English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (281 reviews)
Schrijf een review
  • Door forier jan
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 12, 2012

UITELICHTE REVIEW

zeer snelle levering , leuke inhoud ! TOP !!!

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (2) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dino isic
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 05, 2013

thank you, I'm very satisfied with the equipment .. I got the equipment quickly and am very pleased with her work,,,, I got the equipment after 5 days than I ordered, and to this day I do with her seven very nice tattoo .... Thanks single and respect from the Swiss

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ghidarcel ionut
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 07, 2012

Ho ordinato 4 ghisa pistola kit tatuaggio per il rivestimento e Shading (40 Colori 8ml inclusa) è molto buono, ho ricevuto come la fiducia è presente sul sito è possibile acquistare senza alcun problema sono sicuri e di buona

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (2) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marc
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 21, 2012

Geweldig... de besteling was 3 dagen eerder als verwacht.. alles zat erbij.. de tattoo guns zijn mega cool en werken perfect.. Super fijne kit.. het enige was dat er een amerikaanse voedingskabel bij zat maar dat is detail gewoon één van belgië erin geplugd en het werkte.. Douane kosten waren 35€ maar dat wist ik.. merk wel dat veel klanten niet weten dat er nog kosten bij komen.. dus misschien wel een aanrader om dat te vermelden op de site..
THX light in the box alweer een tevrede klant bij...

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rocky
  • Jan 24, 2015

me gusta este articulo tengo 8 articulo que yu queiro comprar cuantos dias aproximadamente para llagar aque in españa gracias

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen 4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen 4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen 4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door orville
  • Geverifieerde Koper
  • May 12, 2013

The product came early and it had everything inside that i needed and it was the lowest price i could find on this product, i was very happy with my purchase. It was worth the money i paid for it, im very impressed with this tattoo kit I personally would recommend this to anyone.

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Weslay
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2013

Super produit... Impeccable facile a utilisé! Le recommande a tout les fan de tatouages ,rien a dire de ces matériel professionnel chez light in the box

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Fernando
  • Jan 24, 2013

... Hola soy de chile, bueno, mi duda es que el producto dice envio gratis pero a la hora de hacer el pedido, el costo de envio es adicionado igualmente al final. No es restado al total de la compra ( Total:CLP $ 99.046 )

Entonces, quisiera pagar por transferencia bancaria, pero a la hora de hacerla debo solo pagar el precio del producto ( Subtotal ( 1 en Total ):CLP $ 65.929 ) e ignorar el costo de envio ( Cargos de Envío y Seguro:CLP $ 33.117 ) ???

o al hacer eso el pago estaria incompleto e invalido?
.... sabiendo esto, voi y hago la trasnferencia

ayuda porfavor :(

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen 4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maurizio
  • Sep 18, 2012

salve cosa dire lightinthebox è una ditta molto seria e precisa come poche!continuerò a comprare prodotti grazie!

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jose fernando
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 16, 2012

mnnnnnnnnnnnnhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen 4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen
2%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 85.09
 2 tatoo s kit met lcd voeding
1% koopUSD $ 77.99
 dragonhawk® professionele tattoo kit 2 machines
1% koopUSD $ 46.99
 solong tattoo beginners kit 2 roterende tattoo machine met een vrije gift van 20 tatoeage-inkten
1% koopUSD $ 56.99
 Roterende Tatoeagemachine Professiona Tattoo Machines Legering Lijnen en arcering
1% koopUSD $ 16.99
 Roterende Tatoeagemachine Professiona Tattoo Machines Legering Lijnen en arcering
1% koopUSD $ 49.99
 Roterende Tatoeagemachine Professiona Tattoo Machines Legering Lijnen en arcering
1% koopUSD $ 13.99
 Roterende Tatoeagemachine Professiona Tattoo Machines Legering Lijnen en arcering Met de hand geassembleerd
1% koopUSD $ 46.99
 professionele tattoo kit 3 top machines 10 kleuren inkt
1% koopUSD $ 65.99
 Roterende Tatoeagemachine Professiona Tattoo Machines Legering Lijnen en arcering Met de hand geassembleerd
1% koopUSD $ 25.53
 dragonhawk® beste tattoo kits nieuwe stijl machine
2% koopUSD $ 62.79
 dragonhawk® starter tattoo kit 2 machines
2% koopUSD $ 35.19
 3 tattoo s kit met lcd vermogen
3% koopUSD $ 90.99
 dragonhawk® nieuwe stijl 2 tattoo machine s tattoo kit
3% koopUSD $ 89.99
 grote tattoo kits 3 roterende machine nieuw ontwerp powerbox
3% koopUSD $ 163.99
 1 compleet tattoo kit met een vrije gift van 20 tatoeage-inkten
3% koopUSD $ 45.99
 6 legering tattoo kit voor de voering en schaduwen
4% koopUSD $ 149.99
 Twee Machines Kit
4% koopUSD $ 70.19
 4 s tattoo kit met lcd kracht
4% koopUSD $ 126.99
 solong tattoo compleet tattoo kit 2 promachine s 40 inkten voeding naald grips
5% koopUSD $ 79.99
 shader en liner tattoo kit met aluminium koffer (beperkte speciale aanbieding)
5% koopUSD $ 82.99
 dragonhawk® Compass® tattoo kit Magellan machine voedingen compass-002
5% koopUSD $ 193.59
 Roterende Tatoeagemachine Professiona Tattoo Machines Aluminium Lijnen en arcering
6% koopUSD $ 69.99
 1 gietijzer tattoo machine s kit voor de voering en schaduwen
6% koopUSD $ 63.99
 dragonhawk® professionele 2 roterende tattoo machine tattoo kit met 20 kleuren
6% koopUSD $ 59.99
 dragonhawk® spoel tattoo machine professio tattoo machines shader stalen draad snijden
1% koopUSD $ 126.99
 9 machines tattoo kit met lcd vermogen + freeshipping
1% koopUSD $ 129.99
 dragonhawk® starter tattoo kit 2 tattoo machine voeding naalden
1% koopUSD $ 58.49

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest