English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (54 reviews)
Schrijf een review
  • Door Mrs. Cooper
  • Mar 19, 2014

My bridesmaids were GORGEOUS on my wedding day. I was so pleased that we found such a great, high quality dress. I was a little skeptical about the measurements but everyone's dress came out great. My girls rocked them. I will definitely recommend you all to others. Great buy!!

CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Paula
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2013

I look this site. I ordered this dress and received it in 3 weeks. I wore it to my cousins wedding and got lots and lots of compliments. Just followed the size chart and had no alterations done. Thanks Lightinthebox for your professionalism.

CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Angeline
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 15, 2011

This was my first time ordering a dress online, I was worried about the quality, fitting etc but I really fell in love with this dress and decided to order it. It arrived in 2 weeks (with expedited shipping) in a nice box. The dress is beautiful, great workmanship and even has boning on the inside. It fits like a glove (with custom sizing). I'm definitely a LightInTheBox fan now and will order from them again.

CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Shpejta
  • Geverifieerde Koper
  • May 18, 2011

Können Sie diese 2 kleider machen bitte.
Und ich habe eine frage. Welche nr auf eure grosse ist nr 36.
Ich will bestellen ein kleid aber ich kann nicht verstehen mit diese grosse 2,4,6,8,10,11,12..
Antworten Sie mich bitte.
Danke

CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Aurora
  • May 03, 2011

Hola,estoy muy interesada en el vestido de color rojo,el dia 28 de mayo tengo la boda,necesito saber si ya podre disponer del vestido.El envio tiene que ser en españa,palma de mallorca baleares.
Necesito respuesta lo antes posible para poder hacer el pedido cuanto antes.Por favor no se demoren en contestar ya que estoy muy interesada.Gracias.

CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Suzy
  • Mar 01, 2011

Hi, i would like to ask if it is possible to have this dress in white and the belt in red. Is the belt with the dress or can I also take the belt off

CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lana
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 29, 2012

Das Kleid ist ein Traum. Sehr schön verarbeitet, im Dekolletebereich ist eine Art leichte Korsage eingenäht, damit alles besser sitzt. Leider war bei mir die Blume falsch rum angenäht (hinten ist vorne), aber das lässt sich leicht umnähen. Außerdem ist die Farbe eher grün als dunkelgrün (dark green), aber ich finde es trotzdem super schön, so ein Kleid hätte ich in D nie gefunden. Die Größe ist 4 Außerdem kommt nach der Lieferung eine Rechnung von ca. 30% des Gesatmtpreises für die Einfuhrumsatzsteuer.

CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Aradhana
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 05, 2012

Deze jurk kwam vrijdag binnen en ik was meteen verkocht! De jurk was perfect op maat. De stof is van hele goede kwaliteit en het naaiwerk is precies. Ik kan niet wachten tot ik hem aan kan trekken!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door latayad
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2015

love this dress. looks beautiful on, true to size.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door amakaigwegbu
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2014

This is awesome. I did not look at the size chart when I ordered this outfit. My sister in law could not resist it when I asked her to repurchase it from me. She said her friends loved the style.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 CORNWALL - Avondjurk van Chiffon en Satijn
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 MULYA - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Watermeloen Scoop Vloer Lengte Chiffon Satin Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn - Formele Avond Jurk -met Bordeaux/Koningsblauw Een schouder Vloer Lengte Doek
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk -met Champagne Een schouder Vloer Lengte Chiffon Satin Grote Maten
1% koopUSD $ 98.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zilver Een schouder Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 79.99
 Trompet / zeemeermin - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Robijn Strapless Sweep / Brush Sleep Jersey Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 ts couture mix&wedstrijd converteerbare jurk vloer lengte avond breien schede / kolom jurk
1% koopUSD $ 79.99
 EVLAMBIA - Avondjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 79.99
 GODELINE - Avondjurk van Satijn en Tule
1% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin - Formele Avond Jurk -met Champagne V-hals Sweep / Brush Sleep Kant / Jersey
2% koopUSD $ 107.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Robijn Vierkant Sweep / Brush Sleep Doek Grote Maten
2% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin - Military Ball / Formele Avond Jurk -met Robijn Een schouder Sweep / Brush Sleep Doek Grote Maten / Petite
2% koopUSD $ 116.99
 Homecoming avondjurk - champagne schede / column sweetheart vloer-length kant
3% koopUSD $ 143.99
 A-Lijn - Military Ball/Formele Avond Jurk -met Multi-kleur Halster Asymmetrisch Jersey/Satijn Grote Maten
3% koopUSD $ 99.99
 homecoming prom / avondjurk - ruby ​​grote maten hoog nek vloer lengte chiffon
3% koopUSD $ 139.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Roze Parel Strapless Vloer Lengte Kant/Stretch Satijn Grote Maten
4% koopUSD $ 109.99
 Homecoming avondjurk - ivoren schede / column halster vegen / borstel trein chiffon
4% koopUSD $ 89.99
 LUPITA - Avondjurk van Organza en Satijn
4% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Koningsblauw Een schouder Enkellengte Jersey Grote Maten
5% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin - Formele Avond Jurk -met Int Blauw Off-The-Shoulder Vloer Lengte Kant
5% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk -met Bordeaux Een schouder Vloer Lengte Doek Grote Maten
5% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zwart Juweel Sweep / Brush Sleep Doek/Lovertjes Grote Maten
6% koopUSD $ 98.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Juweel Vloer Lengte Doek Grote Maten
6% koopUSD $ 89.99
 KLEA - Avondjurk van Organza
6% koopUSD $ 89.99
 LYNSAY - Avondjurk van Taf
1% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zwart Liefje Sweep / Brush Sleep Satijn Grote Maten
1% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn - Formele Avond Jurk -met Robijn Off-The-Shoulder Vloer Lengte Tule
1% koopUSD $ 89.99
 Galajurk - Formele Avond Jurk -met Champagne V-hals Vloer Lengte Kant / Satijn / Tule
1% koopUSD $ 189.99
 mengen&overeenkomen converteerbare jurk vloer-length georgette a-lijn avondjurk (1539444)
1% koopUSD $ 69.99
 A-Lijn - Formele Avond Jurk -met Koningsblauw V-hals Vloer Lengte Doek
1% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom - Military Ball/Formele Avond Jurk -met Multi-kleur Strapless Sweep / Brush Sleep Stretch Satijn Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom - Military Ball/Formele Avond Jurk -met Zwart V-hals Enkellengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom - Military Ball/Formele Avond Jurk -met Robijn Een schouder Sweep / Brush Sleep Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje/Homecoming/Feest Jurk -met Zwart Spaghetti Bandjes Knie-Lengte Taf Grote Maten
1% koopUSD $ 80.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Robijn Een schouder Vloer Lengte Doek
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn - Formele Avond Jurk -met Robijn Off-The-Shoulder Hof Sleep Satijn
1% koopUSD $ 149.99
 A-lijn-Formele avonden Jurk-metFuchsia Hartvormig Tot de grond Chiffon Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Donker Marine Off-The-Shoulder Vloer Lengte Doek/Tule Grote Maten
1% koopUSD $ 107.99
 Homecoming avondjurk - wit trompet / mermaid v-hals sweep / borstel trein jersey
1% koopUSD $ 149.99
 A-Lijn - Formele Avond Jurk -met Donker Marine Boot Vloer Lengte Georgette
1% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest