English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (144 reviews)
Schrijf een review
  • Door Lady amaris
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 28, 2013

UITELICHTE REVIEW

Im a Big Size Drag Queen and love this dress!! i ordered a custom size a absolutly love it!!

gonna order a new dress for sure!!!

greetings for the Netherlands

ADORA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door simola12
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 27, 2015

I highly recommend this dress, especially in orange! I felt like I was going to the Oscars and everyone loves it! Thank you <3

ADORA - Avondjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rashon2g7
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 01, 2015

This dress is gorgeous. I ordered it a week to my event and I was told I wasn't going to get it by the date of my event. I freaked out but after I spoke to customer service they delivered my dress on time with no extra charges. This company is the real deal the quality of the dress is definitely great. I will definitely order from this company again and again...thanks so much lightinthebox.com for making my day beautiful. I'm a very satisfied customer.

ADORA - Avondjurk van Chiffon ADORA - Avondjurk van Chiffon ADORA - Avondjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door New Years Eve
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 02, 2013

This dress is absolutely STUNNING. I ordered it a week before New Years Eve, worrying if I will get it in time. The dress came on the 31st of December, which was perfect timing. I wore it to a New Years Eve party in NYC and everyone loved it. People were complimenting me on it the entire night. I highly recommend this dress, because it is absolutely gorgeous. ❤(◕‿◕)❤

ADORA - Avondjurk van Chiffon ADORA - Avondjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hanny
  • Geverifieerde Koper
  • May 14, 2015

The dress is so amazing. I love it so much. However I need to adjust the bust size.

ADORA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ms taylor
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 04, 2015

awesome quality! prompt delivery!!!!

ADORA - Avondjurk van Chiffon ADORA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dana3sal
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 28, 2014

I absolutely love my dress so much.. I cannot wait to wear it.. Thank you so much

ADORA - Avondjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rachelandrew22
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 25, 2014

I am ABSOUTLEY in love with this dress! I bought it for my birthday party coming up in may. I ordered it extra early (March 23rd) to avoid any disappointment in regards to delivery as I live in the UK. It was a good thing I ordered early to, because I ordered a plus (size 20) so it took a bit longer then expected. I received my dress 16th April it was quite a wait but it was worth it! I can't wait to have all eyes on me at my party. The dress is beautiful and fits me like a glove! All the details and everything is beautiful! Bit on the heavy side lol but worth it. Thank you Light In The Box! I LOVE MY DRESS
I've attached a photo of me trying on my dress, please excuse the mess in the back lol
It was a fitting session lol

Thanks again!
X

ADORA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hmlosselyong
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 08, 2014

Fit perfectly, true to size. The dress came on the correct date and everything with it was perfect.

ADORA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ekthomas
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 01, 2014

OMG I ordered this dress for my ball which I wore on Feb 28, 2014. The dress was breathtaking. I received so many compliments on this dress. Famed singer Pattie LaBelle performed and spotted me out the crowd and gave me a public comment on this dress. She stopped and said "oh chile you are wearing that dress. It's simply beautiful and you stunning like a Greek Goddess. She said oh we gonna have to chat afterwards." This was the best part of the night. The dress is heavier than expected but well tailored.

At first I had an issue on receiving my dress on time, until Spencer, the customer service manager step in. Spencer went the extra mile to make sure my dress arrived on time. He was amazing and let knew everything step by step. He emailed when he said he was, even to let me know that the dress was shipped. I feel like I gained a person relationship with Mr Spencer. He was right on the $$. Customer service was 200% of excellence.

The dress was well worth the weight. I had to do some minor alterations but it was worth it. I'm already looking for my next dress. Thank you so much for making my dress and my night a magical moment

ADORA - Avondjurk van Chiffon ADORA - Avondjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ADORA - Avondjurk van Chiffon
2%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 119.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond Jurk -met Fuchsia Hoge Neck Hof Sleep Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 DORIA - Avondjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 98.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Military Ball/Schoolfeest Jurk -met Roze Parel Juweel Sweep / Brush Sleep/Watteau Sleep Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn / Prinses - Formele Avond / Military Ball Jurk -met Chocolade V-hals Hofsleep Chiffon Grote Maten / Petite
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Multi-kleur Juweel Vloer Lengte Georgette Grote Maten
1% koopUSD $ 119.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zwart Juweel Sweep / Brush Sleep Doek/Lovertjes Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin - Formele Avond Jurk -met Zwart Vierkant Sweep / Brush Sleep Jersey
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Oceaanblauw Scoop/Spaghetti Bandjes Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 129.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Limoen Groen V-hals Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zilver V-hals Sweep / Brush Sleep Doek Grote Maten
2% koopUSD $ 89.99
 ANGELA - Avondjurk van Satijn en Tule
2% koopUSD $ 69.99
 Op Evan Rachel Wood\'s Emmy-verschijning geinspireerde avondjurk met lovertjes, boothals en strijksleep
2% koopUSD $ 98.99
 Trompet / zeemeermin - Formele Avond Jurk -met Klaver V-hals Sweep / Brush Sleep Kant
3% koopUSD $ 119.99
 A-Lijn - Formele Avond Jurk Juweel Sweep / Brush Sleep Tule/Charmeuse
3% koopUSD $ 69.99
 A-Lijn - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Klaver V-hals Vloer Lengte Doek Grote Maten
4% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn - Formele Avond Jurk Off-The-Shoulder Vloer Lengte Satijn
4% koopUSD $ 69.99
 A-Lijn - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk -met Zilver Bandjes Vloer Lengte Chiffon Satin Grote Maten
4% koopUSD $ 79.99
 HETTIE - Avondjurk of Schoolfeestjurk van Taf
4% koopUSD $ 89.99
 A-lijn - Formele Avond Jurk -met Hemelsblauw V-hals Strijksleep Georgette Grote Maten / Petite
5% koopUSD $ 189.99
 Schede / Kolom Sweep / Brush Sleep Jersey Bruidsmoederjurken - Robijn Halfe MouwMisses/Peer/Omgekeerde
5% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk V-hals Vloer Lengte Doek
5% koopUSD $ 129.99
 Schede / Kolom - Formele Avond Jurk -met Multi-kleur V-hals Vloer Lengte Kant / Tule
6% koopUSD $ 149.99
 Trompet / zeemeermin - Formele Avond Jurk -met Zwart Off-The-Shoulder Vloer Lengte Doek
6% koopUSD $ 119.99
 Homecoming avondjurk - donkergroen grote maten a-lijn / prinses halster asymmetrisch / knielange chiffon
6% koopUSD $ 89.99
 LUPITA - Avondjurk van Organza en Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje/Homecoming/Feest Jurk -met Zwart Spaghetti Bandjes Knie-Lengte Taf Grote Maten
1% koopUSD $ 71.99
 Homecoming avondjurk - blozen roze schede / column v-hals vloer-length chiffon
1% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Dark Green Liefje/Spaghetti Bandjes Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 69.99
 Schede / Kolom - Formele Avond Jurk -met Robijn V-hals Vloer Lengte Jersey
1% koopUSD $ 119.99
 Homecoming avondjurk - zwart a-lijn / prinses bateau thee-length tule
1% koopUSD $ 71.99
 Schede / Kolom - Formele Avond Jurk -met Lavendel Scoop Vloer Lengte Doek
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Blauw V-hals Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 119.99
 Schede / Kolom - Formele Avond Jurk -met Zwart Juweel Asymmetrisch Doek
1% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zwart Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Roze Parel Halster/V-hals Sweep / Brush Sleep Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 LYSSA - Avondjurk van Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn/Prinses - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk -met Opdruk Strapless/Liefje Vloer Lengte Stretch Satijn Grote Maten
1% koopUSD $ 159.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Roze Parel V-hals Sweep / Brush Sleep Georgette Grote Maten
1% koopUSD $ 107.99
 Trompet / zeemeermin - Formele Avond Jurk -met Bordeaux Off-The-Shoulder Hof Sleep Satijn
1% koopUSD $ 69.99
 Schede / Kolom - Schoolfeest/Formele Avond Jurk -met Donker Marine V-hals Vloer Lengte Kant
1% koopUSD $ 139.99
 Wijd uitlopend-Schoolbal / Formele avonden Jurk-metRobijn Bateau Hofsleep Organza / Pailletten Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 139.99
 homecoming militaire bal / avondjurk - champagne plus maten schede / column banden vloer-length kant
1% koopUSD $ 80.99
 FORT WAYNE - Avondjurk of Schoolfeestjurk van Satijn en Tule
1% koopUSD $ 109.99
 A-lijn-Formele avonden Jurk-metFuchsia Hartvormig Tot de grond Chiffon Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 69.99
 Schede / Kolom - Formele Avond Jurk -met Donker Marine Juweel Enkellengte Doek
1% koopUSD $ 109.99
 LEONARDA - Avondjurk
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest