English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (242 reviews)
Schrijf een review
  • Door caslu77
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 03, 2014

Estupendo diseño, muy comodos, buen acabado y bonitos. Lo he recibido rápido y bien. Lo aconsejo a navegantes. Saludos.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mandita
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 10, 2014

São lindos, confortáveis e com muito boa qualidade! O único senão foi o tempo de espera...demorou quase 1 mês e meio para os ter na minha mão!!Aprovadissimos...

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lily_urzua
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2014

They were exactly what I wanted! And they got here earlier than expected, ordering more right now

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door danceswiss
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2014

туфли заказывала по размеру -сидят отлично очень удобные, но паркету скользят не очень хорошо- рекомендую для занятий на каждый день

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alina_boruhov
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 07, 2014

they are gorgeous!! exact size as described :)

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sirhectorpj
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 28, 2014

Zapato muy cómodo, estupendo.
Ha alcanzado plenamente las expectativas, idéntico a la imagen.
Lástima que tarde tanto el envío en llegar, pero todo dentro de los plazos.

Recomendable 100 %.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annaefina
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 26, 2014

туфли просто супер,спасибо! за такую цену,и качество неплохое

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elsaleeks
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 22, 2014

Very nice dance shoes. Good for matching outfits at dance parties. I ordered black with 2" heel. Height is perfect to wear throughout the party. However, the foot bed is quite wide and roomy. I need to put a pad on it.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ИринА
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 16, 2014

Туфельки мягкие, лёгкие, но сшиты грубовато. На мой 40 российский размер заказала 42. На ноге сидят хорошо. Единственный минус - широковаты, хотя я заказывала среднюю ширину. При хотьбе, выезжают пальцы. Подложила селиконовую подкладку, попробовала в танце, все супер! Каблук заказала Н475, но думаю, что можно было бы чуть повыше. Надеюсь, что в носке будут практичные.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Julie K
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 14, 2013

I love them! Perfect fit, look amazing on my feet, and very comfortable to dance in. I like the fact that the strap can be worn in two different ways - creating a second X on the foot or wrapped around the ankle.
I ordered a "wide" and they are much slimmer that other shoes I've seen on this site, but that's perfect for someone like me who wants a shoe that wont fall off during a dance.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
40%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 19.99
 aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
10% koopUSD $ 19.99
 Ballroom latin schoenen met satijnen bovenkant en kristallen, ballroom oefenschoenen voor dames
8% koopUSD $ 16.99
 satijn / sprankelende glitter bovenste dansschoenen latin ballroom schoenen voor vrouwen
7% koopUSD $ 16.99
 satijn bovenste hoge hak latin dansschoenen ballroom latin schoenen voor vrouwen meer kleuren
7% koopUSD $ 14.99
 Satijnen Latin/ballroom dansschoenen/sandalen voor dames (meerdere kleuren)
5% koopUSD $ 12.99
 Stijlvolle vrouwen satijn bovenste moderne dans schoenen
5% koopUSD $ 11.99
 op maat two tone satijn latin / ballroom prestaties schoenen (meer kleuren)
4% koopUSD $ 29.99
 Aangepaste Vrouwen kunstleer Met schoenleest moderne dans schoenen (meer kleuren)
3% koopUSD $ 14.99
 satijn bovenste hoge hak dansschoenen latin ballroom schoenen praktijk schoenen voor vrouwen meer kleuren
3% koopUSD $ 14.99
 aanpassen van de prestaties dans schoenen satijn bovenste latin schoenen voor vrouwen
3% koopUSD $ 19.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest