English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (32 reviews)
Schrijf een review
  • Door ck
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 02, 2014

Ich habe mir dieses Kleid in Traube und das Band in Elfenbein bestellt mit Maßanfertigung. Stoffqualität und Farbe ist super.
An der Hüfte und Taille passt es super nur leider an der Brust rutscht es. Naja das ist zum Glück kein Problem. Ein Schneider kann dies ja noch passen machen. Auch wenn man das Kleid an manchen Stellen etwas größer machen müsste, ist rechts und links neben dem Reißverschluss noch ca. 7 cm Stoff übrig. Der eingearbeitet BH ist sehr praktisch.

Over de knie Organza / Satijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Sjerp / Lint
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Noémie
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 21, 2012

Je viens de recevoir ma robe pour le mariage civil. Je suis super contente! Le tissu est vraiment de super bonne qualité. Les coutures sont bien faites et la taille est ok. Attention tout de même à la mesure du tour de poitrine. C'est très légèrement trop grand. Je pense commander un boléro ou un pashmina car je trouve qu'avec ma morphologie c'est plus joli de cacher un peu les épaules.

Over de knie Organza / Satijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Sjerp / Lint
Antwoord Was dit nuttig? (3) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Wonderpouffe
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2012

Je suis absolument ravie de l'achat de cette robe sur mesure.
Je l'ai commandé le 1 Mai au tarif de 105€.Le site m'a envoyé un mail le 23 pour m'indiqué qu'elle partait de Chine.Je pouvais suivre le colis via le site DHL.Ils sont passé me la livrer le 29 malheureusement non prevenue,j'étais absente!J'ai preferé me rendre directement a l'entrepot DHL dès le lendemain matin car le mariage pour lequel je l'avais commandée étais le 2 Juin.Il m'a fallu regler 22€ de TVA a DHL.
J'esperait la couleur orange plus pétante mais ça va!Les finitions sont excellentes et le fait d'avoir un soutien gorge intégre est une bonne surprise.
Par contre pour les poitrines généreuses prendre plutot des mesures bien cintrées au niveau du bustier.Vous ne pourrez mettre un soutien gorge alors il faut que la robe vous serre un peu pour vous sentir maintenue!!!
Ci joint une photo de ma robe.
Merci ,vivement une autre occasion de commander !

Over de knie Organza / Satijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Sjerp / Lint
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ijedryka
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2016

Ślicznie sukienki tylko ze małe
Zamówiłem rozmiar 14 a noszę 10-12 i ciagle małe
Mam motywacje zeby schudnąć trochę :

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door S Moylan
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 09, 2014

Excellent quality dress. Quite long but this can altered. Love the boning and inner elastic strap on the bodice.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door emma
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 10, 2014

STUNNING!! I am a UK1012 with a 34C bust and this fitted perfectly. I had it made in Navy blue as the main colour with cream accent. It is beautiful. Highly recommend this.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vaedeled
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 06, 2014

Virkelig fantastisk kjole! Lige som jeg havde drømt, at den ville se ud!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door claudine
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 26, 2013

article reçu. Mais la taille est trop petite.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Camila
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 19, 2013

O vestido é maravilhoso! Tecido muito bom, de ótima qualidade. Achei um pouco mais comprido que o da foto, mas ainda assim é muito bonito!

Chegou dentro do prazo certo, só ficou retido na alfandega brasileira e foi tributado. Super recomendo!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cherie Woodham
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 02, 2013

Beautifully made dress just as described

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Over de knie Organza / Satijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Sjerp / Lint
4%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 Tot de knie Georgette Bruidsmeisjesjurk A-lijn Scoophals met Drapering / Ruches
1% koopUSD $ 69.99
 Tot de knie Organza Bruidsmeisjesjurk A-lijn Strapless Grote maten / Petite met
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal / Bruiloft Jurk - Doorzichtig A-lijn / Prinses V-hals Asymmetrisch Kant met Kant
1% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Tot de knie Bloemenmeisjesjurk - Chiffon Korte mouw Met sieraad met
1% koopUSD $ 69.99
 Tot de knie Kant Bruidsmeisjesjurk A-lijn Hartvormig Grote maten / Petite met Kant
1% koopUSD $ 79.99
 Tot de knie Kant Bruidsmeisjesjurk A-lijn Scoophals Grote maten / Petite met Kant
1% koopUSD $ 89.99
 Tot de knie Stretchsatijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn Met sieraad Grote maten / Petite met Zijdrapering
1% koopUSD $ 79.99
 Tot de knie Chiffon / Kant Bruidsmeisjesjurk A-lijn Bateau Grote maten / Petite met Kant
2% koopUSD $ 89.99
 Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Met sieraad / Bandjes Grote maten / Petite met Kralen / Sjerp / Lint / Kruiselings
2% koopUSD $ 79.99
 Tot de grond Taffeta Bruidsmeisjesjurk - Vetersluiting A-lijn / Prinses Strapless Grote maten / Petite met Kralen / Zijdrapering
3% koopUSD $ 99.99
 Over de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Vierkant / Bandjes Grote maten / Petite met Drapering / Sjerp / Lint
3% koopUSD $ 59.99
 Tot de knie Stretchsatijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Sjerp / Lint
3% koopUSD $ 59.99
 Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn V-hals Grote maten / Petite met Drapering / Kruiselings / Ruches
4% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsjurk - Chic & Modern Hofsleep V-hals Organza met
4% koopUSD $ 229.99
 Tot de knie Kant Junior bruidsmeisjesjurk - Mama en ik A-lijn Scoophals met Kant
5% koopUSD $ 69.99
 Tot de enkel Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk - Mama en ik A-lijn Een-schouder met Zijdrapering
5% koopUSD $ 59.99
 Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met Drapering / Kruiselings
6% koopUSD $ 89.99
 lanting bruid prinses petite / grote maten trouwjurk-knielange bateau satijn / tule
6% koopUSD $ 79.99
 Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Elegant / Vetersluiting Baljurk Halter / Met sieraad / Een-schouder / Strapless / V-hals met Kant
6% koopUSD $ 39.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant
7% koopUSD $ 109.99
 Tot de knie Kant Bruidsmeisjesjurk A-lijn Scoophals Grote maten / Petite met Bloem(en) / Kant
7% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest