English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (33 reviews)
Schrijf een review
  • Door maria adora win
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 10, 2013

very good nice material i like it . well i will recomend to my friend thats why i bought two and she like it as well..the only thing is i have to pay again the DHL here in UK. i thought i already paid my shipping. when it came here to UK i got invoice . it said i have to pay . I hope next time if i ordered just send it by air mail post not through to other corrier company..

aantrekkelijke dame feestjurk aantrekkelijke dame feestjurk
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Wendy Delrue
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 11, 2013

UITELICHTE REVIEW

zeer aantrekkelijk kleedje past ook heel goed, snelle levering en mooi verpakt.

aantrekkelijke dame feestjurk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cute Dress!
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2013

This dress is very very cute and well made! The only thing is it runs sooooo small!! I'm normaly an XS in the US sizing and I ordered this dress in a small and it just does not even fit, the holes for the arms are tiny! Def order a size bigger than you need! I ended up giving this dress to my cousin (who's 12 btw) ..

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kate
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 18, 2013

A bit short and flimsy for comfort. Design and cut excellent.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Linda
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2013

Beautiful love it.....................................................................................

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ACAR
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 16, 2012

It is a really beautiful and nice dress i will wear it for my wedding party... i am really happy to have it !!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jade
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 05, 2012

Lovely fabric and design! Eventhough it is really short I still adore it! Fits nicely too!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rosa
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 18, 2015

nice dress but very short then what i was waiting for

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door garcia
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 21, 2014

très jolies, bien agréable à porter !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dayse.chris
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 24, 2014

Chegou no prazo e veio dentro das condições.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest