English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (279 reviews)
Schrijf een review
  • Door forier jan
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 12, 2012

UITELICHTE REVIEW

zeer snelle levering , leuke inhoud ! TOP !!!

4 gietijzeren tattoo gun kit met lcd power en 40 kleur inkt
Antwoord Was dit nuttig? (0) (2) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marc
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 21, 2012

Geweldig... de besteling was 3 dagen eerder als verwacht.. alles zat erbij.. de tattoo guns zijn mega cool en werken perfect.. Super fijne kit.. het enige was dat er een amerikaanse voedingskabel bij zat maar dat is detail gewoon één van belgië erin geplugd en het werkte.. Douane kosten waren 35€ maar dat wist ik.. merk wel dat veel klanten niet weten dat er nog kosten bij komen.. dus misschien wel een aanrader om dat te vermelden op de site..
THX light in the box alweer een tevrede klant bij...

4 gietijzeren tattoo gun kit met lcd power en 40 kleur inkt
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rocky
  • Jan 24, 2015

me gusta este articulo tengo 8 articulo que yu queiro comprar cuantos dias aproximadamente para llagar aque in españa gracias

4 gietijzeren tattoo gun kit met lcd power en 40 kleur inkt 4 gietijzeren tattoo gun kit met lcd power en 40 kleur inkt 4 gietijzeren tattoo gun kit met lcd power en 40 kleur inkt 4 gietijzeren tattoo gun kit met lcd power en 40 kleur inkt
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door raromaligno
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 18, 2014

estoy contento por que ya me llego el paquete, llego desde hace dos dias, pero como estoy probando las cosas hasta ahora estoy escribiendo, tuve inconformidades por que en ves de instructivo me mandaron un CD normal totalmente vació, y la fuente de poder viene rota de enfrente y con un intento de reparación, pero si sirve, solo espero que posteriormente si solicito nuevos productos no vengan asi, de la manera mas atenta gracias!!

4 gietijzeren tattoo gun kit met lcd power en 40 kleur inkt 4 gietijzeren tattoo gun kit met lcd power en 40 kleur inkt
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door orville
  • Geverifieerde Koper
  • May 12, 2013

The product came early and it had everything inside that i needed and it was the lowest price i could find on this product, i was very happy with my purchase. It was worth the money i paid for it, im very impressed with this tattoo kit I personally would recommend this to anyone.

4 gietijzeren tattoo gun kit met lcd power en 40 kleur inkt
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Weslay
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2013

Super produit... Impeccable facile a utilisé! Le recommande a tout les fan de tatouages ,rien a dire de ces matériel professionnel chez light in the box

4 gietijzeren tattoo gun kit met lcd power en 40 kleur inkt

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Fernando
  • Jan 24, 2013

... Hola soy de chile, bueno, mi duda es que el producto dice envio gratis pero a la hora de hacer el pedido, el costo de envio es adicionado igualmente al final. No es restado al total de la compra ( Total:CLP $ 99.046 )

Entonces, quisiera pagar por transferencia bancaria, pero a la hora de hacerla debo solo pagar el precio del producto ( Subtotal ( 1 en Total ):CLP $ 65.929 ) e ignorar el costo de envio ( Cargos de Envío y Seguro:CLP $ 33.117 ) ???

o al hacer eso el pago estaria incompleto e invalido?
.... sabiendo esto, voi y hago la trasnferencia

ayuda porfavor :(

4 gietijzeren tattoo gun kit met lcd power en 40 kleur inkt 4 gietijzeren tattoo gun kit met lcd power en 40 kleur inkt

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dino isic
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 05, 2013

thank you, I'm very satisfied with the equipment .. I got the equipment quickly and am very pleased with her work,,,, I got the equipment after 5 days than I ordered, and to this day I do with her seven very nice tattoo .... Thanks single and respect from the Swiss

4 gietijzeren tattoo gun kit met lcd power en 40 kleur inkt
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ghidarcel ionut
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 08, 2012

Ho ordinato 4 ghisa pistola kit tatuaggio per il rivestimento e Shading (40 Colori 8ml inclusa) è molto buono, ho ricevuto come la fiducia è presente sul sito è possibile acquistare senza alcun problema sono sicuri e di buona

4 gietijzeren tattoo gun kit met lcd power en 40 kleur inkt
Antwoord Was dit nuttig? (2) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nicolas romero
  • Oct 07, 2012

buen dia mi pregunta es la siguiente me interesa mucho adquirir este kit, pero mi ubicacion es dentro de la provincia de la republica mexicana me gustaria saber cual es el costo de envio o de aduana mi codigo postal es 93600, espero tener respuesta del costo total del producto con gastos de envio gracias

4 gietijzeren tattoo gun kit met lcd power en 40 kleur inkt 4 gietijzeren tattoo gun kit met lcd power en 40 kleur inkt

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 4 gietijzeren tattoo gun kit met lcd power en 40 kleur inkt
33%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 119.99
 2 Tatoo Guns kit met lcd voeding en 28 Color Ink
10% koopUSD $ 79.99
 shader en liner tattoo kit met aluminium koffer (beperkte speciale aanbieding)
6% koopUSD $ 79.99
 2 libel roterende tattoo pistool kit met 14 * 15 ml kleureninkt
5% koopUSD $ 116.99
 Tatoeagekit met 9 pistolen, LCD-voeding en 40 kleuren inkt + gratis verzending
5% koopUSD $ 129.99
 3 tattoo guns kit met lcd vermogen en 40 kleuren inkt
3% koopUSD $ 89.99
 3 kanonnen tattoo kit met lcd vermogen en 40 kleuren inkt + freeshipping
3% koopUSD $ 95.99
 Tatoeagekit met tweemaal gietijzeren revolverontwerp machines met LCD-voeding (40 kleuren inkt)
2% koopUSD $ 97.99
 2 gietijzeren tattoo gun kit met lcd vermogen en 20 kleur inkt
2% koopUSD $ 99.99
 2 handgemaakte damascus tattoo guns kit met lcd voeding en 46 kleureninkt
1% koopUSD $ 144.99
 Rotary Tattoo Machine Gun liner en shader (8 kleuren voor kiezen)
1% koopUSD $ 39.99
 professionele tattoo kit met 2 tatoeage geweren en lcd power
1% koopUSD $ 89.99
 2 pistolen Voltooi Geen Ink Tattoo Kit
1% koopUSD $ 99.99
 Rotary Tattoo Machine voor lijnvaartconferences en Shader (zwart)
1% koopUSD $ 49.99
 Black Dragonfly Professional Rotary Tattoo Machine Gun
1% koopUSD $ 29.99
 Tatoeagekit met 6 lichtmetalen tatoeagepistolen voor lijnen en schaduwen
1% koopUSD $ 149.99
 Tatoeagekit met 2 handgemaakte Damascus tatoeagepistolen en LED-voeding
1% koopUSD $ 135.99
 eqo roterende tattoo machine weinig pistool lichtgewicht liner& shader
1% koopUSD $ 34.99
 1 stuks New Design Rotary Tattoo Machine Gun Sterke stille motor
1% koopUSD $ 31.99
 Casting Iron Tattoo Machine voor liner en shader
1% koopUSD $ 9.99
 Aluminium Casting Tattoo Machine Gun met 4 kleuren te kiezen
1% koopUSD $ 12.99
 Aluminium Tattoo Machine Gun met 4 kleuren te kiezen
1% koopUSD $ 9.99
 1 Cast Iron Tattoo Machine Guns Kit voor Voering en arcering
1% koopUSD $ 71.99
 roterende tattoo machine liner en shader met grip -3 kleur te kiezen
1% koopUSD $ 26.99
 2 gietijzeren tattoo gun kit met lcd voeding en 40 inkt
1% koopUSD $ 125.99
 8 geweren tattoo kit met lcd vermogen en 40 inkt + gratis tijdelijke tattoo 2 stuks
1% koopUSD $ 119.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest