English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (190 reviews)
Schrijf een review
  • Door Ramona Roovers
  • Geverifieerde Koper
  • May 05, 2013

UITELICHTE REVIEW

Schattige figuurtjes en je kunt ze makkelijk in de gel of acryl verwerken
Op de foto heb ik de vlinder gebruikt

50 stuks verschillende nagelversiering
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door natulya19
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2014

Порадовала быстрая доставка украшения хорошего качества)

50 stuks verschillende nagelversiering
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kuznekat
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 22, 2014

Очень милые! Все пришло хорошо упакованным, окошко в контейнере, чтобы они не выпали при транспортировке, заклеено пластырем, кажется. К нему прилипло несколько штук, боялась, что не смогу их снять. Но всё идеально отошло. Сами украшения очень прочные, не гнутся, смотрятся изящно. Советую :)
Большое спасибо!

50 stuks verschillende nagelversiering 50 stuks verschillende nagelversiering
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rennizz
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 19, 2014

I still haven't had a chance to try them, but so far they are looking awesome =D Cute little metallic things for the nails I can't wait to try on!

50 stuks verschillende nagelversiering
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sandra
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2013

lindoooo, e para minha surpresa é dourado.

50 stuks verschillende nagelversiering

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sofie
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2014

Goed maar zou ik niet meer kopen perfecte levering

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jenny_rombaut
  • Geverifieerde Koper
  • May 26, 2014

Mooie verschillende alloy;sterretje dubbel hartje beertje hello kitty bloem sneeuwvlokje kerstboom strikje dollar teken vlinder libelle en een kroontje echt heel mooi bedankt

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marc.lorrentop
  • Geverifieerde Koper
  • May 05, 2014

alles netjes verpakt, en afgeleverd oke

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carola
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 06, 2014

Prachtige kleine elementjes om je nagels mee te versieren. Voor een leuke en gevarieerde manicure.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jevenice
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 20, 2013

zooo blij dat ik dit besteld heb, ga zeker gelijk een voorraadje halen!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 50 stuks verschillende nagelversiering
4%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.99
 50PCS Golden & Silver Mixed Rivet Nail Art Decorations
1% koopUSD $ 0.76
 3000pcs 12-kleur 2mm wiel nail art glitter tips strass versieringen
1% koopUSD $ 3.05
 Nail Art Pen Met Dubbele Gebruiksmogelijkheid
1% koopUSD $ 2.60
 Schattig/Punk - Vinger/Teen - Decoratie kit - Metaal - 1 - stuks
1% koopUSD $ 2.69
 Schattig-Vinger / Teen-Andere versieringen-Andere-50pcs Mix color sizes Starfish Nail Decorations- stuks3mm and 5mm- (cm)
1% koopUSD $ 3.59
 pailletten spiegel chroom effect glitter stof magische glans nail art poeder decoratie tips pailletten chroompigment glitters
1% koopUSD $ 3.12
 100st driehoek zilveren metalen klinknagel nail art decoratie
2% koopUSD $ 2.99
 Bloem/Bruiloft - Vinger - Nagelsieraden - Acryl - 10 - stuks 7X5X0.1 - ( cm )
2% koopUSD $ 1.99
 Schattig-Vinger-Nagelsieraden-Acryl-1whee butterfly nail decorations- stuks6cm wheel- (cm)
3% koopUSD $ 1.79
 Abstract - Vinger/Teen - Nagelsieraden - Acryl - 300 - stuks 7X5X0.2 - ( cm )
3% koopUSD $ 0.76
 Schattig / Punk-Vinger-Nagelsieraden-Metaal-1pcs- stuks6cm- (cm)
4% koopUSD $ 2.29
 gemengde grootte glitter acryl ab strass nail art decoraties
4% koopUSD $ 1.14
 Mixed-Size Halve cirkel White Pearl Nail Art Decorations
4% koopUSD $ 0.85
 Nail Art Sticker Watertransfer decals
5% koopUSD $ 0.78
 Nail Art Sticker Watertransfer decals
5% koopUSD $ 0.89
 200pcs vintage royal design gouden metalen schijfje nail art decoratie
6% koopUSD $ 1.99
 Vinger / Teen-Schitteren & Poeder-Andere-1box nail powder + 1pcs brush- stuks1.5cm*3cm- (cm)
6% koopUSD $ 2.30
 Punk-Vinger / Andere-Nagelsieraden-Andere-1PC- stuks6*6*1- (cm)
7% koopUSD $ 3.99
 24PCS Mixs Kleur Striping Tape Line Nail Stripe Tape Nail Art Decoratie Sticker
7% koopUSD $ 1.52
 Nail Kit Nail Art Decoration Accessoires Nail DIY Acryl Kit
8% koopUSD $ 0.89

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest