English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (244 reviews)
Schrijf een review
  • Door alina_boruhov
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 07, 2014

they are gorgeous!! exact size as described :)

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lily_urzua
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2014

They were exactly what I wanted! And they got here earlier than expected, ordering more right now

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elsaleeks
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 22, 2014

Very nice dance shoes. Good for matching outfits at dance parties. I ordered black with 2" heel. Height is perfect to wear throughout the party. However, the foot bed is quite wide and roomy. I need to put a pad on it.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mitch
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 28, 2012

Thankyou light in the box I love these shoes and I have had many comments on them. They are very comfortable and fit beautifully.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Trish
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 29, 2012

I ordered four pairs of shoes, this pair being one of them. I have to say that this shoe is a thing of beauty...by far the nicest looking shoe I own (and I own a lot!) I wear a size 8 and ordered a size 39. Unfortunately, while the shoe mostly fits, they are made extremely wide, and are far too wide on the lower foot. Two of the size 39s I ordered fit well, one is huge and this one is too wide, so rather disappointing overall. I am trying to make them work, adding insoles and also a ball-of-foot cushion, but they are still too wide. It's a shame because I love the shoes...they are well made and so pretty! I will keep trying different inserts...maybe something will eventually work.

Also, a note on shipping...on my $150 order, I paid $84 for shipping and Fed-Ex duty charges...I was shocked at the cost!

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door caslu77
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 03, 2014

Estupendo diseño, muy comodos, buen acabado y bonitos. Lo he recibido rápido y bien. Lo aconsejo a navegantes. Saludos.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mandita
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 10, 2014

São lindos, confortáveis e com muito boa qualidade! O único senão foi o tempo de espera...demorou quase 1 mês e meio para os ter na minha mão!!Aprovadissimos...

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door danceswiss
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2014

туфли заказывала по размеру -сидят отлично очень удобные, но паркету скользят не очень хорошо- рекомендую для занятий на каждый день

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sirhectorpj
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 28, 2014

Zapato muy cómodo, estupendo.
Ha alcanzado plenamente las expectativas, idéntico a la imagen.
Lástima que tarde tanto el envío en llegar, pero todo dentro de los plazos.

Recomendable 100 %.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annaefina
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 26, 2014

туфли просто супер,спасибо! за такую цену,и качество неплохое

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
40%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 19.99
 aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
10% koopUSD $ 19.99
 Ballroom latin schoenen met satijnen bovenkant en kristallen, ballroom oefenschoenen voor dames
8% koopUSD $ 17.99
 satijn / sprankelende glitter bovenste dansschoenen latin ballroom schoenen voor vrouwen
7% koopUSD $ 14.99
 satijn bovenste hoge hak latin dansschoenen ballroom latin schoenen voor vrouwen meer kleuren
7% koopUSD $ 14.54
 Satijnen Latin/ballroom dansschoenen/sandalen voor dames (meerdere kleuren)
5% koopUSD $ 14.99
 Stijlvolle vrouwen satijn bovenste moderne dans schoenen
5% koopUSD $ 12.99
 op maat two tone satijn latin / ballroom prestaties schoenen (meer kleuren)
4% koopUSD $ 27.99
 Aangepaste Vrouwen kunstleer Met schoenleest moderne dans schoenen (meer kleuren)
3% koopUSD $ 14.54
 satijn bovenste hoge hak dansschoenen latin ballroom schoenen praktijk schoenen voor vrouwen meer kleuren
3% koopUSD $ 14.24
 aanpassen van de prestaties dans schoenen satijn bovenste latin schoenen voor vrouwen
3% koopUSD $ 17.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest