English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (255 reviews)
Schrijf een review
  • Door alina_boruhov
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 07, 2014

they are gorgeous!! exact size as described :)

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Julie K
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 14, 2013

I love them! Perfect fit, look amazing on my feet, and very comfortable to dance in. I like the fact that the strap can be worn in two different ways creating a second X on the foot or wrapped around the ankle.
I ordered a "wide" and they are much slimmer that other shoes I've seen on this site, but that's perfect for someone like me who wants a shoe that wont fall off during a dance.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lily_urzua
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2014

They were exactly what I wanted! And they got here earlier than expected, ordering more right now

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door danceswiss
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2014

туфли заказывала по размеру сидят отлично очень удобные, но паркету скользят не очень хорошо рекомендую для занятий на каждый день

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sirhectorpj
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 28, 2014

Zapato muy cómodo, estupendo.
Ha alcanzado plenamente las expectativas, idéntico a la imagen.
Lástima que tarde tanto el envío en llegar, pero todo dentro de los plazos.

Recomendable 100 %.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elsaleeks
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 22, 2014

Very nice dance shoes. Good for matching outfits at dance parties. I ordered black with 2" heel. Height is perfect to wear throughout the party. However, the foot bed is quite wide and roomy. I need to put a pad on it.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mitch
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 28, 2012

Thankyou light in the box I love these shoes and I have had many comments on them. They are very comfortable and fit beautifully.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door May
  • Geverifieerde Koper
  • May 19, 2016

I really love these shoes. I ordered them in black with a 3 inch heel. They have passed the salsa test.

My only problem is that I ordered the wide size and I can't see a difference with the regular one. So on some days they a little more tight than others. Other than that I am really happy with this purchase.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Atitka
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 04, 2016

туфли хорошие, сшиты нормально

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door caslu77
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 28, 2014

Estupendo diseño, muy comodos, buen acabado y bonitos. Lo he recibido rápido y bien. Lo aconsejo a navegantes. Saludos.

aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
2%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 19.99
 Vrouwen sprankelende glitter Ankle Streep Latin Dance Sandalen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 14.99
 van vrouwen sprankelende glitter bovenste door de mens veroorzaakte materiaal latin / ballroom dansvoorstelling schoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 17.99
 hoge hakken van Latijnse vrouwen cubaanse hiel suede dansschoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 14.99
 zon lisa latin salsa\'s aanpasbare vrouwen sandalen satijn gesp dans schoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 14.99
 Aangepaste Vrouwen kunstleer Arch Strap Latin / Ballroom dansschoenen
1% koopUSD $ 22.99
 Aangepaste Vrouwen enkelband satijn Latin / Ballroom dansschoenen
1% koopUSD $ 22.99
 De Latijnse vrouwen sandalen cubaanse hiel suede dansschoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 16.19
 Women & Children\'s kunstleer dansschoenen voor Latin / Ballroom sandalen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 12.99
 aanpassen van de prestaties dans schoenen satijn bovenste latin schoenen voor vrouwen
1% koopUSD $ 22.99
 zon lisa latin salsa\'s aanpasbare vrouwen sandalen satijn gesp dans schoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 14.99
 De Latijnse vrouwen sandasls naaldhak satijn buckie dans schoenen (meer kleuren)
2% koopUSD $ 27.59
 De latin aangepaste vrouwen sandalen maat hak met buckie dans schoenen (meer kleuren)
2% koopUSD $ 34.99
 Niet aanpasbaar - Dames / Kinderen - Dance Schoenen ( Zwart / Bruin / Zilver / Goud / Overige ) - met Blokhak - enLatin / Salsa / Samba /
2% koopUSD $ 34.99
 Niet Aanpasbare - Voor dames - Dance Schoenen ( Blauw / Paars ) - met Naaldhak - en Latijn
3% koopUSD $ 49.99
 zon lisa latin salsa aanpasbare vrouwenorganisaties sandalen maat hak satijnen gesp dans schoenen (meer kleuren)
3% koopUSD $ 17.99
 aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer bovenste latin schoenen voor vrouwen
3% koopUSD $ 22.99
 aanpassen van de prestaties dans schoenen satijn bovenste latin schoenen voor vrouwen
4% koopUSD $ 19.99
 aanpassen van de prestaties dans schoenen satijn bovenste latin schoenen voor vrouwen
5% koopUSD $ 19.99
 aanpassen van de prestaties dans schoenen satijn bovenste latin schoenen voor vrouwen
5% koopUSD $ 19.99
 Aangepaste Vrouwen Satin Crystal Enkel Latin Dance Sandalen Schoenen (meer kleuren)
5% koopUSD $ 27.99
 De latin aanpasbare vrouwen sandalen dansen schoenen (meer kleuren)
5% koopUSD $ 34.99
 Niet aanpasbaar - Dames - Dance Schoenen ( Zwart / Blauw / Rood / Goud ) - met Cuba-hak - en Latin / Salsa
6% koopUSD $ 22.99
 De latin aanpasbare vrouwen sandalen satijn met strass dansschoenen (meer kleuren)
6% koopUSD $ 29.99
 Aanpasbaar - Voor dames - Dance Schoenen ( Zilver ) - met Aangepaste  hak - en Latijn / Salsa / Samba
6% koopUSD $ 19.99
 Aangepaste Fashion Dames kunstleer met sprankelende glitter latin dans schoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 13.49
 zon lisa latin salsa\'s aanpasbare vrouwen sandalen satijn gesp dans schoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 19.99
 De latin aanpasbare vrouwen sandalen maat hiel sprankelende glitter dansschoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 27.99
 De Latijnse vrouwen sandalen uitlopende hak satijn met strass dansschoenen
1% koopUSD $ 39.99
 Aanpasbaar - Voor dames - Dance Schoenen ( Zwart ) - met Naaldhak - en Latijn/Dans Sneakers/Soort activiteit
1% koopUSD $ 36.79
 latin / salsa maat van vrouwen satijn dansschoenen balzaal sandalen
1% koopUSD $ 27.99
 Aangepaste Vrouwen kunstleer bovenste Salsa Latin dansschoen
1% koopUSD $ 27.99
 Verbazingwekkende Rhinestone satijn bovenste latin dans schoenen Sandalen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 49.99
 Aanpasbaar - Voor dames - Dance Schoenen ( Zwart ) - met Aangepaste  hak - enBuikdansen/Latijn/Yoga/Dans
1% koopUSD $ 34.99
 sandalen latin aanpasbare vrouwen satijnen dansschoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 34.99
 Op maat voor dames Suede dansschoenen voor Latin / Ballroom Sandalen
1% koopUSD $ 22.99
 Aanpasbaar - Voor dames - Dance Schoenen ( Zwart/Paars/Zilver/Goud ) - met Aangepaste  hak - en Latijn/Soort activiteit/Oefenschoenen
1% koopUSD $ 34.99
 Aanpasbaar - Voor dames - Dance Schoenen ( Zwart/Groen/Rood ) - met Aangepaste  hak - en Latijn/Salsa
1% koopUSD $ 49.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest