English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (146 reviews)
Schrijf een review
  • Door Lady amaris
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 28, 2013

UITELICHTE REVIEW

Im a Big Size Drag Queen and love this dress!! i ordered a custom size a absolutly love it!!

gonna order a new dress for sure!!!

greetings for the Netherlands

Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Appliqués / Drapering
Antwoord Was dit nuttig? (2) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door simola12
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 27, 2015

I highly recommend this dress, especially in orange! I felt like I was going to the Oscars and everyone loves it! Thank you <3

Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Appliqués / Drapering

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rashon2g7
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 01, 2015

This dress is gorgeous. I ordered it a week to my event and I was told I wasn't going to get it by the date of my event. I freaked out but after I spoke to customer service they delivered my dress on time with no extra charges. This company is the real deal the quality of the dress is definitely great. I will definitely order from this company again and again...thanks so much lightinthebox.com for making my day beautiful. I'm a very satisfied customer.

Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Appliqués / Drapering Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Appliqués / Drapering Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Appliqués / Drapering

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door New Years Eve
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 02, 2013

This dress is absolutely STUNNING. I ordered it a week before New Years Eve, worrying if I will get it in time. The dress came on the 31st of December, which was perfect timing. I wore it to a New Years Eve party in NYC and everyone loved it. People were complimenting me on it the entire night. I highly recommend this dress, because it is absolutely gorgeous. ❤(◕‿◕)❤

Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Appliqués / Drapering Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Appliqués / Drapering

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hanny
  • Geverifieerde Koper
  • May 14, 2015

The dress is so amazing. I love it so much. However I need to adjust the bust size.

Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Appliqués / Drapering
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ms taylor
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 04, 2015

awesome quality! prompt delivery!!!!

Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Appliqués / Drapering Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Appliqués / Drapering
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dana3sal
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 28, 2014

I absolutely love my dress so much.. I cannot wait to wear it.. Thank you so much

Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Appliqués / Drapering

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rachelandrew22
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 25, 2014

I am ABSOUTLEY in love with this dress! I bought it for my birthday party coming up in may. I ordered it extra early (March 23rd) to avoid any disappointment in regards to delivery as I live in the UK. It was a good thing I ordered early to, because I ordered a plus (size 20) so it took a bit longer then expected. I received my dress 16th April it was quite a wait but it was worth it! I can't wait to have all eyes on me at my party. The dress is beautiful and fits me like a glove! All the details and everything is beautiful! Bit on the heavy side lol but worth it. Thank you Light In The Box! I LOVE MY DRESS
I've attached a photo of me trying on my dress, please excuse the mess in the back lol
It was a fitting session lol

Thanks again!
X

Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Appliqués / Drapering
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hmlosselyong
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 08, 2014

Fit perfectly, true to size. The dress came on the correct date and everything with it was perfect.

Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Appliqués / Drapering
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ekthomas
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 01, 2014

OMG I ordered this dress for my ball which I wore on Feb 28, 2014. The dress was breathtaking. I received so many compliments on this dress. Famed singer Pattie LaBelle performed and spotted me out the crowd and gave me a public comment on this dress. She stopped and said "oh chile you are wearing that dress. It's simply beautiful and you stunning like a Greek Goddess. She said oh we gonna have to chat afterwards." This was the best part of the night. The dress is heavier than expected but well tailored.

At first I had an issue on receiving my dress on time, until Spencer, the customer service manager step in. Spencer went the extra mile to make sure my dress arrived on time. He was amazing and let knew everything step by step. He emailed when he said he was, even to let me know that the dress was shipped. I feel like I gained a person relationship with Mr Spencer. He was right on the $$. Customer service was 200% of excellence.

The dress was well worth the weight. I had to do some minor alterations but it was worth it. I'm already looking for my next dress. Thank you so much for making my dress and my night a magical moment

Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Appliqués / Drapering Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Appliqués / Drapering

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Appliqués / Drapering
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 107.99
 Formele avonden Jurk - Elegant A-lijn / Prinses Hoge nek Hofsleep Chiffon met Strik(ken) / Sjerp / Lint / Zijdrapering
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Chiffon met Kralen / Zijdrapering
1% koopUSD $ 98.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn / Prinses Met sieraad Strijksleep / Watteausleep Chiffon metAppliques /
1% koopUSD $ 123.49
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn / Prinses V-hals Hofsleep Chiffon met Appliques / Kralen / Drapering / Bloem(en)
1% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn Met sieraad Tot de grond Georgette met Kant
1% koopUSD $ 107.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Hoge split A-lijn / Prinses Met sieraad Strijksleep Chiffon / Pailletten met
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden Jurk Trompet / zeemeermin Vierkant Strijksleep Jersey met Appliques
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Scoophals / Spaghettibandjes Tot de grond Chiffon metKralen / Sjerp / Lint /
1% koopUSD $ 129.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Kristaldetails / Drapering / Zijdrapering
2% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Militair gala / Black tie gala Jurk - Elegant / Hoge split Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon metDrapering / Ruches
2% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn / Prinses Halter / Hoge nek Tot de grondTule /
2% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden / Militair gala / Black tie gala Jurk - Glitter & Sprankel / Elegant Trompet / zeemeermin Bateau Strijksleep Pailletten
2% koopUSD $ 113.99
 Formele avonden / Black tie gala Jurk Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Kant met Appliques / Pareldetails
3% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Elegant Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Pailletten met Pailletten
3% koopUSD $ 99.99
 a-lijn juweel sweep / borstel trein tule / charmeuse met knopen ts couture® avondjurk plus size / tenger
3% koopUSD $ 69.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon met Kralen / Kristaldetails / Zijdrapering
4% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Schouderafhangend Tot de grond Satijn met Zakken
4% koopUSD $ 79.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug A-lijn Bandjes Tot de grond Satijn chiffon met
4% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Trompet / zeemeermin V-hals Tot de grond Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
5% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk - Blote rug / Elegant / Sexy A-lijn V-hals Strijksleep Georgette met Zijdrapering
5% koopUSD $ 170.99
 Strak/kolom Appel / Zandloper / Omgekeerde driehoek / Peer / Grote maten / Petite / Misses Bruidsmoederjurken Strijksleep Halve mouw
5% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Kralen / Zijdrapering / Ruches
6% koopUSD $ 129.99
 ts couture® avondjurk schede / column v-hals vloer-length kanten / tule met kant
6% koopUSD $ 134.99
 Formele avonden Jurk Trompet / zeemeermin Schouderafhangend Tot de grond Chiffon met Kralen
6% koopUSD $ 107.99
 Formele avonden Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn / Prinses Halter Tot de knie / Asymmetrisch Chiffon met Kralen / Drapering
1% koopUSD $ 94.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn / Prinses Een-schouder Tot de grond Organza metKralen / Kristaldetails
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Spaghettibandjes Tot de knie Taffeta met Kruiselings
1% koopUSD $ 85.49
 Formele avonden / Black tie gala Jurk Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Appliques / Kruiselings
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn / Prinses Hartvormig / Spaghettibandjes Tot de grond Chiffon metDrapering /
1% koopUSD $ 79.99
 ts couture® avondjurk plus size / petite mantel / column v-hals vloer-length jersey met ruches
1% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden Jurk - Doorzichtig / Jaren \'50 A-lijn / Prinses Bateau Over de knie Tule met Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 85.49
 Formele avonden Jurk - Prachtig zwart Strak/kolom Scoophals Tot de grond Chiffon met Kralen / Zijdrapering
1% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon metAppliques / Kralen / Kruiselings
1% koopUSD $ 116.99
 Formele avonden / Black tie gala Jurk Strak/kolom Met sieraad Asymmetrisch Chiffon met Kralen / Kristaldetails / Split voorzijde
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Hartvormig Tot de grond Chiffon met Drapering / Pailletten
1% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Halter / V-hals Strijksleep Chiffon metStrik(ken) / Drapering /
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless Strijksleep Satijn met Kralen
1% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Bloemen A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond Stretchsatijn metKralen /
1% koopUSD $ 159.99
 Formele avonden / Militair gala / Black tie gala Jurk - Vintage-geinspireerd Strak/kolom V-hals Strijksleep Georgette met Kant
1% koopUSD $ 113.99
 ts couture® avondjurk plus size / petite trompet / mermaid off-the-shoulder rechtbank trein satijn met
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk Trompet / zeemeermin V-hals Tot de grond Chiffon / Kant met Kant
1% koopUSD $ 149.99
 Schoolbal / Formele avonden / Black tie gala Jurk Strak/kolom V-hals Tot de grond Kant metKralen / Strik(ken) / Kristaldetails / Sjerp /
1% koopUSD $ 125.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Glitter & Sprankel / Vintage-geinspireerd Wijd uitlopend Bateau Hofsleep Organza / Pailletten met
1% koopUSD $ 125.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Strapless Tot de grond Chiffon met Appliques / Kralen / Borduurwerk
1% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Strak/kolom Bandjes Tot de grond Kant met Kralen / Kant
1% koopUSD $ 85.49
 Schoolbal / Formele avonden / Quinceanera / Sweet 16 Jurk - Blote rug A-lijn / Baljurk / Prinses Strapless Tot de grond Satijn / Tule met
1% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden Jurk - Prachtig zwart A-lijn Hartvormig Tot de grond Chiffon met Borduurwerk
1% koopUSD $ 79.99
 ts couture® formele avond / familiebijeenkomst jurk schede / column juweel enkellange chiffon met kralen
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Trompet / zeemeermin Hoge nek / V-hals Strijksleep Charmeuse met Zijdrapering
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest