English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (59 reviews)
Schrijf een review
  • Door maddie
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 06, 2013

I decided to order from this site again because the dress I received last time was gorgeous. I ordered this style in ink blue for my school formal, it arrived in just under two weeks in perfect condition! Thanks Light in the box for another stunning creation :)

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metAppliqués /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anna M
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 27, 2013

I'm really happy with my prom dress that I bought at lightinthebox! I will definitely recommend this site to all my friends and to my family! The dress was of perfect quality and I'm really happy with the results! the best fit, the color is perfect and I will have the nicest dress to the prom! thanks so much lightinthebox!

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metAppliqués /
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door JRap
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 18, 2013

Dress arrived in good time and is very similar to the website's image. The material feels heavy and good quality. It was well worth the extra money to give custom measurements as the dress fits perfectly. The diamante/sequins are not incredible quality but are what you would expect for such a good value dress and this shouldn't be noticeable to most others anyway. I chose dark green and the dress' colour is exactly as expected. Overall, I would definitely recommend this dress to others.

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metAppliqués /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Elsbeth
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 21, 2012

Beautiful dress, I ordered the pool blue colour version of this dress. It fitted really nicely. I had to get it adjusted in length as it was very long but I didn't order it custom made, I just order a set size. Really trustworthy website. My friend on the left also ordered her dress from this website and it looked really pretty as well. Will differently order from here again :)

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metAppliqués /
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 10, 2012

Absolutely love my dress!! I paid for the custom measurements and my dress fit perfectly. I would definitely shop with them again.

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metAppliqués /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Great dress
  • Oct 28, 2012

We ordered this dress for one of the bridesmaids at my wedding. (both of the bridesmaids dresses were from Light in the box)
It looked AMAZING on the day. She received so many compliments.
Shipping time was good, although she did need to get it altered when it arrived. Too long (which was expected) and also a little big even though we used the size charts.
Cannot complain though, given the cost of the dress.
Will definately order again. :)

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metAppliqués / Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metAppliqués /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lovelyb0630
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 25, 2015

블랙으로 구입. 기본 드레스로는 훌륭한편. 어깨 비즈 고정하는 부분이 탄탄하면 더 좋을것 같습니다

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metAppliqués / Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metAppliqués /
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door emmaskog
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2015

Älskade denna klänningen, det enda man kan tänka på är att innekjolen är inte tajt och att klänningen är väldigt lång. Jag är 168 och har 14 cm klackar och då var den perfekt i längden!

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metAppliqués /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dawn birkett
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 15, 2014

My daughter ordered this dress it came on time and when it arrived she was very happy with the quality, the dress was very well made and fitted her perfectly as she got the dress made to measure. I highly recommend this site to others as she thought this dress was beautiful when it arrived and she will certainly buy another one again.

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metAppliqués /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Emilia
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 08, 2014

Just recieved my stunning dress! I ordered it custummade, I added about a centimeter on my measurements and Im happy I did! I recieved my beautiful dress in a month after ordering! I ordered the dress in sage and the color is very pretty, although a little bit darker and more "colorful" than the picture show. A beautiful high qualitydress, I couldn't be more pleased!
I would definitely recommed my friends ordering from this site!

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metAppliqués /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metAppliqués /
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon metKralen / Drapering /
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses V-hals Strijksleep Chiffon met Kristaldetails / Drapering / Ruches
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Een-schouder Tot de grond met
1% koopUSD $ 59.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn / Prinses Een-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metDrapering /
1% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Met sieraad Tot de grond Chiffon / Kant met Kant
1% koopUSD $ 119.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Kleurgradatie A-lijn Strapless / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKristaldetails /
1% koopUSD $ 113.99
 Formele avonden Jurk - Prachtig zwart Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Kralen / Kristaldetails / Zijdrapering
1% koopUSD $ 129.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Een-schouder Strijksleep Georgette met Kruiselings / Ruches
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Trompet / zeemeermin V-hals Tot de grond Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
1% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn / Prinses V-hals Strijksleep Chiffon met Kralen / Ruches / Zijdrapering
2% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Strik(ken) / Sjerp / Lint
2% koopUSD $ 69.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Vetersluiting A-lijn Met sieraad Tot de grond Georgette met Appliques / Kralen / Pareldetails
2% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Hoge split A-lijn / Prinses Met sieraad Strijksleep Chiffon / Pailletten met
3% koopUSD $ 104.49
 Schoolbal / Formele avonden Jurk A-lijn V-hals Strijksleep Tule met Kralen / Kant / Pailletten
3% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Elegant Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Satijn chiffon met
3% koopUSD $ 94.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Een-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen /
4% koopUSD $ 80.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless Strijksleep Chiffon metDrapering / Kruiselings /
4% koopUSD $ 104.49
 Formele avonden / Black tie gala Jurk - Prachtig zwart / Elegant Strak/kolom Met sieraad Tot de grond Jersey met Kralen / Kristaldetails
4% koopUSD $ 119.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala / Black tie gala Jurk - Blote rug A-lijn Een-schouder Tot de grond Chiffon metKralen /
5% koopUSD $ 99.99
 ts couture® formele avond / zwarte stropdas gala jurk a-lijn bateau vloer-length georgette met draperen / kant
5% koopUSD $ 94.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Kralen / Kruiselings
5% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon met Kralen / Zijdrapering
6% koopUSD $ 85.49
 Formele avonden Jurk Strak/kolom Een-schouder Strijksleep Chiffon met Kralen / Zijdrapering
6% koopUSD $ 99.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk A-lijn Met sieraad Tot de grond Chiffon / Kant met Appliques / Kralen / Bloem(en)
6% koopUSD $ 39.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Hartvormig Tot de grond Chiffon metAppliques / Kralen /
1% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Spaghettibandjes Tot de grond Chiffon metKralen / Kristaldetails
1% koopUSD $ 94.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Een-schouder Tot de grond Georgette met Kralen / Kristaldetails / Drapering / Kristallen broche / Ruches
1% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Hoge split A-lijn / Prinses Hartvormig Tot de grond Chiffon metSplit voorzijde / Kruiselings /
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Black tie gala Jurk - Sexy / Doorzichtig / Prachtig zwart Trompet / zeemeermin Vierkant Strijksleep Jersey met
1% koopUSD $ 139.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd / Prachtig zwart / Kleurenblok A-lijn / Prinses V-hals Tot de grond Chiffon
1% koopUSD $ 123.49
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd / Doorzichtig Strak/kolom Schouderafhangend Tot de grond Chiffon / Tule met
1% koopUSD $ 113.99
 Formele avonden / Militair gala / Black tie gala Jurk - Elegant / Hoge split Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon metDrapering / Ruches
1% koopUSD $ 109.99
 avondjurk - baljurk scoop vloer-length chiffon / kant / charmeuse met kralen / lace / pearl detaillering
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Appliques / Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Black tie gala Jurk Strak/kolom Bateau Tot de grond Tule met Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Bateau Tot de grond Chiffon met Kralen
1% koopUSD $ 85.49
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn / Prinses Met sieraad Strijksleep / Watteausleep Chiffon metAppliques /
1% koopUSD $ 119.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Elegant A-lijn / Prinses Een-schouder Asymmetrisch Chiffon metAppliques / Kralen / Zijdrapering /
1% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Hoge nek Tot de grond Chiffon metKristaldetails / Drapering /
1% koopUSD $ 104.49
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Sexy Strak/kolom Een-schouder Tot de grond / Watteausleep Chiffon metKralen / Zijdrapering /
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk Trompet / zeemeermin Scoophals Strijksleep Spandex met Kristaldetails
1% koopUSD $ 129.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn Strapless / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen / Drapering /
1% koopUSD $ 69.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Halter Tot de grond Chiffon met Kralen / Drapering / Kruiselings
1% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug A-lijn Met sieraad Tot de grond Chiffon metKralen / Drapering / Pailletten /
1% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk A-lijn Een-schouder Tot de grond Kant / Satijn / Tule met Appliques / Kralen / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 59.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Halter Tot de grond Satijn met Kralen
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Kralen / Kruiselings
1% koopUSD $ 85.49
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn Wijde col / Spaghettibandjes Strijksleep Chiffon met
1% koopUSD $ 75.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn V-hals Tot de grond Jersey met Zijdrapering
1% koopUSD $ 85.49
 Schoolbal / Formele avonden Jurk Strak/kolom Scoophals Tot de grond Satijn / Tule met Pailletten
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest