD $ 19.99
 bruiloft sluiers vrouwen elegante tule two-tier kant applique rand sluiers
1% koopUSD $ 39.99
 One-tier - Lace Applique Edge - Angel cut/Waterfall - Cathedral Veils ( Ivory , Embroidery )
1% koopUSD $ 37.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest