English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (57 reviews)
Schrijf een review
  • Door martijn
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 10, 2012

even i'm proud of the items i bought on this site,
i,m upset aswel,
becouse on this site they sell amasing and good stuff,
but i bought my Bleach Ichigo Kurosaki cosplay sword and i get it broken :(
but still thanks 4 the amasing stuff i had.
i gonna order more stuff in the future

bleach ichigo Kurosaki hout cosplay zwaard
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sloma27
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2014

The sword is beautiful and so worth the price

bleach ichigo Kurosaki hout cosplay zwaard
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door XenonKirito
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 24, 2014

The reason for the 3 star rating is because of the of the decorative thing that was suppose to come with Ichigo's Bankai sword.. That thing's hole is bigger and loose and when i tried to slide it onto the sword and tried pull out the sword.. the sword and the..
(Actually.. Nevermind.. If you look at the images i have.. You might notice something is wrong..)(Sorry for not giving for info but.. I don't really know what's the name for that thing on the sword..

bleach ichigo Kurosaki hout cosplay zwaard bleach ichigo Kurosaki hout cosplay zwaard
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ariel
  • Nov 06, 2013

son pesos o dolar es que soy de argentina

bleach ichigo Kurosaki hout cosplay zwaard bleach ichigo Kurosaki hout cosplay zwaard

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Berat Gülal
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 01, 2013

Bleach Ichigo Kurosaki cosplay Schwert

Das Schwert sieht fabelhaft und täuschend echt. Ich habe an die Scheide einen Gurt festgemacht und konnte sie wie ein richtiges Schwert tragen. Die Klinge habe ich geschliffen und mit schwarzem glänzenden Lack bestrichen, dadurch wirkt sie eher metallisch. Auch die Länge ist sehr gut gewählt und es wirkt alles sehr hochwertig. Bin sehr begeistert.

Ich habe es für ein Halloween Kostüm genutzt. Und zwar habe ich es mit Strohsandalen, einer Maske, Tabi Socken und einem Kimono kombiniert und bin als Ichigo aus dem Anime Bleach gegangen.

bleach ichigo Kurosaki hout cosplay zwaard
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jehesy-3
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 20, 2014

echt een mooi zwaard,net echt van hout kan je mooie dingen maken,ben alleen nog op zoek
naar zo,n standaard.ik heb eer geen foto van ,maar hij is mooi

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chrisdaughtry
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 13, 2014

I really like the sword.. It's perfect for cosplays.. but I waited too long for it to arrive.. I'm a bit dissapointed of that but it's in perfect shape and ready for battle!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rick Huijsmans
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2012

A very nice sword indeed ;') it makes a very nice replica of the sword in the series!

At first i was afraid it wouldn't be in a good state or it couldn't be very good because of the low price.
But that surprised me at the most.
The sword is in a good condition and is a very fine item for cosplaying.
I've worn it on a cosplay event and i attachted it with a rope to my skirt.
And it looked pretty awesome.

I really recommend to buy your ichigo sword here because, the price is low and the quality and look-a-like is the best of all.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MarloesT
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 26, 2014

Ziet er goed uit, wel wat beschadigingen maar niets ernstigs, wat verf en het is weg.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sander
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 25, 2014

goed afgeleverd, mooi ding.. blij mee;)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Gintama Gintoki sakata "Toyako" hout cosplay zwaard
34% koopUSD $ 23.99
 zwaard art online Kirito zwarte zwaard elucidator hout cosplay zwaard met schede
12% koopUSD $ 39.99
 Shakugan no Shana-shana cosplay zwaard
12% koopUSD $ 29.99
 bleach ichigo tensa Zangetsu cosplay zwaard
6% koopUSD $ 49.99
 zwaard art online kirigaya Kazuto zwarte zwaard elucidator hout cosplay zwaard met schede
5% koopUSD $ 49.99
 bleekmiddel Ichigo Kurosaki mugetsu cosplay zwaard
5% koopUSD $ 29.99
 zwaard art online Asuna "flash" hout cosplay zwaard met schede
4% koopUSD $ 49.99
 zwaard art online Kirito wit zwaard donkere repulsor met schede
2% koopUSD $ 59.99
 cosplay zwaard geinspireerd door Gintama Gintoki Sakata (geen rand)
2% koopUSD $ 19.99
 Ichigo Kurosaki zwarte mugetsu 120cm cosplay zwaard
2% koopUSD $ 24.99
 cosplay zwaard geinspireerd door dappere 10 sasuke Sarutobi
2% koopUSD $ 29.99
 arrancar Grimmjow jaggerjack pantera cosplay zwaard
2% koopUSD $ 39.99
 De Hakuoki \'Toshizo Hijikat cosplay zwaard
1% koopUSD $ 39.99
 Bleach Renji Abarai Red Wood cosplay zwaard
1% koopUSD $ 23.99
 Ichigo Kurosaki bruin ver. Tensa Zangetsu cosplay zwaard
1% koopUSD $ 19.99
 een stuk Roronoa zoro Sandai santoryu wado ichimonji / shuusui / yubashiri cosplay zwaard (3 zwaarden / set)
1% koopUSD $ 59.99
 Ichimaru gin shinsou cosplay zwaard
1% koopUSD $ 29.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest