English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (93 reviews)
Schrijf een review
  • Door luisa
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2013

ciao a tutte ragazze sono luisa, e sono di roma, mi sposo il 21 settembre e nonostante le molte perplessita riscontrate dalle opinioni di internet ho fatto il salto nel vuoto ed ho acquistato su lightinthebox il mio vestito da sposa. ed è la scelta migliore che potessi fare.
è arrivato in anticipo, è perfetto in ogni dettaglio, il tessuto è buono ed è molto meglio di tanti altri vestiti che ho provato in atelier e poi per il prezzo che l'ho pagato è fantastico.l'unico consiglio che vi do è quello di aggiungere qualche centimetro quando prendete le misure dal giungolo a terra, perchè loro aggiungono 5 cm ma se volete il tacco 12 non bastano quindi provatelo con una scarpa alta e poi levate dalla misura i 5cm che già loro vi aggiungono.
poi non serve la sottogonna che io invece avevo acquistato, perchè ne ha già una interna di velo.
ora vi posto anche qualche foto così vi rendete conto da sole della meraviglia.
grazie lightinthebox farò un figurone senza aver speso un enormità.

LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Elegant & Luxueus Eenvoudigweg subliem Kapelsleep Strapless Satijn met LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Elegant & Luxueus Eenvoudigweg subliem Kapelsleep Strapless Satijn met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MARIA LUCIA
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 09, 2012

QUANDO COMPREI, FIQUEI COM MUITO MEDO, POIS ERA A PRIMEIRA VEZ QUE COMPRAVA UM PRODUTO DE TÃO LONGE.
QUANDO RECEBI, FIQUEI MARAVILHADA, POIS ERA EXATAMENTE COMO EU SONHAVA, UM FINO ACABAMENTO, FABULOSO, PARABENS, GANHARAM UMA FREGUESA ASSIDUA. ABRAÇOS A TODA EQUIPE QUE PARTICIPOU DA CONFECÇÃO DO VESTIDO E ME PROPORCIOU UMA DAS MAIORES ALEGRIAS DE MINHA VIDA.

LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Elegant & Luxueus Eenvoudigweg subliem Kapelsleep Strapless Satijn met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door claribel baez
  • Nov 27, 2012

este es el modelo que elegi para mi boda me encanta es comodo y se ajusta a mi medida gracias los amo light in the box.

LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Elegant & Luxueus Eenvoudigweg subliem Kapelsleep Strapless Satijn met LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Elegant & Luxueus Eenvoudigweg subliem Kapelsleep Strapless Satijn met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ROSA
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 13, 2012

PRODOTTO COME DA DESCRIZIONE OTTIMO PER QUALITA' / PREZZO...
CONSIGLIATISSIMO..

LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Elegant & Luxueus Eenvoudigweg subliem Kapelsleep Strapless Satijn met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tânia Sousa
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 19, 2012

Olá,

hoje recebi o meu vestido de noiva, Calypso. Digovos, é mesmo lindo, não se prendam em comprar porque o produto é mesmo bom.

Por acaso, o meu veio largo demais e muito sujo na cauda e debaixo dos braços, mas julgo que isso foi os trabalhadores da alfândega que não têm cuidado nenhum.

Fiquei encadeada com tanta beleza e mal posso esperar pelo grande dia.

Obrigada lightinthebox:)

LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Elegant & Luxueus Eenvoudigweg subliem Kapelsleep Strapless Satijn met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Martina
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 02, 2011

Vielen, herzlichen dank, für dieses wunderschöne Brautkleid, an unserem wunderschönen Hochzeitstag !!! Würde immer wieder gerne bei Ihnen bestellen !!!

LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Elegant & Luxueus Eenvoudigweg subliem Kapelsleep Strapless Satijn met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SQ
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 04, 2011

Just got my dress today and it is perfect! As good fabric & quality as dresses I tried on in the shops that cost hundreds of dollars more! I am also going getting my BM dresses from LITB :) I love this company!

LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Elegant & Luxueus Eenvoudigweg subliem Kapelsleep Strapless Satijn met
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nathalie
  • Feb 25, 2011

bjr, je suis en republique democratique du congo à kinshasa,
avant de passer ma commande je voudrais savoir si vous faite aussi des expedition dans ce coins de l'afrique
je voudrais savoir aussi si vous avez des grandes tailles.
merci.

LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Elegant & Luxueus Eenvoudigweg subliem Kapelsleep Strapless Satijn met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door natasha
  • Nov 09, 2012

salve volevo sapere se potevate realizzarmi quest'abito,e quanto mi verrebbe e costare e si potrebbero aggiungere perline nella gonna e strascico,e se serve il sottogonna..poi un'ultima domanda...quanto sono le spese spediazione...io abito in veneto.ahhh,dimenticavo,essendo taglia forte quanto mi costerebbe,e se nel retro,se si puo' fare lacci,non cerniera..grazie 1000

LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Elegant & Luxueus Eenvoudigweg subliem Kapelsleep Strapless Satijn met
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door peaches honeybe
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 17, 2014

It's a very nice dress! Suits perfect :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Elegant & Luxueus Eenvoudigweg subliem Kapelsleep Strapless Satijn met
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 149.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Kapelsleep V-hals Chiffon met
1% koopUSD $ 179.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsjurk Kathedraalsleep Hoge nek Satijn / Tule met Appliques / Kralen / Kristal
1% koopUSD $ 199.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Elegant & Luxueus Open rug Kapelsleep Strapless Hartvormig Taffeta met
1% koopUSD $ 149.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Kapelsleep Strapless Taffeta met
1% koopUSD $ 179.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Elegant & Luxueus Geinspireerd door vintage Hofsleep Hartvormig Tule met
1% koopUSD $ 199.99
 A-lijn Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Glamoureus & Dramatisch Eenvoudigweg subliem Kapelsleep V-hals Taffeta met Zijgedrapeerd
1% koopUSD $ 129.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Elegant & Luxueus Twee-in-een Trouwjurken Kapelsleep Strapless Satijn met
1% koopUSD $ 199.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Elegant & Luxueus Doorzichtig Kapelsleep Hartvormig Chiffon metAppliques Kralen Kruiselings
1% koopUSD $ 179.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Hofsleep Hartvormig Organza met
1% koopUSD $ 179.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Receptie Open rug Tot de grond Strapless Satijn met Kant
2% koopUSD $ 99.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Elegant & Luxueus Voorjaar 2014 Kapelsleep Strapless Hartvormig Kant Satijn
2% koopUSD $ 199.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Glamoureus & Dramatisch Geinspireerd door vintage Strijksleep Strapless
2% koopUSD $ 179.99
 A-lijn Bruidsjurk Hofsleep Hartvormig Satijn / Tule met Appliques / Kralen
3% koopUSD $ 149.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Chic & Modern Hofsleep Hartvormig Chiffon metAppliques /
3% koopUSD $ 109.99
 Baljurk Bruidsjurk Hofsleep Strapless Tule met Appliques / Kralen / Kruiselings
3% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Geinspireerd door vintage Tot de grond Vierkant Satijn met
4% koopUSD $ 119.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Chic & Modern Glamoureus & Dramatisch Eenvoudigweg subliem Tot de grond Strapless Tule met
4% koopUSD $ 129.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Elegant & Luxueus Geinspireerd door vintage Strijksleep Halter Organza met
4% koopUSD $ 179.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Eenvoudigweg subliem Kapelsleep V-hals Organza met Kralen Geborduurd
5% koopUSD $ 199.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Tot de grond Hartvormig Tule metKralen /
5% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Kapelsleep Vierkant Chiffon met
5% koopUSD $ 179.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Elegant & Luxueus Kapelsleep Hartvormig Satijn met
6% koopUSD $ 149.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Geinspireerd door vintage Hofsleep Hartvormig Kant Organza metAppliques
6% koopUSD $ 199.99
 A-lijn trouwjurk mooie terug sweep / brush train liefje satijn met appliques
6% koopUSD $ 229.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Prinses Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Knap in kant Kapelsleep Strapless Satijn met Appliques Kralen
1% koopUSD $ 179.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Open rug Hofsleep Halter Chiffon met Appliques
1% koopUSD $ 129.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Trouwjurk Open rug Tot de grond Strapless Kant Tule met Kant
1% koopUSD $ 179.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Glamoureus & DramatischGeinspireerd door vintage Knap in kant Twee-in-een
1% koopUSD $ 179.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Kapelsleep V-hals Taffeta met
1% koopUSD $ 179.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Tot de grond Een-schouder Organza met
1% koopUSD $ 179.99
 Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Receptie Tot de enkel Met sieraad Tule met Appliques / Knoop / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn trouwjurk vintage geinspireerde kathedraal trein vloerlengte strapless tule met boog sequin
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Kapelsleep Hartvormig Chiffon met
1% koopUSD $ 129.99
 LAN TING BRIDE Baljurk Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Eenvoudigweg subliem Kapelsleep Vierkant Organza met Appliques Kralen
1% koopUSD $ 199.99
 A-lijn Bruidsjurk Kapelsleep Hartvormig Kant / Tule met Appliques
1% koopUSD $ 129.99
 Baljurk Trouwjurk Geinspireerd door vintage Hofsleep Strapless Satijn Tule met Appliques Kralen Strik
1% koopUSD $ 179.99
 A-lijn Trouwjurk Geinspireerd door vintage Hofsleep Scoophals Tule met Appliques Kralen Kristal Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 179.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Trouwjurk Eenvoudigweg subliem Tot de grond Vierkant Organza met Appliques
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Bruidsjurk Tot de grond Scoophals Tule met Appliques
1% koopUSD $ 129.99
 Baljurk Bruidsjurk Kathedraalsleep Schouderafhangend Kant / Satijn / Tule met Kant
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Glamoureus & Dramatisch Geinspireerd door vintage Kapelsleep
1% koopUSD $ 229.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Schitterend &
1% koopUSD $ 179.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Glamoureus & Dramatisch Geinspireerd door vintage Hofsleep Schouderafhangend Chiffon
1% koopUSD $ 179.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Hofsleep Bandjes Chiffon met
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Hofsleep Hartvormig Taffeta met
1% koopUSD $ 199.99
 LAN TING BRIDE Strak / kolom Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Elegant & Luxueus Trouwjurken in kleur Kapelsleep Strapless Chiffon met
1% koopUSD $ 129.99
 LAN TING BRIDE Strak / kolom Trouwjurk - Klassiek & Tijdloos Glamoureus & Dramatisch Eenvoudigweg subliem Hofsleep Hartvormig Chiffon met
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Geinspireerd door vintage Tot de grond ScoophalsKant /
1% koopUSD $ 179.99
 A-lijn Bruidsjurk Kathedraalsleep Schouderafhangend Satijn / Tule met Appliques / Kralen / Kristal / Gerimpeld
1% koopUSD $ 179.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
CTest