English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (86 reviews)
Schrijf een review
  • Door Annetta
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 17, 2013

Me encanta, es super cómodo y agradable de llevar, las medidas perfectas... sólo el cuello un poco alto pero nada más. Sinceramente muy satisfecha del producto. Lo he usado para disfrazarme en carnaval y lo pienso usar mucho más!

soul reaper cosplay kostuum soul reaper cosplay kostuum
Antwoord Was dit nuttig? (5) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door дима
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 20, 2013

научите правильно завязывать плиз пояс)))) девушка кстати внизу красиво получилась))

soul reaper cosplay kostuum soul reaper cosplay kostuum
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Shinigami puku
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 11, 2013

Ituu hyvin, tosi mukava päällä.

soul reaper cosplay kostuum soul reaper cosplay kostuum
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Julio
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2012

Ainda estou esperando pelo produto, mas o preço é bem agradável em relação a outros sites de vendas. Assim como o atendimento que o site oferece.

soul reaper cosplay kostuum

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nachtergaele
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 18, 2012

tres satisfait deja mis le costume j'attend de le mettre pour le mettre a la japan expo!

soul reaper cosplay kostuum

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jgo
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 31, 2015

El traje le encantó a mi hija, muy buena calidad.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door paco.anton
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2014

Recibido correctamente y en el plazo esperado

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alexandra
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 14, 2014

es muy parecido al traje de los shinigamis en bleach, lo unico que falla es que las tallas estan mal indicadas, yo pedí una S y el traje es tan grande como XL. Por lo demas estoy muy contenta.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jose.estarli
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 21, 2014

Nice quality of cloth, its very comfortable an the troussers baggy

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Isabel Figueras
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 03, 2013

He recibido los Cosplay que pedí (Shirigami de Bleach), y el de hombre es perfecto, sin embargo he de cambiar el de mujer por otra talla, en cuanto a la calidad del producto es excelente!!! por eso, espero no tener problemas, ya que no me ha pasado nunca (el tener que cambiar con "Ligh in the box", en España si (unas botas de fútbol) y en dos días ya me habían cambiado el producto). Espero no tener que volver a pagar tasas de aduanas, nadie me avisó ni lo ponía en ninguna parte y la verdad no me lo esperaba, me han dado un buen palito de 38€... ¿hay alguien que se haya encontrado en mi situación? ¿Ha ido todo bien, en el cambio?
Gracias

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 soul reaper cosplay kostuum
50%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 29.99
 Ichigo Kurosaki Bankai vorm cosplay kostuum
8% koopUSD $ 46.99
 Bleach Ichigo Kurosaki Black Cosplay Kostuum
7% koopUSD $ 29.99
 een stuk Trafalgar · wet hoddy cosplay kostuum (zonder hoed)
5% koopUSD $ 19.99
 cuarto espada ulquiorra schiffer cosplay kostuum
5% koopUSD $ 49.99
 bleekmiddel Toshiro Hitsugaya 10e divisie captain kostuum
4% koopUSD $ 29.99
 Sword Art Online Kirito Cosplay Kostuum (B Type)
3% koopUSD $ 63.99
 5 divisie kapitein aizen Sousuke cosplay kostuum
2% koopUSD $ 59.99
 Konohagakure jonin uniform cosplay kostuum
2% koopUSD $ 49.99
 een stuk drie zwaard van roronoa Zoro cosplay zwarte katoenen t-shirt
1% koopUSD $ 19.99
 Reborn! Vongola Yamamoto Takeshi Tsunayoshi Sawada Cosplay Ring Set
1% koopUSD $ 6.99
 Black Butler Ciel Phantomhive Cosplay Maid Unifrom
1% koopUSD $ 49.99
 Bleach Ichigo Kurosaki zwart polyester Cosplay Cloak
1% koopUSD $ 29.99
 Inuyasha Teryleen Kimono Cosplay Kostuum
1% koopUSD $ 29.99
 One Piece Death Doctor Trafalgar Law Cosplay Hoodie
1% koopUSD $ 19.99
 Aanval op Titan Shingeki geen Kyojin Eren Jager Scouting Corps Cosplay Jacket
1% koopUSD $ 23.99
 Naruto Akatsuki Organization Hoodie
1% koopUSD $ 29.99
 Aanval op Titan "Wings of Freedom" met lange mouwen T-shirt
1% koopUSD $ 19.99
 5 divisie Sousuke aizen cosplay kostuum
1% koopUSD $ 59.99
 Cosplay Kostuum Geinspireerd door Uniform Code Geass Ashford Academy Lelouch Lamperouge School Boy\'s
1% koopUSD $ 79.99
 cosplay kostuum geinspireerd door Kamisama kus mizuki kimono
1% koopUSD $ 49.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest