English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (15 reviews)
Schrijf een review
  • Door MrsB
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2014

Beautiful colour, much nicer than the picture, nice material, not too synthetic feeling. Very pleased.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sosullivan1966
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2014

Just what I was looking for, I found the perfect dress locally but just couldn't find a matching jacket. I'm so thrilled

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Peta Mackenzie
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 28, 2012

The wrap is PERFECT!!!!!!!!!!!! It is going to look so nice with my wedding dress!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lreyc1
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 19, 2012

I love, love, love this wedding jacket. It dose run big I ordered a meduim and should have ordered the small, but it will work great. Thank u Lightinthebox

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door JACQUELINE SCOT
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 31, 2012

VERY PLEASED WITH THIS ITEM WHICH I ORDERED FOR MY WEDDING LOOKED AT THESE AT WEDDING SHOWS VERY EXPENSIVE THIS WAS IDEAL PRICE WISE AND GOOD QUALITY SPEEDY DELIVERY TOP MARKS TO YOU.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SPer
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 16, 2012

The jacket was exactly what I was expecting.. it fit well and was neatly made. Shipping was quick efficient!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Fiona
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 21, 2012

Love this - really pretty and elegant and fits comfortably. I should have ordered in a smaller size though

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mhernandez
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2015

me encanto esta lindísimo y me lo puedo combinar con muchas cosas!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Perfecto!
  • Geverifieerde Koper
  • May 16, 2014

El bolero es asombroso, la tela es de muy buena calidad y la costura es perfecta. Lo use con mi vestido de novia y se veía precioso, de un tono ivory muy delicado. Todos elogiaron mi vestido (también de aquí) y el bolero fue el complemento ideal.

Es una gran compra y con esta calidad costaría muchísimo más en cualquier tienda de novia.
No duden en adquirirlo.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door staminatic
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 04, 2014

Very nice! Gonna use it for my wedding :) fits perfectly! I went for a size smaller than i usually would have picked.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 lange mouw kant avond / casual wrap / avond jas (meer kleuren) bolero schouderophalen
9% koopUSD $ 35.99
 Strapless siliconen beha met halve cups, voor extreme lift, voor bruiloften en feesten
8% koopUSD $ 14.99
 gepersonaliseerde half mouw kant bruiloft / feest avond jassen / wraps (meer kleuren) bolero schouderophalen
6% koopUSD $ 29.99
 een stuk ademend bruiloftskleed zak
6% koopUSD $ 1.99
 gepersonaliseerde korte mouwen van chiffon bruiloft / feest wraps / avond jasjes (meer kleuren) bolero schouderophalen
5% koopUSD $ 31.99
 katoen en chinlon voor buste sluiting taille chincer sexy lingerie shaper
5% koopUSD $ 5.99
 Chiffon sjaal voor speciale gelegenheden/bruiloft (meerdere kleuren)
5% koopUSD $ 11.99
 3/4 mouw satijnen bruiloft avond jasjes (meer kleuren beschikbaar) bolero schouderophalen
4% koopUSD $ 22.99
 3/4 mouwen van chiffon avond / casual wrap / avond jas (meer kleuren) bolero schouderophalen
4% koopUSD $ 22.99
 half-sleeve kant& net bruiloft / avond avond jas / wrap (meer kleuren) bolero schouderophalen
4% koopUSD $ 19.99
 mooie kant dagelijkse dragen sjaal (meer kleuren)
4% koopUSD $ 7.99
 lange mouwen satijnen chiffon bruids avond jas / bruiloft wrap bolero schouderophalen
4% koopUSD $ 14.99
 mooie 3/4-mouwen satijnen bruids-avond jas / bruiloft wrap bolero schouderophalen
4% koopUSD $ 19.99
 bruiloft sluiers one tier vingertoppen sluier met lint rand (meer kleuren)
2% koopUSD $ 4.99
 Verbazingwekkende satijn met strass en kant Wedding Garter
2% koopUSD $ 4.99
 3/4 mouwen satijnen avond / Casual Wraps / jas met pailletten & Kraal (meer kleuren)
2% koopUSD $ 35.99
 prachtige half mouw satijnen avond / bruiloft wrap / avond jas (meer kleuren) bolero schouderophalen
2% koopUSD $ 24.83
 elegante chiffon avond / bruiloft poncho (meer kleuren)
2% koopUSD $ 24.99
 delicate half-sleeve kant bruiloft / avond avond jas / wrap (meer kleuren) bolero schouderophalen
2% koopUSD $ 20.99
 prachtige kant 3/4-sleeve bruiloft / avond avond jas (meer kleuren) bolero schouderophalen
2% koopUSD $ 26.39
 hoofddeksels schitterende satijnen bruids bloem / corsage (twee bloemen)
2% koopUSD $ 1.49
 handschoenen kant pols lengte bruids handschoenen (meer kleuren beschikbaar)
2% koopUSD $ 2.99
 handschoenen satijnen pols lengte bruids handschoenen met ruches en parels
2% koopUSD $ 2.99
 hoofddeksels bruiloft hoofd pinnen 6 stuks schitterende steentjes / bloemen meer kleuren beschikbaar
2% koopUSD $ 3.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest