English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (279 reviews)
Schrijf een review
  • Door dino isic
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 05, 2013

thank you, I'm very satisfied with the equipment .. I got the equipment quickly and am very pleased with her work,,,, I got the equipment after 5 days than I ordered, and to this day I do with her seven very nice tattoo .... Thanks single and respect from the Swiss

4 gietijzeren tattoo gun kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door orville
  • Geverifieerde Koper
  • May 12, 2013

The product came early and it had everything inside that i needed and it was the lowest price i could find on this product, i was very happy with my purchase. It was worth the money i paid for it, im very impressed with this tattoo kit I personally would recommend this to anyone.

4 gietijzeren tattoo gun kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marcel
  • Jul 24, 2011

It was a fast delivery , and i,m happy with the products, thank you lightinthebox! Still alot of practice on pig skin , it´s a great set for little money. Greetings Marcel from Holland

4 gietijzeren tattoo gun kit voor de voering en schaduwen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cayla T-from AR
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 24, 2012

my review is kind of late but over all i am very satisfied with this purchase. Although i was unaware that i was buying from china, The shipment came about 3-4 days earlier than expected and everything was in place...i am very happy, the only downfall i would have to say is that you will have to buy better ink and the power supply works great but sometimes spikes, for instance, i will have it set at 9 and it will shoot up to 20 in the middle of a session...other that that, i love it.

4 gietijzeren tattoo gun kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rocky
  • Jan 24, 2015

me gusta este articulo tengo 8 articulo que yu queiro comprar cuantos dias aproximadamente para llagar aque in españa gracias

4 gietijzeren tattoo gun kit voor de voering en schaduwen 4 gietijzeren tattoo gun kit voor de voering en schaduwen 4 gietijzeren tattoo gun kit voor de voering en schaduwen 4 gietijzeren tattoo gun kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door raromaligno
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 18, 2014

estoy contento por que ya me llego el paquete, llego desde hace dos dias, pero como estoy probando las cosas hasta ahora estoy escribiendo, tuve inconformidades por que en ves de instructivo me mandaron un CD normal totalmente vació, y la fuente de poder viene rota de enfrente y con un intento de reparación, pero si sirve, solo espero que posteriormente si solicito nuevos productos no vengan asi, de la manera mas atenta gracias!!

4 gietijzeren tattoo gun kit voor de voering en schaduwen 4 gietijzeren tattoo gun kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Weslay
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2013

Super produit... Impeccable facile a utilisé! Le recommande a tout les fan de tatouages ,rien a dire de ces matériel professionnel chez light in the box

4 gietijzeren tattoo gun kit voor de voering en schaduwen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Fernando
  • Jan 24, 2013

... Hola soy de chile, bueno, mi duda es que el producto dice envio gratis pero a la hora de hacer el pedido, el costo de envio es adicionado igualmente al final. No es restado al total de la compra ( Total:CLP $ 99.046 )

Entonces, quisiera pagar por transferencia bancaria, pero a la hora de hacerla debo solo pagar el precio del producto ( Subtotal ( 1 en Total ):CLP $ 65.929 ) e ignorar el costo de envio ( Cargos de Envío y Seguro:CLP $ 33.117 ) ???

o al hacer eso el pago estaria incompleto e invalido?
.... sabiendo esto, voi y hago la trasnferencia

ayuda porfavor :(

4 gietijzeren tattoo gun kit voor de voering en schaduwen 4 gietijzeren tattoo gun kit voor de voering en schaduwen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ghidarcel ionut
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 08, 2012

Ho ordinato 4 ghisa pistola kit tatuaggio per il rivestimento e Shading (40 Colori 8ml inclusa) è molto buono, ho ricevuto come la fiducia è presente sul sito è possibile acquistare senza alcun problema sono sicuri e di buona

4 gietijzeren tattoo gun kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (2) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nicolas romero
  • Oct 07, 2012

buen dia mi pregunta es la siguiente me interesa mucho adquirir este kit, pero mi ubicacion es dentro de la provincia de la republica mexicana me gustaria saber cual es el costo de envio o de aduana mi codigo postal es 93600, espero tener respuesta del costo total del producto con gastos de envio gracias

4 gietijzeren tattoo gun kit voor de voering en schaduwen 4 gietijzeren tattoo gun kit voor de voering en schaduwen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Rotary Tattoo Machine Gun liner en shader (8 kleuren voor kiezen)
26% koopUSD $ 24.99
 2 pistolen tattoo kit compleet met gratis geschenk van 20 tatoeage-inkten
15% koopUSD $ 89.99
 Black Dragonfly Professional Rotary Tattoo Machine Gun
15% koopUSD $ 29.99
 eqo roterende tattoo machine weinig pistool lichtgewicht liner& shader
10% koopUSD $ 19.99
 1 stuks New Design Rotary Tattoo Machine Gun Sterke stille motor
10% koopUSD $ 31.99
 Aluminium Casting Tattoo Machine Gun met 4 kleuren te kiezen
10% koopUSD $ 12.99
 Aluminium Tattoo Machine Gun met 4 kleuren te kiezen
10% koopUSD $ 9.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest