English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (32 reviews)
Schrijf een review
  • Door ck
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 02, 2014

Ich habe mir dieses Kleid in Traube und das Band in Elfenbein bestellt mit Maßanfertigung. Stoffqualität und Farbe ist super.
An der Hüfte und Taille passt es super nur leider an der Brust rutscht es. Naja das ist zum Glück kein Problem. Ein Schneider kann dies ja noch passen machen. Auch wenn man das Kleid an manchen Stellen etwas größer machen müsste, ist rechts und links neben dem Reißverschluss noch ca. 7 cm Stoff übrig. Der eingearbeitet BH ist sehr praktisch.

ANCHORAGE - Bruidsmeisjesjurk van Organza en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door July
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 26, 2013

J'ai commandé ma robe le 12 août sur mesure et je l'ai reçue aujourd'hui, le 26 août! Le délai a donc été super!
J'ai dû payer 34€ de frais de dédouanement. Je suis juste déçue qu'on ne soit pas avertie de ces frais supplémentaires à la commande...
Pour la robe, elle est SUPER! Je l'ai choisie marron avec les rubans ivoire et sincèrement, je la trouve trop belle. Les mesures sont respectées et moi qui suis complexée, je vais être fière de la porter.
Merci aux personnes qui l'ont cousue pour moi!

ANCHORAGE - Bruidsmeisjesjurk van Organza en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Noémie
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 21, 2012

Je viens de recevoir ma robe pour le mariage civil. Je suis super contente! Le tissu est vraiment de super bonne qualité. Les coutures sont bien faites et la taille est ok. Attention tout de même à la mesure du tour de poitrine. C'est très légèrement trop grand. Je pense commander un boléro ou un pashmina car je trouve qu'avec ma morphologie c'est plus joli de cacher un peu les épaules.

ANCHORAGE - Bruidsmeisjesjurk van Organza en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (3) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Wonderpouffe
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2012

Je suis absolument ravie de l'achat de cette robe sur mesure.
Je l'ai commandé le 1 Mai au tarif de 105€.Le site m'a envoyé un mail le 23 pour m'indiqué qu'elle partait de Chine.Je pouvais suivre le colis via le site DHL.Ils sont passé me la livrer le 29 malheureusement non prevenue,j'étais absente!J'ai preferé me rendre directement a l'entrepot DHL dès le lendemain matin car le mariage pour lequel je l'avais commandée étais le 2 Juin.Il m'a fallu regler 22€ de TVA a DHL.
J'esperait la couleur orange plus pétante mais ça va!Les finitions sont excellentes et le fait d'avoir un soutien gorge intégre est une bonne surprise.
Par contre pour les poitrines généreuses prendre plutot des mesures bien cintrées au niveau du bustier.Vous ne pourrez mettre un soutien gorge alors il faut que la robe vous serre un peu pour vous sentir maintenue!!!
Ci joint une photo de ma robe.
Merci ,vivement une autre occasion de commander !

ANCHORAGE - Bruidsmeisjesjurk van Organza en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door S Moylan
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 09, 2014

Excellent quality dress. Quite long but this can altered. Love the boning and inner elastic strap on the bodice.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Fee
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 29, 2014

Schönes Kleid in schöner Farbe.
das Kleid entspricht voll meinen Vorstellungen und hat einen guten Sitz. durch den eingearbeiteten BH rutscht es auch nicht.
Ein gutes Preis-Leistungsverhältnis

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door antoine.b
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 28, 2014

Satisfaite comme toujours de toutes mes commandes
Robe sublime

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door size problem...
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 26, 2014

Very pretty dresses, but be sure to double checks with the sizing chart, because the sizes aren't american.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door emma
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 10, 2014

STUNNING!! I am a UK10-12 with a 34C bust and this fitted perfectly. I had it made in Navy blue as the main colour with cream accent. It is beautiful. Highly recommend this.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vaedeled
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 06, 2014

Virkelig fantastisk kjole! Lige som jeg havde drømt, at den ville se ud!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ANCHORAGE - Bruidsmeisjesjurk van Organza en Satijn
7%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 A-lijn chiffon en strechsatijnen bruidsmeisjesjurk met V-hals, knielengte
7% koopUSD $ 59.99
 Georgette A-Lijn Juweel Bruidsmeisje jurk -met Korte broek / Mini
2% koopUSD $ 79.99
 Satijn Schede / Kolom Strapless Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
2% koopUSD $ 79.99
 Satijn/Kant Schede / Kolom Strapless Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
2% koopUSD $ 89.99
 Georgette Schede / Kolom Een schouder Bruidsmeisje jurk -met Vloer Lengte
2% koopUSD $ 89.99
 Satijn A-Lijn Off-The-Shoulder Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
2% koopUSD $ 69.99
 Kant A-Lijn Een schouder Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
2% koopUSD $ 69.99
 Satijn A-Lijn Een schouder Bruidsmeisje jurk -met Korte broek / Mini
2% koopUSD $ 69.99
 Stretch Satijn A-Lijn Strapless Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
2% koopUSD $ 79.99
 Doek A-Lijn V-hals Bruidsmeisje jurk -met Vloer Lengte
2% koopUSD $ 89.99
 Doek/Stretch Satijn Schede / Kolom Bandjes Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
2% koopUSD $ 79.99
 Kant A-Lijn/Prinses Strapless Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
2% koopUSD $ 79.99
 Doek Schede / Kolom Scoop Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
2% koopUSD $ 79.99
 Satijn/Kant A-Lijn/Prinses Boot Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
2% koopUSD $ 69.99
 Doek/Satijn A-Lijn/Prinses Juweel Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
2% koopUSD $ 59.99
 Doek A-Lijn/Prinses Scoop Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
2% koopUSD $ 69.99
 Satijn A-Lijn/Prinses Boot Bruidsmeisje jurk -met Vloer Lengte
2% koopUSD $ 69.99
 Satijn A-Lijn/Prinses Een schouder Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
2% koopUSD $ 79.99
 Satijn A-Lijn/Prinses Vierkant Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
2% koopUSD $ 69.99
 YAM - Bruidsmeisjesjurk van Satijn en Kant
2% koopUSD $ 59.99
 A-lijn bandjes chiffon bruidsmeisjesjurk, knielengte
2% koopUSD $ 69.99
 FADIA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn met Bolero
2% koopUSD $ 79.99
 ORANGE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
2% koopUSD $ 69.99
 SYLVIANE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Taf
2% koopUSD $ 59.99
 GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 59.99
 PERLA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Taf
1% koopUSD $ 59.99
 KAYLAH - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 PHILANA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 69.99
 A-lijn chiffon en matsatijnen halterjurk voor bruidsmeisjes/bruidsgasten, knielengte
1% koopUSD $ 69.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest