English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (16 reviews)
Schrijf een review
  • Door mj
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 06, 2012

Muy contenta con mi compra. Subo un par de fotos por si le viene bien a alguien...a mi me ayudò a decidir el poder ver los vestidos en personas que no son modelos. Saludos.

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Zwart jurkje A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Chiffon / Tule met Kralen Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Zwart jurkje A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Chiffon / Tule met Kralen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mj
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 06, 2012

...la caìda del vestido es perfecta y la falda tiene vuelo, movimiento. Muy contenta con
mi compra!.

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Zwart jurkje A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Chiffon / Tule met Kralen Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Zwart jurkje A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Chiffon / Tule met Kralen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vikal
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 03, 2015

la talla no es real, viene mas pequeña de lo normal.
el diseño y etilo me encanto, pero del cambiarlo por una talla mas grande 16

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door copelandsp
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 02, 2014

I just received my dress and its absolutely beautiful
well fitted material great.
Every one commented on how fabulous I looked I'm so please.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lori_58
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2014

Beautiful dress. Just as pictured. Fit beautifully and arrived quickly.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ingrid
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 04, 2013

robe faite sur mesure tres jolie et couleur orange superbe

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carmen
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 18, 2013

so very happy dress is wonderful fits perfect

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Beautifull
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 16, 2013

I recieved my dress yesterday.

Two things you dont see clearly in it that for me wee added bonuses...the back on the dress has a cowl next this is n extra piece of material that can be moved or removed if you like. Also the body of the dress is fitted to a bodice frame!!
For those will small breasts you will not need a bra, for those of us blessedwith larger frames and boobs you may need a low cup starpless bra like a balconette bra!

But the bodice works wonders it makes you look tiny ( and I am a big gal)

LOVE THE DRESS

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Deby
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2013

I am very pleased with this dress ,it is for my daughters wedding .The material and workmanship is excellent and it is very classy on .The first dress did not fit so I re ordered a second dress two sizes up ....am waiting for my refund on the first dress .Their customer service is also excellent and very understanding .They had my second dress delivered to my home within a few days . I would order from this company again am very pleased with my dress ... I love it :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kate
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 04, 2012

All I can say is WOW. I ordered this dress in chocolate brown and it was beautiful. It nips in at the waist and has a very delicate flow. I received so many compliments at our Christmas Party and still more in the days after. I have never had that happen before.

Why? Very flattering to a woman's body. The chiffon overlay skims the dress and hides any bumps or bulges ... really nicely made, very feminine with the beads in the top.

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Zwart jurkje A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Chiffon / Tule met Kralen
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 59.99
 TS Couture® Formele avonden Jurk - Blote rug Baljurk Met sieraad Over de knie Tule met Strik(ken) / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty Jurk - Kort A-lijn / Prinses V-hals Tot de knie Chiffon met Kralen / Drapering / Kruiselings
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk Baljurk Scoophals Kort / Mini Satijn met Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 39.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal Jurk - Kort A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Knopen / Drapering
1% koopUSD $ 89.99
 ts couture® cocktail party dress a-lijn scoop thee-length taft
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Feestdagen / Bruiloft Jurk - Jaren \'20 A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Chiffon met Kralen / Kruiselings / Plooien
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Bedrijfsfeest Jurk - Vintage-geinspireerd / Jaren \'50 A-lijn Wijde col Tot de knie Taffeta met Ruches
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Scoophals Over de knie Kant Tule met Borduurwerk Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 71.99
 Cocktailparty / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Jaren \'20 Strak/kolom Scoophals Tot de knie Chiffon / Tule met Kralen / Kristaldetails
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Elegant / Vintage-geinspireerd A-lijn Met sieraad Tot de knie Organza met Appliques / Knopen
2% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Zwart jurkje A-lijn / Prinses Scoophals Tot de knie Satijn met Gerimpeld / Ruches
2% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Schoolbal Jurk - Zwart jurkje A-lijn Scoophals Tot de knie Tule met Strik(ken) / Kant
2% koopUSD $ 71.99
 TS Couture® Formele avonden Jurk - Blote rug Elegant Strak/kolom V-hals Asymmetrisch Tule met Kralen Kruiselings Plooien
3% koopUSD $ 99.99
 2017 ts couture® cocktail party / bedrijf feestjurk a-lijn juweel knielange kant / charmeuse met kant
3% koopUSD $ 62.99
 ts couture® prom cocktail party dress a-lijn bateau knielange chiffon met kralen / draperen / ruching
3% koopUSD $ 80.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Met sieraad Tot de knie Chiffon / Kant met
4% koopUSD $ 79.99
 2017 ts couture® prom cocktail party dress a-lijn v-hals knielange chiffon met appliques / criss cross
4% koopUSD $ 62.99
 ts couture® cocktail party / vakantie jurk - korte plus size / tenger a-lijn riemen knielange taft met draperen
4% koopUSD $ 59.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Bateau Tot de knie Chiffon met Kant
5% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Zwart jurkje A-lijn / Prinses Vierkant / Bandjes Tot de knie Chiffon met Drapering
5% koopUSD $ 59.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Zwart jurkje A-lijn / Prinses V-hals Tot de knie Chiffon met Kralen / Kruiselings / Ruches
5% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Met sieraad Tot de knie Satijn met Appliques
6% koopUSD $ 80.99
 Formele avonden / Bedrijfsfeest Jurk - Jaren \'50 A-lijn / Prinses V-hals Over de knie Tule met Sjerp / Lint
6% koopUSD $ 69.99
 AMGAM® Cocktailparty Jurk A-lijn Scoophals Over de knie Kant met Strik(ken)
6% koopUSD $ 85.49
 Bedrijfsfeest / Familiebijeenkomst Jurk - Jaren \'50 Baljurk Bateau Over de knie Satijn met Appliques / Kralen / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty Jurk - Jaren \'50 A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Taffeta met Drapering / Pareldetails
1% koopUSD $ 53.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Met sieraad Over de knie Kant / Satijn / Tule met Kralen / Strik(ken) / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 56.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Spaghettibandjes Over de knie Satijn / Taffeta / Polyester met Strik(ken)
1% koopUSD $ 129.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Bateau Tot de knie Satijn met Zakken
1% koopUSD $ 80.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Vintage-geinspireerd Trompet / zeemeermin Queen Anne Over de knie Fluweel met
1% koopUSD $ 79.99
 2017 ts couture® prom cocktail party dress schede / kolom hoog nek knielange chiffon met kant draperen / ruching
1% koopUSD $ 62.99
 2017 ts couture® prom cocktail party dress a-lijn Queen Anne knielange chiffon met criss cross / ruching
1% koopUSD $ 53.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses V-hals Tot de knie Tule met
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty Jurk Baljurk Met sieraad Over de knie Kant / Tule met Kralen / Kant
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Kant
1% koopUSD $ 69.99
 ts couture® prom / cocktail party / bedrijf feestjurk a-lijn hoog nek knielange tule met appliques / kant
1% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Afstuderen Jurk - Kort A-lijn / Prinses V-hals Kort / Mini Chiffon met Kralen / Ruches / Plooien
1% koopUSD $ 69.99
 2017 ts couture® prom cocktail party dress a-lijn gekerfd knielange satijn met sjerp / lint / strik (s)
1% koopUSD $ 53.99
 ts couture® prom / cocktail party / bedrijf feestjurk schede / column bateau knielange kant met kant
1% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Met sieraad Tot de knie Chiffon met Drapering / Bloem(en)
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Bruiloft Jurk - Kort A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 62.99
 Cocktailparty Jurk Strak/kolom Scoophals Tot de knie Satijn met
1% koopUSD $ 49.99
 ts couture® cocktail party jurk plus size / tenger a-lijn juweel knielange kant / organza met kant
1% koopUSD $ 139.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Vetersluiting A-lijn Met sieraad Tot de grond Georgette met Appliques / Kralen / Pareldetails
1% koopUSD $ 79.99
 ts couture® jurk - sexy / open rug / elegante plus size / petite mantel / kolom off-the-shoulder knielange jersey met
1% koopUSD $ 80.99
 Cocktailparty / Bruiloft Jurk - Hoog laag A-lijn Hoge nek Asymmetrisch Chiffon met Drapering / Gerimpeld
1% koopUSD $ 88.88
 Cocktailparty Jurk A-lijn Bateau Over de knie Tule / Pailletten met Pailletten
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Bedrijfsfeest / Familiebijeenkomst Jurk - Zwart jurkje / Vintage-geinspireerd A-lijn / Prinses Hoge nek Tot de knie
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Queen Anne Tot de knie Chiffon / Kant met
1% koopUSD $ 89.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
CTest