English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (96 reviews)
Schrijf een review
  • Door Наталья
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 26, 2013

Юбка замечательная! Цвет точно как на фото (голубой), длина на мой рост 179 см подошла отлично, ткань легкая, летящая, сшито аккуратно, швы обработаны, на уровне бедер короткий подъюбник, пайетки при движении сверкают, мне очень понравилась модель!

dancewear chiffon met beading prestaties rok voor dames meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Galina
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 19, 2012

La joup pour le danse est tres belle !

dancewear chiffon met beading prestaties rok voor dames meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Astrid
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 09, 2012

UITELICHTE REVIEW

Deze rok samen met een topje vorige week ontvangen. Allebei besteld in de kleur fuchia. Helaas werd de rok geleverd in een rode kleur. Kwaliteit is prima!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lydia
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 06, 2012

Mooie buikdansrok. Mijn zoontje van twee die keek met zijn mond open, zo mooi vond hij zijn mama.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cathy
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 20, 2012

heel tevreden van deze rok ,wel kon deze niet over mijn heupen deze is nu naar de winkel voor retouche xxx

Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dorien
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 26, 2012

Hierbij dus hetzelfe: Op het plaatje zie je de rok met een leuke heupgordel. Je krijgt wel de rok thuisgestuurd, maar dat is dus zonder die mooie kralen bovenin die jurk. Blijkbaar moet je die er dus los bij bestellen. Zonder dat die heupgordel is de rok wel wat kaal, maar t kan wel.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door R
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 08, 2012

Nice skirt, long with beautiful ornaments. Beautiful when turning around and from the back!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anne
  • Geverifieerde Koper
  • May 03, 2012

heel toffe stof en super mooi afgewerkt

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door razhinemartins
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2016

Adorei o produto, recomendo para todos , o tamanho foi certinho, demorou chegar mas eu adorei

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door contocon1
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 12, 2015

벨리운동시 매우 화려한 모습이므로 타인의 부러운 시선을 받습니다.
구매 하심 후회 없을 것임~~^^

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest