English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (13 reviews)
Schrijf een review
  • Door Claire
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 10, 2014

Arrived on time, tried it on and it fits perfectly. I had it made to measure, as I am quite short, and it is the perfect length. The wrap also fits perfectly, and the sleeves are the right length, even though I didn't have to give a measurement. Dress is just as pictured - I ordered in grape.

ANJUSCHA - Moeder Van De Bruidjurk van Tule met Bolero

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door shabes55
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 03, 2014

Love this beautiful dress!! Perfect!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Diana Alban
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 10, 2013

Thank you so much - received the dress, this morning. I am delighted with the outfit. The colour is wonderful and the fit excellent. I was reall impressed with how quickly this garment was made and dispatched. Looking forward to wearing it at my daughter's wedding. Thank you so much. Would recomend to anyone, and will cerainly buy from you again.
(I had been worried about the sleeves of the little jacket fitting, as I have big arms, but the jacket has plenty of room)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Charri
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2013

I ordered this dress, hoping it would be as beautiful as the picture. My daughter is having a really big and fancy wedding, and I needed something that was quiet, beautiful but a bit
lavish. when the box arrived I was afraid to open it, for the box was small....but to my great surprise....the dress came unwrinkled and it is the most beautifully seamed dress I have ever seen. I put it on and it fit PERFECTLY - I was so worried the whole time that the little jacket wasn't going to fit my arms, since they said they didn't need any measurements
for it, and it fit PERFECTLY. I can't wait to wear this dress - everyone wants to know what
dress I am wearing, but I am keeping it secret to make the big debut! Thanks for a PERFECT dress.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Perfect
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 22, 2012

Ordered the dress to specifications; it arrived in Canada in 16 days, exactly as ordered. I didn't have to go out and traipse around dozens of stores searching for the perfect dress (e.g. only to find it and learn that its not available in my size!!) -- I could browse hundreds of styles in the comfort of my own home/office and order it tailor-made -- and it's delivered direct to my doorstep.

You can't beat that!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jpoodle2@yahoo.
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2014

Pretty dress! It's beautifly made. It is a little heavier than I thought it would be( aug wedding in Fl!i wish I had gone with size 6 instead of 8 but I went strictly by the size chart. I will have to alter it , which I can do myself. Just a lot of work !! There are some stones missing out of there settings which is disappointing & the jacket catches on that type of stone application. I will probably change stones to sew on- more work. I'm not completely satisfied but I will have to make it work😔all of the girls in the wedding party ordered & received there dresses. Everyone of them needs the shoulder taken up - even the ones that paid for custom sizing( one shoulder dresses) I recommended the web sight & I will have to alter alof the dresses

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Edith
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 11, 2012

l love this dress and is like how i saw it on the picture and thanks very much.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door av.ninastanciu
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 22, 2014

Rochia este minunata! Exact ca in poza. Va multumesc mult!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annevanlaar
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 09, 2014

ZIt heel mooi en is prachtig afgewerkt!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door muriel.lebon68
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 15, 2014

Je suis satisfaite par la conception global de la robe que j'avais commandé à mes mensurations, je précise que ne souhaitant pas quelle soit aussi longue que le modèle original j'avais retiré 10cm à ma hauteur. A l'intérieur de la robe, au niveau de la poitrine il y a un système d’agrafe pour soutien gorge qui permet de régler et maintenir parfaitement. Il n'y a rien a retouché en tombe parfaitement bien. Je suis ravie !!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ANJUSCHA - Moeder Van De Bruidjurk van Tule met Bolero
4%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 129.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length half sleeve kant en stretch satijn a-lijn jurk
14% koopUSD $ 89.99
 ISBEL - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn en Kant met Bolero
11% koopUSD $ 89.99
 moeder van de bruid jurk vloer lengte half sleeve taft en kant a-lijn jurk
5% koopUSD $ 119.99
 NASTYA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
5% koopUSD $ 119.99
 trompet / zeemeermin een schouder satijn moeder van de bruid jurk (612481)
3% koopUSD $ 99.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length lange mouwen taft en kant trompet / zeemeermin jurk
3% koopUSD $ 139.99
 schede / kolom strapless vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk (605565)
3% koopUSD $ 129.99
 MAIDENHEAD - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero
3% koopUSD $ 109.99
 AYLICE - Moeder Van De Bruidjurk van Organza en Satijn
3% koopUSD $ 99.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 79.99
 moeder van de bruid jurk sweep / borstel trein korte mouw kant en taft trompet / zeemeermin jurk
1% koopUSD $ 119.99
 moeder van de bruid jurk sweep / borstel trein half mouwen van chiffon en kant a-lijn jurk
1% koopUSD $ 109.99
 Strakke/kolom chiffon bruidsmoederjurk met ronde hals (612479)
1% koopUSD $ 99.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length lange mouwen van chiffon en kant schede / kolom jurk
1% koopUSD $ 139.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length korte mouwen van chiffon en kant schede / kolom jurk
1% koopUSD $ 109.99
 a-lijn geliefde vloer-length georgette avondjurk
1% koopUSD $ 99.99
 schede / kolom v-hals vloer-lengte stretch satijn moeder van de bruid jurk (518625)
1% koopUSD $ 109.99
 moeder van de bruid jurk sweep / borstel trein mouwloos lovertjes schede / kolom jurk
1% koopUSD $ 129.99
 moeder van de bruid jurk asymmetrische korte mouwen van chiffon en kant a-lijn jurk
1% koopUSD $ 99.99
 trompet / mermaid banden vloer-lengte satijn moeder van de bruid jurk met een wrap
1% koopUSD $ 119.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length lange mouwen van chiffon a-lijn jurk
1% koopUSD $ 109.99
 HAVILAH - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Taf
1% koopUSD $ 89.99
 EVACSA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 NETTIE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 moeder van de bruid jurk asymmetrische lange mouwen van chiffon a-lijn jurk
1% koopUSD $ 99.99
 PARVATI - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 129.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest