English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (33 reviews)
Schrijf een review
  • Door K. Bednarzig
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 30, 2012

Dieses Kleid ist traumhaft schön. Es passt wirklich gut und meine Tochter liebt es. Sie wird es als Blumenmädchen auf unserer Hochzeit tragen.

a-lijn knielange empire taille bloem meisje jurk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Maria Larios
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2012

Todo llego a tiempo y en perfecto estado gracias ,y la calidad excelente continuare comprando con ustedes gracias .

a-lijn knielange empire taille bloem meisje jurk
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle
  • Geverifieerde Koper
  • May 07, 2013

Even more beautiful than pictured!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Edith
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 11, 2012

l love this dress so much and they fit my kids thanks very much LightInTheBox.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gail Douthitt
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 23, 2012

Beautiful dress, great fit and the service was good as well.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gail Douthitt
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 23, 2012

Beautiful dress as expected and fit was perfect. Service was great too.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gail Douthitt
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 23, 2012

The dress was as shown, just beautiful and fit perfectly.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Deborah Wicks
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2012

I was absolutely delighted with the service and quality of this product.
I really wish I was not married because I would DEFINATELY recommend these dresses to anyone who is planning a wedding! I have told all my friends and family about your site and have taken the dress to work with me to show everyone. 5 Stars!!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door KellyO'Laughlin
  • Geverifieerde Koper
  • May 31, 2012

Dress arrived in a timely matter. It was packed wrong side out for protection and I really liked that they took extra care of the dress. It is just as described and beautiful.
Thank you

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door John B
  • Geverifieerde Koper
  • May 16, 2012

Ordered two dresses for my daughters (and her friends) First Holy Communion. Arrived as promised and they were perfect for our needs. Very competitively priced. Watch out for that import tax - read the small print!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 a-lijn mouwloos spaghettibandjes satijn en tule strik (s) bruiloft / avond bloem meisje jurk
7% koopUSD $ 34.99
 FELICIANA - Bloemenmeisjesjurk van Satijn en Tule
7% koopUSD $ 34.99
 Satijn en tule bloemenmeisjesjurk model baljurk, knielengte
7% koopUSD $ 34.99
 a-lijn vierkante satijnen bloem meisje jurk met bloem (en)
7% koopUSD $ 34.99
 A-lijn satijnen bloemenmeisjesjurk met ronde hals, vloerlengte
7% koopUSD $ 69.99
 baljurk halster knie-lengte satijn chiffon bloem meisje jurk met bogen
3% koopUSD $ 29.99
 baljurk bateau thee-length satijn en tule tutu jurk / bloem meisje jurk
3% koopUSD $ 29.99
 baljurk bateau thee-length satijn en tule tutu jurk / bloem meisje jurk met bloem
3% koopUSD $ 29.99
 baljurk bateau thee-length satijn en tule tutu jurk / bloem meisje jurk met strik
3% koopUSD $ 29.99
 Mouwloos tule / satijn en chiffon bruiloft / avond bloemenmeisje jurk
3% koopUSD $ 34.99
 a-lijn juweel vloer-length chiffon en stretch satijnen bloem meisje jurken (733918)
3% koopUSD $ 69.99
 mouwloze polyester bruiloft / avond bloem meisje jurk
3% koopUSD $ 39.99
 a-lijn prinses juweel tule bloem meisje jurk
3% koopUSD $ 64.99
 a-lijn prinses v-hals sweep / borstel trein tule en satijn bloem meisje jurk
3% koopUSD $ 64.99
 bal gegroeid bandjes knielange mouwloze satijnen bloem meisje jurk met sjerp
3% koopUSD $ 44.99
 RAPUNZEL - Bloemenmeisjesjurk van Satijn en Tule
3% koopUSD $ 34.99
 a-lijn juweel vloer-length satijn en organza bloemenmeisje jurk
3% koopUSD $ 49.99
 a-lijn juweel enkellange tule meer dan satijn bloem meisje jurk met bloemen
3% koopUSD $ 79.99
 YONINA - Bloemenmeisjesjurk van Satijn
3% koopUSD $ 29.99
 TAWIA - Bloemenmeisjesjurk van Satijn
3% koopUSD $ 49.99
 ZOILA - Bloemenmeisjesjurk van Organza en Satijn
3% koopUSD $ 64.99
 FARA - Bloemenmeisjesjurk van Satijn
3% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest