English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (24 reviews)
Schrijf een review
  • Door Sylvia Willemse
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2013

UITELICHTE REVIEW

Helemaal hot zijn deze water stickers! Met een beetje nagellak en de sticker evenmin het water oplossen en op de nog iets natte nagel wrijven en daarna een laagje blanke nagellak , drogen en klaar is de nagel! Heb ik hierheen topper aan kan je wel zeggen! Deze blijven zitten zolang jij je nagels niet schoonmaakt zeker 4 weken zonder beschadigen! Ik ben blij met de zovele leuke printjes die ik heb gekocht! Helemaal top vind ik!

12st nail art folie armor wraps patch stickers-groen-serie 12st nail art folie armor wraps patch stickers-groen-serie
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door caroline
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 29, 2013

É um produto de ótima qualidade e muito bonito, perdeu uma estrelinha, pois é um pouco chato de aplicar.

12st nail art folie armor wraps patch stickers-groen-serie
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Priscilla
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 06, 2015

Ik kan niet wachten tot ze binnen zijn, ben benieuwd hoe ze er in het echt uit zien.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door irishka919
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 23, 2014

Тоненькая, хорошо ложится на ноготь. Довольна.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aanimaalia68
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 03, 2014

The goods are safe and sound, and thanks for trade.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door eugenie.manga
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 26, 2014

exelente material volvere a por mas el embalaje tambien estaba muy bien

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Helen
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2014

Love these! so pretty. And it 12 pcs, so if u mess up one its not a problem.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door verner_elena
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 04, 2014

Все соответствует фото. Довольна. Но слишком долгая доставка.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door enrica.piras
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 06, 2014

Spedizione veloce buon rapporto qualità prezzo

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alessandra
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 26, 2013

Bellissimi sticker per unghie, adattabili alla lunghezza quindi vanno bene per tutte. Per metterle bene ci vuole un po' di pazienza, la prima volta ho sbagliato ma poi si impara e il risultato è veramente molto bello. Si fissano con il top coat che può essere rinnovato dopo un paio di giorni e durano anche una settimana.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 12st nail art folie armor wraps patch stickers-groen-serie
23%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.99
 10st witte nail art parel sieraden glittery sexy roze nagel sieraden voor uv gel eenvoudige nagels ontwerp
9% koopUSD $ 2.99
 1pcs uv kleur gel nagellak no.145-156 weken-off (15 ml, diverse kleuren)
11% koopUSD $ 6.99
 2 stuks cartoon water transfer printen cartoon nagel stickers (verschillende kleuren)
14% koopUSD $ 1.99
 3D Design Zwarte Vlinder Patroon Rhinestone Nail Art Stickers
19% koopUSD $ 1.99
 Schattig - Vinger - Nagelsieraden - Metaal - 10pcs - stuks 1mm - ( cm )
21% koopUSD $ 3.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest