English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (33 reviews)
Schrijf een review
  • Door ck
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 02, 2014

Ich habe mir dieses Kleid in Traube und das Band in Elfenbein bestellt mit Maßanfertigung. Stoffqualität und Farbe ist super.
An der Hüfte und Taille passt es super nur leider an der Brust rutscht es. Naja das ist zum Glück kein Problem. Ein Schneider kann dies ja noch passen machen. Auch wenn man das Kleid an manchen Stellen etwas größer machen müsste, ist rechts und links neben dem Reißverschluss noch ca. 7 cm Stoff übrig. Der eingearbeitet BH ist sehr praktisch.

ANCHORAGE - Bruidsmeisjesjurk van Organza en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door July
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 26, 2013

J'ai commandé ma robe le 12 août sur mesure et je l'ai reçue aujourd'hui, le 26 août! Le délai a donc été super!
J'ai dû payer 34€ de frais de dédouanement. Je suis juste déçue qu'on ne soit pas avertie de ces frais supplémentaires à la commande...
Pour la robe, elle est SUPER! Je l'ai choisie marron avec les rubans ivoire et sincèrement, je la trouve trop belle. Les mesures sont respectées et moi qui suis complexée, je vais être fière de la porter.
Merci aux personnes qui l'ont cousue pour moi!

ANCHORAGE - Bruidsmeisjesjurk van Organza en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Noémie
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 21, 2012

Je viens de recevoir ma robe pour le mariage civil. Je suis super contente! Le tissu est vraiment de super bonne qualité. Les coutures sont bien faites et la taille est ok. Attention tout de même à la mesure du tour de poitrine. C'est très légèrement trop grand. Je pense commander un boléro ou un pashmina car je trouve qu'avec ma morphologie c'est plus joli de cacher un peu les épaules.

ANCHORAGE - Bruidsmeisjesjurk van Organza en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (3) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Wonderpouffe
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2012

Je suis absolument ravie de l'achat de cette robe sur mesure.
Je l'ai commandé le 1 Mai au tarif de 105€.Le site m'a envoyé un mail le 23 pour m'indiqué qu'elle partait de Chine.Je pouvais suivre le colis via le site DHL.Ils sont passé me la livrer le 29 malheureusement non prevenue,j'étais absente!J'ai preferé me rendre directement a l'entrepot DHL dès le lendemain matin car le mariage pour lequel je l'avais commandée étais le 2 Juin.Il m'a fallu regler 22€ de TVA a DHL.
J'esperait la couleur orange plus pétante mais ça va!Les finitions sont excellentes et le fait d'avoir un soutien gorge intégre est une bonne surprise.
Par contre pour les poitrines généreuses prendre plutot des mesures bien cintrées au niveau du bustier.Vous ne pourrez mettre un soutien gorge alors il faut que la robe vous serre un peu pour vous sentir maintenue!!!
Ci joint une photo de ma robe.
Merci ,vivement une autre occasion de commander !

ANCHORAGE - Bruidsmeisjesjurk van Organza en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ijedryka
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2016

Ślicznie sukienki tylko ze małe
Zamówiłem rozmiar 14 a noszę 10-12 i ciagle małe
Mam motywacje zeby schudnąć trochę :

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door S Moylan
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 09, 2014

Excellent quality dress. Quite long but this can altered. Love the boning and inner elastic strap on the bodice.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door emma
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 10, 2014

STUNNING!! I am a UK1012 with a 34C bust and this fitted perfectly. I had it made in Navy blue as the main colour with cream accent. It is beautiful. Highly recommend this.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vaedeled
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 06, 2014

Virkelig fantastisk kjole! Lige som jeg havde drømt, at den ville se ud!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door claudine
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 26, 2013

article reçu. Mais la taille est trop petite.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Camila
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 19, 2013

O vestido é maravilhoso! Tecido muito bom, de ótima qualidade. Achei um pouco mais comprido que o da foto, mas ainda assim é muito bonito!

Chegou dentro do prazo certo, só ficou retido na alfandega brasileira e foi tributado. Super recomendo!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ANCHORAGE - Bruidsmeisjesjurk van Organza en Satijn
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 ALIX - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 EKATERINA - Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 71.99
 Chiffon A-lijn V-hals Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 71.99
 Kant A-lijn Scoophals Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 89.99
 Satijn Strak/kolom Strapless Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 69.99
 HELAH - Bruidsmeisjesjurk van Taf
1% koopUSD $ 79.99
 Kant A-lijn Strapless Bruidsmeisjesjurk-met Asymmetrisch
1% koopUSD $ 69.99
 A-lijn chiffon en strechsatijnen bruidsmeisjesjurk met V-hals, knielengte
1% koopUSD $ 69.99
 Chiffon A-lijn / Prinses Met sieraad / Bandjes Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 71.99
 Stretchsatijn A-lijn Met sieraad Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie Grote maten / Petite
2% koopUSD $ 71.99
 Satijn / Tule A-lijn Schouderafhangend Bruidsmeisjesjurk-met Over de knie
2% koopUSD $ 79.99
 TERESA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon en Satijn
2% koopUSD $ 79.99
 CASSIE - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 71.99
 Chiffon A-lijn V-hals Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie Grote maten / Petite
3% koopUSD $ 89.99
 Satijn A-lijn Scoophals Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie Grote maten / Petite
3% koopUSD $ 79.99
 Chiffon / Stretchsatijn A-lijn Bandjes Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie Grote maten / Petite
4% koopUSD $ 89.99
 GALYA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
4% koopUSD $ 69.99
 PHILANA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
4% koopUSD $ 59.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Bateau Over de knie Satijn met Strik(ken) / Kant
5% koopUSD $ 49.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal / Bruiloft Jurk - Doorzichtig Grote maten / Petite A-lijn / Prinses V-hals Asymmetrisch Kant met
5% koopUSD $ 99.99
 A-lijn bandjes chiffon bruidsmeisjesjurk, knielengte
5% koopUSD $ 69.99
 Jurk Grote maten / Petite A-lijn Met sieraad Tot de knie Satijn met Strik(ken) / Sjerp / Lint
6% koopUSD $ 69.99
 Chiffon / Kant A-lijn Bateau Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie Grote maten / Petite
6% koopUSD $ 89.99
 Chiffon A-lijn / Prinses Halter / V-hals Bruidsmeisjesjurk-met Over de knie Grote maten / Petite
6% koopUSD $ 69.99
 PERLA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Taf
1% koopUSD $ 69.99
 Organza A-lijn Strapless Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 69.99
 Tule A-lijn Hoge nek / Met sieraad / V-hals / Bandjes Bruidsmeisjesjurk-met Over de knie
1% koopUSD $ 59.99
 Kant / Satijn A-lijn Bateau Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie
1% koopUSD $ 89.99
 Georgette A-lijn Scoophals Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie
1% koopUSD $ 69.99
 Satijn A-lijn Strapless Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie
1% koopUSD $ 39.99
 Chiffon A-lijn Met sieraad Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 79.99
 Chiffon A-lijn Hartvormig Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie
1% koopUSD $ 59.99
 DAYANA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 Taffeta A-lijn / Prinses Strapless Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 69.99
 Chiffon A-lijn Strapless Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 69.99
 Tule A-lijn V-hals Bruidsmeisjesjurk-met Over de knie
1% koopUSD $ 41.53
 Satijn A-lijn / Prinses Bateau Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 79.99
 FLEUR - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 62.99
 Kant A-lijn Scoophals Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 89.99
 ALASTRINA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Organza en Satijn met Bolero
1% koopUSD $ 45.00
 Kant A-lijn Een-schouder Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 69.99
 LARAINE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Chiffon en Elastisch Satijn
1% koopUSD $ 49.99
 Kant A-lijn Bateau Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie
1% koopUSD $ 79.99
 Kant / Satijn A-lijn Scoophals Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie
1% koopUSD $ 69.99
 ALESSA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 Chiffon / Kant Strak/kolom Bateau Bruidsmeisjesjurk-met Tot de grond Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 79.99
 IFFI - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-tea-length strapless chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Strapless Tot de knie Satijn met Zakken
1% koopUSD $ 39.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest