English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4 (322 reviews)
Schrijf een review
  • Door marc.remy
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 11, 2017

Bonjour Lightinthebox,

J'ai bien reçu ma commande Lecteur DVD de Tableau de Bord pour Volkswagen, Ecran TFT 7 Pouces 2-DIN avec Bluetooth, Lecteur GPS de Navigation, RDS, Canbus, Entrée iPod, TV #00503955.

Je l'ai mis en service très facilement sur ma Passat et toutes les fonctions sont OK!
Canbus 100%, Bluetooth sans aucun problème et en plus un son génial avec un équaliser efficace ... etc. que du bonheur!
Je suis pleinement satisfait de mon achat et je peux que conseiller ce produit et "Lightinthebox".

Pour bénéficier de toutes les qualités de cette installation, je souhaite maintenant acheter une carte GPS TF "Windows CE 6".

Pouvez vous m'indiquer les cartes GPS microSd compatibles avec cet appareil qui sont en vente chez Lightinthebox? Je trouve sur le site que la carte "Kudos" et je ne suis pas sûr de sa compatibilité car elle n'apparait pas dans la liste -Cartes Supports- dans la description de l'autoradio.

Merci d'avance de vos nouvelles et meilleures salutations.

Marc

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lorenzo IT
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 26, 2016

Sono felice di condividere l'esperienza del mio 1 acquisto con tutti voi e garantirvi questo prodotto semplicemente di altissimo livello . Anche la spedizione e tempi di imballaggio sono stati Super .
Nessuna pecca lo consiglio sopratutto agli indecisi che lo ritengono inferiore come qualità.
E' un sistema completo di tutti i servizi elencati nella descrizione in più nella confezione ci sono anche i cablaggi per i comandi al volante.... sinceramente sono felice di avervi scelto e sono pronto per altri acquisti .

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jonathan
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 30, 2013

muy buena calidad,encaja a la perfeccion,lo mejor que e visto en el mercado relacion calidad precio.la verdad me esperaba menos,estoy muy sorprendido.el unico fallo para mi gusto es que no lleva un cable usb trasero,y no trae la micro sd con los mapas,de ay su precio.pero funciona a la perfeccion

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kochar
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 22, 2016

Pakket goed ontvangen, levering ging heel vlot binnen de 5 dagen thuis!!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door darkodj
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2016

ottimo venditore affidabile al 100% ottimo oggetto tutto come descritto lo consiglio a tutti

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cristian.chiru
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 15, 2015

E MAGNIFICO E MEGLIO DI QUELLO ORIGINALE HA DI TUTTO LO CONSIGLIO

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door begel.nicolas
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 14, 2015

Bon cela fait maintenant une semaine que j'ai installé cet autoradio et j'en suis pleinement satisfais !!!
Le Bluetooth est bien reconnu par mon iphone, l'usb marche très bien, le dvd également, je n'ai pas pu tester le GPS car je n'ai pas acheté la carte Maps
Le son est très bon également
J'ai seulement les radio qui captent moins bien qu'avant car j'avais une antenne double frakra sur ma golf mais seulement une sur le poste (a voir pour acheter un dédoubleur éventuellement)

Je recommande cet achat

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door joliegirl74
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 05, 2015

Excellent products. Sistem, work very good. I was impressed about sistem. I recommend him!
I recommend to all to buy custom insurance!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fuadtalovic
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 17, 2015

Bonjour,

Apres 4 jours, j'ai reçu le colis au complet avec tout les câbles.
Le montage était assez facile avec l'aide des tutos sur internet ;)
Le Bluetooth fonctionne à merveille et la qualité sonore s'est améliorée.
Par contre il faut acheter les maps à part c'est une carte SD.
Je recommande le vendeur.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door riccardo-brb
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 17, 2015

Unfortunately the parts was without remote control. Furthermore, as showed in the attached file, has no front USB and no subwoofer out. PLEASE LIGHTINTHEBOX SEND COMPLETE ORDER AS IN YOUR ARTICLE, PLEASE send the REMOTE CONTROL. I have assembled it with success on my Golf VI without any problems, full compatibility with VW and all was OK. Furthermore after connection with the car, it took all the car option, like back camera, wheel, safety control etc. It has also the possibility to connect via 3G by network on the USB1. At the end it was positive ma the order was different from the part. The order arrived in time as scheduled without any problem.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 7 Inch Car DVD-speler voor Volkswagen met GPS, TV, iPod, Bluetooth
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 166.99
 pluim gps navigatiekaart (4 / 8g TF-kaart voor huivering systeem)
1% koopUSD $ 40.99
 6.2 2DIN tft touch screen in-dash auto dvd-speler met gps bt radio sd / usb rds 800 * 480screen resolutie
1% koopUSD $ 119.99
 pluim gps navigatiekaart (4 / 8g SD-kaart voor huivering systeem)
1% koopUSD $ 40.99
 7 Inch Car DVD-speler voor Volkswagen met GPS, TV, iPod, Bluetooth
1% koopUSD $ 166.99
 7 inch afneembare 1 din auto dvd-speler multimedia systeem anti-diefstal gps zat navi bluetooth ex-tv mirror-koppeling 7 kleuren knop
1% koopUSD $ 168.99
 bonroad android6.0 inch auto dvd-speler voor VW / Volkswagen / polo / Passat / golf / Skoda / zitting met wifi 3g gastheer radio gps bt
1% koopUSD $ 255.99
 1/3" kleuren CMOS-170 °-480 TV-lijnen-720 x 576-Achteruitrijcamera
1% koopUSD $ 17.99
 7 inch afneembare 1 din auto dvd-speler multimedia systeem anti-diefstal gps zat navi bluetooth ex-tv mirror-koppeling 7 kleuren knop
1% koopUSD $ 157.99
 hot 4.3 waterproof IPX7 motorfiets gps navigatie moto navigator met fm bluetooth 8G flash prolech auto gps motorfiets
1% koopUSD $ 118.99
 Ownice c500 android 6.0 quad core 2g ram head-unit voor 2DIN universele steun 4G LTE met 16g rom
2% koopUSD $ 257.99
 auto achteruitrijcamera met nachtzicht
2% koopUSD $ 9.99
 renepai® 7 inch hd-monitor + bus 170 ° hd auto achteruitrijcamera waterdichte camera kabellengte 10m, 16m, 20m,
2% koopUSD $ 81.99
 6.2 "2DIN LCD touch screen in-dash auto dvd speler met gps, bluetooth, ipod, atv
3% koopUSD $ 118.99
 Ownice 8 "1024 * 600 android 4.4 quad core auto dvd voor VW Golf polo Jetta Touran gps radio wifi 16g rom
3% koopUSD $ 238.99
 7" 1 DIN in-dashboard digitaal paneel auto DVD-speler met ondersteuning iPod, Bluetooth, RDS, aanraakscherm
3% koopUSD $ 113.99
 bonroad android6.0 quad core 1,6 g * 4 cpu 1024 * 600 72din auto gps voor golf polo passat tiguan eos ddr3 1g ram 16g rom auto multimedia
4% koopUSD $ 255.99
 hands-free multifunctionele autoradio autoradio bluetooth stereo audio in-dash fm aux-ingang ontvanger USB-schijf sd-kaart
4% koopUSD $ 22.99
 nieuwe sytle 9 "hoofdsteun slot-in auto dvd-speler met FM-zender / IR / USB / SD / draadloze game (1 stuk)
4% koopUSD $ 80.99
 Ownice 7 "HD 1024 * 600 quad core Android 4.4 auto dvd-speler voor audi a3 s3 gps radio
5% koopUSD $ 269.99
 7 inch Android 5.1-auto dvd-speler multimediasysteem wifi dab voor Mercedes Benz C-klasse W203 du7063lt
5% koopUSD $ 293.99
 Full HD / Video-uit / G-Sensor / Bewegingsdetectie / Groothoek / 1080P / Vastleggen stilstaand beeld - 5MP CMOS - 2048 x 1536 - CAR DVD
5% koopUSD $ 31.99
 bluetooth handsfree carkit Bluetooth 3.0, FM-zender, Dual USB auto-oplader, mp3-speler
6% koopUSD $ 9.99
 12v autoradio mp3 audio-speler bluetooth aux usb sd mmc stereo fm auto-elektronica in-dash autoradio 1 din voor truck taxi
6% koopUSD $ 21.99
 bonroad android 6.0 ram2g rom16g 4 nucleaire 1024 * 600 ondersteuning voor WiFi 4g internet verkeersplaat passat golf tiguan volkswagen
6% koopUSD $ 283.99
 waterdichte auto achteruitrijcamera 170 ° hd parkeerhulp
1% koopUSD $ 9.99
 bluetooth handsfree carkit afgekapt op de zonneklep, kan bluetooth 4.0 twee telefoons tegelijk ondersteunen
1% koopUSD $ 7.99
 ziqiao universele mobiele GPS-navigatie beugel hud head up display voor smartphone car mount staan ​​telefoonhouder
1% koopUSD $ 14.99
 8 inch Android 5.1-auto dvd-speler multimediasysteem wifi dab voor vw MAGOTAN aandacht 2007-2011 golf 5 golf 6 caddy polo v 6r du8015lt
1% koopUSD $ 263.99
 6.2 inch 2 din universele android 5.1 auto dvd gps speler multimediasysteem wifi dab du6539lt
1% koopUSD $ 216.99
 Park Assist systeem draadloze auto achteruitrijcamera auto 4LED ccd 1080p hd achteruitkijkspiegel omgekeerde universele back-up camera
1% koopUSD $ 30.99
 Park Assist systeem auto achteruitrijcamera 1080p 12 geleid ccd hd achteruitkijkspiegel omgekeerde universele back-up camera waterdicht
1% koopUSD $ 10.99
 renepai® 7 "kleuren TFT LCD-scherm auto achteraanzicht back-parking-monitor + night vision camera-auto security tool kit
1% koopUSD $ 94.99
 7 inch monitor draadloze 170 ° hd uitzicht bus auto achteruitrijcamera + bus high-definition groothoek waterdicht cmd camera
1% koopUSD $ 72.99
 4.3 "fold LCD-scherm voor het parkeren sensor camera dvd auto-monitor dvd tv achteruitrijcamera
1% koopUSD $ 20.99
 Park Assist systeem auto achteruitrijcamera 4 geleid ccd hd achteruitkijkspiegel achteruit achteruitrijcamera universele back-up camera
1% koopUSD $ 6.99
 auto bluetooth handsfree nieuwe auto bluetooth audio receiver auto bluetooth aux
1% koopUSD $ 12.99
 170 °-480 TV-lijnen-720 x 576-Achteruitrijcamera
1% koopUSD $ 25.99
 7 inch Android 5.1-auto dvd-speler multimediasysteem wifi dab voor vw MAGOTAN aandacht 2007-2011 golf 5 golf 6 caddy polo v 6r du7048lt
1% koopUSD $ 249.99
 auto geleid parking achteruit back-radar systeem met backlight display met 4 sensoren (meerdere kleuren)
1% koopUSD $ 12.99
 Park Assist systeem draadloze auto achteruitrijcamera auto ir ccd hd achteruitkijkspiegel omgekeerde universele back-up camera waterdicht
1% koopUSD $ 17.99
 bluetooth handsfree carkit, lichter, auto mp3 / FM-zender / autolader
1% koopUSD $ 17.99
 bluetooth-zender muziek audio stereo met een 3,5 mm audio-uitgang voor bluetooth speakers of hoofdtelefoon
1% koopUSD $ 9.99
 GPS-V103B SMS / GPRS / GPS Tracker Voertuig Tracking Systeem
1% koopUSD $ 40.99
 Carkit MP3-speler/FM-zender met verlicht LCD-scherm en afstandsbediening, USB SD MMC sleuf
1% koopUSD $ 6.99
 7 inch hoofdsteun auto dvd speler ondersteuning games, sd-kaart (1 paar)
1% koopUSD $ 129.99
 1 tot 3 USB auto sigarettenaansteker splitter (DC 12V)
1% koopUSD $ 3.99
 1080p Full HD-video registrator 2016 nieuwe mini-auto dvr camera GT300 auto camera camcorder parking recorder g-sensor dash cam
1% koopUSD $ 15.99
 2-kanaals infrarood stereo draadloze hoofdtelefoon ir-2011d
1% koopUSD $ 10.99
 snelle auto draadloze oplader 10.8w snelladen luchtuitlaat houder voor de Samsung Galaxy rand S7 S7 rand s6 rand s8 s8 plus note5 en al qi
1% koopUSD $ 16.99
 auto dvd-stereo video-speler voor toyota
1% koopUSD $ 103.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest