English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (44 reviews)
Schrijf een review
  • Door Monica Hidalgo
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 01, 2013

Me encanta esta peluca no lo notan a pesar de ser de pelo sintética.


 Kaploze lichtblonde, korte pruik van synthetisch haar 
 Kaploze lichtblonde, korte pruik van synthetisch haar
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door RICHARD JOHNSON
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 27, 2013

THOUGH THE PRODUCT WAS A GOOD QUALITY PRODUCT AS IS ALL LIGHT-IN THE BOX PRODUCTS ARE THIS TIME THIS ONE DIDNT FIT MY PITICULAR LOOK I WAS LOOKING FOR AND WITH A REQUEST TO HANDLE THE MATTER TO FIND THAT PIECE AT A LATTER TIME,I HAD NO PROBLEM RESOLVING THE ISSUE.SO I WANT TO THANK LIGHT IN THE BOX AND WILL CONTINUE TO DO BUSINESS WITH THEM AND THIER EASY APPROACH TO THE WAY THEY DO BUSINESS.THAT MAKES IT ALL THE MORE FUN SHOPPING WHEN I HAVE ONLY A SHORT TIME TO FIND THE THINGS I NEED TO FULFILL MY PERSONEL OBLIGATIONS.


 Kaploze lichtblonde, korte pruik van synthetisch haar 
 Kaploze lichtblonde, korte pruik van synthetisch haar
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door karina
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 11, 2013

Very good wig! You can get a bit of your hair, and mix with the wig, on the top of your head, clip it behind, like i did on the 2o picture..and it gives you a incredible natural look!


 Kaploze lichtblonde, korte pruik van synthetisch haar 
 Kaploze lichtblonde, korte pruik van synthetisch haar
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mary
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 30, 2013

Primera vez que compro con ustedes y les puedo decir lo fascinada que estoy ya que se ve natural ,a la moda y he tenido gente que me echan piropos de lo bien que luzco con ella.Y claro mi esposo esta encantado ya le mostré la otra que quiero para el día de las madres. Le dejo una foto "bye"


 Kaploze lichtblonde, korte pruik van synthetisch haar

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MariaLuz Castro
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 25, 2012

Hoy he recibido la Peluca y la verdad ha sido una gran sorpresa ver que simula al pelo natural
el diseño para mi esta muy conseguido y es tal y como muestra la foto del pedido al tacto es muy suave
y puesta queda realmente espectacular.

Es la segunda Peluca que compro ha esta empresa y seguiré comprando a Light In The Box Ltd.

Mi votación es excelente ya que el producto es de primera calidad y esta empresa es rápida en
la entrega de pedidos y formar con sus clientes.

He tomado dos fotos para que vean como queda puesta y sirva para otras personas.

Les saluda una amiga satisfecha y ojala "gane" el
iPad2 " y su funda.


 Kaploze lichtblonde, korte pruik van synthetisch haar 
 Kaploze lichtblonde, korte pruik van synthetisch haar

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Αντρέ
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 18, 2014

Πάρα πολύ καλή υφή και ποιότητα ... πολύ ωραίο look ... το μόνο αρνητικό στοιχείο, το χρώμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ... προφανώς λόγω φωτογράφισης και φλας το χρώμα τείνει σε καστανό με ξανθές ανταύγειες και όχι όπως φαίνεται ξανθό με καστανές ανταύγειες ... και δεν υπάρχει περιθώριο βαφής λόγω συνθετικής τρίχας ... το γενικό σύνολο κρίνεται αρκετά καλό

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jmdiesbecq
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 09, 2014

Parfaitement conforme à mes attentes.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gt
  • Aug 25, 2014

très bon produit je le recommanderai

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door michela
  • Aug 19, 2014

la parrucca mi ha piaciuto tanto ,proprio lo desideravo a quel prezzo, solo che prima di ordinarla era scritto trasporto gratuito e quando lo facevi ti dava solo con il trasporto a pagamento. proprio mi dispiace tanto di non averla aquistata

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mf.ville
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 18, 2014

très jolie, je suis très satisfaite merci

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Kaploze lichtblonde, korte pruik van synthetisch haar
66%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 23.99
 Capless korte hoogwaardig synthetisch rechte sexy pruiken
22% koopUSD $ 15.99
 Capless lange rechte zwart en rood haar pruik
5% koopUSD $ 19.99
 Capless lange Golden Blonde Golvend Synthetische Pruiken
5% koopUSD $ 34.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest