English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (43 reviews)
Schrijf een review
  • Door Mary
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 30, 2013

Primera vez que compro con ustedes y les puedo decir lo fascinada que estoy ya que se ve natural ,a la moda y he tenido gente que me echan piropos de lo bien que luzco con ella.Y claro mi esposo esta encantado ya le mostré la otra que quiero para el día de las madres. Le dejo una foto "bye"


 Kaploze lichtblonde, korte pruik van synthetisch haar

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MariaLuz Castro
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 25, 2012

Hoy he recibido la Peluca y la verdad ha sido una gran sorpresa ver que simula al pelo natural
el diseño para mi esta muy conseguido y es tal y como muestra la foto del pedido al tacto es muy suave
y puesta queda realmente espectacular.

Es la segunda Peluca que compro ha esta empresa y seguiré comprando a Light In The Box Ltd.

Mi votación es excelente ya que el producto es de primera calidad y esta empresa es rápida en
la entrega de pedidos y formar con sus clientes.

He tomado dos fotos para que vean como queda puesta y sirva para otras personas.

Les saluda una amiga satisfecha y ojala "gane" el
iPad2 " y su funda.


 Kaploze lichtblonde, korte pruik van synthetisch haar 
 Kaploze lichtblonde, korte pruik van synthetisch haar

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door karina
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 11, 2013

Very good wig! You can get a bit of your hair, and mix with the wig, on the top of your head, clip it behind, like i did on the 2o picture..and it gives you a incredible natural look!


 Kaploze lichtblonde, korte pruik van synthetisch haar 
 Kaploze lichtblonde, korte pruik van synthetisch haar
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Brigitte
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 12, 2013

Ik heb deze pruik eind november besteld en vorige week binnen gekregen ( door de feestdagen duurde het iets langer voordat hij binnen was ) Ik heb de pruik gelijk op gedaan en de reacties zijn echt super. Ik draag iedere dag een pruik aangezien ik een haarziekte heb en deze pruik zit heel erg comfortabel, lekker licht en doordat je hem kan verstellen past hij altijd dus zit ook nooit te strak. Ik ben er heel erg blij mee.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door AvSTEENBERGEN/
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 25, 2012

BEN ZEER CONTENT OVER DE BESTELLINGEN.
EN JE WORDT HEEL GOED OP DE HOOGTE GEHOUDEN VAN DE VERZENDINGEN!!!
PLUS HET IS ERG GOEDKOOP EN GOEDE KWALITEIT:ALLE PRUIKEN;
ZO WEL 1 VAN ECHT HUMAIN HAIR & 3 VAN SYNTHETISCH HAAR.
OOK BLIJVEN ZE HEEL MOOI EN JE KAN ER GOED MODEL V MAKEN.'DUS IK RAAD HET IEDEREEN AAN!!!
IK GEEF HET CIJFER 9 VOOR DEZE SITE.
IS OOK ECHT BETROUWBAAR....EN LEUKE SPULLEN!!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chumani
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2014

goed product, minder blond dan de foto laat zien.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jmdiesbecq
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 09, 2014

Parfaitement conforme à mes attentes.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gt
  • Aug 01, 2014

très bon produit je le recommanderai

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nylonlov
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 05, 2014

the wigs are perfect, very good quality and delivery was fast

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Still
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 12, 2013

Veramente ottimo prodotto!!! sembrano capelli veri!!! CONSIGLIATA!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Kaploze lichtblonde, korte pruik van synthetisch haar
15%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 22.49
 het nieuwe licht goud gemengde Europese en Amerikaanse kort haar pruik
1% koopUSD $ 19.04
 goud synthetische straight aantrekkelijke vrouwen korte pruik
3% koopUSD $ 21.59
 Girl\'s Fashion Capless korte rechte BOB Licht Roze synthetische pruik met Full Bang
4% koopUSD $ 19.79
 Capless korte synthetische bruine bob haar pruik
6% koopUSD $ 11.69
 Capless korte synthetische bruine mannen steil haar pruik
7% koopUSD $ 14.39
 Capless gemiddelde lengte hoogwaardig synthetisch chocoladebruin bob stijl haar pruik
9% koopUSD $ 22.49
 Capless lange rode krullende hoge kwaliteit kunststof Pruiken
10% koopUSD $ 17.99
 korte rechte zwart haar pruik
12% koopUSD $ 17.99
 Capless kinlengte hoge kwaliteit synthetische aard donker bruin krullend haar pruik
13% koopUSD $ 12.59
 Capless kinlengte synthetische oranje bob stijl haar pruik
15% koopUSD $ 12.59

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest