English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (231 reviews)
Schrijf een review
  • Door Veerle
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2013

UITELICHTE REVIEW

Heel leuk strass wiel met veel kleurtjes. Perfect!

Prachtige Nagellak Voor Nagels als Kunst
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door simo
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 26, 2013

gli strass sono arrivati ieri, senza spese doganali, bei colori e in una pratica scatolina

Prachtige Nagellak Voor Nagels als Kunst

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nhyari
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 11, 2014

Looks great and easy to use. Very classy.

Prachtige Nagellak Voor Nagels als Kunst
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tushina_88
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 02, 2014

стразики прикольные)))пришли в питер за 24 дня))

Prachtige Nagellak Voor Nagels als Kunst
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gushlenkooo
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 22, 2014

Стразы понравились, цветов много, размер страз небольшой, на ногтях будут смотреться хорошо.

Prachtige Nagellak Voor Nagels als Kunst
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door zz44zz
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 22, 2014

Me ha gustado mucho la paleta, los colores son muy bonitos y el tamaño de los brillantes es el ideal para la manicura. Los brillantes son de 2 mm y trae bastante cantidad.

Prachtige Nagellak Voor Nagels als Kunst
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lovaynna
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 25, 2013

absolument super RAD :), je suis vraiment satifaite

Prachtige Nagellak Voor Nagels als Kunst
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door GOYETCHE Brenda
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 26, 2013

Ces strass sont très bien pour ceux qui change souvent de décoration d'ongles.
Ils sont de taille moyenne (2mm) qui se voient relativement bien.
Ils brillent suffisamment pour que ça se voit mais pas trop.
Sur un ou deux ongles c'est parfait, ça brille mais ça reste encore un peu discret.
Je n'ai pas de colle spéciale mais j'utilise un top coat qu'il est possible de trouver sur ce même site pour les fixer.
Le choix des couleurs permet une multitude de styles et la quantité par couleur est raisonnable. Ni trop, ni trop peu.
Idéale pour une soirée et peu tenir jusqu'à deux voire trois jours (avec le top coat), peutêtre plus avec la colle spéciale disponible également sur Lithinthebox.com
Je vous recommande ce produit rapport qualité prix très intéressant.
En voici un exemple testé sur un de mes ongles sur un vernis provenant de ce même site.

Prachtige Nagellak Voor Nagels als Kunst

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Andreia Mesquit
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 20, 2012

Para mi es el uno de los mejor articulo para trabajar con las uñas pq se puede hacer case de todo. maravilloso en cima viene 1200 diamantesitos aunque no son de verdad claro jeje pero queda estupendos en las decoraciones intentare poner una foto del ultimo que hecho con eses brillantesitos, haver se puedo enseñar.

Prachtige Nagellak Voor Nagels als Kunst

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sherry Paulino
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 05, 2012

Love this bling and i use it for everything from nails to cell phone projects so great you can use it for alot of things. Thanks Light in the Box.

Prachtige Nagellak Voor Nagels als Kunst
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest