English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (24 reviews)
Schrijf een review
  • Door Dawnie
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 18, 2015

Well made, good quality. I just needed to tighten the straps a little, other than that very happy with the dress.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kford4
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2015

lovely and sexy Ordered in sky blue beautiful color for this dress

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door p.farren
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 13, 2014

Hi,

I am so glad that I got my dress from LightInTheBox. It is so well made. Thank you so much. I will be praising you guys to everyone, and when they see my dress, I'm sure it will make a very good impression so people will visit your website. From the click when I paid for the dress and it became your order until delivery, everything was very well done. You guys did everything you said you would do, and, you had my dress ready in 10 days. I don't want you to think you have to rush to have your dresses ready in less than the 14 days you say on your website, but being new to your website and ordering a beautiful dress online, I may have ordered my dress without leaving myself enough time for the processing. Thank you again for your diligence and workmanship. You now have a repeat customer.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Pleased
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 29, 2014

Lovely dress & very well made. Perfect fit going by the measuring chart.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jmm
  • Geverifieerde Koper
  • May 07, 2014

très belle robe, les mesures sont parfaites, je recommanderais.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kayandsteve
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 08, 2014

Absolutely love my dress and everyone who sees it complements me on it. It fits well and looks fantastic, and the bride says that it was the perfect dress for me to have chosen, so thank you Light In The Box for making it so easy and quick. Kay Jones.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jo Darby
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2013

The dress is lovely. Fitted perfectly. Gorgeous colour. Will definitely order again.Thank you

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sonia sophia
  • Geverifieerde Koper
  • May 28, 2013

Peça realmente linda!
Muito bem acabada.
Preço ótimo e chegou no prazo.
Parabéns para toda a equipe da Lightinbox.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Debbie Poirier
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 01, 2012

I love this dress. I bought it for my son's wedding. I custom ordered because I am petite and always need to have dresses altered. The length is fantastic. However I should have measured the bust a bit smaller because it needs to be taken in about an 1 inch. The color is fantastic and the quality is similar to a wedding dress.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Julie
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 20, 2012

I am very happy with my purchase. The dress fit perfectly and it was all that I imagined it would be. The fabric & color are amazing. The ordering was easy, sizing instructions very well explained, & the delivery was right on track with what I was promised. I would highly recommend your company & I already have!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Over de knie Mouwloos Chiffon - Bloem(en) / Zijdrapering
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Formele avonden / Bruiloft Jurk - Transformeerbare jurk A-lijn V-hals Asymmetrisch Jersey met
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Strak/kolom Appel / Zandloper / Omgekeerde driehoek / Peer / Rechthoek / Grote maten / Petite / Misses Bruidsmoederjurken
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride Over de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Schouderafhangend Grote maten / Petite met Ruches
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie Mouwloos Chiffon / Kant - Kant / Kristallen
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Zwart jurkje Over de knie Korte mouw Chiffon / Tule - Kralen / Ruches
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Over de knie Korte mouw Chiffon - Kralen / Zijdrapering
2% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Over de knie Korte mouw Chiffon - Appliques / Kralen
2% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Tot de knie Korte mouw Kant / Taffeta - Kralen / Bloem(en) /
2% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie Korte mouw Chiffon - Kristaldetails / Zijdrapering
3% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Over de knie 3/4 mouw Chiffon - Kralen / Kristaldetails
3% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Lange mouw Chiffon - Kralen / Lagen
3% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Taffeta - Appliques
4% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Chiffon - Bloem(en) / Zijdrapering
4% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Chiffon - Drapering
5% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Korte mouw Chiffon - Appliques / Kralen / Gerimpeld /
5% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Asymmetrisch Korte mouw Chiffon / Taffeta - Kralen / Strik(ken) / Pick-up
5% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Chiffon - Kralen / Knopen / Kristaldetails /
6% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel Halve mouw Satijn -
6% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond / Watteausleep Mouwloos Chiffon - Kralen / Drapering /
6% koopUSD $ 89.99
 lanting bruid a-lijn / prinses petite / grote maten trouwjurk-tea-length v-hals taft
7% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest