English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (16 reviews)
Schrijf een review
  • Door mj
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 06, 2012

Muy contenta con mi compra. Subo un par de fotos por si le viene bien a alguien...a mi me ayudò a decidir el poder ver los vestidos en personas que no son modelos. Saludos.

ANNELIE - Cocktailjurk van Chiffon ANNELIE - Cocktailjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mj
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 06, 2012

...la caìda del vestido es perfecta y la falda tiene vuelo, movimiento. Muy contenta con
mi compra!.

ANNELIE - Cocktailjurk van Chiffon ANNELIE - Cocktailjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vikal
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 03, 2015

la talla no es real, viene mas pequeña de lo normal.
el diseño y etilo me encanto, pero del cambiarlo por una talla mas grande 16

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door copelandsp
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 02, 2014

I just received my dress and its absolutely beautiful
well fitted material great.
Every one commented on how fabulous I looked I'm so please.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lori_58
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2014

Beautiful dress. Just as pictured. Fit beautifully and arrived quickly.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ingrid
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 04, 2013

robe faite sur mesure tres jolie et couleur orange superbe

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carmen
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 18, 2013

so very happy dress is wonderful fits perfect

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Beautifull
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 16, 2013

I recieved my dress yesterday.

Two things you dont see clearly in it that for me wee added bonuses...the back on the dress has a cowl next this is n extra piece of material that can be moved or removed if you like. Also the body of the dress is fitted to a bodice frame!!
For those will small breasts you will not need a bra, for those of us blessedwith larger frames and boobs you may need a low cup starpless bra like a balconette bra!

But the bodice works wonders it makes you look tiny ( and I am a big gal)

LOVE THE DRESS

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Deby
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2013

I am very pleased with this dress ,it is for my daughters wedding .The material and workmanship is excellent and it is very classy on .The first dress did not fit so I re ordered a second dress two sizes up ....am waiting for my refund on the first dress .Their customer service is also excellent and very understanding .They had my second dress delivered to my home within a few days . I would order from this company again am very pleased with my dress ... I love it :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kate
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 04, 2012

All I can say is WOW. I ordered this dress in chocolate brown and it was beautiful. It nips in at the waist and has a very delicate flow. I received so many compliments at our Christmas Party and still more in the days after. I have never had that happen before.

Why? Very flattering to a woman's body. The chiffon overlay skims the dress and hides any bumps or bulges ... really nicely made, very feminine with the beads in the top.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ANNELIE - Cocktailjurk van Chiffon
6%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 IZUMI - Cocktailjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje Jurk -met Bordeaux Scoop Thee lengte Kant
1% koopUSD $ 119.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje Jurk -met Zwart Scoop Thee lengte Taf
1% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje/Feest Jurk -met Zwart Boot Korte broek / Mini Tule/Stretch Satijn Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn - Cocktail Feestje Jurk -met Zwart Vierkant Tot de knie Satijn
2% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje / Homecoming / Schoolfeest Jurk -met Zwart Juweel Knie-Lengte Kant Grote Maten / Petite
3% koopUSD $ 85.49
 thuiskomst cocktail party dress - bordeaux / jade baljurk juweel korte / mini kant / charmeuse
3% koopUSD $ 109.99
 CONCHITA - Cocktailjurk van Chiffon
4% koopUSD $ 94.99
 MARIANNE - Cocktailjurk van Lovertjes
5% koopUSD $ 69.99
 thuiskomst cocktail party dress - dark navy plus maten a-lijn / prinses strapless knielange chiffon
5% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje/Bruiloft Jurk -met Zwart Hoge Neck Asymmetrisch Doek Grote Maten
6% koopUSD $ 89.99
 thuiskomst cocktail / thuiskomst jurk - zwart plus maten A-lijn kap knielange taft
7% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje Jurk -met Dark Green Scoop Knie-Lengte Charmeuse
7% koopUSD $ 119.99
 SELVAGGIA - Cocktailjurk van Chiffon en Satijn
8% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje/Feest Jurk -met Robijn Juweel Knie-Lengte Doek Grote Maten
9% koopUSD $ 89.99
 Homecoming avondjurk - zwart a-lijn / prinses bateau thee-length tule
9% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest