English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.3 (248 reviews)
Schrijf een review
  • Door Marián
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 11, 2013

The shipment came in fine, I'm very happy, I recommend the seller:-)

7 Inch Car DVD-speler voor Volkswagen met GPS, TV, iPod, Bluetooth 7 Inch Car DVD-speler voor Volkswagen met GPS, TV, iPod, Bluetooth
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pdarra
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 24, 2015

Very happy with gps DVD player. Installed very easy in my 2005 vw passat b6 perfect fit plug and play works great, fast delivery would use lightinthe box again, looks a lot more expensive than what it is worth every penny.

7 Inch Car DVD-speler voor Volkswagen met GPS, TV, iPod, Bluetooth 7 Inch Car DVD-speler voor Volkswagen met GPS, TV, iPod, Bluetooth
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nicolae
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 29, 2015

buna ziua!! sant multumit de produsul cumparat va multumesc!!era si mai satisfacator daca primeam si instructiuni de instalare in mai multe limbi nu doar in engleza!!!

7 Inch Car DVD-speler voor Volkswagen met GPS, TV, iPod, Bluetooth

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anne80200
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 08, 2014

bonour je vous envoie ma facture des frais de douane pour le remboursement .
pour la question recommanderiez vous un ami j'attend de voir si vous me remboursez.
j’espère avoir une réponse de votre part .merci

7 Inch Car DVD-speler voor Volkswagen met GPS, TV, iPod, Bluetooth
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door liviu_putza
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 24, 2014

productto de muy buena calidad-precio..encaja en la perfeccion,,hay q comprar la tarjeta con mapas para el gps(28 euros)...,se maneja muy bien ..va perfeccto...pero hay q pagar aduanas(en my caso 92,26 euros)para este producto mas un par de reposacabesas con dvd deluxe de 9" y un smartphone...de alli estos precios...merece la pena(he esperado 8 dias)..estoy contento...

7 Inch Car DVD-speler voor Volkswagen met GPS, TV, iPod, Bluetooth 7 Inch Car DVD-speler voor Volkswagen met GPS, TV, iPod, Bluetooth 7 Inch Car DVD-speler voor Volkswagen met GPS, TV, iPod, Bluetooth
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door damian00385
  • Geverifieerde Koper
  • May 05, 2014

Good radio. Well the game fits perfectly. I would recommend to anyone.

7 Inch Car DVD-speler voor Volkswagen met GPS, TV, iPod, Bluetooth 7 Inch Car DVD-speler voor Volkswagen met GPS, TV, iPod, Bluetooth
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Evgeni
  • Apr 18, 2014

about how it behaves.
you read video from usb.
Someone upload pictures of DVD, to see how the value of the panel.

say there are any problems.
read how the GPS !
Are you satisfied with the product

7 Inch Car DVD-speler voor Volkswagen met GPS, TV, iPod, Bluetooth
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mike
  • Mar 03, 2014

Hola, alguien me puede ayudar?? tengo 2 meses con este producto y ya dejó de funcionar...
salió un mensaje "APP Destroy" invertido y luego una opción de calibración.
Ya le di Reeset, lo desconecté y nada!! quien me ayuda?

7 Inch Car DVD-speler voor Volkswagen met GPS, TV, iPod, Bluetooth 7 Inch Car DVD-speler voor Volkswagen met GPS, TV, iPod, Bluetooth
Antwoord(1) Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door giuseppe
  • Feb 17, 2014

ciao volevo sapere se questo stereo e compatibile con la smart del 2008 e 2 din ,e se riesce a fare tu le funzioni con l'auto,vi allego la foto dell'auto.
grazie in anticipo distinti saluti

7 Inch Car DVD-speler voor Volkswagen met GPS, TV, iPod, Bluetooth
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kecka001
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 08, 2014

Radio came right.
I just not figured out how do I change the color of the buttons ?
Manual is supplied, but not exactly this type.
U Skoda Roomster year 2007 automatically not turns on when you turn the ignition key.
The information is not displayed on MaxiDot

7 Inch Car DVD-speler voor Volkswagen met GPS, TV, iPod, Bluetooth 7 Inch Car DVD-speler voor Volkswagen met GPS, TV, iPod, Bluetooth

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 kudos gps kaart kaart, met 4GB TF card
61% koopUSD $ 26.99
 6.2 "2 din lcd touchscreen in het dashboard auto DVD speler met bluetooth, gps, ipod, games, stereo radio, atv
14% koopUSD $ 139.99
 6.2inch 2 Din Universal Car DVD-speler voor Toyota Voor 2006 met GPS, iPod, RDS, BT, Touch Screen
9% koopUSD $ 159.99
 kudos gps kaart kaart, met 4GB standaard sd-kaart
9% koopUSD $ 27.99
 6.95 "2 din universele auto dvd speler ingebouwde bluetooth / usb, sd / dvd / fm / atv / ipod / RDS / microfoon / gps
4% koopUSD $ 139.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest