English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (57 reviews)
Schrijf een review
  • Door sloma27
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2014

The sword is beautiful and so worth the price

bleach ichigo Kurosaki hout cosplay zwaard
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door XenonKirito
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 24, 2014

The reason for the 3 star rating is because of the of the decorative thing that was suppose to come with Ichigo's Bankai sword.. That thing's hole is bigger and loose and when i tried to slide it onto the sword and tried pull out the sword.. the sword and the..
(Actually.. Nevermind.. If you look at the images i have.. You might notice something is wrong..)(Sorry for not giving for info but.. I don't really know what's the name for that thing on the sword..

bleach ichigo Kurosaki hout cosplay zwaard bleach ichigo Kurosaki hout cosplay zwaard
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ariel
  • Nov 06, 2013

son pesos o dolar es que soy de argentina

bleach ichigo Kurosaki hout cosplay zwaard bleach ichigo Kurosaki hout cosplay zwaard

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Berat Gülal
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 01, 2013

Bleach Ichigo Kurosaki cosplay Schwert

Das Schwert sieht fabelhaft und täuschend echt. Ich habe an die Scheide einen Gurt festgemacht und konnte sie wie ein richtiges Schwert tragen. Die Klinge habe ich geschliffen und mit schwarzem glänzenden Lack bestrichen, dadurch wirkt sie eher metallisch. Auch die Länge ist sehr gut gewählt und es wirkt alles sehr hochwertig. Bin sehr begeistert.

Ich habe es für ein Halloween Kostüm genutzt. Und zwar habe ich es mit Strohsandalen, einer Maske, Tabi Socken und einem Kimono kombiniert und bin als Ichigo aus dem Anime Bleach gegangen.

bleach ichigo Kurosaki hout cosplay zwaard
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door martijn
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 10, 2012

even i'm proud of the items i bought on this site,
i,m upset aswel,
becouse on this site they sell amasing and good stuff,
but i bought my Bleach Ichigo Kurosaki cosplay sword and i get it broken :(
but still thanks 4 the amasing stuff i had.
i gonna order more stuff in the future

bleach ichigo Kurosaki hout cosplay zwaard
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cyril.terrat
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 24, 2015

Produit conforme à l'attente, reçu dans les délais de livraison souhaité

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door christopher.rob
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 19, 2014

awesome product came quickly looks amazing as in pictures!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nameless
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 17, 2014

Kam schnell und sah aus wie erwartet, keine Schäden. Bin sehr zufrieden. Etwa 1 Woche Lieferzeit nach Berlin.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door EllisRon
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 17, 2014

this sword is very good :) thanks :D

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door clementdeboos
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2014

Parfait merci ! Le colis était très bien emballer et le sabre est bonne qualité ! Il ne faut pas se fier à se que l'on dit sur le made in China, je suis satisfait ! :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Gintama Gintoki sakata "Toyako" hout cosplay zwaard
30% koopUSD $ 23.99
 Cosplay-zwaard geinspireerd door Sword Art Online Kirito Black Sword Elucidator
10% koopUSD $ 39.99
 cosplay zwaard geinspireerd door Shakugan no Shana-shana
10% koopUSD $ 29.99
 bleach ichigo tensa Zangetsu cosplay zwaard
5% koopUSD $ 49.99
 het zwaard kunst online \'kirigaya Kazuto zwarte zwaard elucidator hout cosplay zwaard nieuwe
4% koopUSD $ 49.99
 Ichigo Kurosaki mugetsu cosplay zwaard
4% koopUSD $ 29.99
 cosplay zwaard geinspireerd door zwaard kunst online Asuna "flash" wood
3% koopUSD $ 49.99
 zwaard kunst online Kirito witte zwaard donkere repulsor (met mantel)
2% koopUSD $ 59.99
 cosplay zwaard geinspireerd door Gintama Gintoki Sakata (geen rand)
2% koopUSD $ 19.99
 Ichigo Kurosaki zwarte mugetsu 120cm cosplay zwaard
2% koopUSD $ 24.99
 cosplay zwaard geinspireerd door dappere 10 sasuke Sarutobi
2% koopUSD $ 29.99
 zwaard kunst online Kirito donkere soort repulsor b woord cosplay zwaard
2% koopUSD $ 69.99
 arrancar Grimmjow jaggerjack pantera cosplay zwaard
2% koopUSD $ 39.99
 10 divisie luitenant Rangiku matsumoto Zanpakuto hout cosplay zwaard
2% koopUSD $ 29.99
 De Hakuoki \'Toshizo Hijikat cosplay zwaard
1% koopUSD $ 39.99
 Bleach Renji Abarai Red Wood cosplay zwaard
1% koopUSD $ 23.99
 Aanval op Titan Eren Jager cosplay zwaard Paar
1% koopUSD $ 69.99
 Kisuke urahara zonder schede cosplay zwaard
1% koopUSD $ 39.99
 Ichigo Kurosaki bruin ver. Tensa Zangetsu cosplay zwaard
1% koopUSD $ 19.99
 roronoa zoro Sandai santoryu (Wado Ichimonji / shuusui / yubashiri) (3 zwaarden / set) cosplay zwaard
1% koopUSD $ 59.99
 roronoa zoro shuusui cosplay zwaard
1% koopUSD $ 39.99
 roronoa zoro wado Ichimonji cosplay zwaard
1% koopUSD $ 29.99
 piraten cosplay zwaard
1% koopUSD $ 19.99
 Ichimaru gin shinsou cosplay zwaard
1% koopUSD $ 29.99
 arrancar shawlong qufang tijereta cosplay zwaard
1% koopUSD $ 29.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest