English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (92 reviews)
Schrijf een review
  • Door luisa
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2013

ciao a tutte ragazze sono luisa, e sono di roma, mi sposo il 21 settembre e nonostante le molte perplessita riscontrate dalle opinioni di internet ho fatto il salto nel vuoto ed ho acquistato su lightinthebox il mio vestito da sposa. ed è la scelta migliore che potessi fare.
è arrivato in anticipo, è perfetto in ogni dettaglio, il tessuto è buono ed è molto meglio di tanti altri vestiti che ho provato in atelier e poi per il prezzo che l'ho pagato è fantastico.l'unico consiglio che vi do è quello di aggiungere qualche centimetro quando prendete le misure dal giungolo a terra, perchè loro aggiungono 5 cm ma se volete il tacco 12 non bastano quindi provatelo con una scarpa alta e poi levate dalla misura i 5cm che già loro vi aggiungono.
poi non serve la sottogonna che io invece avevo acquistato, perchè ne ha già una interna di velo.
ora vi posto anche qualche foto così vi rendete conto da sole della meraviglia.
grazie lightinthebox farò un figurone senza aver speso un enormità.

Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Kapelsleep Strapless Satijn met Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Kapelsleep Strapless Satijn met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MARIA LUCIA
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 09, 2012

QUANDO COMPREI, FIQUEI COM MUITO MEDO, POIS ERA A PRIMEIRA VEZ QUE COMPRAVA UM PRODUTO DE TÃO LONGE.
QUANDO RECEBI, FIQUEI MARAVILHADA, POIS ERA EXATAMENTE COMO EU SONHAVA, UM FINO ACABAMENTO, FABULOSO, PARABENS, GANHARAM UMA FREGUESA ASSIDUA. ABRAÇOS A TODA EQUIPE QUE PARTICIPOU DA CONFECÇÃO DO VESTIDO E ME PROPORCIOU UMA DAS MAIORES ALEGRIAS DE MINHA VIDA.

Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Kapelsleep Strapless Satijn met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door claribel baez
  • Nov 27, 2012

este es el modelo que elegi para mi boda me encanta es comodo y se ajusta a mi medida gracias los amo light in the box.

Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Kapelsleep Strapless Satijn met Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Kapelsleep Strapless Satijn met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ROSA
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 13, 2012

PRODOTTO COME DA DESCRIZIONE OTTIMO PER QUALITA' / PREZZO...
CONSIGLIATISSIMO..

Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Kapelsleep Strapless Satijn met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tânia Sousa
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 19, 2012

Olá,

hoje recebi o meu vestido de noiva, Calypso. Digovos, é mesmo lindo, não se prendam em comprar porque o produto é mesmo bom.

Por acaso, o meu veio largo demais e muito sujo na cauda e debaixo dos braços, mas julgo que isso foi os trabalhadores da alfândega que não têm cuidado nenhum.

Fiquei encadeada com tanta beleza e mal posso esperar pelo grande dia.

Obrigada lightinthebox:)

Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Kapelsleep Strapless Satijn met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Martina
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 02, 2011

Vielen, herzlichen dank, für dieses wunderschöne Brautkleid, an unserem wunderschönen Hochzeitstag !!! Würde immer wieder gerne bei Ihnen bestellen !!!

Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Kapelsleep Strapless Satijn met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SQ
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 04, 2011

Just got my dress today and it is perfect! As good fabric & quality as dresses I tried on in the shops that cost hundreds of dollars more! I am also going getting my BM dresses from LITB :) I love this company!

Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Kapelsleep Strapless Satijn met
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nathalie
  • Feb 25, 2011

bjr, je suis en republique democratique du congo à kinshasa,
avant de passer ma commande je voudrais savoir si vous faite aussi des expedition dans ce coins de l'afrique
je voudrais savoir aussi si vous avez des grandes tailles.
merci.

Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Kapelsleep Strapless Satijn met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door natasha
  • Nov 09, 2012

salve volevo sapere se potevate realizzarmi quest'abito,e quanto mi verrebbe e costare e si potrebbero aggiungere perline nella gonna e strascico,e se serve il sottogonna..poi un'ultima domanda...quanto sono le spese spediazione...io abito in veneto.ahhh,dimenticavo,essendo taglia forte quanto mi costerebbe,e se nel retro,se si puo' fare lacci,non cerniera..grazie 1000

Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Kapelsleep Strapless Satijn met
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door peaches honeybe
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 17, 2014

It's a very nice dress! Suits perfect :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Kapelsleep Strapless Satijn met
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 149.99
 Lanting Bride® A-lijn / Baljurk Petite Bruidsjurk Geinspireerd door vintage Kapelsleep Hartvormig Organza met
1% koopUSD $ 199.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Kapelsleep HartvormigSatijn /
1% koopUSD $ 149.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Kleine White Jurken Kapelsleep Strapless Taffeta met
1% koopUSD $ 169.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Schitterend &
1% koopUSD $ 179.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Strijksleep Strapless Satijn met
1% koopUSD $ 169.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Geinspireerd door vintage Kapelsleep Strapless Organza met
1% koopUSD $ 199.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Recht / Slank / Grote Maten / Zandloper / Peer / Petite / Appel / Omgekeerde driehoek Bruidsjurk -
1% koopUSD $ 169.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Geinspireerd door vintage
1% koopUSD $ 159.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Appel / Zandloper / Omgekeerde driehoek / Slank / Peer / Petite / Grote Maten / Recht Bruidsjurk -
1% koopUSD $ 149.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Elegant & Luxueus Doorzichtig Kapelsleep Hartvormig Chiffon met
2% koopUSD $ 169.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Trouwjurken met bolero Kapelsleep Strapless Satijn
2% koopUSD $ 169.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Kleine White Jurken Kapelsleep Strapless Satijn met
2% koopUSD $ 169.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Trouwjurken met bolero Kapelsleep Strapless Taffeta met
3% koopUSD $ 169.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Glamoureus & DramatischTrouwjurken met bolero /
3% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Twee-in-een Trouwjurken
3% koopUSD $ 179.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Voorjaar 2014 Hofsleep Strapless
4% koopUSD $ 179.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Twee-in-een Trouwjurken
4% koopUSD $ 169.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Twee-in-een Trouwjurken
4% koopUSD $ 169.99
 A-lijn Bruidsjurk Geinspireerd door vintage Kapelsleep V-hals Kant / Tule met Appliques / Paillet / Kralen
5% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Kapelsleep Strapless Satijn met
5% koopUSD $ 169.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Chic & Modern Hofsleep Hartvormig Chiffon metAppliques /
5% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Glamoureus & Dramatisch Geinspireerd door vintage Hofsleep
6% koopUSD $ 179.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Hofsleep Strapless Taffeta
6% koopUSD $ 149.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Elegant & Luxueus / Glamoureus & Dramatisch Hofsleep HartvormigSatijn /
6% koopUSD $ 189.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken met bolero / Lente
1% koopUSD $ 149.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Geinspireerd door vintage Hofsleep HartvormigKant /
1% koopUSD $ 199.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Glamoureus & Dramatisch Hofsleep Strapless Satijn met
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Geinspireerd door vintage Tot de grond Vierkant Satijn met
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Trouwjurken met bolero Kapelsleep V-hals Taffeta met
1% koopUSD $ 159.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Glamoureus & DramatischGeinspireerd door vintage / Knap in
1% koopUSD $ 199.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Receptie Tot de grond Strapless Satijn met
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn / Baljurk / Prinses Appel / Zandloper / Omgekeerde driehoek / Slank / Peer / Petite / Grote Maten / Recht Bruidsjurk
1% koopUSD $ 139.99
 A-lijn Bruidsjurk Hofsleep Strapless Taffeta met Appliques
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride® Baljurk Appel / Zandloper / Omgekeerde driehoek / Slank / Peer / Grote Maten / Recht Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos
1% koopUSD $ 199.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Kapelsleep Strapless Chiffon met
1% koopUSD $ 149.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Glamoureus & Dramatisch Kleine White Jurken Kapelsleep
1% koopUSD $ 349.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Trouwjurken met bolero / Lente 2013
1% koopUSD $ 149.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Appel / Omgekeerde driehoek / Recht / Petite / Zandloper / Peer / Slank Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Baljurk Appel / Omgekeerde driehoek / Recht / Slank / Grote Maten / Zandloper / Peer / Petite Bruidsjurk - Klassiek &
1% koopUSD $ 399.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Geinspireerd door vintage Hofsleep
1% koopUSD $ 159.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Voorjaar 2014 Strijksleep Een-schouder
1% koopUSD $ 169.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTwee-in-een Trouwjurken / Geinspireerd
1% koopUSD $ 249.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Chic & Modern Knap in kant Tot de grond Strapless
1% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Twee-in-een Trouwjurken
1% koopUSD $ 189.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Chic & Modern / Elegant & LuxueusTwee-in-een
1% koopUSD $ 159.99
 A-lijn Bruidsjurk Kathedraalsleep / Tot de grond Strapless Tule met Strik / Paillet
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Bruidsjurk Kapelsleep Hartvormig Kant / Tule met Appliques
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Trouwjurken met bolero Kapelsleep Vierkant
1% koopUSD $ 179.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Trouwjurken met bolero Kapelsleep Een-schouder Satijn met
1% koopUSD $ 169.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Grote Maten / Recht / Appel / Zandloper / Omgekeerde driehoek / Slank / Peer Bruidsjurk - Klassiek &
1% koopUSD $ 199.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest