English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (16 reviews)
Schrijf een review
  • Door mj
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 06, 2012

Muy contenta con mi compra. Subo un par de fotos por si le viene bien a alguien...a mi me ayudò a decidir el poder ver los vestidos en personas que no son modelos. Saludos.

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Zwart jurkje A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Chiffon / Tule met Kralen Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Zwart jurkje A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Chiffon / Tule met Kralen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mj
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 06, 2012

...la caìda del vestido es perfecta y la falda tiene vuelo, movimiento. Muy contenta con
mi compra!.

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Zwart jurkje A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Chiffon / Tule met Kralen Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Zwart jurkje A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Chiffon / Tule met Kralen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vikal
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 03, 2015

la talla no es real, viene mas pequeña de lo normal.
el diseño y etilo me encanto, pero del cambiarlo por una talla mas grande 16

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door copelandsp
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 02, 2014

I just received my dress and its absolutely beautiful
well fitted material great.
Every one commented on how fabulous I looked I'm so please.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lori_58
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2014

Beautiful dress. Just as pictured. Fit beautifully and arrived quickly.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ingrid
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 04, 2013

robe faite sur mesure tres jolie et couleur orange superbe

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carmen
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 18, 2013

so very happy dress is wonderful fits perfect

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Beautifull
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 16, 2013

I recieved my dress yesterday.

Two things you dont see clearly in it that for me wee added bonuses...the back on the dress has a cowl next this is n extra piece of material that can be moved or removed if you like. Also the body of the dress is fitted to a bodice frame!!
For those will small breasts you will not need a bra, for those of us blessedwith larger frames and boobs you may need a low cup starpless bra like a balconette bra!

But the bodice works wonders it makes you look tiny ( and I am a big gal)

LOVE THE DRESS

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Deby
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2013

I am very pleased with this dress ,it is for my daughters wedding .The material and workmanship is excellent and it is very classy on .The first dress did not fit so I re ordered a second dress two sizes up ....am waiting for my refund on the first dress .Their customer service is also excellent and very understanding .They had my second dress delivered to my home within a few days . I would order from this company again am very pleased with my dress ... I love it :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kate
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 04, 2012

All I can say is WOW. I ordered this dress in chocolate brown and it was beautiful. It nips in at the waist and has a very delicate flow. I received so many compliments at our Christmas Party and still more in the days after. I have never had that happen before.

Why? Very flattering to a woman's body. The chiffon overlay skims the dress and hides any bumps or bulges ... really nicely made, very feminine with the beads in the top.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Zwart jurkje A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Chiffon / Tule met Kralen
6%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Feestdagen / Bruiloft Jurk - Jaren \'20 A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Chiffon met Kralen / Kruiselings / Plooien
1% koopUSD $ 94.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Scoophals Over de knie Kant met Knopen / Kant
1% koopUSD $ 107.99
 ts couture® cocktail party dress a-lijn scoop thee-length taft
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Elegant / Kort / Zwart jurkje A-lijn Bateau Kort / Mini Tule / Stretchsatijn met
1% koopUSD $ 89.99
 ts couture® cocktail party dress a-lijn vierkante knielange satijn met pailletten
2% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal Jurk - Kort A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Knopen / Drapering
3% koopUSD $ 85.49
 Cocktailparty Jurk Baljurk Met sieraad Kort / Mini Kant / Charmeuse met Kant / Sjerp / Lint
3% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Jaren \'20 Strak/kolom Scoophals Tot de knie Chiffon / Tule met Kralen / Kristaldetails
4% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Glitter & Sprankel / Jaren \'20 Strak/kolom V-hals Tot de knie Pailletten met
5% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty Jurk - Kort A-lijn / Prinses Strapless Tot de knie Chiffon met Drapering / Gerimpeld / Ruches / Plooien
5% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Bruiloft Jurk - Hoog laag A-lijn Hoge nek Asymmetrisch Chiffon met Drapering / Gerimpeld
6% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Bedrijfsfeest Jurk - Vintage-geinspireerd / Jaren \'50 A-lijn Wijde col Tot de knie Taffeta met Ruches
7% koopUSD $ 89.99
 ts couture® cocktail party / bedrijf feestjurk a-lijn scoop knielange charmeuse met patroon / druk
7% koopUSD $ 119.99
 Cocktailparty Jurk - Elegant A-lijn / Prinses Schouderafhangend / Hartvormig Tot de knie Chiffon / Stretchsatijn metDrapering /
8% koopUSD $ 89.99
 ts couture® cocktail party / vakantie jurk - open rug plus size / tenger a-lijn juweel knielange chiffon met bloem (s)
9% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk - Doorzichtig / Jaren \'50 A-lijn / Prinses Bateau Over de knie Tule met Sjerp / Lint
9% koopUSD $ 85.49

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest