English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (73 reviews)
Schrijf een review
  • Door Sass
  • Geverifieerde Koper
  • May 31, 2014

Très beau voile, bonne finition. Le bord perlé est de bonne qualité.
Le peigne est inclus. J'ai pris la couleur ivoire et cela va bien avec ma robe (Lisanne).

3 lagen wals huwelijk bruids sluier 3 lagen wals huwelijk bruids sluier
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door great Veil
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 13, 2014

I love this Veil and it will go so well with my dress. I did take off all the beats and put on some colored once instead, since it fit more with the theme of the wedding. multi colored polka dots:) but it was a nice veil and so cheap

3 lagen wals huwelijk bruids sluier 3 lagen wals huwelijk bruids sluier
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jacqui
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2014

Hi Everyone...

Am soooo Happy with my Veil.. it just finishes my dress off..

Regard
Jacqui

3 lagen wals huwelijk bruids sluier
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ginger.87
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 26, 2012

Ho ricevuto il pacco un po' in ritardo rispettoa quanto previsto, ma appena aperto mi sono resa subito conto della qualità e perfezione dell'oggetto: ho provato diversi veli in atelier che costavano almeno 10 volte tanto il mio ordine e devo dire che non erano neanche lontaneamente paragonabili per ricchezza e qualità. Il velo è corposo, lungo al punto giusto, con un pettine trasparente molto pratico e invisibile. I ricami sul bordo sono delicati e ben rifiniti.

Vi mostro anche una foto del giorno fatidico: mi hanno fatto tutti i complimenti per il velo (come vedete è bello lungo e anche voluminoso)!

3 lagen wals huwelijk bruids sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kal
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 29, 2012

I ordered this veil when the wedding was less than 4 weeks away. I chose expedited shipping and received the veil within the week. This veil is so beautiful and made my dress look, and made me feel all wedding-ish instantly. Because it comes with a comb, it was so easy to attach.
My hair stylist gave me a great tip- either spritz the veil with a water spray or steam it (or hang it in the bathroom while you have a shower) and it will soften the veil and remove all the creases.

3 lagen wals huwelijk bruids sluier

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Louise
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 05, 2011

This veil is so beautiful & elegant and the beading along the edge is fabulous! i got so many compliments on my wedding day, amazing product highly recommended!

3 lagen wals huwelijk bruids sluier 3 lagen wals huwelijk bruids sluier
Antwoord Was dit nuttig? (3) (2) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door teny azarian
  • Sep 18, 2011

it was very nice with beads on teh edges that I even didnt notice when I purchased it worth more than teh price that I paid I really liked it and will shop again

3 lagen wals huwelijk bruids sluier
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kath
  • Geverifieerde Koper
  • May 03, 2013

Voila sublime! rien à dire! les détails des petites perles qui l'entourent lui donne tous son charme ni trop chargé ni trop simple! il m'arrive au niveau du genoux je fais 1m63 ! A hâte d'être au grand jour pour le porter ! c'est une très bonne affaire!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Yadira
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 16, 2013

Le voile est superbe, c'est exactement je que je cherchais, simple et beau, exactement comme sur la photo. Les petits détailles qui sont tout au tour sont très discrets mais lui donnent un petit coté fantaisie qui est très joli. La couleur est parfaite. Le rapport qualité-prix est excellent !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kate
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 12, 2015

Bello e ben rifinito nei dettagli

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 3 lagen wals huwelijk bruids sluier
23%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 39.99
 een stuk ademend bruiloftskleed zak
11% koopUSD $ 1.99
 Strapless siliconen beha met halve cups, voor extreme lift, voor bruiloften en feesten
10% koopUSD $ 14.99
 bruiloft sluiers two-tier vingertop sluier met applique rand
8% koopUSD $ 15.99
 hoofddeksels bruiloft bloem meisje krans met mooie bloemen
5% koopUSD $ 5.99
 bruiloft sluiers one tier vingertoppen sluier met lint rand (meer kleuren)
5% koopUSD $ 4.99
 Schitterend bruidshoofddeksel van satijn en kant
4% koopUSD $ 5.99
 twee lagen elleboog huwelijk bruids sluier
4% koopUSD $ 19.99
 130cm Lengte Handgemaakte onechte parels bruiloft / feest voorhoofd sieraden (meer kleuren)
3% koopUSD $ 2.49
 bruiloft sluiers moderne bruiloft bruids hoofddeksel
3% koopUSD $ 4.99
 2 lagen vingertop huwelijk bruidssluier
3% koopUSD $ 24.99
 2 lagen wals bruiloft sluier
3% koopUSD $ 24.99
 White Side Jacquard Silk Stockings
2% koopUSD $ 6.99
 bruiloft sluiers one-tier tule elleboog bruiloft sluiers met lint rand (meer kleuren beschikbaar)
2% koopUSD $ 6.99
 een maat katoenen voorkant busk sluiting shaper slip dagelijkse slijtage shapewear sexy lingerie shaper
2% koopUSD $ 5.99
 hoofddeksel voor bruiloft prachtige veren met strass / tule
2% koopUSD $ 6.99
 Chiffon sjaal voor speciale gelegenheden/bruiloft (meerdere kleuren)
2% koopUSD $ 11.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest