English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (24 reviews)
Schrijf een review
  • Door CHARISMA jolie
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 10, 2013

ENCHANTEE par cette robe ! Comme la plupart des personnes qui ont laissé un avis, j'appréhendais beaucoup cet achat en CHINE, sans essai préalable et sans garantie. Je suis ravie d'avoir osé : le modèle est ravissant, le tissu tombe bien, les finitions sont très satisfaisantes et la taille parfaite (14 pour un 42/44 français). J'ai choisi le bleu marine, j'ai commandé avec un boléro en organza du même ton. J'attends avec impatience l'occasion d'acheter une autre robe sur ce site. A noter, ma commande totale était de 242 euros et j'ai
payé 82 euros de taxes sous forme de contre remboursement. Le prix reste raisonnable pour une robe de "gala", un boléro, une paire d'escarpin (qualité moyenne), une pochette satinée (qualité moindre), une décoration pour cheveux (très jolie), une barrette pour queue de cheval (très jolie et qualitative). Commande passée le 23/04/2013 et reçue le 10/05/2013 un jour avant la date annoncée. Le colis était tout petit, j'ai même cru bon de mettre une réserve sur le B.L. mais une fois ouvert tout était là (la robe sous pastique a vite retrouvée son gonflant). Service satisfaisant, ceci dit je n'ai rien eu à échanger ! Bon rapport qualité prix, surtout en confection ! MERCI.

Lovely dress, well made, good services. I will probably order again ! THANKS

CHARISMA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon CHARISMA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door simona
  • Geverifieerde Koper
  • May 15, 2012

vestito ok bellissimo e da vera boutique un po lungo per chi e basso almeno dal 1.50 fino al1.60 per chi e alto perfetto il colore uva e stupendo al matrimonio mia mamma sara un fiore compratelo ve l consiglio alte le spese doganali e un po una pecca ma siamo in italia

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kford4
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2015

lovely and sexy Ordered in sky blue beautiful color for this dress

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door smnomat2
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 02, 2015

NICE DRESS BUT WRONG SIZE TOO. IF IT WAS MY SIZE, IT WOULD BE VERY PRETTY!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door p.farren
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 13, 2014

Hi,

I am so glad that I got my dress from LightInTheBox. It is so well made. Thank you so much. I will be praising you guys to everyone, and when they see my dress, I'm sure it will make a very good impression so people will visit your website. From the click when I paid for the dress and it became your order until delivery, everything was very well done. You guys did everything you said you would do, and, you had my dress ready in 10 days. I don't want you to think you have to rush to have your dresses ready in less than the 14 days you say on your website, but being new to your website and ordering a beautiful dress online, I may have ordered my dress without leaving myself enough time for the processing. Thank you again for your diligence and workmanship. You now have a repeat customer.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Pleased
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 29, 2014

Lovely dress & very well made. Perfect fit going by the measuring chart.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jmm
  • Geverifieerde Koper
  • May 07, 2014

très belle robe, les mesures sont parfaites, je recommanderais.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kayandsteve
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 08, 2014

Absolutely love my dress and everyone who sees it complements me on it. It fits well and looks fantastic, and the bride says that it was the perfect dress for me to have chosen, so thank you Light In The Box for making it so easy and quick. Kay Jones.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mestefom
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 10, 2014

muy lindo vestido, sólo me quedó un poquito suelto de busto, espero que la persona que me lo va a arreglar lo deje bien.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jo Darby
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2013

The dress is lovely. Fitted perfectly. Gorgeous colour. Will definitely order again.Thank you

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 CHARISMA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
18%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
10% koopUSD $ 79.99
 FE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
6% koopUSD $ 89.99
 schede / column juweel chiffon en tule moeder van de bruid jurk (612492)
5% koopUSD $ 89.99
 moeder van de bruid jurk vloer lengte half sleeve taft en kant a-lijn jurk
5% koopUSD $ 119.99
 AURILIA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
5% koopUSD $ 89.99
 NATALI - Bruiloftsfeestjurk van Chiffon en Elastisch Geweven Satijn
5% koopUSD $ 99.99
 moeder van de bruid jurk asymmetrische lange mouwen van chiffon a-lijn jurk
5% koopUSD $ 99.99
 schede / column vierkante knielange chiffon moeder van de bruid jurk met een wrap
3% koopUSD $ 99.99
 moeder van de bruid jurk asymmetrische korte mouwen van chiffon en kant a-lijn jurk
3% koopUSD $ 99.99
 Strakke/kolom taffeta bruidsmoederjurk met V-hals, knielengte
3% koopUSD $ 89.99
 moeder van de bruid jurk knielange 3/4 mouw chiffon a-lijn jurk
3% koopUSD $ 89.99
 ORNA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 89.99
 SEPHORA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 89.99
 moeder van de bruid jurk vloer lengte 3/4 lengte mouw stretch satijn a-lijn jurk
1% koopUSD $ 139.99
 moeder van de bruid jurk knielange half mouwen van chiffon en tule schede / kolom jurk
1% koopUSD $ 99.99
 moeder van de bruid jurk sweep / borstel trein mouwloos chiffon a-lijn jurk
1% koopUSD $ 109.99
 Strakke/kolom chiffon bruidsmoederjurk met ronde hals (612479)
1% koopUSD $ 99.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length lange mouwen van chiffon en kant schede / kolom jurk
1% koopUSD $ 139.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length korte mouwen van chiffon en kant schede / kolom jurk
1% koopUSD $ 109.99
 schede / column v-hals vloer-length chiffon en kant moeder van de bruid jurk (568156)
1% koopUSD $ 119.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length mouwloos chiffon a-lijn jurk
1% koopUSD $ 99.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length mouwloos chiffon a-lijn jurk
1% koopUSD $ 109.99
 a-lijn vierkante vloer-lengte kant en chiffon moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 99.99
 LIBENA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest