English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (45 reviews)
Schrijf een review
  • Door Steve Gurley
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2012

The 8" Brass Shower head I just purchased, was delivered in record time, (2 days) and besides being packaged very well, was very easy to install. The directions were clear and it took less than 5 minutes
to install it. The swivel connector supplied with it, made it very easy to direct the rain shower anywhere
in our large shower 3.5' X 7' The color changing Light Emitting Diodes made it very easy to tell when
then water temperature was ready to begin my shower.

8 inch chroom messing douche kop met vage led licht (0698-l-4201) 8 inch chroom messing douche kop met vage led licht (0698-l-4201)
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door EDUARDO KEY
  • Apr 27, 2011

This shower was very easy to install, and it did not need any conections to electricity, and the colors of the leds indicated the temperature of the water, there is no need for electricity to operate this pieces of bath hardware, No nesecitan de coneccion alguna a la electricidad, ni baterias, magnifica obra de arte

8 inch chroom messing douche kop met vage led licht (0698-l-4201)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rodrigo Sevilla
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 20, 2013

Estoy muy contento con mi producto, me llegó en 5 días, lo cual... se me hizo muy rápido a comparación de las tiendas de aquí de México que tardan como 10 días o más. El cabezal no requiere ninguna conexión ni batería, supongo que los LEDs funcionan por hidro-eléctrica, lo cual es genial.

8 inch chroom messing douche kop met vage led licht (0698-l-4201)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Karina
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 04, 2012

Awsome product. Looks very luxurious for such a good price.

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sheryl
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2013

The color changing led shower rainhead is awesome. Its looks very chic especially in the dark. Nice product , easy to install. Unfortunately after i ordered, i found a much better price elsewhere

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ash
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 18, 2013

We got this shower head two weeks back and it's awesome we loved it everything is perfect looks great

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jimy9
  • Geverifieerde Koper
  • May 28, 2012

This shower head is really well constructed of chrome plated brass and puts out plenty of water. That may be a drawback if you are trying to save water. The LED lighting grabs plenty of attention as it changes from blue to red depending on the temperature. I would recommend it if you want a classy modern shower.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anna-May
  • Geverifieerde Koper
  • May 01, 2012

This is a beautifl show head, a very solid construction, well built. Shipping was fast and on time.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door daniel
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 20, 2012

shipping was so fast, and the head works so well. Looks so expensive, great product, great price.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Oswald Lozano
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 21, 2012

Accidently ordered the wrong finish for my shower head, I sent the company an e-mail explaining what I done once I noticed it and they were able to correct my mistake.
I was very pleased with the service and response from them and I received my item very quickly.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 8 inch chroom messing douche kop met vage led licht (0698-l-4201)
7%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 63.99
 3.0 × 1.5 × 40 cm messing douche arm voor douchekop
14% koopUSD $ 21.98
 Moderne 8" douchekop, met in 7 kleuren veranderende LED-verlichting
8% koopUSD $ 30.62
 12" RVS douchekop met van kleur veranderende led-verlichting
6% koopUSD $ 79.99
 G1 / 2 "buitendraad x 9 / 16" vrouwtje - pijp het verminderen van bussen
5% koopUSD $ 1.99
 Chromen afwerking hedendaagse Thermochrome LED Douchekop
3% koopUSD $ 12.39
 verchroomde wandhouder regen enkele handgreep douchekraan (0758-HM-6109)
3% koopUSD $ 75.17
 10 inch chroom messing vierkante LED regenval douche kop (zonder douche-arm) (0758-hm-D002-1)
3% koopUSD $ 89.99
 12 inch vierkante messing regendouche met 3 kleuren temperatuurgevoelige geleid
2% koopUSD $ 107.99
 Contemporary Chrome Finish Single Handle  Pull-out Kitchen Faucet
2% koopUSD $ 106.26
 strooi ® door lightinthebox - waterval badkamer wastafel kraan met glazen uitloop (verchroomd)
2% koopUSD $ 55.99
 Sprinkle® door Lightinthebox - eigentijdse uittrekbare keukenkraan met LED-verlichting, 1 hendel
2% koopUSD $ 99.99
 Twee flexibele 3/8 Faucet Watervoorziening Slangen
2% koopUSD $ 9.99
 7 kleuren wijzigen LED chroom douche kraan hoofd van de 8 inch
2% koopUSD $ 69.99
 2,5 x 2,5 x 30cm messing douchearm voor hoofddouche
2% koopUSD $ 19.99
 eigentijdse een cijfer abs chroom kleur veranderende geleid hanldheld douchekop
2% koopUSD $ 24.99
 Moderne waterval badkamer wastafelkraan met enkele hendel (chroom afwerking)
2% koopUSD $ 35.99
 10 Inch Square Chrome 3 Colors LED Temperature Sensitive Rainfall Shower Head
1% koopUSD $ 76.99
 Verchroomd messing waterval badkamer wastafel kraan (hoog)
1% koopUSD $ 58.49
 Eigentijdse waterval badkamer wastafel kraan (verchroomd)
1% koopUSD $ 55.79
 Eigentijdse waterval badkamer wastafel kraan (verchroomd)
1% koopUSD $ 66.59
 hedendaagse verchroomd messing enkel handvat een gat waterval keukenkraan
1% koopUSD $ 70.47
 Antieke olie gewreven brons Glas Waterval Glas uitloop Een Hole enkel handvat badkamer wastafel kraan
1% koopUSD $ 59.58
 3 Kleuren Afgeronde temperatuur gecontroleerde LED Light Top Spray Douche Kop Badkamer Douchekoppen met Chrome Coated
1% koopUSD $ 39.99
 Chroom Rechthoekige 3 kleuren LED Douchekop
1% koopUSD $ 59.99
 Chrome Finish Multi-color LED handdouche
1% koopUSD $ 12.61
 Chrome Finish Multi-color LED handdouche
1% koopUSD $ 9.99
 Hedendaagse Handdouche chroom douchekraan
1% koopUSD $ 135.99
 badkamer wastafel kraan in gletsjerbaai ontwerp glas uitloop waterval kraan
1% koopUSD $ 41.91
 Chroom wijdverspreide Designer Curve uitloop waterval badkamer wastafel kraan
1% koopUSD $ 143.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest