English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (122 reviews)
Schrijf een review
  • Door Kijkers
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 01, 2014

Pakket ontvangen 25-3-2014 om 13.59 u via DHL.
Camera zat zeer goed verpakt.
Geen kennis van instaleren camera, via kennis eerst zonder aansluiten camera overzicht van aangesloten apparaten. Daarna camera aangesloten en men heeft juist IP adres.
In folder installatie staat poort 81 men kan dan zonder cd in camera komen.
De installatie is dan zo gebeurd.
Alleen om alles uit te zoeken is veel tijd nodig.
De kleuren van bomen enz. zijn niet groen.

outdoor ip camera waterdicht nachtzicht), p2p draadloze ondersteuning iphone
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hervé
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 29, 2013

Colis livré sous 5 jours par UPS avec 26,50 € de frais pour plusieurs caméras.
Impossible de la voir sous wifi malgré un paramétrage réussi sans difficulté ( j'ai déjà 5 autres caméras en service) donc fonctionne uniquement avec cable ethernet pour mon cas.
Vision sur iphone avec app ISeeU-Heden.

outdoor ip camera waterdicht nachtzicht), p2p draadloze ondersteuning iphone
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Albert van Ee
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 01, 2013

Prima camera, met redelijke beeld kwaliteit (weinig kleur) goede wifi ontvangst. Gebruikte vroeger Elro, maar dit is net wat beter. Alles zat goed verpakt. Bijgeleverde foto is gemaakt met sober weer. Wel op de beste kwaliteit.

outdoor ip camera waterdicht nachtzicht), p2p draadloze ondersteuning iphone
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tony
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 08, 2012

Speedy delivery ! Order was placed Dec 03 (Toronto, Canada Local Time) and order arrived at my door Dec 07 all the way from Shenzhen China , I could monitor the shipment speed through DHL's online tracking. (see attached)

Setup of the camera is easy for someone who is familiar with computing like myself, for normal users I recommend they read through the manual within the CD. To access the camera via WAN could be tricky for some people.

I want to verify here a question I had asked before I placed the order (I got 2 different answers from 2 different sale rep), the camera can run on its own wirelessly without the LAN cable attached (of course the power source is not wireless) after you have done with the cofig via LAN with the cable attached.

You can access the cam wirelessly via WAN from your smart phone or other PCs with WiFIi or internet without the PC at home turn on. I may consider to order a second unit for my back yard.

However, since the unit does not has built-in recording or SD slot, if you want recording your PC at home must be turned on in order for the cam to record to the PC's hard disc. The other option is to do the recording on your smart phone.

Image quality of this cam either day or night vision is acceptable good, considering the low cost of this unit.

outdoor ip camera waterdicht nachtzicht), p2p draadloze ondersteuning iphone
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bewa_bip
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 29, 2015

Mycket bra kamera, inga extra pålägg på priset vid leverans.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Richard
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 14, 2015

UPDATE 3 JAAR LATER : Ik bezoek light in the box nu omdat ik weer eens een nieuwe ipcam nodig heb, Ik ga mijn 3e ipcam bestellen in 3 jaar ! de camera's zijn niet duur maar gaan ook zeker niet erg lang mee ! ik denk dat een ander merk of model niets uitmaakt intern zijn ze allemaal het zelfde? op een gegeven moment werken ze niet meer je kunt ze niet meer via wifi of Lan benaderen resetten werkt ook niet meer en dan is het afgelopen. kortom levensduur 1 jaar heb je geluk dan werkt ie een jaartje langer? maar ja wat wil je voor €40...

----------------------------------------------------------------------------------------


Toen ik de doos opende was het eerste wat ik dacht ""WAT GROOT"" dit is niet echt een onopvallend cameraatje te noemen de camera is toch zeker zo'n 20cm lang ,en hij voelt ook zwaar en degelijk aan.
De installatie was niet al te ingewikkeld , ook het monteren is niet zo moeilijk,
Alleen het probleem bij mij thuis is dat het wifi bereik van de camera maar beperkt is, met als gevolg dat de verbinding weg valt , de router dichterbij de camera hangen is voor mij geen optie dus ik ga toch maar proberen mijn wifi netwerk uit te breiden met een extra repeater.
Ik bekijk deze camera ook via mijn android smartphone, het is een handige manier van huis beveiliging.
nog een klein puntje, aan de camera zit een stukje netwerkkabel met daaraan een netwerkconnector, waarmee je de eerste instellingen in de camera kan aanpassen.
ik begrijp dat dit noodzakelijk is maar deze connector is vrij groot en onmogelijk door een geboord gat in de muur te krijgen als je de bedrading netjes weg wilt werken. ( tenzij je een gat van 20mm wilt boren? )
Maar al met al 50€ is geen geld voor een goede IP Camera, dit is dus een aanrader !!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jhbbouman
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2015

snelle levering en de coolcam was snel geinstaleerd ,goed beeld in eerste instantie
alleen had er graag een verleng kabeltje erbij gehad achteraf van de camera na de adapter,maar das meer een tip misschien hebben jullie daar wat aan

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door moresmau
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2015

Bonjour
J'ai ,perdu mon CD d'installation, ou puis je télécharger les pilotes pour ma camera.
coolcam - extérieur CoolCamera étanche IP sans fil (m-jpeg, iphone soutien, la vision de nuit)

coolcam - extérieur CoolCamera étanche IP sans fil (m-jpeg, iphone soutien, la vision de nuit)
Adaptateur secteur : Adaptateur de l'UE
Commande n°1211030103461088
ORDER DATE: November 03, 2012
STATUS: Shipped
SHIPPED TO: olivier moresmau (5 rue charles baudelaire vieux boucau les bains, 40480 France)
Phone:33-0673098783

Merci

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kgroot
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 22, 2015

Dit zijn echt perfecte camera's neerhangen, aansluiten en het werkt

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door roberto.villa
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 11, 2015

tutto perfetto, facile da installare. funziona benissimo.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 outdoor ip camera waterdicht nachtzicht), p2p draadloze ondersteuning iphone
33%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 52.99
 wanscam® indoor ptz ip bewakingscamera dag nacht draadloos (1/4 inch kleuren CMOS-sensor)
23% koopUSD $ 32.99
 sricam® kogel ip camera waterdicht dag nacht draadloos (1/4 inch kleuren CMOS-sensor)
15% koopUSD $ 35.99
 indoor PTZ indoor ip camera dag nacht draadloos p2p (1/4 inch CMOS, lens 3.6mm)
6% koopUSD $ 28.99
 cotier-8-kanaals mini draagbare HD 1080p p2p netwerk videorecorder NVR (ondersteuning ONVIF, 3g, wifi)
5% koopUSD $ 42.99
 wanscam® PTZ indoor ip camera bewegingsdetectie dag nacht p2p draadloze
3% koopUSD $ 28.99
 bullet IP-netwerk camera nachtzicht dag nacht waterdichte p2p draadloze
3% koopUSD $ 62.99
 Sinocam® 4-kanaals wifi H.264 NVR-kit (4-delig, draadloos, 1 Megapixel, 3,6mm dag/nachtzicht, weerbestendige IP-camera, P2P)
3% koopUSD $ 249.99
 wanscam® ptz outdoor ip camera met 3x optische zoom-ir cut draadloze
2% koopUSD $ 77.99
 Cotier 4 kanaals NVR Surveillance System - 4x Outdoor Weerbestendig IP-camera\'s, 720p, H.264
1% koopUSD $ 183.99
 kavass® waterdichte hd 720p p2p 1.0MP CMOS ip camera / 36-IR LED night vision
1% koopUSD $ 31.99
 zmodo® kogel ip camera 720p nachtzicht ir-cut bewegingsdetectie wi-fi p2p draadloze
1% koopUSD $ 76.99
 SunEyes SP-P701W 720P HD IP Camera Wireless Outdoor with SD/TF Slot(Wifi,Two Way Audio,IR 25M,ONVIF)
1% koopUSD $ 73.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest