English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (95 reviews)
Schrijf een review
  • Door Lady amaris
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 28, 2013

UITELICHTE REVIEW

Im a Big Size Drag Queen and love this dress!! i ordered a custom size a absolutly love it!!

gonna order a new dress for sure!!!

greetings for the Netherlands

ADORA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Erul
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2012

UITELICHTE REVIEW

Deze jurk heb ik gekocht voor een bruidsfeest van een vriendin.
De jurk is optijd berzorg en goed van kwaliteit ben der zeer tevreden mee.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Natja
  • Dec 17, 2012

Hallo,

Zijn er nog meer kosten verbonden aan het bestellen dan de prijs en de verzendkosten? Komen er nog kosten bij zoals douane kosten of iets dergelijks?
En welke maat moet ik hebben als ik 36 of 38 wil hebben?

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Yesim
  • Geverifieerde Koper
  • May 07, 2013

Dankjewel!

De jurken zijn geweldig de maten kloppen precies erg goed!
De jurk staan heel mooi!
Ik raad lightinthebox zeker aan heb al 4 jurken hier besteld en alles was perfect.
Ook ons probleem et levertijd is netjes opgelost de bezorg was sneller dan we dachten.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rdaal
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 27, 2014

Beautiful dress the watermelon color is very pretty, but the sleeves were to tight and not enough seam to let out even an inch. The taffeta underlining can be altered but the chiffon overlay would have to stay the same length as purchased because of the scalloped front. I am wearing it to my sons wedding so we have to see what happens.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nova
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 22, 2014

Excellent quality, I love this dress! If you are doing custom made make sure you sent arm measurement.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door YAMILE
  • Aug 19, 2014

Buenas Tardes desearía saber en que tela esta confeccionado el vestido que se presenta en la imagen

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door faceonekat
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 13, 2014

What a beautiful gown. However it didn't fit. Now I am in the process of seeing about a refund because I need a dress for the next week and I don't think I will be able to get another dress in time. I am a size 14 so I ordered a 16. I was so shocked it was too small. Word of advice, order a much bigger size because this dress runs small. I'm so bummed out :-(

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ines.trejo.gto
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 08, 2014

Muy hermoso vestido solo una cosa tube que pagar in puesto Y eso no me agrado pues no me lo comentaron ala hora de la compra. Pero bueno vale la pena el vestido seguiré viendo sus promociones

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rodrigo22010
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 28, 2014

mais uma vez tudo ok, cliente satisfeita....

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ADORA - Avondjurk van Chiffon
28%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 117.99
 DORIA - Avondjurk van Chiffon en Satijn
13% koopUSD $ 88.49
 SENTA - Avondjurk van Lovertjes
7% koopUSD $ 98.99
 a-lijn juweel sweep / borstel trein chiffon avond / prom jurk geinspireerd door melissa McCarthy
5% koopUSD $ 117.99
 a-lijn juweel sweep / borstel trein chiffon avondjurk met split vooraan geinspireerd door Ziyi Zhang
3% koopUSD $ 117.99
 chiffon schede / kolom v-hals vegen / borstelen trein avondjurk geinspireerd door Mila Kunis
3% koopUSD $ 88.49
 MEGAN - Avondjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 107.99
 HETTIE - Avondjurk of Schoolfeestjurk van Taf
2% koopUSD $ 88.49
 URSA - Avondjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 117.99
 REGULA - Avondjurk
2% koopUSD $ 117.99
 a-lijn hoge nek chiffon avondjurk met rechter trein geinspireerd door Emma Stone
1% koopUSD $ 98.99
 ZAHIRAH - Avondjurk van Lovertjes
1% koopUSD $ 98.99
 schede / column scoop vloer-length chiffon avondjurk
1% koopUSD $ 117.99
 JOLANDA - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 117.99
 MADISON - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 85.49
 CYRA - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 147.49
 EVE - Avondjurk van Lovertjes
1% koopUSD $ 88.49
 PAX - Avondjurk van Chiffon en Tule
1% koopUSD $ 147.49
 ODEA - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 98.99
 LAVONNE - Avondjurk van Satijn
1% koopUSD $ 117.99
 BAKA - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 199.99
 ZURIAA - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 88.49
 FALGUNI - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 88.49
 schede / kolom v-hals vegen / borstelen trein chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 98.99
 chiffon schede / kolom strapless vegen / borstelen trein \'s avonds / prom dress
1% koopUSD $ 128.79

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest