English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (48 reviews)
Schrijf een review
  • Door marcos
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 09, 2013

Produto 100% light,assim fica tudo blue ok!.

2 stuks auto vuurvlieg licht wiel lamp blauwe led
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vincent
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 05, 2011

Vraiment superbe ces ampoules pour les pneus qui donne une très belle couleur bleue quand on roule et qui s'arrête après quelques secondes d'arrêt. Vraiment top

2 stuks auto vuurvlieg licht wiel lamp blauwe led
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Siarhei
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 30, 2011

Safety on the road!
Installed on your car Nissan Serena and became prominent in the road!
All other drivers can see clearly my move and have the opportunity to safely pass my car on street corners!
Bright light wheels looks stunningly beautiful!

2 stuks auto vuurvlieg licht wiel lamp blauwe led 2 stuks auto vuurvlieg licht wiel lamp blauwe led
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Delroy LEWIN
  • Mar 28, 2011

Who said you tires have to be Black & Boring?
Light up the night and turn some head with Firefly Light Wheel Bulb Blue LED. They Feature:
A bright L.E.D discharge
Equip with a motion sensor which switches them on when the tires are in motion and off when they are stationary for battery conservation.
Universal fit for any make and model tires
So wither you want to " ShowOff " or just " Stand Out " from the rest this is a must have product!

2 stuks auto vuurvlieg licht wiel lamp blauwe led

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door caneca vasco
  • Jun 15, 2013

é uma caneca que vc pode adquirir clicando em:adicionar ao carrinho.é uma caneca que vem com um kit de resfriamento e com duas tampas.adquira já a sua

2 stuks auto vuurvlieg licht wiel lamp blauwe led

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jimmy.ysewyn
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 13, 2015

Good but couldn't turn them off.
But i al pleased with them
Great eye catcher

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Miguel Reyes
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 11, 2016

Service in the website is great easy & fast shipping awesome items as well I will recommend this page to a friend

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kayryan87
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 13, 2015

good item very bright on car dont know what uk police will say abt having flashing blue lights on my car will let you all know

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mmamaki
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 19, 2015

everything was just great!totally recommended!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door yuri stoliarov
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 24, 2014

xfgnbxchjncjcgmc fcghjc cfjcfncvb chjchmcvh chjxcfjxfghxn bvhk,gvklgk glghklvhj,gv

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest