English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (129 reviews)
Schrijf een review
  • Door j.rijnbergen
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 13, 2014

de douchekop bevalt prima, mooi licht en simpel te monteren. Zeer snelle levertijd.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door west2u
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 07, 2014

Another gift for the kids and they like it so much. Now they say have the coolest shower in the world.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nel de boer
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2012

Deze douche- kop met led-verlichting is echt een aanwinst in de badkamer! Hij is zeer handzaam en het geld meer dan waard! ik zou deze douchekop dan ook zeker aanbevelen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Renske
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 15, 2011

De douchekop is eigenlijk wel alles wat ik me erbij had voorgesteld. Hij voelt solide aan, is gemakkelijk te installeren en heeft een standaard afmeting. Bij koud water geeft ie groen licht, bij behaaglijk warm water blauw licht, en zodra het water (te) heet wordt gaat ie rood licht geven. Ik heb hem zelfs met extreem heet water uitgeprobeerd (zonder eronder te staan natuurlijk;)), en dan gaat het rode licht waarschuwend knipperen. Zoals het er op de foto uitziet, is het in het echt ook. Maar daarvoor moet je wel in het bijna donker douchen.

Enige nadelen zijn (bij mij althans) dat de douchekop nogal zwaar is. Hij heeft snel de neiging om voorover te tuimelen. Je moet alles dus extra strak vastdraaien om dat te voorkomen.
Verder komt er vanuit de douchekop een soort fluit/bromtoon, die bij mij door de metalen constructie van mijn douche nogal wordt versterkt. Ik douche dus met een vervelend achtergrondgeluid. Maar daar is aan te wennen, dus heel erg vind ik dat niet.

Het ding doet gewoon goed wat ie hoort te doen; Je schoonspoelen en lichtgeven.
Voor deze prijs vind ik het een prima koop.
.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Fred
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 14, 2011

Amazingly fast delivery at an amazing price (considering UPS charges included)
The product works as advertised, no problems encountered

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Steven
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 15, 2014

Pakket afgeleverd binnen de vooropgestelde termijn. Invoertaks van 9,5euro en behandelingskost van 12euro maken deze douchekop vrij duur. Hoe men trouwens aan 9,5euro btw komt is mij onduidelijk. Het btw tarief is 21% in België en dat zou minder moeten zijn dan dat ik moest betalen.
Douche kop is zoals beschreven op de website.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Verhaege Eric
  • Dec 03, 2012

4 spotjes zijn gebroken in mijn bestelling, stuur ik ze terug ? voor vervanging !
Bestelnummer 0010390440
Waarom moest ik nog eens 45,84 euro betalen aan de besteller ?
Dit was niet afgesproken !!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door piet dijkstra
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 26, 2012

geen review noodzakelijk, doch wordt door minimum leesteken aantal gedwongen hier iets op te schrijven.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Benjamin
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 11, 2014

Dette var købt som en gave. Det faldt ikke i modtagerens smag, men fin ser den ud. Jeg har ikke afprøvet den.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vievepol
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 23, 2014

Bonjour,
Merci pour la rapidité de votre réponse à ma question 6442799 , j'accepte votre proposition de remboursement et je me laisse le choix de refaire une commande ultérieurement . Cordialement .
Geneviève POLIZZI

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 chromen geleid handheld douchekop 1039-m4009
34%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 26.49
 kleur veranderende led chroom handdouche - zonder douche houder
18% koopUSD $ 27.49
 enkele handgreep kleur veranderende geleid waterval badkamer wastafel kraan (verchroomd)
5% koopUSD $ 76.29
 chroom centerset geleid handdouche head 1039-m4008
3% koopUSD $ 50.99
 3 inch abs douche kop met kleur veranderende led licht
2% koopUSD $ 28.49
 40 cm messing douche arm voor douchekop
2% koopUSD $ 28.49
 10 inch chroom messing vierkante LED regenval douche kop (zonder douche-arm) (0758-hm-D002-1)
1% koopUSD $ 146.49
 kleur veranderende led een cijfer abs chromen afwerking kraan spuit nozzle (universele compatibiliteit)
1% koopUSD $ 4.99
 kleur veranderende led waterval badkamer wastafel kraan (verchroomd)
1% koopUSD $ 65.39
 geleid kraan spuit nozzle (hm-f0010758)
1% koopUSD $ 13.49
 eigentijdse chromen vierkante kleur veranderende geleid hanldheld douchekop
1% koopUSD $ 27.49
 enkele handgreep massief messing pull-out keukenkraan met kleur veranderende led licht
1% koopUSD $ 125.99
 kleur veranderende led handdouche met twee functies
1% koopUSD $ 29.49
 chrome led regendouche 1039-m4302
1% koopUSD $ 81.49
 G1 / 2 "buitendraad x 9 / 16" vrouwtje - pijp het verminderen van bussen
1% koopUSD $ 4.99
 geleid kraan spuit nozzle (hm-f0030758)
1% koopUSD $ 15.99
 3.0 × 1.5 × 40 cm messing douche arm voor douchekop
1% koopUSD $ 26.99
 kleur veranderende led waterval badkamer wastafel kranen (glas handvat)
1% koopUSD $ 90.09
 moderne keuken messing kraan met kleur veranderende led licht
1% koopUSD $ 84.99
 7 kleuren wijzigen LED Hedendaagse douche kraan hoofd van de 8 inch
1% koopUSD $ 47.99
 12 inch roestvrij stalen vierkante geleid regenval douche kop (zonder douche-arm) (0758-hm-bd003-1)
1% koopUSD $ 95.99
 10 inch chroom messing douche kop met vage led licht (0698-l-4205)
1% koopUSD $ 140.99
 kleur veranderende led waterval badkamer wastafel kraan (glas uitloop)
1% koopUSD $ 110.89
 kraan accessoires messing clic-clac pop-up afvoer (0572-A38-ld0009)
1% koopUSD $ 15.49
 regenval leidde douchekraan (0,742-lb-805)
1% koopUSD $ 227.49

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest