English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (752 reviews)
Schrijf een review
  • Door fjorilda.sedari
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2017

Bellissimo come nella foto.


Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Laura
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 26, 2016

El velo es muy lindo!!! bien bordado tal cual como se muestra en las fotos. El envío fue muy rápido llegó en tres semanas y en perfectas condiciones, estaba muy bien embalado y protegido. Recomiendo a este proveedor!!!!

Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom, Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Amandine
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 22, 2014

D'excellente qualité, il s'attache très facilement, c'est le top. J'ai hate d'etre le jour J et d'avoir ma robe qui va avec ;)

Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom, Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nelci Ratto
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 14, 2013

Comprei esse veú alguns dias antes de meu casamento e usei para o mesmo. É maravilhoso a entrega foi dentro do prazo e veio em perfeitas condições

Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dadina
  • Nov 17, 2012

mi sono sposata a giugno ed lo pagato questo velo ai tempi in offerta €4.50 e vi posso assicurare che è bellissimo e vi allego anche la foto ,insiemo ho comprato anche la sottogona da abinare con il vestito che ha fatto a mano la mia mamma l'effetto e stato bellissimo ciao a tutte e grazie lightinthebox

Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nadine
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 15, 2012

Ein wirklich toller Schleier, genau wie auf den Foto .

Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door loida
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 27, 2014

I really love this ! I feel like a princess with it, it's perfect!

Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom, Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Renata
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 07, 2012

deze sluier is heel mooi het is prachtig

Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marie Louisma
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 23, 2017

J'ai commandé plusieurs articles je les ai reçu dans le délais qui était indiqué 8 à 12 jours ouvrables et ils sont similaires à ceux qui sont sur les photos je suis très contente et bientôt je vais placer d'autres commandes merci de faire confiance.
Merci de votre compréhension.

Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom, Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom, Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom, Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom, Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom, Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom, Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door soudani1
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 20, 2014

il est vraiment magnifique Très heureuse de mon achat

Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom, Bruidssluiers Drielaags Vingertopsluiers Kniprand 47,24 in (120 cm) Tule Wit IvoorA-lijn, baljurk, prinses, strak/kolom,
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest