English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (15 reviews)
Schrijf een review
  • Door mj
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 06, 2012

Muy contenta con mi compra. Subo un par de fotos por si le viene bien a alguien...a mi me ayudò a decidir el poder ver los vestidos en personas que no son modelos. Saludos.

ANNELIE - Cocktailjurk van Chiffon ANNELIE - Cocktailjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mj
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 06, 2012

...la caìda del vestido es perfecta y la falda tiene vuelo, movimiento. Muy contenta con
mi compra!.

ANNELIE - Cocktailjurk van Chiffon ANNELIE - Cocktailjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door copelandsp
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 02, 2014

I just received my dress and its absolutely beautiful
well fitted material great.
Every one commented on how fabulous I looked I'm so please.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door emma
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 10, 2014

I am a UK10-12 with a 34C bust and this fitted perfectly. The drape attached to the shoulder straps is more bulkier than shown though.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lori_58
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2014

Beautiful dress. Just as pictured. Fit beautifully and arrived quickly.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ingrid
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 04, 2013

robe faite sur mesure tres jolie et couleur orange superbe

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carmen
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 18, 2013

so very happy dress is wonderful fits perfect

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Beautifull
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 16, 2013

I recieved my dress yesterday.

Two things you dont see clearly in it that for me wee added bonuses...the back on the dress has a cowl next- this is n extra piece of material that can be moved or removed if you like. Also the body of the dress is fitted to a bodice frame!!
For those will small breasts you will not need a bra, for those of us blessedwith larger frames and boobs- you may need a low cup starpless bra- like a balconette bra!

But the bodice works wonders- it makes you look tiny ( and I am a big gal)

LOVE THE DRESS

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Deby
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2013

I am very pleased with this dress ,it is for my daughters wedding .The material and workmanship is excellent and it is very classy on .The first dress did not fit so I re ordered a second dress two sizes up ....am waiting for my refund on the first dress .Their customer service is also excellent and very understanding .They had my second dress delivered to my home within a few days . I would order from this company again am very pleased with my dress ... I love it :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kate
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 04, 2012

All I can say is WOW. I ordered this dress in chocolate brown and it was beautiful. It nips in at the waist and has a very delicate flow. I received so many compliments at our Christmas Party and still more in the days after. I have never had that happen before.

Why? Very flattering to a woman's body. The chiffon overlay skims the dress and hides any bumps or bulges ... really nicely made, very feminine with the beads in the top.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ANNELIE - Cocktailjurk van Chiffon
8%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 a-lijn juweel knielange kanten cocktailjurk (699500)
8% koopUSD $ 69.99
 JASMYN - Cocktailjurk van Chiffon
7% koopUSD $ 69.99
 CONCHITA - Cocktailjurk van Chiffon
7% koopUSD $ 74.99
 A-lijn chiffon cocktailjurk met boothals, knielengte
4% koopUSD $ 79.99
 a-lijn koningin anne knielange kant en chiffon cocktailjurk (760008)
3% koopUSD $ 84.99
 Strakke/kolom schouderafhangende chiffon en tule avondjurk, vloerlengte (551359)
3% koopUSD $ 94.99
 a-lijn high-hals knie-lengte chiffon en kant cocktailjurk
3% koopUSD $ 99.99
 Strakke/kolom een-schouder chiffon bruidsmoederjurk, vloerlengte (568163)
2% koopUSD $ 129.99
 A-lijn prinses verfijnde chiffon avondjurk met v-hals, vloerlengte
1% koopUSD $ 94.99
 schede / column bateau vloer-lengte chiffon avond / prom dress (742534)
1% koopUSD $ 99.99
 a-lijn prinses bandjes tea-length stretch satijnen cocktailjurk / prom dress (635894)
1% koopUSD $ 89.99
 URSELLA - Cocktailjurk van Tule
1% koopUSD $ 109.99
 IZUMI - Cocktailjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 MARION - Cocktailjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 109.99
 GUILDFORD - Cocktailjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 SHARLEEN - Avondjurk van Satijn
1% koopUSD $ 99.99
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 79.99
 schede / column juweel vegen / borstelen trein chiffon en lovertjes avondjurk (944181)
1% koopUSD $ 129.99
 schede / kolom v-hals vloer-lengte appliques chiffon avondjurk (612415)
1% koopUSD $ 69.99
 a-lijn juweel knielange satijnen cocktailjurk (742631)
1% koopUSD $ 89.99
 a-lijn bateau knie-lengte kant en tule cocktailjurk (699378)
1% koopUSD $ 79.99
 bruidsmeisje jurk vloer lengte jersey schede kolom converteerbare jurk
1% koopUSD $ 74.99
 schede / kolom v-hals vegen / borstelen trein chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 109.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte satijnen een lijn juweel jurk
1% koopUSD $ 59.99
 schede / column v-hals vloer-length chiffon avondjurk
1% koopUSD $ 89.99
 Strakke/kolom chiffon avondjurk met V-hals en omslag, vloerlengte
1% koopUSD $ 99.99
 a-lijn prinses bandjes knielange chiffon avondjurk
1% koopUSD $ 109.99
 a-lijn strapless asymmetrische chiffon cocktailjurk
1% koopUSD $ 109.99
 schede / column sweetheart strapless vloer-length chiffon avond / prom jurk met bloem (en)
1% koopUSD $ 139.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest