English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 JOUR JOURS JOURS 01 : 01 : 02

Jouw wereldse winkel

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (44 reviews)
Schrijf een review
  • Door Brigitte
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 12, 2013

Ik heb deze pruik eind november besteld en vorige week binnen gekregen ( door de feestdagen duurde het iets langer voordat hij binnen was ) Ik heb de pruik gelijk op gedaan en de reacties zijn echt super. Ik draag iedere dag een pruik aangezien ik een haarziekte heb en deze pruik zit heel erg comfortabel, lekker licht en doordat je hem kan verstellen past hij altijd dus zit ook nooit te strak. Ik ben er heel erg blij mee.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door AvSTEENBERGEN/
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 25, 2012

BEN ZEER CONTENT OVER DE BESTELLINGEN.
EN JE WORDT HEEL GOED OP DE HOOGTE GEHOUDEN VAN DE VERZENDINGEN!!!
PLUS HET IS ERG GOEDKOOP EN GOEDE KWALITEIT:ALLE PRUIKEN;
ZO WEL 1 VAN ECHT HUMAIN HAIR & 3 VAN SYNTHETISCH HAAR.
OOK BLIJVEN ZE HEEL MOOI EN JE KAN ER GOED MODEL V MAKEN.'DUS IK RAAD HET IEDEREEN AAN!!!
IK GEEF HET CIJFER 9 VOOR DEZE SITE.
IS OOK ECHT BETROUWBAAR....EN LEUKE SPULLEN!!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chumani
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2014

goed product, minder blond dan de foto laat zien.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Αντρέ
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 18, 2014

Πάρα πολύ καλή υφή και ποιότητα ... πολύ ωραίο look ... το μόνο αρνητικό στοιχείο, το χρώμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ... προφανώς λόγω φωτογράφισης και φλας το χρώμα τείνει σε καστανό με ξανθές ανταύγειες και όχι όπως φαίνεται ξανθό με καστανές ανταύγειες ... και δεν υπάρχει περιθώριο βαφής λόγω συνθετικής τρίχας ... το γενικό σύνολο κρίνεται αρκετά καλό

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jmdiesbecq
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 09, 2014

Parfaitement conforme à mes attentes.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gt
  • Aug 25, 2014

très bon produit je le recommanderai

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door michela
  • Aug 19, 2014

la parrucca mi ha piaciuto tanto ,proprio lo desideravo a quel prezzo, solo che prima di ordinarla era scritto trasporto gratuito e quando lo facevi ti dava solo con il trasporto a pagamento. proprio mi dispiace tanto di non averla aquistata

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mf.ville
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 18, 2014

très jolie, je suis très satisfaite merci

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Antonia
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 13, 2014

No nos enviaron el producto seleccionado. Enviaron uno de mas barato, nos devolvieron parte del importe.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anonymous
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 11, 2014

was shipped fast and was exactly as advertised.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Kaploze lichtblonde, korte pruik van synthetisch haar
52%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 23.99
 [XmasSale]Capless korte hoogwaardig synthetisch rechte sexy pruiken
17% koopUSD $ 19.99
 Capless hoogwaardig synthetisch gemiddelde lengte rechte pruik
8% koopUSD $ 19.99
 Capless lange rechte donker bruin haar pruik
4% koopUSD $ 26.99
 Capless lange rechte zwart en rood haar pruik
4% koopUSD $ 19.99
 Capless lange Golden Blonde Golvend Synthetische Pruiken
4% koopUSD $ 34.99
 Capless hoge kwaliteit synthetische lange krullende pruiken
4% koopUSD $ 24.99
 Capless lange hoogwaardig synthetisch goudkleurig bruin krullend haar pruik 0463-456
4% koopUSD $ 29.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest