English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4 (33 reviews)
Schrijf een review
  • Door Wendy Delrue
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 11, 2013

UITELICHTE REVIEW

zeer aantrekkelijk kleedje past ook heel goed, snelle levering en mooi verpakt.

aantrekkelijke dame feestjurk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maria adora win
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 10, 2013

very good nice material i like it . well i will recomend to my friend thats why i bought two and she like it as well..the only thing is i have to pay again the DHL here in UK. i thought i already paid my shipping. when it came here to UK i got invoice . it said i have to pay . I hope next time if i ordered just send it by air mail post not through to other corrier company..

aantrekkelijke dame feestjurk aantrekkelijke dame feestjurk
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door garcia
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 21, 2014

très jolies, bien agréable à porter !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door stephan_franz
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 11, 2014

Super schönes Teil! Würde wieder kaufen!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Linda
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2013

Beautiful love it.....................................................................................

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door angeles
  • Aug 20, 2013

quisiera saber si hacen envio a Argentina y si es gratis como figura en la web.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Diulia
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 26, 2013

o vestido demorou um pouco mais,
mas finalmente chegou.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door esmeralda
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 07, 2013

http://www.lightinthebox.com/es/atractivadamavestidodefiesta_p348532.html no entendi si solo tienen una talla o ya se les terminaron las tallas x q no tuve opcion de tallas . solo decia one sice y yo queria talla mediana

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Josiane
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2013

Vestido lindo, é curto mas é muito lindo. Só não gostei do atendimento pósvenda.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lily A.
  • Geverifieerde Koper
  • May 14, 2013

Je n'en reviens pas!
Elle me va comme un gant c'est incroyable. Je ne m'attendais pas trop à ce qu'elle m'aille parfaitement donc ouais, trop contente. J'aurais aimé l'acheter en blanc mais en noir c'est tout aussi mignon^^

Par contre pour celles qui veulent acheter cette robe, je suis très mince (taille 3234) et si cette robe me va à merveille c'est que c'est sa taille. En 36 peutêtre mais c'est un peu limite.
Bref, trop contente de mon achat^^

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest