English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (13 reviews)
Schrijf een review
  • Door Claire
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 10, 2014

Arrived on time, tried it on and it fits perfectly. I had it made to measure, as I am quite short, and it is the perfect length. The wrap also fits perfectly, and the sleeves are the right length, even though I didn't have to give a measurement. Dress is just as pictured - I ordered in grape.

ANJUSCHA - Moeder Van De Bruidjurk van Tule met Bolero

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annevanlaar
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 09, 2014

ZIt heel mooi en is prachtig afgewerkt!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door av.ninastanciu
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 22, 2014

Rochia este minunata! Exact ca in poza. Va multumesc mult!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door shabes55
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 03, 2014

Love this beautiful dress!! Perfect!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door muriel.lebon68
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 15, 2014

Je suis satisfaite par la conception global de la robe que j'avais commandé à mes mensurations, je précise que ne souhaitant pas quelle soit aussi longue que le modèle original j'avais retiré 10cm à ma hauteur. A l'intérieur de la robe, au niveau de la poitrine il y a un système d’agrafe pour soutien gorge qui permet de régler et maintenir parfaitement. Il n'y a rien a retouché en tombe parfaitement bien. Je suis ravie !!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pergola2121
  • Geverifieerde Koper
  • May 01, 2014

bonjour, j'ai bien reçue mon colis, la robe anjuscha est une robe magnifique je suis ravie de l'avoir commandé, les conditions d'emballage était bien respecter je vous en recemercie

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jpoodle2@yahoo.
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2014

Pretty dress! It's beautifly made. It is a little heavier than I thought it would be( aug wedding in Fl!i wish I had gone with size 6 instead of 8 but I went strictly by the size chart. I will have to alter it , which I can do myself. Just a lot of work !! There are some stones missing out of there settings which is disappointing & the jacket catches on that type of stone application. I will probably change stones to sew on- more work. I'm not completely satisfied but I will have to make it work😔all of the girls in the wedding party ordered & received there dresses. Everyone of them needs the shoulder taken up - even the ones that paid for custom sizing( one shoulder dresses) I recommended the web sight & I will have to alter alof the dresses

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marta
  • Jan 28, 2014

Buenoa días: podría ver este vestido en color Púrpura? o al menos que me enviaseis fotos de este vestido en más colores, para comparar, ya que no tenéis carta de colores de tul :(. Podéis enviármelas a marta.garciagarcia@hotmail.com.
Gracias

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Diana Alban
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 10, 2013

Thank you so much - received the dress, this morning. I am delighted with the outfit. The colour is wonderful and the fit excellent. I was reall impressed with how quickly this garment was made and dispatched. Looking forward to wearing it at my daughter's wedding. Thank you so much. Would recomend to anyone, and will cerainly buy from you again.
(I had been worried about the sleeves of the little jacket fitting, as I have big arms, but the jacket has plenty of room)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mercedes Flores
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 27, 2013

Sres:

El pedido ha llegado en el plazo correspondiente y en muy buen estado.
Solamente las medidas no corresponden a las solicitadas :

Solicitadas: Busto 85 cm.
Cintura :75 cm.
y Caderas:95 cm.

Enviadas: Busto 85 cm.
Cintura 78 cm.
Caderas 102 cm.

Por favor contactarse conmigo para orientarme al respecto.

Les agradece de antemano : Mercedes.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ANJUSCHA - Moeder Van De Bruidjurk van Tule met Bolero
4%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 129.99
 a-lijn juweel vloer-lengte stretch satijn en kant moeder van de bruid jurk (682760)
14% koopUSD $ 89.99
 ISBEL - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn en Kant met Bolero
11% koopUSD $ 89.99
 a-lijn strapless taft moeder van de bruid jurk (612490)
5% koopUSD $ 119.99
 NASTYA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
5% koopUSD $ 119.99
 trompet / zeemeermin een schouder satijn moeder van de bruid jurk (612481)
3% koopUSD $ 99.99
 trompet / mermaid vloer-lengte taffeta moeder van de bruid jurk (605580)
3% koopUSD $ 139.99
 schede / kolom strapless vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk (605565)
3% koopUSD $ 129.99
 MAIDENHEAD - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero
3% koopUSD $ 109.99
 AYLICE - Moeder Van De Bruidjurk van Organza en Satijn
3% koopUSD $ 99.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 79.99
 Strakke/kolom taffeta en kanten bruidsmoederjurk met boothals en strijksleep
1% koopUSD $ 119.99
 a-lijn v-hals vegen / borstelen trein chiffon en kant moeder van de bruid jurk (682757)
1% koopUSD $ 109.99
 Strakke/kolom chiffon bruidsmoederjurk met ronde hals (612479)
1% koopUSD $ 99.99
 schede / column sweetheart vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk (605572)
1% koopUSD $ 139.99
 schede / kolom strapless vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk (579749)
1% koopUSD $ 109.99
 a-lijn geliefde vloer-length georgette avondjurk
1% koopUSD $ 99.99
 schede / kolom v-hals vloer-lengte stretch satijn moeder van de bruid jurk (518625)
1% koopUSD $ 109.99
 trompet / zeemeermin sweetheart strapless vegen / borstelen trein lovertjes moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 129.99
 a-lijn v-hals asymmetrische kant en chiffon moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 99.99
 trompet / mermaid banden vloer-lengte satijn moeder van de bruid jurk met een wrap
1% koopUSD $ 119.99
 NETTA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 109.99
 HAVILAH - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Taf
1% koopUSD $ 89.99
 EVACSA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 NETTIE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 a-lijn v-hals asymmetrische chiffon moeder van de bruid jurk (172684)
1% koopUSD $ 99.99
 PARVATI - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 129.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest