English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (209 reviews)
Schrijf een review
  • Door Lauren Aberneth
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 11, 2012

I brought this as a gift for my son who turns 22 on the 12/12/2012. We had a tragedy in the family and brought his birthday forward a few days so as not to coincide with a funeral. He was the happiest I have seen him in years when he opened his gift and has been tattooing hard out since. The quality of everything in the pack is first rate, and since receiving the kit I have purchased 2 more items off 'Light in the box' as the service is fast, friendly and super efficient. I have told all of my friends about the website and will continue to do so. You are my new favourite site!!! :)

2 gietijzeren tattoo kit met lcd kracht
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door oswin b.
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 07, 2012

i love this kit not only did it arrive on time but works like a beauty i already did 4 peices with it and everyone likes the revolver look i look foward to ordering plenty more thank you lightinthebox.com look at my 2 first pieces

2 gietijzeren tattoo kit met lcd kracht 2 gietijzeren tattoo kit met lcd kracht
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wilmerazz
  • Sep 10, 2013

hola gente el produccto me llego como en la foto todo muy funcionante y a un buen precio. mi pregunta o mi curiosidad es si la tinta k me viene junto al kit esta pronta para poder meterla dentro la piel osea poder comenzar a tatuar. gracias

2 gietijzeren tattoo kit met lcd kracht

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door PJAY
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 25, 2013

WAS IT JUST $100?
AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 gietijzeren tattoo kit met lcd kracht
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Даша
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 27, 2012

Заказывала набор тату машинок все пришло) спасибо вам!

2 gietijzeren tattoo kit met lcd kracht

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Алиса
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 15, 2012

всё замечательно всё есть всё вовремя пришло.......................жаль что бесплатная доставка мало на что то из этой области распространена

2 gietijzeren tattoo kit met lcd kracht
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jonathan
  • Jun 19, 2012

hola k tal!1! me gustari saver como puedo adkirir ese producto me interesa mucho hay alguna tienda en lima peru. donde pueda ir a comprar no tengo tarjeta k puedo hacer????

2 gietijzeren tattoo kit met lcd kracht
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door GIORGIO
  • Apr 22, 2012

LA VOGLIO,CM FACCIO A COMPRARLA?

2 gietijzeren tattoo kit met lcd kracht 2 gietijzeren tattoo kit met lcd kracht

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cousin
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 21, 2012

Très bon produit, bonne machine. Merci à toute l'équipe.

2 gietijzeren tattoo kit met lcd kracht

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Janis Strauss
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 09, 2012

Good qualitty, Very fast shiping.

2 gietijzeren tattoo kit met lcd kracht
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 2 gietijzeren tattoo kit met lcd kracht
11%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 57.49
 dragonhawk® beste tattoo kits nieuwe stijl machine
1% koopUSD $ 62.79
 dragonhawk® professionele tattoo kit 2 machines
2% koopUSD $ 46.99
 professionele tattoo kit 3 top machines 10 kleuren inkt
3% koopUSD $ 65.99
 dragonhawk® professionele tattoo kit 4 clasical machines s voeding met gratis geschenk van 20 tatoeage-inkten
4% koopUSD $ 89.99
 2 tatoo s kit met lcd voeding
5% koopUSD $ 77.99
 dragonhawk® starter tattoo kit 2 tattoo machine voeding naalden
6% koopUSD $ 58.49
 Twee Machines Kit
7% koopUSD $ 70.19
 shader en liner tattoo kit met aluminium koffer (beperkte speciale aanbieding)
9% koopUSD $ 82.99
 dragonhawk® nieuwe stijl 2 tattoo machine s tattoo kit
10% koopUSD $ 89.99
 3 tattoo s kit met lcd vermogen
11% koopUSD $ 90.99
 1 compleet tattoo kit met een vrije gift van 20 tatoeage-inkten
12% koopUSD $ 45.99
 dragonhawk® starter tattoo kit 2 machines
13% koopUSD $ 35.19

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest