English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (22 reviews)
Schrijf een review
  • Door kanela31
  • Geverifieerde Koper
  • May 20, 2015

el cabello tiene una calida buena me gusta esta super

20 inch rechte zwarte clip in hair extensions
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Olga
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 10, 2011

Удобный шиньён, и густой, я была удивлена тем, что он очень густой, немного есть небольшая слабые стикеры,крепления к волосам, хотя, может это все индивидуально, может рассчитаны на не густые волосы, или руку специалиста парикмахера. В общем я довольна. Спасибо

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door yolandi
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 06, 2014

Verry good quality! And thick hair. ! I'm happy !!
Greets from Holland !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door JoJo
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 18, 2015

Ordered this hair piece in black (#1), but I've received another colour. After contacting the customer service, I was sent the right one. The piece one is nice and matches my (asian) natural black hair, no one could tell the difference with my real hair.
It took 34 weeks to receive the right item since it was resent, but communication and customer service handling was excellent. Thank you LitB!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jayoconnor81
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 16, 2015

lovely watch very strong strap

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cmilse90
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 15, 2014

Min varer kom ret hurtigt! Så det var jeg meget tilfreds med!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sila-099
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2014

Superrrrrrrr contente de mon achats! !!!!!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marion.lourenco
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 04, 2013

tres vite recut , tres contente

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Isabela
  • Aug 15, 2013

Por favor, alguém poderia me informar quantos centímetros são?
Please could someone tell me how many inches are?

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door missa971
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 02, 2013

juste parfais effet naturel je vais commander un autre

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 20 inch rechte zwarte clip in hair extensions
62%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 9.99
 1 pc / lot 12 "-30" Braziliaanse maagdelijke haar steil human hair extensions 100% onbewerkt brazilian remy haar weeft
6% koopUSD $ 14.76
 3 stuks veel 12 "-30" body wave maagd Maleisische haar inslagen natuurlijke zwarte 1b # remy menselijke haar weave golvende bundels
12% koopUSD $ 42.00
 1 stuks / lot 8 "-26" brazilian maagd haar body wave natuurlijke kleur onbewerkt menselijk haar weeft
18% koopUSD $ 14.81

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest