English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.9 (54 reviews)
Schrijf een review
  • Door Mrs. Cooper
  • Mar 19, 2014

My bridesmaids were GORGEOUS on my wedding day. I was so pleased that we found such a great, high quality dress. I was a little skeptical about the measurements but everyone's dress came out great. My girls rocked them. I will definitely recommend you all to others. Great buy!!

CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Paula
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2013

I look this site. I ordered this dress and received it in 3 weeks. I wore it to my cousins wedding and got lots and lots of compliments. Just followed the size chart and had no alterations done. Thanks Lightinthebox for your professionalism.

CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lana
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 29, 2012

Das Kleid ist ein Traum. Sehr schön verarbeitet, im Dekolletebereich ist eine Art leichte Korsage eingenäht, damit alles besser sitzt. Leider war bei mir die Blume falsch rum angenäht (hinten ist vorne), aber das lässt sich leicht umnähen. Außerdem ist die Farbe eher grün als dunkelgrün (dark green), aber ich finde es trotzdem super schön, so ein Kleid hätte ich in D nie gefunden. Die Größe ist 4 Außerdem kommt nach der Lieferung eine Rechnung von ca. 30% des Gesatmtpreises für die Einfuhrumsatzsteuer.

CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Angeline
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 15, 2011

This was my first time ordering a dress online, I was worried about the quality, fitting etc but I really fell in love with this dress and decided to order it. It arrived in 2 weeks (with expedited shipping) in a nice box. The dress is beautiful, great workmanship and even has boning on the inside. It fits like a glove (with custom sizing). I'm definitely a LightInTheBox fan now and will order from them again.

CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Shpejta
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 26, 2011

Können Sie diese 2 kleider machen bitte.
Und ich habe eine frage. Welche nr auf eure grosse ist nr 36.
Ich will bestellen ein kleid aber ich kann nicht verstehen mit diese grosse 2,4,6,8,10,11,12..
Antworten Sie mich bitte.
Danke

CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Aurora
  • May 04, 2011

Hola,estoy muy interesada en el vestido de color rojo,el dia 28 de mayo tengo la boda,necesito saber si ya podre disponer del vestido.El envio tiene que ser en españa,palma de mallorca baleares.
Necesito respuesta lo antes posible para poder hacer el pedido cuanto antes.Por favor no se demoren en contestar ya que estoy muy interesada.Gracias.

CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Suzy
  • Mar 01, 2011

Hi, i would like to ask if it is possible to have this dress in white and the belt in red. Is the belt with the dress or can I also take the belt off

CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Aradhana
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 05, 2012

Deze jurk kwam vrijdag binnen en ik was meteen verkocht! De jurk was perfect op maat. De stof is van hele goede kwaliteit en het naaiwerk is precies. Ik kan niet wachten tot ik hem aan kan trekken!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door latayad
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2015

love this dress. looks beautiful on, true to size.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door amakaigwegbu
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2014

This is awesome. I did not look at the size chart when I ordered this outfit. My sister in law could not resist it when I asked her to repurchase it from me. She said her friends loved the style.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn
5%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 109.99
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
9% koopUSD $ 79.99
 schede / kolom v-hals vloer-lengte appliques chiffon avondjurk (612415)
5% koopUSD $ 69.99
 Strakke/kolom schouderafhangende chiffon en tule avondjurk, vloerlengte (551359)
5% koopUSD $ 94.99
 A-Lijn - Een schouder - Jurk ( Georgette )
3% koopUSD $ 49.99
 A-Lijn - Juweel - Jurk ( Georgette )
3% koopUSD $ 59.99
 A-lijn chiffon avondjurk met boothals, vloerlengte
3% koopUSD $ 84.99
 Trompet/zeemeermin kanten avondjurk met boothals en strijksleep (944182)
3% koopUSD $ 119.99
 schede / kolom een ​​schouder vegen / borstelen trein georgette avond / prom dress (759990)
3% koopUSD $ 99.99
 a-lijn riemen vloer-length satijn chiffon avondjurk
3% koopUSD $ 69.99
 schede / kolom v-hals vegen / borstelen trein chiffon avond / prom dress
3% koopUSD $ 109.99
 a-lijn v-hals vloer-length chiffon en tule avondjurk
3% koopUSD $ 109.99
 a-lijn strapless vegen / borstelen trein chiffon avond / prom dress (254531)
3% koopUSD $ 79.99
 EVE - Avondjurk van Lovertjes
3% koopUSD $ 99.99
 schede / column banden vloer-lengte chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 89.99
 schede / kolom bandjes vloer-lengte stretch satijn en kant avondjurk
1% koopUSD $ 69.99
 trompet / zeemeermin koningin anne thee-length fluwelen avondjurk (835164)
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn prinses verfijnde chiffon avondjurk met v-hals, vloerlengte
1% koopUSD $ 94.99
 a-lijn v-hals vloer-length jersey avondjurk (759997)
1% koopUSD $ 99.99
 schede / kolom v-hals vloer-length chiffon avond / prom dress (759.932)
1% koopUSD $ 109.99
 a-lijn juweel vloer-length georgette avond jurk (759920)
1% koopUSD $ 109.99
 Trompet/zeemeermin chiffon en kanten avondjurk met strijksleep en V-hals, geinspireerd door Linda Cardellini bij de Emmy\'s
1% koopUSD $ 139.99
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avondjurk (586850)
1% koopUSD $ 139.99
 trompet / zeemeermin een schouder vloer-length chiffon en kant avond / prom dress
1% koopUSD $ 89.99
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 129.99
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 74.99
 Op Evan Rachel Wood\'s Emmy-verschijning geinspireerde avondjurk met lovertjes, boothals en strijksleep
1% koopUSD $ 99.99
 A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geinspireerd door Ziyi Zhang
1% koopUSD $ 89.99
 Hooggesloten fluwelen trompet/zeemeermin avondjurk met strijksleep
1% koopUSD $ 99.99
 DORIA - Avondjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest