English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (24 reviews)
Schrijf een review
  • Door janus
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 30, 2012

UITELICHTE REVIEW

supper goed Wees gedetailleerd en specifiek. Wat had u bijvoorbeeld willen weten voor aanschaf van dit product? Gebruik duidelijk, helder taalgebruik.

39 kleuren tattoo inkt set 39 * 15ml
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Deborah
  • Geverifieerde Koper
  • May 06, 2013

Ordine fatto il 23 di Aprile, partito il 1 di Maggio e arrivato oggi.
Articolo preso con altri 5 pezzi, e soddisfatta di tutto il materiale.
L'imballaggio era perfetto e il prodotto sembra davvero stupendo.
Ogni boccettino ha la chiusura sotto al tappo, il colore è vividissimo e abbastanza denso.

Dopo che mi sarò tatuata aggiornerò la recensione per farvi sapere la qualità della resa.

Sono felice dell'aquisto comunque, sembrano ottimi.

39 kleuren tattoo inkt set 39 * 15ml
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marleyesquivel
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 16, 2015

Las tintas tardaron un mes en llegar, es mucho tiempo pero llegaron en perfectas condiciones, estoy feliz con mi pedido.

39 kleuren tattoo inkt set 39 * 15ml

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elie
  • Nov 22, 2012

this ink isnt the best , but its really great to work with just cant be use to cover a tattoo ! im really happy to have this ink didnt regret it at all and here's the best price ! thanks

39 kleuren tattoo inkt set 39 * 15ml
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Алла
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 09, 2012

Прежде, чем заказывать этот набор, внимательно посмотрите, на то, что Вам предлагают и на то, что я получила. То разнообразие цветов, которое предлагаеться, на деле оказываеться не таким уж и разнообразным! :(( Да и быструю доставку, как пишут 35 дней не советую, т.к. всё равно, получите примерно через месяц!

39 kleuren tattoo inkt set 39 * 15ml

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jacqueline
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 28, 2013

de vele kleurtjes inkt super leuk en werkt ook fijn .... aanrader!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door j.van.drunen
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2014

Fijne inkt mooie kleuren alleen de levering duurde erg lang en jammer van de extra kosten die we kregen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maikel
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 20, 2013

goede kwaliteit inkt voor deze prijs

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kim
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 24, 2016

my husband liked everything he got

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tick_20fast
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 12, 2015

soddisfatto ,i colori sono ottimi

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest