English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (16 reviews)
Schrijf een review
  • Door Ela
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 26, 2012

UITELICHTE REVIEW

Een hele mooie bruiloft jas, die ook goedkoop is. Heel snel thuis bezorgd, 13 julie bestelling gedaan en op 20 julie heb ik het thuis gekregen.
Ik ben heel tevrede mee!!!!!!!!!!!
Prima service!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Chantal
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 23, 2012

Levering, bolero, kwaliteit.... alles dik in orde. Thanks!
Dit was m'n eerste bestelling maar er zullen er zeker nog volgen.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kim struijs
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 28, 2012

sommige plaatjes kunnen wat afwijkend zijn en daardoor valt het geheel niet mooi uit.dus korte mouw ontvangen terwijl 34 mouw afgebeeld staat.als je dat voorhebt heb je een moeilijke procedure te gaan,zo las ik net.ben benieuwd laat t nog weten.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sabrinareimer87
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 04, 2015

jeg var super overrasket over hvor lækker kvalitet er på varen. Jeg havde den på det meste af min bryllupsdag.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mhernandez
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2015

me encanto esta lindísimo y me lo puedo combinar con muchas cosas!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MrsB
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2014

Beautiful colour, much nicer than the picture, nice material, not too synthetic feeling. Very pleased.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sosullivan1966
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2014

Just what I was looking for, I found the perfect dress locally but just couldn't find a matching jacket. I'm so thrilled

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door staminatic
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 04, 2014

Very nice! Gonna use it for my wedding :) fits perfectly! I went for a size smaller than i usually would have picked.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Perfecto!
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 24, 2013

El bolero es asombroso, la tela es de muy buena calidad y la costura es perfecta. Lo use con mi vestido de novia y se veía precioso, de un tono ivory muy delicado. Todos elogiaron mi vestido (también de aquí) y el bolero fue el complemento ideal.

Es una gran compra y con esta calidad costaría muchísimo más en cualquier tienda de novia.
No duden en adquirirlo.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Maggy
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 01, 2012

Tres Jolie, bonne qualité, dommage qu'il n’y ai pas en blanc ! je le recommande absolument!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 prachtige kant 3/4-sleeve bruiloft / avond avond jas (meer kleuren) bolero schouderophalen
6% koopUSD $ 24.99
 Mode struisvogel bont avond / Casual sjaal
13% koopUSD $ 79.99
 prachtige lange mouw kant avond / casual wrap / avond jas (meer kleuren) bolero schouderophalen
20% koopUSD $ 19.99
 half mouwen taft speciale gelegenheid \'s avonds jas / bruiloft wrap bolero schouderophalen
26% koopUSD $ 14.99
 3/4 sleeve satijn avond / casual wrap / avond jas (meer kleuren) bolero schouderophalen
33% koopUSD $ 19.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest