English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.9 (92 reviews)
Schrijf een review
  • Door claribel baez
  • Nov 27, 2012

este es el modelo que elegi para mi boda me encanta es comodo y se ajusta a mi medida gracias los amo light in the box.

CALYPSO - Trouwjurk van Satijn CALYPSO - Trouwjurk van Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door luisa
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2013

ciao a tutte ragazze sono luisa, e sono di roma, mi sposo il 21 settembre e nonostante le molte perplessita riscontrate dalle opinioni di internet ho fatto il salto nel vuoto ed ho acquistato su lightinthebox il mio vestito da sposa. ed è la scelta migliore che potessi fare.
è arrivato in anticipo, è perfetto in ogni dettaglio, il tessuto è buono ed è molto meglio di tanti altri vestiti che ho provato in atelier e poi per il prezzo che l'ho pagato è fantastico.l'unico consiglio che vi do è quello di aggiungere qualche centimetro quando prendete le misure dal giungolo a terra, perchè loro aggiungono 5 cm ma se volete il tacco 12 non bastano quindi provatelo con una scarpa alta e poi levate dalla misura i 5cm che già loro vi aggiungono.
poi non serve la sottogonna che io invece avevo acquistato, perchè ne ha già una interna di velo.
ora vi posto anche qualche foto così vi rendete conto da sole della meraviglia.
grazie lightinthebox farò un figurone senza aver speso un enormità.

CALYPSO - Trouwjurk van Satijn CALYPSO - Trouwjurk van Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door natasha
  • Nov 09, 2012

salve volevo sapere se potevate realizzarmi quest'abito,e quanto mi verrebbe e costare e si potrebbero aggiungere perline nella gonna e strascico,e se serve il sottogonna..poi un'ultima domanda...quanto sono le spese spediazione...io abito in veneto.ahhh,dimenticavo,essendo taglia forte quanto mi costerebbe,e se nel retro,se si puo' fare lacci,non cerniera..grazie 1000

CALYPSO - Trouwjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tânia Sousa
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 17, 2012

Olá,

hoje recebi o meu vestido de noiva, Calypso. Digo-vos, é mesmo lindo, não se prendam em comprar porque o produto é mesmo bom.

Por acaso, o meu veio largo demais e muito sujo na cauda e debaixo dos braços, mas julgo que isso foi os trabalhadores da alfândega que não têm cuidado nenhum.

Fiquei encadeada com tanta beleza e mal posso esperar pelo grande dia.

Obrigada lightinthebox:)

CALYPSO - Trouwjurk van Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MARIA LUCIA
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 09, 2012

QUANDO COMPREI, FIQUEI COM MUITO MEDO, POIS ERA A PRIMEIRA VEZ QUE COMPRAVA UM PRODUTO DE TÃO LONGE.
QUANDO RECEBI, FIQUEI MARAVILHADA, POIS ERA EXATAMENTE COMO EU SONHAVA, UM FINO ACABAMENTO, FABULOSO, PARABENS, GANHARAM UMA FREGUESA ASSIDUA. ABRAÇOS A TODA EQUIPE QUE PARTICIPOU DA CONFECÇÃO DO VESTIDO E ME PROPORCIOU UMA DAS MAIORES ALEGRIAS DE MINHA VIDA.

CALYPSO - Trouwjurk van Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ROSA
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 13, 2012

PRODOTTO COME DA DESCRIZIONE OTTIMO PER QUALITA' / PREZZO...
CONSIGLIATISSIMO..

CALYPSO - Trouwjurk van Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Martina
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 01, 2011

Vielen, herzlichen dank, für dieses wunderschöne Brautkleid, an unserem wunderschönen Hochzeitstag !!! Würde immer wieder gerne bei Ihnen bestellen !!!

CALYPSO - Trouwjurk van Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SQ
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 04, 2011

Just got my dress today and it is perfect! As good fabric & quality as dresses I tried on in the shops that cost hundreds of dollars more! I am also going getting my BM dresses from LITB :) I love this company!

CALYPSO - Trouwjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nathalie
  • Feb 25, 2011

bjr, je suis en republique democratique du congo à kinshasa,
avant de passer ma commande je voudrais savoir si vous faite aussi des expedition dans ce coins de l'afrique
je voudrais savoir aussi si vous avez des grandes tailles.
merci.

CALYPSO - Trouwjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Yanis
  • May 03, 2015

Hola si no quiero con cola puedo pedido a medida ?

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 CALYPSO - Trouwjurk van Satijn
7%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 199.99
 A-Lijn/Prinses - Sweetheart Tule Trouwjurk -met Hofsleep
9% koopUSD $ 149.99
 YULIYA - Trouwjurk
8% koopUSD $ 159.99
 A-Lijn/Prinses - Een-schouder Tule/Kant Trouwjurk -met Strijksleep
6% koopUSD $ 199.99
 A-Lijn/Prinses - Spaghettibandjes Tule Trouwjurk -met Hofsleep
3% koopUSD $ 199.99
 A-Lijn - Strapless Taffeta Trouwjurk -met Kapelsleep
3% koopUSD $ 189.99
 A-Lijn/Prinses - Strapless Satijn Trouwjurk -met Kapelsleep
3% koopUSD $ 249.99
 VICTORIA - Trouwjurk van Chiffon en Satijn
3% koopUSD $ 129.99
 FENNGUNDE - Trouwjurk van Organza en Satijn
3% koopUSD $ 179.99
 Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag
3% koopUSD $ 179.99
 HEBE - Trouwjurk van Satijn
3% koopUSD $ 119.99
 Nauwaansluitend/Kolom - Sweetheart Tule Trouwjurk -met Strijksleep
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn - Strapless Organza Trouwjurk -met Tot de grond
1% koopUSD $ 49.99
 Trompet/zeemeermin - Strapless Kant Trouwjurk -met Hofsleep
1% koopUSD $ 69.99
 A-Lijn/Prinses - Strapless Tule/Kant Trouwjurk -met Asymmetrisch
1% koopUSD $ 79.99
 Nauwaansluitend/Kolom - Een-schouder Chiffon Trouwjurk -met Strijksleep
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn - Sweetheart Chiffon Trouwjurk -met Strijksleep
1% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn/Prinses - Een-schouder Kant Trouwjurk -met Strijksleep
1% koopUSD $ 179.99
 A-Lijn/Prinses - Queen Anne Tule Trouwjurk -met Strijksleep
1% koopUSD $ 249.99
 Trompet/zeemeermin - Hooggesloten Tule Trouwjurk -met Strijksleep
1% koopUSD $ 199.99
 Nauwaansluitend/Kolom - Bandjes Chiffon Trouwjurk -met Hofsleep
1% koopUSD $ 139.99
 A-Lijn/Prinses - Strapless Organza Trouwjurk -met Hofsleep
1% koopUSD $ 179.99
 A-Lijn - Sweetheart Chiffon Trouwjurk -met Hofsleep
1% koopUSD $ 149.99
 Nauwaansluitend/Kolom - Bandjes Tule Trouwjurk -met Hofsleep
1% koopUSD $ 159.99
 A-Lijn/Prinses - Strapless Satijn/Organza Trouwjurk -met Kapelsleep
1% koopUSD $ 179.99
 A-Lijn - Sweetheart Satijn Trouwjurk -met Kapelsleep
1% koopUSD $ 199.99
 Galajurk - V-hals Organza Trouwjurk -met Kapelsleep
1% koopUSD $ 189.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest