English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (73 reviews)
Schrijf een review
  • Door great Veil
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 13, 2014

I love this Veil and it will go so well with my dress. I did take off all the beats and put on some colored once instead, since it fit more with the theme of the wedding. multi colored polka dots:) but it was a nice veil and so cheap

3 lagen wals huwelijk bruids sluier 3 lagen wals huwelijk bruids sluier
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jacqui
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2014

Hi Everyone...

Am soooo Happy with my Veil.. it just finishes my dress off..

Regard
Jacqui

3 lagen wals huwelijk bruids sluier
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kal
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 29, 2012

I ordered this veil when the wedding was less than 4 weeks away. I chose expedited shipping and received the veil within the week. This veil is so beautiful and made my dress look, and made me feel all wedding-ish instantly. Because it comes with a comb, it was so easy to attach.
My hair stylist gave me a great tip- either spritz the veil with a water spray or steam it (or hang it in the bathroom while you have a shower) and it will soften the veil and remove all the creases.

3 lagen wals huwelijk bruids sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Louise
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 05, 2011

This veil is so beautiful & elegant and the beading along the edge is fabulous! i got so many compliments on my wedding day, amazing product highly recommended!

3 lagen wals huwelijk bruids sluier 3 lagen wals huwelijk bruids sluier
Antwoord Was dit nuttig? (3) (2) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door teny azarian
  • Sep 18, 2011

it was very nice with beads on teh edges that I even didnt notice when I purchased it worth more than teh price that I paid I really liked it and will shop again

3 lagen wals huwelijk bruids sluier
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sass
  • Geverifieerde Koper
  • May 31, 2014

Très beau voile, bonne finition. Le bord perlé est de bonne qualité.
Le peigne est inclus. J'ai pris la couleur ivoire et cela va bien avec ma robe (Lisanne).

3 lagen wals huwelijk bruids sluier 3 lagen wals huwelijk bruids sluier
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ginger.87
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 26, 2012

Ho ricevuto il pacco un po' in ritardo rispettoa quanto previsto, ma appena aperto mi sono resa subito conto della qualità e perfezione dell'oggetto: ho provato diversi veli in atelier che costavano almeno 10 volte tanto il mio ordine e devo dire che non erano neanche lontaneamente paragonabili per ricchezza e qualità. Il velo è corposo, lungo al punto giusto, con un pettine trasparente molto pratico e invisibile. I ricami sul bordo sono delicati e ben rifiniti.

Vi mostro anche una foto del giorno fatidico: mi hanno fatto tutti i complimenti per il velo (come vedete è bello lungo e anche voluminoso)!

3 lagen wals huwelijk bruids sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kt87
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 01, 2015

Beutiful! Good quality, just what I imagined to finish my outfit.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Heather
  • Sep 05, 2014

I love the quality and design. fast shipping

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jfulton1977
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 22, 2014

quick delivery! Lovely classic styling.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 3 lagen wals huwelijk bruids sluier
25%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 39.99
 een stuk ademend bruiloftskleed zak
11% koopUSD $ 1.99
 Strapless siliconen beha met halve cups, voor extreme lift, voor bruiloften en feesten
10% koopUSD $ 7.99
 bruiloft sluiers two-tier vingertop sluier met applique rand
9% koopUSD $ 15.99
 Papier Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Casual/Speciale gelegenheden Guirlandes/Bloemen Bruiloft/Casual/Speciale gelegenheden
6% koopUSD $ 5.99
 bruiloft sluiers one tier vingertoppen sluier met lint rand (meer kleuren)
5% koopUSD $ 4.99
 satijn/Kant Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Fascinators Bruiloft/Speciale gelegenheden
4% koopUSD $ 5.99
 twee lagen elleboog huwelijk bruids sluier
4% koopUSD $ 19.99
 Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor Hoofdketting Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor
3% koopUSD $ 2.99
 bruiloft sluiers moderne bruiloft bruids hoofddeksel
3% koopUSD $ 4.99
 2 lagen wals bruiloft sluier
3% koopUSD $ 24.99
 White Side Jacquard Silk Stockings
2% koopUSD $ 5.99
 een maat katoenen voorkant busk sluiting shaper slip dagelijkse slijtage shapewear sexy lingerie shaper
2% koopUSD $ 5.99
 Tule Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Fascinators Bruiloft/Speciale gelegenheden
2% koopUSD $ 6.99
 Chiffon sjaal voor speciale gelegenheden/bruiloft (meerdere kleuren)
2% koopUSD $ 11.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest