English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (45 reviews)
Schrijf een review
  • Door Siarhei
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 30, 2011

Safety on the road!
Installed on your car Nissan Serena and became prominent in the road!
All other drivers can see clearly my move and have the opportunity to safely pass my car on street corners!
Bright light wheels looks stunningly beautiful!

2 stuks auto vuurvlieg licht wiel lamp blauwe led 2 stuks auto vuurvlieg licht wiel lamp blauwe led
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Delroy LEWIN
  • Mar 28, 2011

Who said you tires have to be Black & Boring?
Light up the night and turn some head with Firefly Light Wheel Bulb Blue LED. They Feature:
- A bright L.E.D discharge
- Equip with a motion sensor which switches them on when the tires are in motion and off when they are stationary for battery conservation.
- Universal fit for any make and model tires
So wither you want to " Show-Off " or just " Stand Out " from the rest this is a must have product!

2 stuks auto vuurvlieg licht wiel lamp blauwe led
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door caneca vasco
  • Jun 15, 2013

é uma caneca que vc pode adquirir clicando em:adicionar ao carrinho.é uma caneca que vem com um kit de resfriamento e com duas tampas.adquira já a sua

2 stuks auto vuurvlieg licht wiel lamp blauwe led

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marcos
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 09, 2013

Produto 100% light,assim fica tudo blue ok!.

2 stuks auto vuurvlieg licht wiel lamp blauwe led
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vincent
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 05, 2011

Vraiment superbe ces ampoules pour les pneus qui donne une très belle couleur bleue quand on roule et qui s'arrête après quelques secondes d'arrêt. Vraiment top

2 stuks auto vuurvlieg licht wiel lamp blauwe led
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kayryan87
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 15, 2015

good item very bright on car dont know what uk police will say abt having flashing blue lights on my car will let you all know

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mmamaki
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 19, 2015

everything was just great!totally recommended!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door smartdirham
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 25, 2014

It looks very nice on car and attract a lot of attention

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Enri R.
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 22, 2013

Attractive and innovative, everyone can see my tires now, but will not touch bc they think I have an alarm attached to it.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Robert Benjamin
  • Feb 20, 2011

I have purchased many items from this company, I have recieved great service as always, and the products have been fantastic. all I can say is that I have been more than satisfied with every item I have recieved, I have told many friends of this site who have ordered, and I will continue to to buy from you, Thank you so much, Robert Benjamin .

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 2 stuks auto vuurvlieg licht wiel lamp blauwe led
7%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 3.99
 LED Light Strip 30cm, Rood / Wit / Blue-Ray
14% koopUSD $ 0.99
 2 stuks auto vuurvlieg licht wiel lamp led (kleuren van de regenboog)
9% koopUSD $ 1.99
 LED Light Strip 120CM Rood / Wit / Blue-Ray
7% koopUSD $ 3.99
 7W 12V 480LM 6000K 14cm/5.5inch LED Pure White COB Car DRL dagrijverlichting Fog rijden lamp
4% koopUSD $ 1.99
 T20 7440 7441 9 LED auto te zetten Signal Light Bulb Lamp 0.5W Wedge White Super Bright
4% koopUSD $ 0.99
 1157/BAY15D 2057 64 1206 SMD LED Car Staart Brake Stop Turn Light Bulb Lamp Wit
4% koopUSD $ 2.99
 auto dagrijlichten (2 stuks, 4 LED, wit licht, waterdicht)
4% koopUSD $ 11.99
 auto decoratieve verlichting smd-24cm (wit)
4% koopUSD $ 1.99
 t10 149 W5W 11LED 5730smd wit 5w 240-280lm 6000-6500k dc12-16v breedte licht
2% koopUSD $ 3.99
 LED Dagrijlicht ( 6000K Spotlamp )
2% koopUSD $ 9.99
 t10 149 168 W5W 5W 11LED 5730smd 450-490nm dc12-16v blauwe kentekenplaat lichte kant zijn beurt licht
2% koopUSD $ 1.99
 t10 149 168 W5W 5W 11LED 5730smd 450-490nm dc12-16v blauwe kentekenverlichting
2% koopUSD $ 2.99
 LED Remlicht ( 3000K Hoog Uitgangsvermogen )
2% koopUSD $ 7.99
 LED Deurlicht/Richtingaanwijzer Hoog Uitgangsvermogen )
2% koopUSD $ 1.99
 LED Mistlamp/Dagrijlicht/Nummerplaatverlichting Spotlamp )
2% koopUSD $ 3.99
 H1 12V 35W Xenon Hid vervanging lampen 8000k
2% koopUSD $ 6.99
 H7 12V 35W Xenon Hid vervanging lampen 8000k
2% koopUSD $ 6.99
 6W 12V 480LM 6000K 17cm/6.7inch LED Wit COB Car Auto Driving DRL dagrijlicht Fog Light
2% koopUSD $ 4.99
 Merdia H7 35W 6000K 2800LM HID Xenon Lichten w / ballasten Kit (DC 9 ~ 16V)
2% koopUSD $ 19.99
 Hoge helderheid Knight Rider Lights Verlichting Bar 5050 SMD 48 LED 7 kleuren 130 Modes 12V met afstandsbediening
2% koopUSD $ 11.99
 H7 30W 600LM 6500K 6-led wit LED voor Auto Foglight / koplamp (DC12-24V, 1pcs)
2% koopUSD $ 13.99
 39mm 0.6W 50LM 6000K 3x5050 SMD witte LED voor Auto Reading / Kentekenplaat / Deur Lamp (DC12V, 1st)
2% koopUSD $ 0.99
 36mm 3W 150LM 6000K 12x3528 SMD witte LED voor in de auto Reading / Kentekenplaat / Deur Lamp (DC12V, 1st)
2% koopUSD $ 1.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest