English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (655 reviews)
Schrijf een review
  • Door ma_vandevooren
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 16, 2014

toppie geleverd zoals gezegd en dat voor een prikkie

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Leon
  • Geverifieerde Koper
  • May 25, 2014

Great quality. Looks just like the photo, recommended!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door loida
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 27, 2014

I really love this ! I feel like a princess with it, it's perfect!

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door muz
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 15, 2014

nice and fast and good service

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ingeborg
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 25, 2012

Prachtige bruidssluier, goede kwaliteit, keurig ingepakt, geen kreukels, niets op aan te merken!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nazia
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 16, 2012

De sluier is werkelijk fantastisch mooi. Het staat erg mooi met de drie lagen. Ik voel me net een prinses als ik de sluier draag. Ik ben er erg hartstikke blij en tevreden mee. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door saskia ijpma
  • Geverifieerde Koper
  • May 29, 2012

Na lang zoeken vond ik deze schitterende sluier voor mijn dochter haar trouwen, die goed op het hoofd blijft zitten zeker een aanrader, op het moment bestel ik dan ook alles voor het huwelijk op deze site.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bianheins
  • Geverifieerde Koper
  • May 06, 2014

ziet er ook heel mooi uit vooral voor die paar euro echt

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door beetje stijf
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2013

het is een mooie sluier, maar valt best stijf, met name de bovenste laag voor je gezicht valt niet naar beneden maar steekt naar voren uit. maar wel heel mooi!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door F. Oussouma
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 12, 2012

prachtige sluier en dat voor die prijs!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
24%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 6.99
 een stuk ademend bruiloftskleed zak
10% koopUSD $ 1.99
 bruiloft sluier nice one-tier kathedraal sluier met applique rand (meer kleuren)
6% koopUSD $ 8.99
 bruiloft sluiers 2 lagen vingertop sluiers met kralen
5% koopUSD $ 4.99
 Schitterend bruidshoofddeksel van satijn en kant
5% koopUSD $ 1.99
 hoofddeksels bruiloft bloem meisje krans met mooie bloemen
4% koopUSD $ 3.99
 hoofddeksels heldere kristallen bruiloft bruids hoofdband
3% koopUSD $ 4.99
 handschoenen satijnen vingerloze huwelijk bruids elleboog lengte handschoenen
3% koopUSD $ 4.99
 hoofddeksels met prachtige tule / kant bruiloft tovenaar
2% koopUSD $ 1.99
 nylon / tule vloer-length huwelijk onderrokken
2% koopUSD $ 14.99
 bruiloft sluiers one-tier tule elleboog bruiloft sluiers met lint rand (meer kleuren beschikbaar)
2% koopUSD $ 6.99
 hoofddeksels met mooie papieren bloem bruids / haar pin
2% koopUSD $ 1.99
 nylon vloer-length huwelijk onderrokken
2% koopUSD $ 17.99
 bruiloft sluiers one tier vingertoppen sluier met lint rand (meer kleuren)
2% koopUSD $ 6.99
 satijn met bowknot bruiloft kousenbanden
2% koopUSD $ 3.99
 elegant satijnen lepel bruiloft boeket / bruidsboeket
2% koopUSD $ 14.99
 Stretch satijnen vingerloze elleboog lengte bruiloft / feest Handschoen met applique (meer kleuren)
2% koopUSD $ 3.99
 handschoenen satijn lovertjes en kraaltjes bruids handschoenen (meer kleuren)
2% koopUSD $ 4.99
 mooi een laag vingertop bruiloft sluier
1% koopUSD $ 2.81
 Twee Tier Fingertips bruiloft sluiers met applique rand (meer kleuren)
1% koopUSD $ 19.99
 hoofddeksels voor de speciale gelegenheid / bloem meisje met mooie papieren bloem
1% koopUSD $ 1.49
 hoofddeksels schitterende satijnen bruids bloem / corsage (twee bloemen)
1% koopUSD $ 1.49
 two-tier elleboog bruiloft sluier met potlood rand
1% koopUSD $ 9.99
 hoofddeksels mooi kristal garen met imitatie parels bruiloft / bruid hoofdtooi bloem
1% koopUSD $ 14.99
 handschoenen satijnen pols lengte bruids handschoenen met ruches en parels
1% koopUSD $ 2.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest