English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (29 reviews)
Schrijf een review
  • Door s. Dekempeneer
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 09, 2012

UITELICHTE REVIEW

Zeer correcte klantenservice.
Heb het kleedje twee weken voor de verwachte leveringsdatum ontvangen.
Kleedje prachtig afgewerkt en van zeer goede kwaliteit.
Geen enkele negatieve opmerking!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door M Jesús
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2014

Encantada con el vestido que cogí. Recomiendo esta página

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door l_laurien
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 25, 2014

flot kjøle meget tilfreds. Har købet den i sølv farve.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lynn
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 27, 2013

got my dress its stunning, in ruby a bit big on the bust but its because i have big hips and little bust. im very happy will definitely buy another.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door DUCHEMIN Marie
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 30, 2013

Je viens de recevoir ma robe. Elle est magnifique, exactement comme la photo et les mensurations sont exactement les miennes.
je conseille vraiment d'acheter sur ce site, sans aucune méfiance. Tout est suivi et la date de livraison correspondant au jour près à la date prévue.
Je suis ravie de mon achat.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door momofrance
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 11, 2013

robe commandé en pourpre pour demoiselle d honneur elle est sublime faite sur mesure parfait !!!!! je recommande

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Christie
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 08, 2012

I absolutely loved this dress. I ordered the silver one and it is true to size and color. I wore this dress in a friend's wedding! Love Love Love it!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sharon Wyatt
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 05, 2012

I am so happy with my dress and the wonderful service from the staff at lightinthebox. After making an error in my purchase they were happy to refund my money and they were extremely efficient in doing it. Mt dress is just perfect the colour is what i wanted and it is everything i dreamed of. I will definately be shopping here from now on thank you thank you thank you xx :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cécile S
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 26, 2012

j'ai été très satisfaite de ma commande, je recommanderai le site à des amies, le produit est
exactement comme sur la photo

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Caoimhe
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 23, 2012

5 STARS!!!
I recevied my dress about 3 weeks after ordering. I was not charaged any tax this time, (but have been previously when DHL delivered). The dress is perfect. Exactly as described & the colour which I ordered (hunter green) is as displayed also. The workmanship is second to none, the dress has a built in bra, is boned & fully lined so although it's tight fitting, it hides any lumps & bumps & makes the most of my figure. I was worried that it would be very tight across the stomach, but the bones give me a great shape & the luxurious heavy satin is very flattering. The back is just beautiful, the way the material folds is really nice & the flower decoration just tops it off. It's very elegant & sexy without showing alot of flesh. Just my kind of dress! I love it & can't wait to wear it.

This is the 3rd dress I've ordered from LITB (one bridesmaids for my friend's wedding & one cocktail dress & now this, which is for a friend's wedding also) and I am 100% satisfied.

I have just placed an order for a bridal viel, shoes & hair accessories for myself & my two bridesmaids & am waiting for them to turn up. I willbe ordering my bridesmaids dresses & the only reason I didn't order my wedding gown from LITB is that I found a style I favoured on another site. I will however, order from LITB if anything goes wrong with the one I've ordered, as I have 100% faith in their quality & service.
If your thinking about it do it!

The best part for me, is knowing that any event that I wear my LITB dress to, I won't bump into anyone wearing the same! I ordered my dress in a standard size US6 which is a 10 in Ireland as my measurements are the same, (which were taken by a seamstress about 18mnts ago) however, perhaps I have lost weight in the meantime, because the dress is every so slightly loose around the skirt area, Actually, my boyfriend thinks it looks fine & wouldn't look as nice if it was any tighter but I'm still delighted with how it looks & it's very comfortable.

Happy shopping & thanks again LITB for a wonderful experience!

Update just received a fedex invoice for €30!! got the dress delivered a number of weeks ago so was surprised to now receive the invoice just beware, it's made the dress another 33% more then what I thought, after you add up the cost, delivery & then the tax.

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ANNUNCIATA - Cocktailjurk van Satijn
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 53.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Jurk - Sexy Strak/kolom Bateau Tot de knie Pailletten met Pailletten
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Jurk - Blote rug Strak/kolom Een-schouder Tot de knie Satijn met Strik(ken)
1% koopUSD $ 69.99
 TS Couture Cocktailparty Jurk - Celebrity-Stijl Kort Strak/kolom Een-schouder Kort / Mini Stretchsatijn met Ruches Zijdrapering
1% koopUSD $ 69.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Familiebijeenkomst Bedrijfsfeest Jurk - Sexy Strak/kolom Scoophals Kort / Mini Kant Polyester met
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Cocktailparty Feestdagen Jurk - Zwart jurkje Strak/kolom Scoophals Tot de knie Chiffon Stretchsatijn metBloem(en) Zijdrapering
1% koopUSD $ 59.99
 Cocktailparty / Bruiloft Jurk - Kort Strak/kolom Een-schouder Tot de knie Chiffon met Zijdrapering / Pailletten
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolfeest Afstuderen Jurk - Vintage-geinspireerd Strak/kolom Een-schouder Hartvormig Tot de knie Kant met
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk - Blote rug Strak/kolom Een-schouder Tot de knie Chiffon met Kralen / Kristaldetails / Kant / Zijdrapering
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolfeest Bedrijfsfeest Familiebijeenkomst Jurk - Kort Strak/kolom V-hals Kort / Mini Asymmetrisch Chiffon met
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Cocktailparty Jurk - Sexy Strak/kolom Bateau Tot de knie Stretchsatijn met Kant
2% koopUSD $ 119.99
 Cocktailparty Jurk - Bloemen Strak/kolom Hartvormig Kort / Mini Taffeta met Bloem(en) Zijdrapering Plooien
2% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty Jurk - Elegant Strak/kolom Een-schouder Kort / Mini Satijn met Kralen / Kristaldetails / Zijdrapering
2% koopUSD $ 49.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Bedrijfsfeest Jurk - Vintage-geinspireerd Strak/kolom Bateau Tot de knie Kant met Kant
3% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolfeest Jurk - Kort A-lijn Prinses Spaghettibandjes Kort / Mini Chiffon Stretchsatijn met Zijdrapering
3% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Jurk - Kort A-lijn Met sieraad Tot de knie Chiffon Kant met Kralen Kant
3% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Bateau Tot de knie Kant met Kant
4% koopUSD $ 49.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolfeest Bruiloft Jurk - Kort A-lijn Prinses Hartvormig Bandjes Tot de knie Chiffon met Drapering Sjerp / Lint
4% koopUSD $ 49.99
 Cocktailparty Jurk Strak/kolom V-hals Tot de knie Kant met Kant
4% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk Strak/kolom Scoophals Tot de knie Satijn met
5% koopUSD $ 49.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Jurk - Kort Strak/kolom Schouderafhangend Kort / Mini Kant Stretchsatijn metKralen Kant Kristallen
5% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Kant
5% koopUSD $ 69.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel Hoge split Celebrity-Stijl A-lijn Prinses Met sieraad Strijksleep
6% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Afstuderen / Feestdagen Jurk - Kort Strak/kolom Bateau Kort / Mini Kant met Veren / Bont / Bloem(en)
6% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Kant
6% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Spaghettibandjes Tot de knie Taffeta met Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Jurk - Ivanka Style Celebrity-Stijl Zwart jurkje Strak/kolom Halter Tot de knie Mat satijn met Plooien
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Een-schouder Kort / Mini Tule met Appliques / Kant
1% koopUSD $ 69.99
 TS Couture Cocktailparty Jurk - Hoog laag A-lijn Prinses Strapless Hartvormig Tot de knie Asymmetrisch Chiffon metKralen Drapering
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Ivanka Style Celebrity-Stijl Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon met Plooien
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty Jurk Baljurk Met sieraad Asymmetrisch Satijn / Tule met Kralen / Strik(ken) / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 69.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Jurk - Ivanka Style Celebrity-Stijl Strak/kolom Een-schouder Tot de knie Mat satijn met Zijdrapering
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty Jurk - Kort Strak/kolom Schouderafhangend Kort / Mini Taffeta met Kralen / Ruches
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty Jurk Baljurk Scoophals Tot de knie Kant / Tule met Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Elegant A-lijn Prinses Een-schouder Asymmetrisch Chiffon metAppliques Kralen Zijdrapering
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Jurk - Kort Strak/kolom Bateau Tot de knie Kant Satijn met Kant Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk - Zwart jurkje Strak/kolom Strapless Kort / Mini Chiffon Satijn met Kralen Kristaldetails Sjerp / Lint Zijdrapering
1% koopUSD $ 71.99
 Cocktailparty Jurk - Blote rug A-lijn V-hals Kort / Mini Chiffon met Kralen Zijdrapering
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Jurk - Zwart jurkje Strak/kolom V-hals Tot de knie Satijn metBloem(en) Sjerp / Lint Zijdrapering
1% koopUSD $ 59.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen & Dropshipping
Affiliatie-programma
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest