English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (735 reviews)
Schrijf een review
  • Door Amandine
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 22, 2014

D'excellente qualité, il s'attache très facilement, c'est le top. J'ai hate d'etre le jour J et d'avoir ma robe qui va avec ;)

Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit / IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom, Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit / IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nelci Ratto
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 14, 2013

Comprei esse veú alguns dias antes de meu casamento e usei para o mesmo. É maravilhoso a entrega foi dentro do prazo e veio em perfeitas condições

Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit / IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dadina
  • Nov 17, 2012

mi sono sposata a giugno ed lo pagato questo velo ai tempi in offerta €4.50 e vi posso assicurare che è bellissimo e vi allego anche la foto ,insiemo ho comprato anche la sottogona da abinare con il vestito che ha fatto a mano la mia mamma l'effetto e stato bellissimo ciao a tutte e grazie lightinthebox

Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit / IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nadine
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 15, 2012

Ein wirklich toller Schleier, genau wie auf den Foto .

Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit / IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door loida
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 27, 2014

I really love this ! I feel like a princess with it, it's perfect!

Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit / IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom, Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit / IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Renata
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 07, 2012

deze sluier is heel mooi het is prachtig

Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit / IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door soudani1
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 20, 2014

il est vraiment magnifique Très heureuse de mon achat

Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit / IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom, Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit / IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kalejaiye David
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 29, 2013

This Three Layers Waltz Wedding Veil is a very nice piece for my bride. She really loves it. The packaging was very well done; the veil texture and layering gives it a better quality over the conventional onelayered veil. I recommend it for your brides.

Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit / IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sheila araujo
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2013

amei o meu véu chegou no tempo certinho e em perfeitas condições...recomendo a LIGHINTHEBOX.COM.

Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit / IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door eliana ulloa
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 22, 2013

hola quiero contarles que estoy feliz, hoy miércoles 27 me llegaron mis productos a mi propia casa cumpliendo con los días estimados de entrega, jamas e hecho compras vía Internet pero lightinthebox.com me dio confianza y me respondió muy bien,mis productos como:enaguas o falso,mas mi velo de novia de tres capaz llegaron envueltos y sellado.
gracias linginthebox.com seguiré comprando sus productos ya que son tal como se muestra en los catálogos.
pero lo que me llevo a elegirlo es que tiene el mejor precio del mercado, ademas detalles unico y hermoso con mi vestido comprado en lightinthebox.com se vera bello. cuando llegue mi gran momento de utilizarlo compartiré mi experiencia con ustedes.desde Chile yo eli.

Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit / IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit / IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 4.99
 Bruidssluiers Eenlaags Vingertopsluiers Lintrand 53,15 in (135cm) Tule Wit / IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,
1% koopUSD $ 2.99
 Bruidssluiers Tweelaags Elleboogsluiers / Sluiers voor kort haar Geschulpte rand / Parelbiesrand 37,4 in (95cm) Tule Wit / IvoorA-lijn,
1% koopUSD $ 3.99
 een stuk ademend bruiloftskleed zak
1% koopUSD $ 3.99
 Bruidssluiers Tweelaags Vingertopsluiers Rand met sierstenen Tule Wit / Ivoor
1% koopUSD $ 17.99
 organza kousenband met kant vlinder
1% koopUSD $ 2.99
 Bruidssluiers Eenlaags Vingertopsluiers Kanten applique rand 59,06 in (150cm) Tule
1% koopUSD $ 7.99
 nylon / tule vloer-length huwelijk onderrokken
1% koopUSD $ 11.99
 Bruidssluiers Eenlaags Kathedraalsluiers Kanten applique rand 118,11 in (300cm) Tule / Kant Wit / Ivoor Strak/kolom / Trompet/zeemeermin
1% koopUSD $ 7.99
 Bruidssluiers Tweelaags Elleboogsluiers Lintrand 31,5 in (80cm) Tule Wit A-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom, trompet/zeemeermin
1% koopUSD $ 3.99
 Bruidsboeketten Ronde Rozen Boeketten Bruiloft / Party / Evening satijn / Schuim / Kristallen / Bergkristal  5,91 "(Ongeveer 15cm)
2% koopUSD $ 14.99
 Verbazingwekkende satijn met strass en kant Wedding Garter
2% koopUSD $ 3.99
 Bruidssluiers Drielaags Kapelsluiers Kanten applique rand Tule Wit
2% koopUSD $ 11.99
 Bruidssluiers Eenlaags Gezichtssluiers / Kapelsluiers / Kathedraalsluiers Kanten applique rand Tule Wit / Ivoor
3% koopUSD $ 6.99
 Bruidssluiers Drielaags Elleboogsluiers Potloodrand / Parelbiesrand 31,5 in (80cm) Tule Wit / IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,
3% koopUSD $ 8.99
 Bruidssluiers Tweelaags Elleboogsluiers Potloodrand 31,5 in (80cm) Tule Wit A-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom, trompet/zeemeermin
3% koopUSD $ 2.99
 Bruidssluiers Tweelaags Elleboogsluiers Kanten applique rand 15,75 in (40cm) Tule
4% koopUSD $ 9.99
 Bruidssluiers Eenlaags Elleboogsluiers Lintrand / Rand met sierstenen 31,5 in (80cm) Tule
4% koopUSD $ 11.99
 Bedel polyester met Satijn & Kant Wedding Garter
4% koopUSD $ 4.99
 Bruiloft  Kant Paraplu 29.5Inch (Ongeveer 75cm) Metalen 28.4Inch (Ongeveer 72cm)
5% koopUSD $ 15.99
 Bruidssluiers Tweelaags Vingertopsluiers Rand met sierstenen 27,56 in (70cm) Tule WitA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,
5% koopUSD $ 17.99
 2-delige satijn met bloem bruiloft kousenbanden
5% koopUSD $ 4.99
 Bruidssluiers Tweelaags Elleboogsluiers Parelbiesrand Tule Wit / Ivoor
6% koopUSD $ 14.99
 Bruidssluiers Eenlaags Elleboogsluiers Lintrand / Rand met sierstenen 31,5 in (80cm) Tule
6% koopUSD $ 9.99
 Bruidssluiers Eenlaags Elleboogsluiers Kanten applique rand 59,06 in (150cm) Tule Wit / IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,
6% koopUSD $ 6.99
 Bruidsboeketten Cascade Lelies Boeketten Bruiloft / Party / Evening satijn Roze / Wit / Oranje
1% koopUSD $ 14.99
 Bruidssluiers Tweelaags Vingertopsluiers Potloodrand 35,43 in (90cm) Tule Wit A-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom, trompet/zeemeermin
1% koopUSD $ 4.99
 nylon vloer-length huwelijk onderrokken
1% koopUSD $ 6.99
 Bruidssluiers Vier-lagen Vingertopsluiers Potloodrand 47,24 in (120 cm) Tule Wit A-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom, trompet/zeemeermin
1% koopUSD $ 6.99
 Bruidssluiers Eenlaags Elleboogsluiers Potloodrand 27,56 in (70cm) Tule Ivoor A-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom, trompet/zeemeermin
1% koopUSD $ 2.99
 Bruiloft  Kant Paraplu Gekruld Handvat 19.7 "(Ongeveer 50cm) Kunststof 22.8Inch (Ongeveer 58cm)
1% koopUSD $ 9.99
 nylon baljurk drie tier vloer lengte onderrokken
1% koopUSD $ 19.99
 nylon / bewoonbare lengte huwelijk onderrokken
1% koopUSD $ 19.99
 organza / satijn met liefje bruiloft kousenband
1% koopUSD $ 3.99
 Bruidssluiers Tweelaags Elleboogsluiers Tule / Kant Ivoor A-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom, trompet/zeemeermin
1% koopUSD $ 9.99
 Bruidssluiers Eenlaags Vingertopsluiers Kanten applique rand 55,12 in (140 cm) Tule Wit / Ivoor / RoodA-lijn, baljurk, prinses,
1% koopUSD $ 5.99
 witte organza en satijnen rose bruids kousenband
1% koopUSD $ 1.99
 105 - 2 - A-Lijn Slip - Slips - Nylon / Tule Gaas - Wit
1% koopUSD $ 12.99
 3 bot hoepel tule onderrokken bruiloft
1% koopUSD $ 22.99
 satijn met bowknot bruiloft kousenbanden
1% koopUSD $ 2.99
 Bruidssluiers Eenlaags Gezichtssluiers / Net Sluier Kniprand Tule
1% koopUSD $ 1.99
 Bruidssluiers Eenlaags Gezichtssluiers / Kapelsluiers / Kathedraalsluiers Kanten applique rand / Rand met sierstenen Tule Ivoor
1% koopUSD $ 22.99
 Bruidssluiers Eenlaags Gezichtssluiers / Schoudersluiers / Elleboogsluiers / Vingertopsluiers Kanten applique rand Tule Wit / Ivoor
1% koopUSD $ 3.99
 Bruidssluiers Tweelaags Elleboogsluiers / Sluiers voor kort haar Rand met sierstenen 33,46 in (85cm) Tule Wit / Ivoor / ChampagneA-lijn,
1% koopUSD $ 11.99
 Bruidssluiers Tweelaags Elleboogsluiers Parelbiesrand 53,15 in (135cm) Tule / Satijn
1% koopUSD $ 6.99
 Bruidssluiers Eenlaags Elleboogsluiers Kanten applique rand 62,99 in (160cm) Tule Wit / Ivoor / Rood / ChampagneA-lijn, baljurk, prinses,
1% koopUSD $ 2.99
 Bruidssluiers Tweelaags Vingertopsluiers Rand met sierstenen Tule Wit / Ivoor
1% koopUSD $ 14.99
 Bruidsboeketten Ronde Rozen Boeketten Bruiloft satijn Paars   11.02 "(Ongeveer 28Cm)
1% koopUSD $ 14.99
 Bruidssluiers Eenlaags Kapelsluiers Kniprand 78,74 in (200cm) Tule Wit / Ivoor
1% koopUSD $ 14.99
 Bruidsboeketten Ronde Rozen Boeketten Bruiloft Schuim  7,09 "(Ongeveer 18cm)
1% koopUSD $ 11.99
 Bruidsboeketten Hand-Gebonden Pols Corsage Bruiloft / Party / Evening Katoen / Zijde
1% koopUSD $ 2.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest