English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

|

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (52 reviews)
Schrijf een review
  • Door Bo
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 26, 2012

UITELICHTE REVIEW

Mooie zware kwaliteit jurk. De kleur komt perfect overeen met de kleur op de foto. Ook het model is exact hetzelfde. De jurk op maat laten maken en zit perfect. De jurk heeft meerdere lagen en het bovenstukje is goed gevoerd waardoor het goed blijft zitten. Ik heb niet het gevoel dat hij afzakt.
De jurk is wel lang, maar als ik hakken draag dan valt hij mooi op de grond. Bij het dragen van platte schoenen is hij te lang, maar de jurk is eenvoudig in te korten.
De jurk is het geld meer dan waard en ik zal hem met veel plezier gaan dragen.

High quality dress. The color matches the color of the picture exactly. The fitting is perfect. This dress has more layers which makes it even more chique.
The dress is very long but when I wear heels it's not a problem.
This dress is worth the money!
I recieved the dress within 4 weeks in a nice box. Good service. I will order again.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Melanie Six
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 31, 2013

Heel mooie jurk, op maat laten maken en zit echt perfect.tip: als je taille meet, maak dat je dit niet te strak opmeet...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Roberta
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 28, 2012

Heb de jurk ontvangen. De kleur en model is perfect hetzelfde zoals op de foto.
De jurk is heel mooi afgewerkt. Ik heb ze op maat laten maken en past perfect.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Stine_fogh
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2014

Fint fint. Det hele er som det skal være, men den blev sendt lidt senere end forventet.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Emilia
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 08, 2014

Just recieved my stunning dress! I ordered it custum-made, I added about a centimeter on my measurements and Im happy I did! I recieved my beautiful dress in a month after ordering! I ordered the dress in sage and the color is very pretty, although a little bit darker and more "colorful" than the picture show. A beautiful high quality-dress, I couldn't be more pleased!
I would definitely recommed my friends ordering from this site!

schede / kolom een ​​schouder sweetheart vloer-length chiffon avond / prom dress
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door julia.p
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 04, 2014

Beautiful but a very generous size 10. Looks like it needs taking in at least 2 inches..

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jbtette
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 02, 2014

IHANA MEKKO!!! valitettavasti se oli hitusen liian iso pysyäkseen paikallaan joten ompelijalle oli vietävä!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nellieblomstrom
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2014

Såååå fin klänning. Är mycket nöjd med min. Mätte eget och det blev väldigt bra. Var först lite rädd att den skulle bli för liten men blev väldigt bra. Bara lite för stor i bysten. Säger som alla andra att jag oroar mig över axelbandet men det lär väl fixas hos skräddare. Fick hem den på 4 arbetsdagar and im in love!!

Inte världens bästa bild. Men jag tog champagne och är väldigt nöjd.

schede / kolom een ​​schouder sweetheart vloer-length chiffon avond / prom dress
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Line Lapointe
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 15, 2013

tres contente de l'achat la robe est magnifique le délai de livraison est tres raisonnable. Le seul petit inconvenient ses que je devais payer des frais pour prendre possession de mon colis qui est de 92.00$ un peu dispendieux compte tenu qu'ont payait deja du transport a l'achat de la robe. J'aurais aimé être informer lors de la transaction. Ma fille est super heureuse, la photo représente bien le modèle. Merci beaucoup

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door amanda
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 08, 2013

I love the dress!! But i recomend to buy one size smaller than you have. It was too big over my breast and a bit to long. But it was amazing after i had fixed it!

schede / kolom een ​​schouder sweetheart vloer-length chiffon avond / prom dress

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 schede / kolom een ​​schouder sweetheart vloer-length chiffon avond / prom dress
29%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 98.99
 a-lijn een schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
18% koopUSD $ 88.49
 YENTE - Avondjurk van Chiffon
5% koopUSD $ 88.49
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
4% koopUSD $ 88.49
 schede / column sweetheart vloer-length chiffon ombre avond / prom dress
3% koopUSD $ 147.49
 QIANA - Avondjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 88.49
 schede / column sweetheart vloer-length chiffon avond / prom jurk met criss cross
3% koopUSD $ 85.49
 FIRENZE - Avondjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 199.99
 a-lijn strapless vegen / borstelen trein chiffon avond / prom dress
3% koopUSD $ 79.29
 ZARITA - Avondjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 117.99
 schede / column scoop vloer-length chiffon avondjurk met beading
2% koopUSD $ 179.99
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon stretch satijnen avondjurk
1% koopUSD $ 89.69
 chiffon schede / kolom v-hals vegen / borstelen trein avondjurk geinspireerd door Mila Kunis
1% koopUSD $ 98.99
 a-lijn geliefde vloer-lengte chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 117.99
 MILANA - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 BATHSHEBA - Avondjurk van Taf
1% koopUSD $ 79.29
 a-lijn riemen vloer-lengte chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 199.99
 MADISON - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 85.49
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 98.99
 a-lijn een schouder geliefde vloer-lengte chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 199.99
 PORTLAND - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 98.99
 HOUSTON - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 109.79
 a-lijn strapless vloer-length tule avond / prom dress
1% koopUSD $ 117.99
 a-lijn juweel sweep / borstel trein chiffon avond / prom jurk geinspireerd door melissa McCarthy op de 84e oscar
1% koopUSD $ 117.99
 LUPITA - Avondjurk van Organza en Satijn
1% koopUSD $ 199.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest