English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (358 reviews)
Schrijf een review
  • Door Tina
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 25, 2014

Farbe: dunkelgrün
Gute Qualiät, wie beschrieben.
Maßangefertigte Größe, da schmale Taille - passt wie angegossen!

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lizzyshoes
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 08, 2014

Absolutely stunning..... the colour and the cut are beautiful, this is my bridesmaids dress no.3 its in ruby red, its the A line Chiffon with criss cross, so far I am over the moon with my bridesmaid dresses and my wedding dress, still 3 more to come will update as they arrive as they were ordered later than the others.

Update as promised, here are some wedding pics, my bridesmaids looked stunning, the dresses were beautiful and they loved them, the colors in the picture are ruby, royal blue, jade and grape, my wedding dress was the same but in ivory, thanks Litb

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door huang
  • Aug 06, 2014

Amazing dress. Fitted perfectly. Really impressed with the quick delivery. Thank you very much

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door escalas
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 08, 2014

Complimenti e congratulazioni un lavoro formidabile;pulito ed elegantisdimo.Vi ringrazio.

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Misa
  • Feb 17, 2014

Beautifuullll dresses. It was a great wedding!

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cat Wong
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 29, 2014

The quality of the dresses are very nice, nice lining inside and looks very elegant and not cheap. It is just like the photo and hope the dress sits nicely on my bridesmaids. There is also added padding in the bust area of the dress, so very convenient if you also choose not to wear a bra. I got the watermelon color one and it does turn out quite true to its color, a little bit darker than pictures, but still reasonable. Overall customer experience was good, and shipping was fast.

One major downside is the custom dues are very expensive! I live in Canada, my 2 dresses and 2 shawls come out to be ~$300, but custom dues + taxes added on top was an additional $115. Almost 40%!! So make sure you budget for custom dues and factor that into your overall costs if you are purchasing from Canada.

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ana Cristina
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 17, 2013

Lindo o vestido!!!!
Linda cor, o modelo maravilhoso, ficou perfeito e bem ajustado em mim. Amei!!!
É o terceiro vestido que compro na Lightinthebox e cada vez me surpreendo mais.
Recomendo a todos!!

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door LC
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 03, 2013

Bought this dress for my super skinny minnie bridesmaid! Let's hope it fits. This colour is Watermelon :)

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sorin Nicole
  • Geverifieerde Koper
  • May 18, 2013

Très bon travail, les délais prévus ont été respectés (même beaucoup plus rapide que prévu )
Les mesures fournis ont été parfaitement respectés
Juste un petit conseil que je pourrais me permettre de vous suggérer : joindre à la livraison un petit échantillon du tissus utilisé afin que la cliente puisse choisir des accessoires appropriés plus facilement
Merci pour votre travail et votre service

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maria
  • May 04, 2013

eu quero saber como faço para comprar um vestido akiii e mto urgente ajudem -me

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
38%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 Doek/Kant Schede / Kolom Boot Bruidsmeisje jurk -met Vloer Lengte
6% koopUSD $ 89.99
 Doek Schede / Kolom V-hals Bruidsmeisje jurk -met Vloer Lengte
4% koopUSD $ 79.99
 QUEENA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 79.99
 Doek Schede / Kolom Strapless Bruidsmeisje jurk -met Vloer Lengte
1% koopUSD $ 79.99
 ATTY - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 Empire halter chiffon bruidsmeisjesjurk, vloerlengte
1% koopUSD $ 64.99
 SHIRLYN - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 69.99
 Doek Schede / Kolom Halster/V-hals Bruidsmeisje jurk -met Vloer Lengte
1% koopUSD $ 69.99
 CHARNWOOD - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 IDEH - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 Doek Schede / Kolom Een schouder/Liefje Bruidsmeisje jurk -met Vloer Lengte
1% koopUSD $ 69.99
 WALLY - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 Georgette Schede / Kolom V-hals Bruidsmeisje jurk -met Vloer Lengte
1% koopUSD $ 89.99
 Doek Schede / Kolom Vierkant Bruidsmeisje jurk -met Vloer Lengte
1% koopUSD $ 79.99
 A-lijn chiffon en strechsatijnen bruidsmeisjesjurk met V-hals, knielengte
1% koopUSD $ 59.99
 SYLVIANE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Taf
1% koopUSD $ 59.99
 Doek Schede / Kolom V-hals Bruidsmeisje jurk -met Vloer Lengte
1% koopUSD $ 79.99
 Doek Schede / Kolom Een schouder Bruidsmeisje jurk -met Vloer Lengte
1% koopUSD $ 79.99
 SIENNA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 Doek A-Lijn V-hals Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
1% koopUSD $ 69.99
 CARLIE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 DOMNA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 BLACKBURN - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 Doek A-Lijn/Prinses V-hals Bruidsmeisje jurk -met Vloer Lengte
1% koopUSD $ 79.99
 Doek Schede / Kolom Strapless Bruidsmeisje jurk -met Sweep / Brush Sleep
1% koopUSD $ 79.99
 BEDELIA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon en Elastisch Geweven Satijn
1% koopUSD $ 79.99
 VEVILA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Chiffon en Elastisch Satijn
1% koopUSD $ 69.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest