English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (57 reviews)
Schrijf een review
  • Door martijn
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 10, 2012

even i'm proud of the items i bought on this site,
i,m upset aswel,
becouse on this site they sell amasing and good stuff,
but i bought my Bleach Ichigo Kurosaki cosplay sword and i get it broken :(
but still thanks 4 the amasing stuff i had.
i gonna order more stuff in the future

bleach ichigo Kurosaki hout cosplay zwaard
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sloma27
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2014

The sword is beautiful and so worth the price

bleach ichigo Kurosaki hout cosplay zwaard
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ariel
  • Nov 05, 2013

son pesos o dolar es que soy de argentina

bleach ichigo Kurosaki hout cosplay zwaard bleach ichigo Kurosaki hout cosplay zwaard

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Berat Gülal
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 01, 2013

Bleach Ichigo Kurosaki cosplay Schwert

Das Schwert sieht fabelhaft und täuschend echt. Ich habe an die Scheide einen Gurt festgemacht und konnte sie wie ein richtiges Schwert tragen. Die Klinge habe ich geschliffen und mit schwarzem glänzenden Lack bestrichen, dadurch wirkt sie eher metallisch. Auch die Länge ist sehr gut gewählt und es wirkt alles sehr hochwertig. Bin sehr begeistert.

Ich habe es für ein Halloween Kostüm genutzt. Und zwar habe ich es mit Strohsandalen, einer Maske, Tabi Socken und einem Kimono kombiniert und bin als Ichigo aus dem Anime Bleach gegangen.

bleach ichigo Kurosaki hout cosplay zwaard
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jehesy-3
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 20, 2014

echt een mooi zwaard,net echt van hout kan je mooie dingen maken,ben alleen nog op zoek
naar zo,n standaard.ik heb eer geen foto van ,maar hij is mooi

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chrisdaughtry
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 13, 2014

I really like the sword.. It's perfect for cosplays.. but I waited too long for it to arrive.. I'm a bit dissapointed of that but it's in perfect shape and ready for battle!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rick Huijsmans
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2012

A very nice sword indeed ;') it makes a very nice replica of the sword in the series!

At first i was afraid it wouldn't be in a good state or it couldn't be very good because of the low price.
But that surprised me at the most.
The sword is in a good condition and is a very fine item for cosplaying.
I've worn it on a cosplay event and i attachted it with a rope to my skirt.
And it looked pretty awesome.

I really recommend to buy your ichigo sword here because, the price is low and the quality and lookalike is the best of all.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MarloesT
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 26, 2014

Ziet er goed uit, wel wat beschadigingen maar niets ernstigs, wat verf en het is weg.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sander
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 25, 2014

goed afgeleverd, mooi ding.. blij mee;)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door christopher.rob
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 19, 2014

awesome product came quickly looks amazing as in pictures!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Ichigo Kurosaki zwarte mugetsu 120cm cosplay zwaard
9% koopUSD $ 23.99
 Ichigo Kurosaki bruin ver. Tensa Zangetsu cosplay zwaard
18% koopUSD $ 29.99
 Zwaardkunst online Kirito zwart zwaard "Elucidator", houten anime cosplayzwaard met schede
27% koopUSD $ 45.99
 Bleach Ichigo Kurosaki cosplay pruik
45% koopUSD $ 19.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest