English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (20 reviews)
Schrijf een review
  • Door elie
  • Nov 22, 2012

this ink isnt the best , but its really great to work with just cant be use to cover a tattoo ! im really happy to have this ink didnt regret it at all and here's the best price ! thanks

39 kleuren tattoo inkt set 39 * 15ml
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marleyesquivel
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 16, 2015

Las tintas tardaron un mes en llegar, es mucho tiempo pero llegaron en perfectas condiciones, estoy feliz con mi pedido.

39 kleuren tattoo inkt set 39 * 15ml

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Deborah
  • Geverifieerde Koper
  • May 06, 2013

Ordine fatto il 23 di Aprile, partito il 1 di Maggio e arrivato oggi.
Articolo preso con altri 5 pezzi, e soddisfatta di tutto il materiale.
L'imballaggio era perfetto e il prodotto sembra davvero stupendo.
Ogni boccettino ha la chiusura sotto al tappo, il colore è vividissimo e abbastanza denso.

Dopo che mi sarò tatuata aggiornerò la recensione per farvi sapere la qualità della resa.

Sono felice dell'aquisto comunque, sembrano ottimi.

39 kleuren tattoo inkt set 39 * 15ml
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door janus
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 30, 2012

UITELICHTE REVIEW

supper goed Wees gedetailleerd en specifiek. Wat had u bijvoorbeeld willen weten voor aanschaf van dit product? Gebruik duidelijk, helder taalgebruik.

39 kleuren tattoo inkt set 39 * 15ml
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Алла
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 09, 2012

Прежде, чем заказывать этот набор, внимательно посмотрите, на то, что Вам предлагают и на то, что я получила. То разнообразие цветов, которое предлагаеться, на деле оказываеться не таким уж и разнообразным! :-(( Да и быструю доставку, как пишут 3-5 дней не советую, т.к. всё равно, получите примерно через месяц!

39 kleuren tattoo inkt set 39 * 15ml

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vanduijnmichael
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 06, 2015

great ink very clear colours the consistence is great nice ink to work with. would order it again.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door shellylangford
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 19, 2014

Hey good tattoo inkI enjoy doing my tattoos on a daily basis thank you lightning in the box

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jezabelle66
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 15, 2014

Thank you. Received the package with a delay but the company refunds me for the express delivery. Good service and prompt answer.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Graham Dobell
  • Geverifieerde Koper
  • May 31, 2012

I got my 39 Colour ink set 15ml all look good but the colours are not labeled with what the colour they are and some look the same.It would have been nice to know what colour is what

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door iliadouan
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2015

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΨΟΓΟ ΠΡΟΙΟΝ

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 100 stuks zwarte wegwerp tattoo naalden en buizen grip aanbod
23% koopUSD $ 59.99
 zwarte dubbele tattoo huid marker pen (10 stuks)
19% koopUSD $ 4.99
 30 Clip Cord Covers + 30 Tattoo Machine Gun Bags
11% koopUSD $ 19.99
 500 stuks gemengde tattoo inktpatronen
11% koopUSD $ 9.99
 10st Tattoo Praktijk Huid Voor Naald Machine Supply
7% koopUSD $ 24.99
 200 stuks tattoo naalden RS3 5 7 9
7% koopUSD $ 39.99
 beste tattoo levert grote stalen bekerhouder
7% koopUSD $ 4.99
 50 stuks gesteriliseerd maat 5 round shaders (rs) tattoo naalden
7% koopUSD $ 9.99
 Spirit Tattoo Stencil Transfer SPIRIT Paper Hectograph Carbon
3% koopUSD $ 36.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest