English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (713 reviews)
Schrijf een review
  • Door dbaldie3
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 23, 2014

I love it! its everything I wanted and so much more, thank you for helping me during this time.

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door samara.matti
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 26, 2014

hank you for this amazing totally made my big day perfect!

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Che Crawford
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 11, 2014

This is really nice especially considering the price. It's quite poofy which is fun, and the clip to put it in your hair is good. We had a really windy day so we added in a few extra bobbypins to keep it in.

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kalejaiye David
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 30, 2013

This Three Layers Waltz Wedding Veil is a very nice piece for my bride. She really loves it. The packaging was very well done; the veil texture and layering gives it a better quality over the conventional one-layered veil. I recommend it for your brides.

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Eva chappell
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2013

Love the veil for the price I couldn't beat it....I'm getting more excited every time I get my orders in...thanks so much for ur help in having a beautiful veil.

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door yvonne
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 12, 2012

This veil is just devine, The workmanship is great, excellent quality.

The veil isn't too thick that you can't see where you are going, It has a comb attached to it which I didn't think it would.

I couldn't be happier and I brag to everyone about the quality

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Happy April
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 27, 2012

I was in a pinch looking for a pretty veil that was inexpensive and that I could get quickly. I am disabled and get a very low income and my fiance takes care of his sick mom so he cant work. I spent hours at all the local stores. Gas being as expensive as it is, my budget was quickly dwindling. The store veils were soooo expensive 50 dollars and up. I was so disappointed and my beautiful fiance said "don't worry honey, try online". I typed in "inexpensive veil" on Google and I checked the first 2 places and could not find anything. Then I checked/clicked Light in the Box. Lo and behold!!!! beautiful inexpensive veils. The price seemed too good to be true so I ordered it right then and there. It came in plenty of time for my wedding and I look forward to wearing it. It is such a beautiful veil with pretty little flowers and details! I could only afford a pretty white Sundress for my special day.Now I have something that brides really wear on the happiest day of their life! I'm so happy and excited! I know if I want something else, i will look here first and then around town! Everything about my experience was A++. I have already told some friends but will tell loads more. I trust this company! Only thing is, I wish I had more money to spend on more things :o) not just for my wedding but for life !

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door the book
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 03, 2012

not yet received my veil I'm waiting, I got the whole wedding was the book

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door julie pritt
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 17, 2012

The veil was very pretty. The price was excelent, and received it within 3 days of ordering it.. I couldn't be happier..

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fang
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 08, 2011

it was excectly the same as the picture. I looks great on it. everyone said it is a great ideal with that priece.

bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 een stuk ademend bruiloftskleed zak
17% koopUSD $ 1.99
 Schitterend bruidshoofddeksel van satijn en kant
8% koopUSD $ 5.99
 hoofddeksels bruiloft bloem meisje krans met mooie bloemen
7% koopUSD $ 5.99
 Strapless siliconen beha met halve cups, voor extreme lift, voor bruiloften en feesten
6% koopUSD $ 14.99
 hoofddeksels heldere kristallen bruiloft bruids hoofdband
5% koopUSD $ 9.99
 Stretch satijnen vingerloze elleboog lengte bruiloft / feest Handschoen met applique (meer kleuren)
5% koopUSD $ 3.99
 hoofddeksels met prachtige tule / kant bruiloft tovenaar
4% koopUSD $ 1.99
 bruiloft sluiers one tier vingertoppen sluier met lint rand (meer kleuren)
4% koopUSD $ 4.99
 bruiloft sluiers one-tier tule elleboog bruiloft sluiers met lint rand (meer kleuren beschikbaar)
3% koopUSD $ 6.99
 handschoenen satijnen vingerloze huwelijk bruids elleboog lengte handschoenen
3% koopUSD $ 4.99
 hoofddeksels met mooie papieren bloem bruids / haar pin
3% koopUSD $ 2.99
 satijn met bowknot bruiloft kousenbanden
3% koopUSD $ 3.99
 mooi een laag vingertop bruiloft sluier
3% koopUSD $ 2.99
 Twee Tier Fingertips bruiloft sluiers met applique rand (meer kleuren)
3% koopUSD $ 12.99
 hoofddeksels prachtige oostenrijk strass huwelijk bruids tiara
3% koopUSD $ 19.99
 elegant satijnen lepel bruiloft boeket / bruidsboeket
3% koopUSD $ 14.99
 hoofddeksels mooi kristal garen met imitatie parels bruiloft / bruid hoofdtooi bloem
2% koopUSD $ 15.99
 hoofddeksels voor de speciale gelegenheid / bloem meisje met mooie papieren bloem
2% koopUSD $ 1.49
 handschoenen satijnen pols lengte bruids handschoenen met ruches en parels
2% koopUSD $ 2.99
 handschoenen kant pols lengte bruids handschoenen (meer kleuren beschikbaar)
2% koopUSD $ 2.99
 hoofddeksels schitterende satijnen bruids bloem / corsage (twee bloemen)
2% koopUSD $ 1.49
 hoofddeksels legering met tsjechische strass bruids tiara
2% koopUSD $ 5.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest