English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (712 reviews)
Schrijf een review
  • Door loida
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 27, 2014

I really love this ! I feel like a princess with it, it's perfect!

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Renata
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 07, 2012

deze sluier is heel mooi het is prachtig

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dbaldie3
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 23, 2014

I love it! its everything I wanted and so much more, thank you for helping me during this time.

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door samara.matti
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 26, 2014

hank you for this amazing totally made my big day perfect!

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Amandine
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 22, 2014

D'excellente qualité, il s'attache très facilement, c'est le top. J'ai hate d'etre le jour J et d'avoir ma robe qui va avec ;)

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Che Crawford
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 11, 2014

This is really nice especially considering the price. It's quite poofy which is fun, and the clip to put it in your hair is good. We had a really windy day so we added in a few extra bobbypins to keep it in.

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door defoix.sabrina
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2014

jadore il es magnifique avec ses 3 couches de voilage

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ольга
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 27, 2014

Фата симпатичная, но в довольно крупную сетку. Ожидала, что она будет нежнее.
Надеюсь, с платьем будет смотреться хорошо. =)
Спасибо за оперативную доставку.

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door soudani1
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 20, 2014

il est vraiment magnifique Très heureuse de mon achat

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kalejaiye David
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 30, 2013

This Three Layers Waltz Wedding Veil is a very nice piece for my bride. She really loves it. The packaging was very well done; the veil texture and layering gives it a better quality over the conventional one-layered veil. I recommend it for your brides.

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 een stuk ademend bruiloftskleed zak
16% koopUSD $ 1.99
 Schitterend bruidshoofddeksel van satijn en kant
7% koopUSD $ 5.99
 hoofddeksels bruiloft bloem meisje krans met mooie bloemen
6% koopUSD $ 5.99
 Strapless siliconen beha met halve cups, voor extreme lift, voor bruiloften en feesten
5% koopUSD $ 14.99
 hoofddeksels heldere kristallen bruiloft bruids hoofdband
4% koopUSD $ 9.99
 Stretch satijnen vingerloze elleboog lengte bruiloft / feest Handschoen met applique (meer kleuren)
4% koopUSD $ 3.99
 hoofddeksels met prachtige tule / kant bruiloft tovenaar
4% koopUSD $ 1.99
 bruiloft sluiers one tier vingertoppen sluier met lint rand (meer kleuren)
4% koopUSD $ 4.99
 bruiloft sluiers one-tier tule elleboog bruiloft sluiers met lint rand (meer kleuren beschikbaar)
3% koopUSD $ 6.99
 handschoenen satijnen vingerloze huwelijk bruids elleboog lengte handschoenen
3% koopUSD $ 4.99
 hoofddeksels met mooie papieren bloem bruids / haar pin
3% koopUSD $ 2.99
 satijn met bowknot bruiloft kousenbanden
3% koopUSD $ 3.99
 nylon vloer-length huwelijk onderrokken
3% koopUSD $ 17.99
 mooi een laag vingertop bruiloft sluier
3% koopUSD $ 2.99
 Twee Tier Fingertips bruiloft sluiers met applique rand (meer kleuren)
3% koopUSD $ 12.99
 hoofddeksels prachtige oostenrijk strass huwelijk bruids tiara
3% koopUSD $ 19.99
 elegant satijnen lepel bruiloft boeket / bruidsboeket
3% koopUSD $ 14.99
 hoofddeksels mooi kristal garen met imitatie parels bruiloft / bruid hoofdtooi bloem
2% koopUSD $ 14.99
 hoofddeksels voor de speciale gelegenheid / bloem meisje met mooie papieren bloem
2% koopUSD $ 1.49
 handschoenen satijnen pols lengte bruids handschoenen met ruches en parels
2% koopUSD $ 2.99
 handschoenen kant pols lengte bruids handschoenen (meer kleuren beschikbaar)
2% koopUSD $ 2.99
 hoofddeksels schitterende satijnen bruids bloem / corsage (twee bloemen)
2% koopUSD $ 1.49
 hoofddeksels legering met tsjechische strass bruids tiara
2% koopUSD $ 5.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest