English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (18 reviews)
Schrijf een review
  • Door Mina
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 04, 2013

娘のフラワーガールのドレスに買いました(*^^*)
チュールの袖がとても可愛くて感激しました

ボリュームもあって生地もとてもキレイで
大満足です(^^)

つ、ウエスト周りのリボンががばがばなのがちょっと気になりました。

とりあえず結婚式会場で着せるのが楽しみです

BARBERINA - Bloemenmeisjesjurk van Satijn en Tule
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alfredkepi46
  • Geverifieerde Koper
  • May 27, 2014

Perfetto mi sono piaciuti ,bellissimi

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Лилия
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 11, 2013

Платье очень понравилось красивое , бантик отцепляется я и не знала на картинке не видно, очень удобно его можно и впереди расположить и сзади. Очень довольна СПАСИБО!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Antoinette Reed
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 25, 2012

Bought this Ball Gown for my Grandaughter.....I am going to Australia to spend Christmas with my daughter...... My Grandaughter just loves dressing up so I know she will love it because it is so beautiful.....I will certainly be buying her more from Light in the Box.....They were a very efficient service, no fuss no bother......an effortless procedure......Thank you.....I can't wait to see her face when she sees it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door veronica rea
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2012

this dress is stunning and arrived in plenty of time , although i was not advised that there would be an extra freight charge to be payed at my home when my parcel arrived ,,i thin people should be told of this when they put there order in

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Annette
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 20, 2012

Stunning garment will use this seller again

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mary
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 07, 2012

I purchased this dress for my daughter's birthday! It is beautiful and she loves it. She says it is her princess dress! Thank you!!!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tam
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 30, 2012

Thank you for the dress its absolutely stunning

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Isabelle
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 17, 2012

We bought the dress for our 2 little princesses. The size is perfect. The girls love the dress and the guest loved it too. Just that I was surprised by the import duties to Belgium. I paid 150 EUR for the transport costs in total. Not very happy about that at all.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jem974
  • Geverifieerde Koper
  • May 29, 2012

SUPERBE !!!!! EXCELLENT qualité irréprochable MERCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Prinses Tot de knie Bloemenmeisjesjurk - Satijn / Tule / Pailletten Korte mouw Scoophals met
16% koopUSD $ 69.99
 Baljurk Over de knie Bloemenmeisjesjurk - Taffeta Mouwloos Scoophals met Pick-up rok / Gerimpeld / Sjerp / Lint
33% koopUSD $ 69.99
 Verlovingsfeest / Formele avonden / Eerste communie / Bruiloft / Vakantie Jurk Baljurk Met sieraad Tot de knie Satijn / Tule met
50% koopUSD $ 49.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest