English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (213 reviews)
Schrijf een review
  • Door wilmerazz
  • Sep 10, 2013

hola gente el produccto me llego como en la foto todo muy funcionante y a un buen precio. mi pregunta o mi curiosidad es si la tinta k me viene junto al kit esta pronta para poder meterla dentro la piel osea poder comenzar a tatuar. gracias

2 gietijzeren tattoo gun kit met lcd voeding

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door PJAY
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 25, 2013

WAS IT JUST $100?
AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 gietijzeren tattoo gun kit met lcd voeding
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door David pujadas
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 25, 2013

el producto esta bien en general...aunque el cd de instrucciones no funcionaba....la maquina negra tenia un mal acabado de la pintura aunque funciona perfectamente....
pero aparte de los 82,49 contar que no es gratis el envio como ponia en el anuncio me cobraron 40 euros porque si no el paquete lo devolvian a china....lo veo un poco timo ya que por 120 euros me la compro en españa y la eligo en una tienda....

2 gietijzeren tattoo gun kit met lcd voeding

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ZAZA
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 02, 2013

livraison ultra rapide.seul mauvais points les 17euros de douanes.mise apart sa,le matériel est plus que satisfaisant pour sont prix.très bon site ;)

2 gietijzeren tattoo gun kit met lcd voeding

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Miguel Angel
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 22, 2013

Todo llego muy rapido, en 4 o 5 dias, el equipo esta bien para empezar, el trasformador LCD no marca bien los digitos, pero funciona. Yo pague el seguro, pero al parecer segun DHL tambien lo pedi como envio urgente (cosa que no hice) y que por eso me cobraban 45 euros en concepto de Aduana, que si lo hubiera pedido por envio normal, no me lo hubieran cobrado...Algo raro, pero en fin, ya lo tengo en casa..

2 gietijzeren tattoo gun kit met lcd voeding 2 gietijzeren tattoo gun kit met lcd voeding
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gatineau franck
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 20, 2013

très bon matériel!!!!sauf une petite chose!!il n'y a pas d'encre gratuite!!!il y a bien les 20 encres pas une de plus!!!bien dommage!!merci sinon livraison sans soucis

2 gietijzeren tattoo gun kit met lcd voeding
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Станислав
  • Geverifieerde Koper
  • May 31, 2013

Заказал Этот комплект месяц назад. С доставкой проблем не было (Ярославль). Если честно сказать был не самого лучшего мнения об этих наборах, но когда увидел все своими клазами и попробовал понял что ошибался. Набор в целом порадовал нареканий нет, все работает и работает отлично! вот первая работка на этой машине!

2 gietijzeren tattoo gun kit met lcd voeding
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lauren Aberneth
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 11, 2012

I brought this as a gift for my son who turns 22 on the 12/12/2012. We had a tragedy in the family and brought his birthday forward a few days so as not to coincide with a funeral. He was the happiest I have seen him in years when he opened his gift and has been tattooing hard out since. The quality of everything in the pack is first rate, and since receiving the kit I have purchased 2 more items off 'Light in the box' as the service is fast, friendly and super efficient. I have told all of my friends about the website and will continue to do so. You are my new favourite site!!! :)

2 gietijzeren tattoo gun kit met lcd voeding
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Даша
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 27, 2012

Заказывала набор тату машинок все пришло) спасибо вам!

2 gietijzeren tattoo gun kit met lcd voeding

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Алиса
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 15, 2012

всё замечательно всё есть всё вовремя пришло.......................жаль что бесплатная доставка мало на что то из этой области распространена

2 gietijzeren tattoo gun kit met lcd voeding
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 2 pistolen tattoo kit compleet met gratis geschenk van 20 tatoeage-inkten
20% koopUSD $ 89.99
 Aluminium Tattoo Machine Gun Liner en Shade met 5 kleuren te kiezen
20% koopUSD $ 9.99
 empaistic tattoo machine voor zowel de liner en shader
20% koopUSD $ 9.99
 eqo roterende tattoo machine weinig pistool lichtgewicht liner& shader
10% koopUSD $ 19.99
 8 Wrap Coils Iron Bullet Tattoo Machine Shader Gun
10% koopUSD $ 17.99
 1 pistool compleet tattoo kit met een vrije gift van 20 tatoeage-inkten
10% koopUSD $ 36.99
 2 pistolen Voltooi Geen Ink Tattoo Kit
10% koopUSD $ 93.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest