English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (8 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door laisjalois
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 24, 2015

mooie jasje wat bij veel jurkjes past, mooi afgezet met bloemetjes

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door flying-nurse
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2014

Mooi bij mijn kleedje voor het verstoppen van geen al te gestroomlijnde armen, mooi afgewerkt, tevreden

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nuadha1183
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 16, 2014

Habe das Jäckchen in der Farbe "Knackmandel" an meiner Hochzeit getragen. Ein sehr hübsches Teil, sogar ziemlich gut verarbeitet. Die Farbe stimmt mit der vom Bild überein, und zu klein ist es auch nicht gewesen (saß an mir sehr gut, trage 36/38, würde auch noch ne Größe größer reinpassen). Bin sehr zufrieden mit diesem Teil!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lpelaez.75
  • Geverifieerde Koper
  • May 01, 2014

Ha sido todo perfecto, todo como era de esperar

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Elin
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 12, 2013

Nydelig jakke som passer veldig fint å ha over en fin kjole. Pene detaljer :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Andrea
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 18, 2012

Mit diesem Artikel bin ich ganz besonder zufrieden!!! Habe das Jäckchen in Schwarz zu einem Chiffonkleidchen gekauft und es passt perfekt. Allerdings musste man keine Grösse eingeben, so eine Art Onesize Ding. Ich trage normalerweise Grösse 36/38 und bei mir passt es perfekt. Kann mir nicht vorstellen, dass es jemandem mit Grösse 40 auch passt... Aber bei mir ist es ganz toll und ich bin glücklich damit.

Schade, dass es nur in diesen drei Farben erhältlich ist. Ich hätte gerne noch eins oder zwei in anderen Farben bestellt...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Barbara Hart
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 16, 2013

Purchased in black for my Grandaughter's Prom outfit. She loves it and nicely finishes off her outfit. I have not given 5 stars as although luckily it fits her, you don't give sizes which could cause others a problem with returns. Thank you so much for a beautiful item, we would use Light in the Box again.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door montaillard
  • May 24, 2012

J'attends avant de passer cette commande que vous me disiez si il est possible de la rajouter à ma commande précédente. J'attends avec impatience votre réponse.
Bonne journée
Josyane MONTAILLARD

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 lange mouw kant avond / casual wrap / avond jas (meer kleuren) bolero schouderophalen
8% koopUSD $ 35.99
 elegant chiffon avond / bruiloft wraps (meer kleuren) bolero schouderophalen
16% koopUSD $ 17.99
 briljante konijnenbont met vos bontkraag party / avond avond jas / wrap (meer kleuren) bolero schouderophalen
33% koopUSD $ 129.99
 fascinerende lange mouw kant avond / bruiloft avond jas / wrap (meer kleuren) bolero schouderophalen
41% koopUSD $ 39.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest