English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (55 reviews)
Schrijf een review
  • Door Mrs. Cooper
  • Mar 19, 2014

My bridesmaids were GORGEOUS on my wedding day. I was so pleased that we found such a great, high quality dress. I was a little skeptical about the measurements but everyone's dress came out great. My girls rocked them. I will definitely recommend you all to others. Great buy!!

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder Tot de grond Chiffon / Stretchsatijn met Bloem(en)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Paula
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2013

I look this site. I ordered this dress and received it in 3 weeks. I wore it to my cousins wedding and got lots and lots of compliments. Just followed the size chart and had no alterations done. Thanks Lightinthebox for your professionalism.

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder Tot de grond Chiffon / Stretchsatijn met Bloem(en)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Angeline
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 15, 2011

This was my first time ordering a dress online, I was worried about the quality, fitting etc but I really fell in love with this dress and decided to order it. It arrived in 2 weeks (with expedited shipping) in a nice box. The dress is beautiful, great workmanship and even has boning on the inside. It fits like a glove (with custom sizing). I'm definitely a LightInTheBox fan now and will order from them again.

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder Tot de grond Chiffon / Stretchsatijn met Bloem(en) Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder Tot de grond Chiffon / Stretchsatijn met Bloem(en)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Shpejta
  • Geverifieerde Koper
  • May 18, 2011

Können Sie diese 2 kleider machen bitte.
Und ich habe eine frage. Welche nr auf eure grosse ist nr 36.
Ich will bestellen ein kleid aber ich kann nicht verstehen mit diese grosse 2,4,6,8,10,11,12..
Antworten Sie mich bitte.
Danke

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder Tot de grond Chiffon / Stretchsatijn met Bloem(en) Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder Tot de grond Chiffon / Stretchsatijn met Bloem(en)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Aurora
  • May 03, 2011

Hola,estoy muy interesada en el vestido de color rojo,el dia 28 de mayo tengo la boda,necesito saber si ya podre disponer del vestido.El envio tiene que ser en españa,palma de mallorca baleares.
Necesito respuesta lo antes posible para poder hacer el pedido cuanto antes.Por favor no se demoren en contestar ya que estoy muy interesada.Gracias.

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder Tot de grond Chiffon / Stretchsatijn met Bloem(en)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Suzy
  • Mar 01, 2011

Hi, i would like to ask if it is possible to have this dress in white and the belt in red. Is the belt with the dress or can I also take the belt off

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder Tot de grond Chiffon / Stretchsatijn met Bloem(en)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lana
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 29, 2012

Das Kleid ist ein Traum. Sehr schön verarbeitet, im Dekolletebereich ist eine Art leichte Korsage eingenäht, damit alles besser sitzt. Leider war bei mir die Blume falsch rum angenäht (hinten ist vorne), aber das lässt sich leicht umnähen. Außerdem ist die Farbe eher grün als dunkelgrün (dark green), aber ich finde es trotzdem super schön, so ein Kleid hätte ich in D nie gefunden. Die Größe ist 4 Außerdem kommt nach der Lieferung eine Rechnung von ca. 30% des Gesatmtpreises für die Einfuhrumsatzsteuer.

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder Tot de grond Chiffon / Stretchsatijn met Bloem(en)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Aradhana
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 05, 2012

Deze jurk kwam vrijdag binnen en ik was meteen verkocht! De jurk was perfect op maat. De stof is van hele goede kwaliteit en het naaiwerk is precies. Ik kan niet wachten tot ik hem aan kan trekken!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door latayad
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2015

love this dress. looks beautiful on, true to size.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door amakaigwegbu
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2014

This is awesome. I did not look at the size chart when I ordered this outfit. My sister in law could not resist it when I asked her to repurchase it from me. She said her friends loved the style.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder Tot de grond Chiffon / Stretchsatijn met Bloem(en)
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Hoge split Strak/kolom Een-schouder Strijksleep Chiffon met Kralen / Split voorzijde
1% koopUSD $ 99.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Scoophals Tot de grond Satijn chiffon met Zijdrapering
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk - Kleurgradatie A-lijn Een-schouder Tot de grond Chiffon met Kralen / Kristaldetails
1% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Elegant Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Satijn chiffon met
1% koopUSD $ 94.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon metBloem(en) / Gerimpeld / Sjerp / Lint /
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless Strijksleep Jersey met Kralen / Kruiselings / Ruches
1% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Kleurenblok Strak/kolom Tot de grond Gebreid met
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Kruiselings / Plooien
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk - Vintage-geinspireerd Trompet / zeemeermin Een-schouder Strijksleep Tule met Gerimpeld / Zijdrapering
1% koopUSD $ 89.99
 ts couture® avondjurk - mooie achtertuin trompet / mermaid v-hals sweep / borstel trein kanten / trui met kant
2% koopUSD $ 113.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Vierkant Strijksleep Chiffon met Strik(ken) / Ruches / Kruiselings
2% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Trompet / zeemeermin Een-schouder Strijksleep Chiffon met Pareldetails
2% koopUSD $ 123.49
 Formele avonden / Black tie gala Jurk Strak/kolom Hartvormig Tot de grond Kant met Strik(ken) / Kant / Sjerp / Lint / Kruiselings / Ruches
3% koopUSD $ 159.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn Halter Asymmetrisch Satijn / Jersey met Strik(ken)
3% koopUSD $ 99.99
 ts couture® prom / avondjurk a-lijn romper plus size / tenger hoog nek vloer-length chiffon met draperen
3% koopUSD $ 139.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Strapless Tot de grond Kant / Stretchsatijn met
4% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden Jurk - Hoge split Strak/kolom Halter Strijksleep Chiffon met Split voorzijde
4% koopUSD $ 85.49
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn / Prinses Een-schouder Tot de grond Organza metKralen / Kristaldetails
4% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Een-schouder Tot de enkel Jersey met Kralen
5% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk Trompet / zeemeermin Schouderafhangend Tot de grond Kant met Kant
5% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Hoge split Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon metDrapering / Zijdrapering /
5% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Hoge split A-lijn / Prinses Met sieraad Strijksleep Chiffon / Pailletten met
6% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Met sieraad Tot de grond Chiffon met Gerimpeld / Sjerp / Lint / Zijdrapering
6% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses V-hals Tot de grond Organza met Kruiselings / Plooien
6% koopUSD $ 80.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Elegant Trompet / zeemeermin Een-schouder Tot de grond Taffeta met Zijdrapering
1% koopUSD $ 98.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn Hartvormig Strijksleep Satijn met
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Schouderafhangend Tot de grond Tule met Sjerp / Lint / Kruiselings / Ruches
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk Baljurk V-hals Tot de grond Kant / Satijn / Tule met Appliques / Kralen / Bloem(en) / Kant
1% koopUSD $ 189.99
 ts couture® avondjurk - converteerbare jurk plus size / tenger a-lijn vloer-length georgette
1% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden Jurk A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon met Appliques
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Strak/kolom Strapless Strijksleep Stretchsatijn met Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Tot de enkel Chiffon met Sjerp / Lint / Split voorzijde
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Een-schouder Strijksleep Chiffon met Kristaldetails / Zijdrapering
1% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Spaghettibandjes Tot de knie Taffeta met Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 ts couture® formele avond / militaire baljurk - elegante plus size / petite mantel / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon met
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Schouderafhangend Hofsleep Satijn met Drapering / Zakken / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 149.99
 Formele avonden Jurk - Prachtig zwart A-lijn Hartvormig Tot de grond Chiffon met Borduurwerk
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd / Doorzichtig Strak/kolom Schouderafhangend Tot de grond Chiffon / Tule met
1% koopUSD $ 113.99
 Formele avonden Jurk - Prachtig zwart Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Jersey met Kralen / Kristaldetails
1% koopUSD $ 142.49
 ts couture® formele avond / zwarte stropdas gala jurk a-lijn bateau vloer-length georgette met draperen / kant
1% koopUSD $ 94.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest