English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (37 reviews)
Schrijf een review
  • Door Mary
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 30, 2013

Primera vez que compro con ustedes y les puedo decir lo fascinada que estoy ya que se ve natural ,a la moda y he tenido gente que me echan piropos de lo bien que luzco con ella.Y claro mi esposo esta encantado ya le mostré la otra que quiero para el día de las madres. Le dejo una foto "bye"

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MariaLuz Castro
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 25, 2012

Hoy he recibido la Peluca y la verdad ha sido una gran sorpresa ver que simula al pelo natural
el diseño para mi esta muy conseguido y es tal y como muestra la foto del pedido al tacto es muy suave
y puesta queda realmente espectacular.

Es la segunda Peluca que compro ha esta empresa y seguiré comprando a Light In The Box Ltd.

Mi votación es excelente ya que el producto es de primera calidad y esta empresa es rápida en
la entrega de pedidos y formar con sus clientes.

He tomado dos fotos para que vean como queda puesta y sirva para otras personas.

Les saluda una amiga satisfecha y ojala "gane" el
iPad2 " y su funda.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door karina
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 11, 2013

Very good wig! You can get a bit of your hair, and mix with the wig, on the top of your head, clip it behind, like i did on the 2o picture..and it gives you a incredible natural look!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Brigitte
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 12, 2013

Ik heb deze pruik eind november besteld en vorige week binnen gekregen ( door de feestdagen duurde het iets langer voordat hij binnen was ) Ik heb de pruik gelijk op gedaan en de reacties zijn echt super. Ik draag iedere dag een pruik aangezien ik een haarziekte heb en deze pruik zit heel erg comfortabel, lekker licht en doordat je hem kan verstellen past hij altijd dus zit ook nooit te strak. Ik ben er heel erg blij mee.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door AvSTEENBERGEN/
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 25, 2012

BEN ZEER CONTENT OVER DE BESTELLINGEN.
EN JE WORDT HEEL GOED OP DE HOOGTE GEHOUDEN VAN DE VERZENDINGEN!!!
PLUS HET IS ERG GOEDKOOP EN GOEDE KWALITEIT:ALLE PRUIKEN;
ZO WEL 1 VAN ECHT HUMAIN HAIR & 3 VAN SYNTHETISCH HAAR.
OOK BLIJVEN ZE HEEL MOOI EN JE KAN ER GOED MODEL V MAKEN.'DUS IK RAAD HET IEDEREEN AAN!!!
IK GEEF HET CIJFER 9 VOOR DEZE SITE.
IS OOK ECHT BETROUWBAAR....EN LEUKE SPULLEN!!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chumani
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2014

goed product, minder blond dan de foto laat zien.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jmdiesbecq
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 09, 2014

Parfaitement conforme à mes attentes.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gt
  • Aug 01, 2014

très bon produit je le recommanderai

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nylonlov
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 05, 2014

the wigs are perfect, very good quality and delivery was fast

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Still
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 12, 2013

Veramente ottimo prodotto!!! sembrano capelli veri!!! CONSIGLIATA!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Kaploze lichtblonde, korte pruik van synthetisch haar
11%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 22.79
 Vrouwen Capless Fashion korte rechte Light Auburn synthetische pruik met Full Bang
1% koopUSD $ 20.89
 Vrouw Synthetische pruiken Zonder kap Middel Recht Blond Natuurlijke pruik Kostuumpruiken
2% koopUSD $ 13.30
 Vrouw Synthetische pruiken Zonder kap Kort Krullend Grijs Natuurlijke pruik Kostuumpruiken
3% koopUSD $ 16.14
 Vrouw Synthetische pruiken Zonder kap Recht Yaki Paars Bobkapsel Met pony Halloween Pruik Carnaval Pruik Cosplaypruik Kostuumpruiken
4% koopUSD $ 10.44
 Vrouw Synthetische pruiken Zonder kap Lang Golvend Beige Met pony Natuurlijke pruik Halloween Pruik Carnaval Pruik Kostuumpruiken
5% koopUSD $ 13.79
 Vrouw Synthetische pruiken Zonder kap Lang Recht Geel Kostuumpruiken
6% koopUSD $ 16.00
 Vrouw Synthetische pruiken Zonder kap Kort Recht Lichtbruin Bobkapsel Cosplaypruik Halloween Pruik Carnaval Pruik Kostuumpruiken
7% koopUSD $ 17.54
 Vrouw Synthetische pruiken Zonder kap Kort Recht Groen Bobkapsel Met pony Carnaval Pruik Halloween Pruik Kostuumpruiken
9% koopUSD $ 17.09
 Vrouw Man Synthetische pruiken Zonder kap Kort Recht Lichtblauw Natuurlijke pruik Halloween Pruik Carnaval Pruik Kostuumpruiken
10% koopUSD $ 9.49
 Vrouw Synthetische pruiken Kort Kinky Curly Bleach Blonde Natuurlijke pruik Kostuumpruiken
11% koopUSD $ 13.29
 Vrouw Synthetische pruiken Zonder kap Kort Groen Natuurlijke pruik Feestpruik Halloween Pruik Carnaval Pruik Kostuumpruiken
12% koopUSD $ 12.34
 Vrouw Synthetische pruiken Zonder kap Kort Recht Blond Bobkapsel met middenlijn Bobkapsel Natuurlijke pruik Halloween Pruik Carnaval Pruik
13% koopUSD $ 14.24

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen & Dropshipping
Affiliatie-programma
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
CTest