English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (14 reviews)
Schrijf een review
  • Door Nira
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 01, 2016

Anjuschka habe ich mir in champagner in der US 10 bestellt. Normalerweise trage ich eine EU 38/40. Da ich aber eine breite Hüfte habe benötige ich die US 10 und lass es mir im Brustbereich und von der Länge her sowie zusätzliche Träger von meiner Mum ändern. Es ist mein zweites Kleid, dass ich bestellt habe. Das dritte ist auch schon unterwegs. Bei Anjuschka finde ich das Bolero zwar sehr hübsch, es ist allerdings aufgrund des Tülls sehr unpraktisch, da sich die Ärmel an den Pailletten/Applikationen vom Kleid hängen bleiben. Deshalb habe ich mir noch ein passendes Bolero in champagner nachbestellt. Die Qualität ist herausragend, der Preis insgesamt mit Zoll unschlagbar günstig. Dazu sehen die Kleider einfach super aus. Danke LITB!

A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Tule - Kralen / Drapering / Ruches

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Claire
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 05, 2013

Arrived on time, tried it on and it fits perfectly. I had it made to measure, as I am quite short, and it is the perfect length. The wrap also fits perfectly, and the sleeves are the right length, even though I didn't have to give a measurement. Dress is just as pictured I ordered in grape.

A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Tule - Kralen / Drapering / Ruches

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annevanlaar
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 09, 2014

ZIt heel mooi en is prachtig afgewerkt!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door av.ninastanciu
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 22, 2014

Rochia este minunata! Exact ca in poza. Va multumesc mult!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door shabes55
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 03, 2014

Love this beautiful dress!! Perfect!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door muriel.lebon68
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 15, 2014

Je suis satisfaite par la conception global de la robe que j'avais commandé à mes mensurations, je précise que ne souhaitant pas quelle soit aussi longue que le modèle original j'avais retiré 10cm à ma hauteur. A l'intérieur de la robe, au niveau de la poitrine il y a un système d’agrafe pour soutien gorge qui permet de régler et maintenir parfaitement. Il n'y a rien a retouché en tombe parfaitement bien. Je suis ravie !!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pergola2121
  • Geverifieerde Koper
  • May 01, 2014

bonjour, j'ai bien reçue mon colis, la robe anjuscha est une robe magnifique je suis ravie de l'avoir commandé, les conditions d'emballage était bien respecter je vous en recemercie

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marta
  • Jan 28, 2014

Buenoa días: podría ver este vestido en color Púrpura? o al menos que me enviaseis fotos de este vestido en más colores, para comparar, ya que no tenéis carta de colores de tul :(. Podéis enviármelas a marta.garciagarcia@hotmail.com.
Gracias

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Diana Alban
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 10, 2013

Thank you so much received the dress, this morning. I am delighted with the outfit. The colour is wonderful and the fit excellent. I was reall impressed with how quickly this garment was made and dispatched. Looking forward to wearing it at my daughter's wedding. Thank you so much. Would recomend to anyone, and will cerainly buy from you again.
(I had been worried about the sleeves of the little jacket fitting, as I have big arms, but the jacket has plenty of room)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Charri
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2013

I ordered this dress, hoping it would be as beautiful as the picture. My daughter is having a really big and fancy wedding, and I needed something that was quiet, beautiful but a bit
lavish. when the box arrived I was afraid to open it, for the box was small....but to my great surprise....the dress came unwrinkled and it is the most beautifully seamed dress I have ever seen. I put it on and it fit PERFECTLY I was so worried the whole time that the little jacket wasn't going to fit my arms, since they said they didn't need any measurements
for it, and it fit PERFECTLY. I can't wait to wear this dress everyone wants to know what
dress I am wearing, but I am keeping it secret to make the big debut! Thanks for a PERFECT dress.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Tule - Kralen / Drapering / Ruches
4%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 109.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kralen / Kant / Ruches
1% koopUSD $ 139.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Halve mouw Chiffon / Tule - Kralen / Pailletten
1% koopUSD $ 199.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Organza - Appliques / Kralen / Ruches / Plooien
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Kant / Taffeta - Appliques / Kralen /
1% koopUSD $ 129.99
 Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Strijksleep Korte mouw Kant / Taffeta - Kralen / Bloem(en) /
1% koopUSD $ 139.99
 Formele avonden / Bruiloft / Militair gala Jurk Trompet / zeemeermin Hartvormig Tot de grond Taffeta / Tule metKralen / Bloem(en) / Kant
2% koopUSD $ 139.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel Mouwloos Tule - Kralen / Kruiselings
2% koopUSD $ 119.99
 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Satijn - Appliques / Kristaldetails /
3% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond 3/4 mouw Chiffon / Kant - Appliques / Kralen / Ruches
4% koopUSD $ 119.99
 Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Kant / Taffeta - Kant
4% koopUSD $ 139.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein strapless tulle
5% koopUSD $ 169.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de grond Chiffon - Appliques / Kant
5% koopUSD $ 119.99
 Trompet / zeemeermin Appel / Zandloper / Omgekeerde driehoek / Peer / Rechthoek / Grote maten / Petite / Misses BruidsmoederjurkenTot de
6% koopUSD $ 89.99
 GX-042 fotolijst sleutelhanger (foto\'s kunnen worden gelegd)
6% koopUSD $ 1.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Strijksleep Mouwloos Chiffon / Kant - Appliques / Kralen
7% koopUSD $ 119.99
 Jurk Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Kralen / Kruiselings / Split voorzijde
7% koopUSD $ 139.99
 Tot de enkel Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Vierkant met Patroon / Print
8% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden Jurk Strak/kolom Met sieraad Tot de grond Chiffon / Kant met Kristaldetails / Kant
8% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest