English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (121 reviews)
Schrijf een review
  • Door Kijkers
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 01, 2014

Pakket ontvangen 25-3-2014 om 13.59 u via DHL.
Camera zat zeer goed verpakt.
Geen kennis van instaleren camera, via kennis eerst zonder aansluiten camera overzicht van aangesloten apparaten. Daarna camera aangesloten en men heeft juist IP adres.
In folder installatie staat poort 81 men kan dan zonder cd in camera komen.
De installatie is dan zo gebeurd.
Alleen om alles uit te zoeken is veel tijd nodig.
De kleuren van bomen enz. zijn niet groen.

CoolCam - Waterdichte draadloze IP CoolCamera voor buiten (M-JPEG, ondersteuning iPhone, nachtzicht)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hervé
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 29, 2013

Colis livré sous 5 jours par UPS avec 26,50 € de frais pour plusieurs caméras.
Impossible de la voir sous wifi malgré un paramétrage réussi sans difficulté ( j'ai déjà 5 autres caméras en service) donc fonctionne uniquement avec cable ethernet pour mon cas.
Vision sur iphone avec app ISeeU-Heden.

CoolCam - Waterdichte draadloze IP CoolCamera voor buiten (M-JPEG, ondersteuning iPhone, nachtzicht)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Albert van Ee
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 01, 2013

Prima camera, met redelijke beeld kwaliteit (weinig kleur) goede wifi ontvangst. Gebruikte vroeger Elro, maar dit is net wat beter. Alles zat goed verpakt. Bijgeleverde foto is gemaakt met sober weer. Wel op de beste kwaliteit.

CoolCam - Waterdichte draadloze IP CoolCamera voor buiten (M-JPEG, ondersteuning iPhone, nachtzicht)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tony
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 08, 2012

Speedy delivery ! Order was placed Dec 03 (Toronto, Canada Local Time) and order arrived at my door Dec 07 all the way from Shenzhen China , I could monitor the shipment speed through DHL's online tracking. (see attached)

Setup of the camera is easy for someone who is familiar with computing like myself, for normal users I recommend they read through the manual within the CD. To access the camera via WAN could be tricky for some people.

I want to verify here a question I had asked before I placed the order (I got 2 different answers from 2 different sale rep), the camera can run on its own wirelessly without the LAN cable attached (of course the power source is not wireless) after you have done with the cofig via LAN with the cable attached.

You can access the cam wirelessly via WAN from your smart phone or other PCs with WiFIi or internet without the PC at home turn on. I may consider to order a second unit for my back yard.

However, since the unit does not has built-in recording or SD slot, if you want recording your PC at home must be turned on in order for the cam to record to the PC's hard disc. The other option is to do the recording on your smart phone.

Image quality of this cam either day or night vision is acceptable good, considering the low cost of this unit.

CoolCam - Waterdichte draadloze IP CoolCamera voor buiten (M-JPEG, ondersteuning iPhone, nachtzicht)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door poulsoer
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 20, 2014

Ser god ud, og er som beskrevet

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jka
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 25, 2013

Svarer fint til beskrivelsen, superhurtigt shipping. Det eneste der kan klages over er den danske håntering i told samt udlevering. 2 arbejdsdage fra Kina til Danmark, små 14 dages ventetid på ekspedition i Danmark. Desværre meget typisk. Danmark sakker som sædvanlig bagefter mht effektivitet trods store gebyrer!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jørgen Faubøll
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 31, 2013

Hvis alle handler bare gik så nemt. Tak for god service

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fpl
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 27, 2014

Rigtig godt nattesyn har det siddende med 6 meter til døren det skal overvåge og selv på den afstand er det muligt at se ansigter.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Erik Vinkel Pri
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 03, 2013

OK, har ikke noget at brokke mig over

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door moresmau
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2015

Bonjour
J'ai ,perdu mon CD d'installation, ou puis je télécharger les pilotes pour ma camera.
coolcam - extérieur CoolCamera étanche IP sans fil (m-jpeg, iphone soutien, la vision de nuit)

coolcam - extérieur CoolCamera étanche IP sans fil (m-jpeg, iphone soutien, la vision de nuit)
Adaptateur secteur : Adaptateur de l'UE
Commande n°1211030103461088
ORDER DATE: November 03, 2012
STATUS: Shipped
SHIPPED TO: olivier moresmau (5 rue charles baudelaire vieux boucau les bains, 40480 France)
Phone:33-0673098783

Merci

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 CoolCam - Waterdichte draadloze IP CoolCamera voor buiten (M-JPEG, ondersteuning iPhone, nachtzicht)
33%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 52.99
 IP Bewakingscamera met hoekbediening en bewegingsdetectie (IR nachtzicht, gratis DDNS)
23% koopUSD $ 32.99
 Sricam outdoor draadloze waterdichte IR IP Camera met gratis P2P
15% koopUSD $ 37.99
 Draai/kantel draadloze audio P2P IP-camera voor binnenshuis (1/4" CMOS, lens 3,6 mm)
6% koopUSD $ 28.99
 cotier-8-kanaals mini draagbare HD 1080p p2p netwerk videorecorder NVR (ondersteuning ONVIF, 3g, wifi)
5% koopUSD $ 42.99
 Wanscam - Draadloze Mini IP-camera met draai- en kantelfuncties en gratis P2P
3% koopUSD $ 28.99
 waterdichte ip netwerk camera met nachtzicht, p2p
3% koopUSD $ 62.99
 sinocam 4ch wifi h.264 NVR set (4 stuks draadloze 1.0MP 3.6mm dag nachtzicht weerbestendige ip camera), p2p
3% koopUSD $ 249.99
 Wanscam - PTZ Wireless WaterProof Outdoor IP Camera With 3X Optical Zoom And IR-Cut
2% koopUSD $ 77.99
 Cotier 4 kanaals NVR Surveillance System - 4x Outdoor Weerbestendig IP-camera\'s, 720p, H.264
1% koopUSD $ 183.99
 kavass® waterdichte hd 720p p2p 1.0MP CMOS ip camera / 36-IR LED night vision
1% koopUSD $ 31.99
 Zmodo Wireless HD 720P Wi-Fi Outdoor IP Camera Network Security Camera System QR Code Smartphone P2P 65ft Night Vision
1% koopUSD $ 76.99
 SunEyes SP-P701W 720P HD IP Camera Wireless Outdoor with SD/TF Slot(Wifi,Two Way Audio,IR 25M,ONVIF)
1% koopUSD $ 73.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest