English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (61 reviews)
Schrijf een review
  • Door maddie
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 06, 2013

I decided to order from this site again because the dress I received last time was gorgeous. I ordered this style in ink blue for my school formal, it arrived in just under two weeks in perfect condition! Thanks Light in the box for another stunning creation :)

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Salie Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anna M
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 27, 2013

I'm really happy with my prom dress that I bought at lightinthebox! I will definitely recommend this site to all my friends and to my family! The dress was of perfect quality and I'm really happy with the results! the best fit, the color is perfect and I will have the nicest dress to the prom! thanks so much lightinthebox!

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Salie Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door JRap
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 18, 2013

Dress arrived in good time and is very similar to the website's image. The material feels heavy and good quality. It was well worth the extra money to give custom measurements as the dress fits perfectly. The diamante/sequins are not incredible quality but are what you would expect for such a good value dress and this shouldn't be noticeable to most others anyway. I chose dark green and the dress' colour is exactly as expected. Overall, I would definitely recommend this dress to others.

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Salie Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Elsbeth
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 21, 2012

Beautiful dress, I ordered the pool blue colour version of this dress. It fitted really nicely. I had to get it adjusted in length as it was very long but I didn't order it custom made, I just order a set size. Really trustworthy website. My friend on the left also ordered her dress from this website and it looked really pretty as well. Will differently order from here again :)

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Salie Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 10, 2012

Absolutely love my dress!! I paid for the custom measurements and my dress fit perfectly. I would definitely shop with them again.

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Salie Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door amanda
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 03, 2013

I love the dress!! But i recomend to buy one size smaller than you have. It was too big over my breast and a bit to long. But it was amazing after i had fixed it!

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Salie Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Great dress
  • Oct 28, 2012

We ordered this dress for one of the bridesmaids at my wedding. (both of the bridesmaids dresses were from Light in the box)
It looked AMAZING on the day. She received so many compliments.
Shipping time was good, although she did need to get it altered when it arrived. Too long (which was expected) and also a little big even though we used the size charts.
Cannot complain though, given the cost of the dress.
Will definately order again. :)

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Salie Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Salie Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lovelyb0630
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 25, 2015

블랙으로 구입. 기본 드레스로는 훌륭한편. 어깨 비즈 고정하는 부분이 탄탄하면 더 좋을것 같습니다

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Salie Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Salie Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door emmaskog
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2015

Älskade denna klänningen, det enda man kan tänka på är att innekjolen är inte tajt och att klänningen är väldigt lång. Jag är 168 och har 14 cm klackar och då var den perfekt i längden!

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Salie Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dawn birkett
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 15, 2014

My daughter ordered this dress it came on time and when it arrived she was very happy with the quality, the dress was very well made and fitted her perfectly as she got the dress made to measure. I highly recommend this site to others as she thought this dress was beautiful when it arrived and she will certainly buy another one again.

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Salie Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Salie Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
6%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 80.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Military Ball/Schoolfeest Jurk -met Roze Parel Juweel Sweep / Brush Sleep/Watteau Sleep Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 129.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Roze Parel V-hals Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 98.99
 A-Lijn - Formele Avond Jurk Bandjes Vloer Lengte Doek/Lovertjes
1% koopUSD $ 59.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
2% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn Vloer Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Blozend Roze MouwloosGrote Maten/Zandloper/Peer/Misses/Petite/Appel/Omgekeerde
2% koopUSD $ 104.49
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Donker Marine Een schouder Vloer Lengte Doek Grote Maten
3% koopUSD $ 149.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Robijn Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek/Lovertjes Grote Maten
4% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Watermeloen Spaghetti Bandjes Vloer Lengte Doek/Lovertjes
4% koopUSD $ 98.99
 thuiskomst formele avond / prom / militaire baljurk - goud plus maten schede / kolom bateau vloer-length tule
6% koopUSD $ 159.99
 Trompet / zeemeermin - Formele Avond Jurk -met Int Blauw Off-The-Shoulder Vloer Lengte Kant
6% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn - Formele Avond Jurk -met Donker Marine Boot Vloer Lengte Georgette
7% koopUSD $ 94.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Blauw V-hals Vloer Lengte Doek Grote Maten
8% koopUSD $ 129.99
 A-Lijn/Prinses - Cocktail Feestje/Feest/Homecoming Jurk -met Champagne Liefje Asymmetrisch Organza/Stretch Satijn Grote Maten
8% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk Halster Vloer Lengte Doek Grote Maten
9% koopUSD $ 109.99
 Trompet / zeemeermin - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Zwart Juweel Vloer Lengte Stretch Satijn Grote Maten
10% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest