English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (250 reviews)
Schrijf een review
  • Door alina_boruhov
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 07, 2014

they are gorgeous!! exact size as described :)

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Julie K
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 14, 2013

I love them! Perfect fit, look amazing on my feet, and very comfortable to dance in. I like the fact that the strap can be worn in two different ways creating a second X on the foot or wrapped around the ankle.
I ordered a "wide" and they are much slimmer that other shoes I've seen on this site, but that's perfect for someone like me who wants a shoe that wont fall off during a dance.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lily_urzua
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2014

They were exactly what I wanted! And they got here earlier than expected, ordering more right now

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door danceswiss
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2014

туфли заказывала по размеру сидят отлично очень удобные, но паркету скользят не очень хорошо рекомендую для занятий на каждый день

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elsaleeks
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 22, 2014

Very nice dance shoes. Good for matching outfits at dance parties. I ordered black with 2" heel. Height is perfect to wear throughout the party. However, the foot bed is quite wide and roomy. I need to put a pad on it.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mitch
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 28, 2012

Thankyou light in the box I love these shoes and I have had many comments on them. They are very comfortable and fit beautifully.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door May
  • Geverifieerde Koper
  • May 19, 2016

I really love these shoes. I ordered them in black with a 3 inch heel. They have passed the salsa test.

My only problem is that I ordered the wide size and I can't see a difference with the regular one. So on some days they a little more tight than others. Other than that I am really happy with this purchase.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Atitka
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 04, 2016

туфли хорошие, сшиты нормально

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lh
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 21, 2015

Perfect! Goede kwaliteit en zitten lekker.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Armand
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 09, 2014

Thx for the exxelent service.
Dance shoes are beautiful and fits perfectly.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
7%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 10.00
 Aangepaste Vrouwen kunstleer Arch Strap Latin / Ballroom dansschoenen
1% koopUSD $ 22.99
 vrouwen satijn enkelband latin / ballroom dans schoenen met ruches (meer kleuren)
1% koopUSD $ 14.99
 sandalen latin aanpasbare vrouwen satijnen dansschoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 34.99
 Niet Aanpasbare - Voor dames - Dance Schoenen ( Zwart/Zilver/Goud ) - met Naaldhak - en Latijn
2% koopUSD $ 15.29
 latin aanpasbare sandalen vrouwen aanpasbare hak paillette buckie dans schoenen (meer kleuren)
2% koopUSD $ 24.24
 Aangepaste Vrouwen kunstleer bovenste Salsa Latin dansschoen
3% koopUSD $ 27.99
 mode op maat van vrouwen sprankelende glitter bovenste dansschoenen (meer kleuren)
4% koopUSD $ 22.49
 op maat van vrouwen sprankelende glitter enkelband latin / ballroom dans schoenen (meer kleuren)
5% koopUSD $ 29.99
 latin / salsa maat van vrouwen satijn dansschoenen balzaal sandalen
5% koopUSD $ 23.79
 Niet Aanpasbare - Voor dames/Voor heren/Kids \' - Dance Schoenen ( Zwart ) - met Platte hak - en Dans Sneakers
6% koopUSD $ 31.49
 kunstleer bovenste dansschoenen balzaal moderne schoenen voor mannen
7% koopUSD $ 12.99
 Modegerichte damesdansschoenen met gevlokte bovenkant
8% koopUSD $ 22.99
 Aanpasbare Vrouwen kunstleer bovenste moderne dans schoenen sandalen met Buckie
9% koopUSD $ 22.99
 van vrouwen sprankelende glitter bovenste door de mens veroorzaakte materiaal latin / ballroom dansvoorstelling schoenen (meer kleuren)
9% koopUSD $ 17.99
 vrouwen kunstleer bovenste latin dans schoenen sandalen met buckie (meer kleuren)
10% koopUSD $ 9.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest