English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (315 reviews)
Schrijf een review
  • Door stephanie.ryan
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 18, 2015

This Dress is absolutely amazing! I wore it at my engagement party and everyone commented on how beautiful it was.

Only complaints I have is that the train is very long at the back and the dress is quite long at the front as well. I had 5cm taken off and it still touched the ground (luckily I had a friend who took it up for me). Also, like other reviewers, under the armpit did scratch a bit with the sequins but I barely noticed it.

I ordered it with plenty of time before my event, and it arrived within 2 weeks of ordering. Very pleased with that.

Sizing was great as well.

A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nikita
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2015

My dress arrived on time and fit PERFECTLY. The construction is QUALITY. I am very happy and would buy again.

A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lexig625
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 06, 2015

This dress is amazing and it fit me perfectly!

A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door BrandiNichole
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2015

Today I received my Wedding Gown!! && I'm blistering with blush !!! I love it!! I was so scared of the whole ordering over the net!! But you guys made me feel safe!! This dress is Classy , Sexy, and Elegant all in one!!! And I'm so excited to wear it!!! I bought it in white with Silver Sequence and it's just top notch QUALITY!!!! Thank you so much

A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jneane
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 01, 2015

I got SOOO many compliments on this dress. The workmanship is impeccable. Like so many others on this site I, too, was a little skeptical about ordering an evening dress site unseen. But after reading all the reviews and seeing the pictures of other customers I decided to give it a try.

I ordered the dress in plenty of time to allow for custom ordering - it took about one month to get my dress in the mail. There are only two things I will advise for those ordering this dress, especially if you are having it custom ordered. When providing your measurements it states that Light in the Box will add 2 inches to accommodate for heels. I would recommend that you deduct 2 inches from your real height. The dress was extremely LONG, so much that I had to have A LOT of the dress altered by my seamstress. She took off approximately 16 feet of fabric from the length and the train (its a dramatic train and if that's what you're going for great - but I took a lot off to be able to walk around). The second are the sequins. After a while, as one customer stated, they started to irritate my skin (shoulders and underneath the arms)...a lot. I am going to ask my seamstress to add some piping or fabric or something around the outer edge of the arm openings for my next wear. Other than that, all eyes were on me and my gorgeous dress.

I have placed another order on lightinthebox since ordering my dress. Shows you how much I really loved it. :)

A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nadia
  • Geverifieerde Koper
  • May 11, 2015

Sono soddisfata. l'abito è cucito molto bene, ottime rifiniture, un po più lungo e ho dovuto portarlo in sartoria per accorciarlo. fatto con misure personalizzate. ho dovuto pagare le tasse doganali € 40 :-(

A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Camila Goncalve
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 27, 2015

Obrigada ! Meu vestido chegou ontem e é maravilhoso!
Muito bem feito e costurado, de ótima qualidade!
Espero fazer outras compras em breve!

A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Keva D
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2015

This dress is beautiful. I ordered this dress for my Matrons of Honor for my wedding in silver. The dress is very detailed, just as the picture. The sequins really make the drop stand out.

A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door M.R
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 21, 2015

Muy contenta con el vestido, igual que las imagenes, tejido de gran calidad, y tallaje correcto, muy muy contenta con la compra sin duda! 100% recomendable!!

A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Shantisha Smith
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 05, 2015

I wore my dress to prom yesterday and I got so many compliments. The dress is beautiful and very flattering, and it does a great job covering any flaws. My favorite part of the dress was the train, it makes it look so elegant and beautiful. I'm very glad I got the dress and my prom night was amazing. I definitely recommend this dress to EVERYBODY. You won't regret purchasing it. Thank You Light In The Box!

A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geïnspireerd door Ziyi Zhang
23%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 A-lijn prinses verfijnde chiffon avondjurk met v-hals, vloerlengte
6% koopUSD $ 94.99
 Strakke/kolom schouderafhangende chiffon en tule avondjurk, vloerlengte (551359)
5% koopUSD $ 94.99
 chiffon schede / kolom v-hals vegen / borstelen trein avondjurk geinspireerd door Mila Kunis
3% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn - Juweel - Jurk ( Georgette )
3% koopUSD $ 59.99
 Op Evan Rachel Wood\'s Emmy-verschijning geinspireerde avondjurk met lovertjes, boothals en strijksleep
2% koopUSD $ 99.99
 trompet / zeemeermin een schouder vegen / borstelen trein chiffon avondjurk geinspireerd door carla Gugino bij emmy
2% koopUSD $ 119.99
 A-lijn chiffon avondjurk met boothals, vloerlengte
2% koopUSD $ 84.99
 DORIA - Avondjurk van Chiffon en Satijn
2% koopUSD $ 89.99
 schede / kolom v-hals vloer-lengte appliques chiffon avondjurk (612415)
2% koopUSD $ 69.99
 a-lijn hoge hals enkellange kanten avondjurk (699490)
2% koopUSD $ 99.99
 a-lijn een schouder thee-length tule cocktail / prom jurk geinspireerd door Kaley Cuoco bij de Emmy\'s
1% koopUSD $ 74.99
 a-lijn strapless vegen / borstelen trein chiffon avond / prom dress (254531)
1% koopUSD $ 79.99
 trompet / zeemeermin scoop sweep / borstel trein lovertjes en tule avondjurk (889753)
1% koopUSD $ 119.99
 a-lijn v-hals vloer-length jersey avondjurk (759997)
1% koopUSD $ 99.99
 Schede / column vierkante vloer-length chiffon En Stretch satijnen avondjurk
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn chiffon avond/schoolfeestjurk met ronde hals, vloerlengte (699415)
1% koopUSD $ 119.99
 Trompet/zeemeermin kanten avondjurk met boothals en strijksleep (944182)
1% koopUSD $ 109.99
 URSA - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 149.99
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 79.99
 a-lijn v-hals tea-length taft cocktail / prom dress (699433)
1% koopUSD $ 79.99
 a-lijn juweel vloer-length georgette avond jurk (759920)
1% koopUSD $ 109.99
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length satijn chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 89.99
 bruidsmeisje jurk vloer lengte jersey schede kolom converteerbare jurk
1% koopUSD $ 74.99
 a-lijn v-hals vloer-length chiffon en tule avondjurk
1% koopUSD $ 109.99
 schede / column v-hals vegen / borstelen trein georgette avondjurk (759922)
1% koopUSD $ 109.99
 trompet / mermaid off-the-shoulder sweep / borstel trein avondjurk taft 742633
1% koopUSD $ 109.99
 TARA - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 119.99
 plus size schede / column spaghettibandjes chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 69.99
 Strakke/kolom jersey halteravondjurk met strijksleep (723486)
1% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest