English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (18 reviews)
Schrijf een review
  • Door sharifa
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 05, 2014

difficult to use, but good quality.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sila-099
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2014

Superrrrrrrr contente de mon achats! !!!!!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marion.lourenco
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 04, 2013

tres vite recut , tres contente

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marina
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 21, 2013

Boa qualidade. Um pouco pesado.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marie
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 24, 2013

Varen er bedre end det ser ud på billedet, håret er langt og glat.
Jeg kunne uheldigvis ikke bruge mine alligevel da min egen hårfarve ikke var ligeså mørk og da mit hår ikke var langt nok til sådanne extensions .
Men varen kan helt klart anbefales i forhold til prisen!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Isabela
  • Aug 15, 2013

Por favor, alguém poderia me informar quantos centímetros são?
Please could someone tell me how many inches are?

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door missa971
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 02, 2013

juste parfais effet naturel je vais commander un autre

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door s.s
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 11, 2012

det här håret var verkligen bra! blev förvånad över att kvaliteten var så bra som den var, mina vänner kunde inte se en skillnad på mitt eget hår och löshåret!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door silvana
  • Sep 02, 2012

hola de cuantos centimetros de ancho y largo es esta extencion o cortina y cuanto cuesta en pesos argentinos?? como es el envio??

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Love it!
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 29, 2012

Even though this is Clip on synthetic extension but I cannot stress enough of how much I love it!!! I have been wearing it for 2 days now and people actually thought that it is my real hair. It matches and blends in with my natural black hair and you cannot tell whether it's fake or real. It's very smooth and I would advice anybody who are impatient like myself when it comes to growing your hair long, get this and have fun with it! I guarantee you'll love it as much as I do!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 20 inch rechte zwarte clip in hair extensions
22%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 8.99
 clip in synthetische steil haar extensions met 5 clips - 6 kleuren beschikbaar
16% koopUSD $ 5.69
 24 inch bruin staight clip-in haarverlenging
11% koopUSD $ 4.49
 clip in synthetisch krullend hair extensions met 5 clips - 6 kleuren beschikbaar
8% koopUSD $ 6.29
 synthetisch lange golf 5 clip-in hair extensions
5% koopUSD $ 7.99
 clip in synthetische bang met tempels 3 kleuren beschikbaar
5% koopUSD $ 4.74
 100% warmte-vriendelijke kunststof zijdeachtig rechte clip in hair extensions
5% koopUSD $ 14.99
 23 "Clip in Hair Extensions Flick Eindigt Chocolate Brown One Piece
2% koopUSD $ 12.99
 Hoge kwaliteit kunststof 45 cm Clip-In Silky Wavy Hair Extension 6 kleuren te kiezen
2% koopUSD $ 13.49
 Hoge kwaliteit kunststof Golvende Bruin Moderm paardenstaart
2% koopUSD $ 13.49
 100% geimporteerd warmte vriendelijke vezels krullend clip in hair extensions 3 kleuren beschikbaar
2% koopUSD $ 14.99
 100% warmte-vriendelijke vezels zijdeachtige rechte clip in hair extensions 4 kleuren verkrijgbaar
2% koopUSD $ 7.99
 22 inch clip-in paardestaarten
2% koopUSD $ 7.59
 5 stuks mooi haar wrap 3 kleuren beschikbaar
2% koopUSD $ 7.59
 hoofdband stijl synthetisch haar bang - 4 kleuren verkrijgbaar
2% koopUSD $ 7.99
 23.63 "clip-in uitbreidingsset, krullend en zwart
2% koopUSD $ 12.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest