English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4 (259 reviews)
Schrijf een review
  • Door alina_boruhov
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 07, 2014

they are gorgeous!! exact size as described :)

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Julie K
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 14, 2013

I love them! Perfect fit, look amazing on my feet, and very comfortable to dance in. I like the fact that the strap can be worn in two different ways creating a second X on the foot or wrapped around the ankle.
I ordered a "wide" and they are much slimmer that other shoes I've seen on this site, but that's perfect for someone like me who wants a shoe that wont fall off during a dance.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lily_urzua
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2014

They were exactly what I wanted! And they got here earlier than expected, ordering more right now

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door danceswiss
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2014

туфли заказывала по размеру сидят отлично очень удобные, но паркету скользят не очень хорошо рекомендую для занятий на каждый день

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elsaleeks
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 22, 2014

Very nice dance shoes. Good for matching outfits at dance parties. I ordered black with 2" heel. Height is perfect to wear throughout the party. However, the foot bed is quite wide and roomy. I need to put a pad on it.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mitch
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 28, 2012

Thankyou light in the box I love these shoes and I have had many comments on them. They are very comfortable and fit beautifully.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door May
  • Geverifieerde Koper
  • May 19, 2016

I really love these shoes. I ordered them in black with a 3 inch heel. They have passed the salsa test.

My only problem is that I ordered the wide size and I can't see a difference with the regular one. So on some days they a little more tight than others. Other than that I am really happy with this purchase.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Atitka
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 04, 2016

туфли хорошие, сшиты нормально

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lh
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 21, 2015

Perfect! Goede kwaliteit en zitten lekker.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Armand
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 09, 2014

Thx for the exxelent service.
Dance shoes are beautiful and fits perfectly.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 15.29
 Modegerichte damesdansschoenen met gevlokte bovenkant
1% koopUSD $ 20.69
 sandalen latin aanpasbare vrouwen satijnen dansschoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 26.99
 Aangepaste Women\'s Professional sprankelende / glitter bovenste ballroom Salsa Latin dansschoenen
1% koopUSD $ 26.99
 satijn / sprankelende glitter bovenste dansschoenen latin ballroom schoenen voor vrouwen
1% koopUSD $ 13.49
 aanpassen van de prestaties dans schoenen satijn bovenste latin schoenen voor vrouwen
1% koopUSD $ 17.99
 Aanpasbaar-Dames-Dance Schoenen(Zilver / Goud) - metWijd uitlopende hak- enBuikdans / Latin / Jazz / Danssneakers / Modern / Samba /
1% koopUSD $ 18.89
 Aanpasbaar-Dames-Dance Schoenen(Blauw / Bruin / Rood) - metSpeciale hak- enLatin / Salsa
1% koopUSD $ 27.19
 Aanpasbaar-Dames-Dance Schoenen(Zwart / Bruin / Zilver / Goud / Overige) - metSpeciale hak- enLatin
1% koopUSD $ 20.69
 zon lisa latin salsa\'s aanpasbare vrouwen sandalen satijn gesp dans schoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 13.49
 Aanpasbaar - Dames - Dance Schoenen ( Zwart / Bruin / Zilver / Goud / Luipaard / Anders ) - met Aangepaste  hak - en Latin
2% koopUSD $ 13.49
 aangepaste vrouwen enkelband satijn latin / ballroom dans schoenen bloem zwarte
2% koopUSD $ 20.69
 Aanpasbaar - Voor dames - Dance Schoenen (Zwart/Blauw/Geel/Roze/Paars/Rood/Wit/Fuchsia) - met Aangepaste  hak - en Latijn/Salsa
2% koopUSD $ 29.69
 Aanpasbaar - Voor dames - Dance Schoenen ( Zwart ) - met Aangepaste  hak - en Latijn/Salsa
3% koopUSD $ 16.19
 aanpassen van de prestaties dansschoenen echt lederen bovenkant moderne schoenen voor mannen
3% koopUSD $ 29.69
 Aangepaste Fashion Dames satijn bovenste latin dans schoenen (meer kleuren)
3% koopUSD $ 16.19
 van vrouwen sprankelende glitter bovenste door de mens veroorzaakte materiaal latin / ballroom dansvoorstelling schoenen (meer kleuren)
4% koopUSD $ 14.39
 Aanpasbaar-Dames-Dance Schoenen(Zwart / Blauw / Geel / Roze / Paars / Rood / Wit) - metSpeciale hak- enLatin / Salsa
4% koopUSD $ 34.39
 Aanpasbaar-Dames-Dance Schoenen(Zwart) - metNaaldhak- enLatin / Danssneakers / Salsa
4% koopUSD $ 23.99
 Aanpasbaar-Dames-Dance Schoenen(Zwart / Blauw / Roze / Rood / Zilver / Goud) - metSpeciale hak- enLatin / Salsa
5% koopUSD $ 38.99
 zon lisa latin salsa\'s aanpasbare vrouwen sandalen satijn gesp dans schoenen (meer kleuren)
5% koopUSD $ 11.69
 Aanpasbaar-Dames-Dance Schoenen(Zwart / Bruin / Rood / Wit / Goud / Meerkleurig) - metSpeciale hak- enLatin
5% koopUSD $ 17.99
 latin salsa aanpasbare sandalen vrouwen satijn gesp dans schoenen (meer kleuren)
6% koopUSD $ 11.99
 Niet aanpasbaar-Dames-Dance Schoenen(Zwart / Blauw / Zilver / Meerkleurig) - metCuba-hak- enLatin
6% koopUSD $ 8.54
 vrouwen & van kinderen satijnen dansschoenen voor latin / prestaties sandalen (meer kleuren)
6% koopUSD $ 11.69
 Aangepaste Vrouwen satijn bovenste latin dans schoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 27.99
 sandalen latin aanpasbare vrouwen satijnen dansschoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 31.49
 Sprankelende glitter Star Decor Ballroom Dance sandalen voor dames of kinderen te (meer kleuren)
1% koopUSD $ 11.69
 De latin aangepaste vrouwen sandalen sprankelende glitter buckie dansschoenen
1% koopUSD $ 24.99
 Niet Aanpasbare - Voor dames - Dance Schoenen (Zwart) - met Naaldhak - en Latijn
1% koopUSD $ 33.99
 sandalen latin aanpasbare vrouwen satijnen dansschoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 31.49
 aanpassen van de prestaties dans schoenen satijn bovenste latin schoenen voor vrouwen
1% koopUSD $ 19.99
 Aanpasbare Vrouwen kunstleer bovenste moderne dans schoenen sandalen met Buckie
1% koopUSD $ 22.99
 Aanpasbaar-Dames-Dance Schoenen(Zwart / Blauw / Groen / Roze) - metSpeciale hak- enLatin / Salsa
1% koopUSD $ 35.99
 Voor heren - Dance Schoenen ( Zwart Latijn/Modern/Soort activiteit/Standaardschoenen
1% koopUSD $ 30.39
 Aanpasbaar - Voor dames - Dance Schoenen ( Zwart ) - met Aangepaste  hak - en Latijn / Salsa / Samba
1% koopUSD $ 18.99
 Aanpasbaar - Voor dames - Dance Schoenen ( Bruin/Anders ) - met Aangepaste  hak - en Latijn/Salsa
1% koopUSD $ 16.19
 aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer bovenste latin schoenen voor vrouwen
1% koopUSD $ 19.54
 Aanpasbaar-Dames-Dance Schoenen(Zwart / Blauw / Rood / Zilver / Goud) - metSpeciale hak- enLatin / Salsa
1% koopUSD $ 27.99
 Aanpasbaar-Dames-Dance Schoenen(Zwart / Bruin / Zilver / Goud / Luipaard / Overige) - metSpeciale hak- enLatin
1% koopUSD $ 16.99
 Aanpasbaar - Voor dames - Dance Schoenen (Zwart) - met Naaldhak - en Latijn/Salsa/Samba/Soort activiteit
1% koopUSD $ 31.49
 Niet aanpasbaar-Dames / Heren / Kinderen-Dance Schoenen(Zwart / Rood) - metCuba-hak- enSamba
1% koopUSD $ 19.19
 latin aanpasbare sandalen vrouwen aanpasbare hak paillette buckie dans schoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 16.19
 Aanpasbaar-Dames-Dance Schoenen(Zwart / Rood / Ivoor) - metWijd uitlopende hak- enBuikdans / Latin / Jazz / Danssneakers / Modern / Samba
1% koopUSD $ 19.79
 Aanpasbaar-Dames-Dance Schoenen(Geel / Ivoor) - metWijd uitlopende hak- enBuikdans / Latin / Jazz / Danssneakers / Modern / Samba /
1% koopUSD $ 18.99
 Niet aanpasbaar-Dames-Dance Schoenen(Bruin) - metNaaldhak- enLatin
1% koopUSD $ 20.89
 vrouwen lederen bovenkant buckie latin schoenen sandalen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 26.99
 zon lisa latin salsa aanpasbare vrouwenorganisaties sandalen satijn Buckie dansschoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 16.19
 Mode Women\'s satijnen bovenste dansschoenen
1% koopUSD $ 14.39
 Aanpasbaar-Dames-Dance Schoenen(Blauw / Roze) - metWijd uitlopende hak- enBuikdans / Latin / Jazz / Danssneakers / Modern / Samba /
1% koopUSD $ 21.99
 Aanpasbaar - Voor dames - Dance Schoenen ( Zwart/Chocolade ) - met Uitlopende Hakken - en Latijn
1% koopUSD $ 27.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
BTest