English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (281 reviews)
Schrijf een review
  • Door forier jan
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 12, 2012

UITELICHTE REVIEW

zeer snelle levering , leuke inhoud ! TOP !!!

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (2) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dino isic
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 05, 2013

thank you, I'm very satisfied with the equipment .. I got the equipment quickly and am very pleased with her work,,,, I got the equipment after 5 days than I ordered, and to this day I do with her seven very nice tattoo .... Thanks single and respect from the Swiss

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ghidarcel ionut
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 07, 2012

Ho ordinato 4 ghisa pistola kit tatuaggio per il rivestimento e Shading (40 Colori 8ml inclusa) è molto buono, ho ricevuto come la fiducia è presente sul sito è possibile acquistare senza alcun problema sono sicuri e di buona

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (2) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marc
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 21, 2012

Geweldig... de besteling was 3 dagen eerder als verwacht.. alles zat erbij.. de tattoo guns zijn mega cool en werken perfect.. Super fijne kit.. het enige was dat er een amerikaanse voedingskabel bij zat maar dat is detail gewoon één van belgië erin geplugd en het werkte.. Douane kosten waren 35€ maar dat wist ik.. merk wel dat veel klanten niet weten dat er nog kosten bij komen.. dus misschien wel een aanrader om dat te vermelden op de site..
THX light in the box alweer een tevrede klant bij...

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rocky
  • Jan 24, 2015

me gusta este articulo tengo 8 articulo que yu queiro comprar cuantos dias aproximadamente para llagar aque in españa gracias

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen 4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen 4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen 4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door orville
  • Geverifieerde Koper
  • May 12, 2013

The product came early and it had everything inside that i needed and it was the lowest price i could find on this product, i was very happy with my purchase. It was worth the money i paid for it, im very impressed with this tattoo kit I personally would recommend this to anyone.

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Fernando
  • Jan 24, 2013

... Hola soy de chile, bueno, mi duda es que el producto dice envio gratis pero a la hora de hacer el pedido, el costo de envio es adicionado igualmente al final. No es restado al total de la compra ( Total:CLP $ 99.046 )

Entonces, quisiera pagar por transferencia bancaria, pero a la hora de hacerla debo solo pagar el precio del producto ( Subtotal ( 1 en Total ):CLP $ 65.929 ) e ignorar el costo de envio ( Cargos de Envío y Seguro:CLP $ 33.117 ) ???

o al hacer eso el pago estaria incompleto e invalido?
.... sabiendo esto, voi y hago la trasnferencia

ayuda porfavor :(

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen 4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maurizio
  • Sep 18, 2012

salve cosa dire lightinthebox è una ditta molto seria e precisa come poche!continuerò a comprare prodotti grazie!

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jose fernando
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 16, 2012

mnnnnnnnnnnnnhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen 4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door killhorizon
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2012

commande bien reçu, un peut de retard mais content au final seul bémol le dvd qui n explique rien étang donné qu il ne comporte que des dessins de tatoo.merci Light in the box^^

4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 4 gietijzeren tattoo kit voor de voering en schaduwen
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 85.09
 Tatoeage Machine Met Spoelen Gietijzer Lijnen Dubbele spoel, 8 omwikkelingen 6-8 4700
1% koopUSD $ 19.99
 Tatoeage Machine Met Spoelen Gietijzer Lijnen Dubbele spoel, 8 omwikkelingen 6-8 4700
1% koopUSD $ 22.99
 Roterende Tatoeagemachine Professiona Tattoo Machines Legering Lijnen en arcering Met de hand geassembleerd
1% koopUSD $ 11.09
 dragonhawk® professionele tattoo kit 2 machines
1% koopUSD $ 28.34
 ijzer spoel tattoo machine instellen voor liner en shader
1% koopUSD $ 56.99
 dragonhawk® starter tattoo kit 2 machines
1% koopUSD $ 29.99
 Roterende Tatoeagemachine Professiona Tattoo Machines Aluminium Lijnen en arcering Met de hand geassembleerd
1% koopUSD $ 35.99
 100 stuks zwarte wegwerp tattoo naalden en buizen grip aanbod
1% koopUSD $ 25.19
 Tatoeage Machine Met Spoelen Professiona Tattoo Machines Koper Lijnen Met de hand gepolijst
1% koopUSD $ 59.99
 dragonhawk® Dragonhawk tattoo inkt 1-pack zwarte kleur 2oz flessen kleureninkt
2% koopUSD $ 9.99
 swiss motor roterende tattoo warm te koop nieuwste roterende tattoo machine
2% koopUSD $ 41.99
 1 gietijzer tattoo machine s kit voor de voering en schaduwen
2% koopUSD $ 37.64
 Roterende Tatoeagemachine Professiona Tattoo Machines Legering Lijnen en arcering
3% koopUSD $ 16.99
 Roterende Tatoeagemachine Professiona Tattoo Machines Legering Lijnen en arcering
3% koopUSD $ 13.89
 basekey 10 x leeg tattoo nep huid tatoeeren praktijk 15 x 20cm dubbelzijdig
3% koopUSD $ 9.99
 Roterende Tatoeagemachine Professiona Tattoo Machines Kunststof Lijnen en arcering Met de hand geassembleerd
4% koopUSD $ 24.73
 dragonhawk® roterende tattoo machine professio tattoo machines legering liner en shader
4% koopUSD $ 10.19
 dragonhawk® spoel tattoo machine professio tattoo machines gietijzer liner wire-cutting
4% koopUSD $ 99.99
 6 legering tattoo kit voor de voering en schaduwen
5% koopUSD $ 149.99
 solong tattoo compleet tattoo kit pro 4 machines 54 inkten voeding voetpedaal naalden grips tips tk456
5% koopUSD $ 79.99
 solong tattoo compleet tattoo kit 3 pro machines 40 inkten voeding voetpedaal naalden grips tips tk351
5% koopUSD $ 79.99
 dragonhawk® nieuwe stijl 2 tattoo machine s tattoo kit
6% koopUSD $ 72.99
 solong tattoo tattoo pen roterende tattoo machine Cheyenne Hawk kit digitale tattoo voeding voetpedaal 50st naalden cartridgesem105kit-1
6% koopUSD $ 156.99
 pro tattoo compleet tattoo kit pro 2 machines 54 inkten voeding voetpedaal naalden grips tips tk259
6% koopUSD $ 99.99
 Compleet Tattoo Kit 2 x Gietijzeren tatoeage machine voor lining and shading 2 tattoo Machines Lcd-voeding Inkten Afzonderlijk verzonden
1% koopUSD $ 49.99
 solong tattoo compleet tattoo kit 4 promachine s 54 inkten voeding voetpedaal naalden grips tips tkd02
1% koopUSD $ 78.89
 basekey tattoo kit K226 6 machines machine met stroomaansluiting grips borstel naalden inkt
1% koopUSD $ 119.99
 dragonhawk® spoel tattoo machine professio tattoo machines gietijzer liner wire-cutting
1% koopUSD $ 93.99
 3 tattoo s kit met lcd vermogen
1% koopUSD $ 53.47
 4 s tattoo kit met lcd kracht
1% koopUSD $ 126.99
 solong tattoo compleet tattoo kit 3 promachine s 28 inkten voeding naald grips tips
1% koopUSD $ 48.05
 nieuwste tattoo kit met 3 tattoo machines
1% koopUSD $ 49.19
 volledige tattoo kit pro 2 tattoo machine s 54 inkten voeding voetpedaal naalden grips tips tk255
1% koopUSD $ 128.99
 professionele tattoo kit 3 top machines 10 kleuren inkt
1% koopUSD $ 45.54
 Tatoeage Machine Met Spoelen Professiona Tattoo Machines Messing Lijnen Draad Snijden
1% koopUSD $ 63.99
 solong tattoo beginners kit 2 roterende tattoo machine met
1% koopUSD $ 32.88
 Tatoeage Machine Met Spoelen Professiona Tattoo Machines Messing Lijnen Gesneden
1% koopUSD $ 69.99
 grote tattoo kits 3 roterende machine nieuw ontwerp powerbox
1% koopUSD $ 163.99
 dragonhawk® beste tattoo kits nieuwe stijl machine
1% koopUSD $ 62.79
 Tatoeage Machine Met Spoelen Professiona Tattoo Machines Koper Lijnen Met de hand gepolijst
1% koopUSD $ 59.99
 1 compleet tattoo kit met een vrije gift van 20 tatoeage-inkten
1% koopUSD $ 20.24
 dragonhawk® compleet tattoo kit 2 machine 4 tattoo inkt voeding
1% koopUSD $ 37.95

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
CTest