English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (17 reviews)
Schrijf een review
  • Door Fernanda
  • Geverifieerde Koper
  • May 22, 2013

O vestido é muito lindo e o acabamento é ótimo! Adorei!

baljurk tule bloem meisje jurk baljurk tule bloem meisje jurk

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marta
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2013

El vestido es idéntico al de la foto
Muy buenos acabados
Se puede hacer seguimiento del pedido dia a dia
Hice el pedido viernes por la tarde y el jueves por la mañana me hacían la entrega en domicilio.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gillian
  • Geverifieerde Koper
  • May 26, 2013

The most adorable and affordable flower girl dress anywhere. Couldn't be any happier!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door olga
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 05, 2013

Почему-то ожидала от платья большего: очевидно, отзывы покупателей "подогревали" воображение. Ну, да ничего, ребенку платье понравилось, а это - главное. Размер российский 104 совпадает с 4 размером. Долго думала, заказала 4, хотя по таблице надо было бы 2, но побоялась. И правильно. 4 размер в самый раз. В следующий раз надо заказать что-то без тюля (эта ткань простит платье). За платье спасибо.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Joanna
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 16, 2013

The dress was bought for my daughter's birthday. It was a perfect fit and looked beautiful. We got compliments galore. The shipping was punctual and I am very happy with this buy. Will definitely buy from light in the box again !

Keep up the great work of customer delight !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Linda Kraan
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2013

Wat een topjurk!
Ik heb een tweeling van 5, en beide jurkjes zijn prachtig!
Snelle levering, en zeer mooie kwaliteit!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door massimo
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 07, 2013

prodotto buono scelta del tipo di spedizione più economica non di facile individuazione.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kim
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 31, 2013

Pour une première commande sur ce site. Voici ce que j'en tire :
Réception très rapide pour cet article. La robe est magnifique, exactement comme sur la photo, aucun défaut. La confection est impeccable ! Je suis plus que satisfaite...
D'autant plus qu'au niveau service relation clientèle on me répond très vite. C'est agréable!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Natalie
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 10, 2013

I got this dress yesterday from DHL and it said it wouldnt be here until the 17th of January and it was only the 9th..great shipping..great product!! Love this dress all the detailing and the colour is true to what it said it was along with the size. I read alot of negative feedback on other search engines and I totally disagree..I will for sure order from light in the box again and again, thank you!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kellie Tarrant
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 13, 2012

I purchased 2 of these dresses for flower girl dresses. They were very well made & true to size. They arrive well before the due date & I am sure my 2 little flower girls will just love them.
Very pretty & very "girly".
Thank you light in the box for your excellent service.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest