English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (375 reviews)
Schrijf een review
  • Door LC
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 03, 2013

Bought this dress for my super skinny minnie bridesmaid! Let's hope it fits. This colour is Watermelon :)

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (3) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Manou
  • Geverifieerde Koper
  • May 29, 2012

I was thinking for a long time if I should buy from this site or not. Eventually I did because I couldn't find a dress in my home town, so I took a chance and order this dress. I chose the black one because I thought it was a safe color which you couldn't do much wrong with.

I ordered and paid the dress on 16/05, I was told the dress would be shipped on 08/06. I chose fast shipping because it was cheaper at that time (there was a discount on fast shipping). 24/05 (only 8 days later) I got a mail that my dress was already ready so it would be shipped next day.
The dress arrived 5 days later, it was shipped to Belgium.

I was very nervous to open the package. The dress was rapped well, it was in a bag and the bag was in a box.

Immediately I tried the dress on and it was simple but beautiful.
I will add some photo's but I will tell the quality isn't that great, so the real dress has more detail in it.
The only pity off this dress is that if you have some wider hips, you will see that and there is much fabric to it so it's a little bit 'heavy'.

At first I was hesitant to buy from this site, but now I would really recommend it. Quick service, great quality and a pretty dress!

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door K.I.
  • Geverifieerde Koper
  • May 04, 2016

I purchased 1 of them in ivory for my wedding dress. The colour was whitish ivory.
Since the reviews with photos help me a lot to decide the dresses, I would like to attach several photos also.

Their craftsmanship was very well over all.
There are several stains on my left bust but The customer service was kind enough to refund them and suggest to purchase same items again.
They also offer to pay for the shipping charges, as they said in their return policy, which I paid as an extra shipping costs.
http://www.lightinthebox.com/index.php?main_page=return_policy

It took a bit to achieve an agreement with the customer service since there are people who doesn't understand English or Japanese well at the customer service, but they try hard to understand what customers need and I am happy with how they tried.

ウエディングドレス用にアイボリーを購入しました。色は白に近いアイボリーでした。
ドレス決定時に写真付きのレビューを参考にさせていただいたので、写真も添付したいと思います。

商品クオリティは問題ありませんでした。基本的には日本で普通に購入するのとほぼ変わらないレベルだと思います。
左胸部分にシミがありましたが、カスタマーサービスに問い合わせたところ、返金&再購入をお勧めいただけました。
また、返品ポリシーに従って、余分に発生した送料もお支払いいただけました。
http://www.lightinthebox.com/index.php?main_page=return_policy

英語も日本語もあまり得意でない担当の方もいらっしゃるようで、カスタマーサービスとのやり取りには少し時間がかかりましたが、理解するための最大限の努力をしてくださり、とてもありがたかったです。

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door huang
  • Aug 06, 2014

Amazing dress. Fitted perfectly. Really impressed with the quick delivery. Thank you very much

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door escalas
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 08, 2014

Complimenti e congratulazioni un lavoro formidabile;pulito ed elegantisdimo.Vi ringrazio.

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tina
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 24, 2014

Farbe: dunkelgrün
Gute Qualiät, wie beschrieben.
Maßangefertigte Größe, da schmale Taille passt wie angegossen!

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lizzyshoes
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2014

Absolutely stunning..... the colour and the cut are beautiful, this is my bridesmaids dress no.3 its in ruby red, its the A line Chiffon with criss cross, so far I am over the moon with my bridesmaid dresses and my wedding dress, still 3 more to come will update as they arrive as they were ordered later than the others.

Update as promised, here are some wedding pics, my bridesmaids looked stunning, the dresses were beautiful and they loved them, the colors in the picture are ruby, royal blue, jade and grape, my wedding dress was the same but in ivory, thanks Litb

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Misa
  • Feb 17, 2014

Beautifuullll dresses. It was a great wedding!

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ana Cristina
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 17, 2013

Lindo o vestido!!!!
Linda cor, o modelo maravilhoso, ficou perfeito e bem ajustado em mim. Amei!!!
É o terceiro vestido que compro na Lightinthebox e cada vez me surpreendo mais.
Recomendo a todos!!

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sorin Nicole
  • Geverifieerde Koper
  • May 18, 2013

Très bon travail, les délais prévus ont été respectés (même beaucoup plus rapide que prévu )
Les mesures fournis ont été parfaitement respectés
Juste un petit conseil que je pourrais me permettre de vous suggérer : joindre à la livraison un petit échantillon du tissus utilisé afin que la cliente puisse choisir des accessoires appropriés plus facilement
Merci pour votre travail et votre service

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 lanting vloer lengte chiffon / kanten bruidsmeisje jurk - ivoor grote maten / petite mantel / column bateau
1% koopUSD $ 71.99
 Doek A-Lijn/Prinses V-hals Bruidsmeisjesjurk -met Blozend Roze Vloer LengteGrote Maten/Zandloper/Peer/Misses/Petite/Appel/Omgekeerde
1% koopUSD $ 69.99
 Schede / Kolom - Bruiloft/Formele Avond/Military Ball Jurk -met Roze Parel Bandjes Vloer Lengte Satijn
1% koopUSD $ 99.99
 lanting jurk - ruby ​​/ druiven / royal blauw / champagne plus maten / tenger a-lijn v-hals vloer-length chiffon
1% koopUSD $ 71.99
 knielange chiffon bruidsmeisje jurk - blozen roze a-lijn spaghettibandjes
1% koopUSD $ 79.99
 lanting vloer-length chiffon bruidsmeisje jurk - grijze grote maten / petite mantel / column v-hals
1% koopUSD $ 79.99
 Doek Schede / Kolom V-hals Bruidsmeisjesjurk Vloer Lengte
1% koopUSD $ 17.99
 lanting vloer-length georgette bruidsmeisje jurk - royal blue plus maten / v-hals petite a-lijn
1% koopUSD $ 71.99
 lanting vloer-length kant / satijn bruidsmeisje jurk - champagne plus maten / petite mantel / column banden
1% koopUSD $ 109.99
 Georgette Schede / Kolom Capuchon Bruidsmeisjesjurk -met Regentschap Vloer Lengte Grote Maten
2% koopUSD $ 79.99
 VEVILA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Chiffon en Elastisch Satijn
2% koopUSD $ 69.99
 lanting mix&match convertible dress vloer-length jersey schede / kolom jurk (633753)
2% koopUSD $ 67.99
 lanting vloer-length chiffon bruidsmeisje jurk - watermeloen schede / column v-hals
3% koopUSD $ 89.99
 A-lijn chiffon en strechsatijnen bruidsmeisjesjurk met V-hals, knielengte
3% koopUSD $ 62.99
 lanting knielange georgette bruidsmeisje jurk - parel roze grote maten / tenger a-lijn juweel
3% koopUSD $ 62.99
 QUEENA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
4% koopUSD $ 76.49
 lanting vloer-length chiffon bruidsmeisje jurk - zwart grote maten / petite mantel / column v-hals
4% koopUSD $ 89.99
 lanting vloer-length georgette bruidsmeisje jurk - hemelsblauw grote maten / tenger a-lijn / mantel / column v-hals
4% koopUSD $ 76.49
 Doek Schede / Kolom V-hals Bruidsmeisjesjurk Vloer Lengte
5% koopUSD $ 49.99
 Doek Schede / Kolom Juweel Bruidsmeisjesjurk -met Robijn / Druif / Champagne / Regentschap / Oceaanblauw Vloer Lengte Grote Maten / Petite
5% koopUSD $ 89.99
 WALLY - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
5% koopUSD $ 62.99
 Tule Schede / Kolom Een schouder Bruidsmeisjesjurk -met Lila Vloer Lengte
6% koopUSD $ 49.99
 BEDELIA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon en Elastisch Geweven Satijn
6% koopUSD $ 69.99
 lanting knielange kanten bruidsmeisje jurk - parel roze grote maten / tenger a-lijn scoop
6% koopUSD $ 79.99
 lanting enkellange georgette bruidsmeisje jurk - als afbeelding schede / column v-hals
1% koopUSD $ 89.99
 Doek Schede / Kolom Een schouder/Liefje Bruidsmeisjesjurk -met Robijn/Druif/Koningsblauw/Champagne Vloer Lengte Grote Maten
1% koopUSD $ 59.49
 lanting vloer-length chiffon bruidsmeisje jurk - blozen roze a-lijn v-hals
1% koopUSD $ 89.99
 lanting vloer-length chiffon bruidsmeisje jurk - ivoor grote maten / petite mantel / column kap
1% koopUSD $ 89.99
 Doek A-Lijn V-hals Bruidsmeisjesjurk Vloer Lengte
1% koopUSD $ 39.99
 Doek A-Lijn Strapless/Liefje Bruidsmeisjesjurk Vloer Lengte
1% koopUSD $ 53.99
 lanting vloer-length chiffon bruidsmeisje jurk - zilver grote maten petite mantel / vierkant / column
1% koopUSD $ 62.99
 A-Lijn - Bruiloft / Formele Avond / Military Ball Jurk -met Blauw Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten / Petite
1% koopUSD $ 71.99
 JARDENA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 lanting vloer-length kanten bruidsmeisje jurk - blozen roze grote maten / petite mantel / column jewel
1% koopUSD $ 99.99
 lanting vloer-length kant / georgette bruidsmeisje jurk - champagne plus maten / petite mantel / column bateau
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting a-lijn moeder van de bruid jurk - parel roze knielange mouwen van chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 lanting enkellange chiffon bruidsmeisje jurk - royal blue een line-bateau
1% koopUSD $ 79.99
 lanting knielange chiffon bruidsmeisje jurk - dark navy grote maten / tenger a-lijn v-hals
1% koopUSD $ 62.99
 lanting vloer-length georgette bruidsmeisje jurk - een schouder watermeloen a-lijn
1% koopUSD $ 79.99
 mengen& match jurken korte / mini kant 7 stijlen jurk (3.789.826)
1% koopUSD $ 49.99
 lanting vloer-length georgette bruidsmeisje jurk - sage grote maten / petite mantel / column bateau
1% koopUSD $ 109.99
 lanting dress - ivoor grote maten / petite mantel / column v-hals vloer-length chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 lanting vloer-length chiffon bruidsmeisje jurk - blozen roze schede / column bateau
1% koopUSD $ 79.99
 MARCELA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 79.99
 Empire halter chiffon bruidsmeisjesjurk, vloerlengte
1% koopUSD $ 59.49
 Doek Schede / Kolom Vierkant Bruidsmeisjesjurk -met Robijn/Druif/Koningsblauw/Champagne/Lavendel Vloer Lengte Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 lanting vloer-length chiffon bruidsmeisje jurk - parel roze grote maten / petite mantel / column v-hals
1% koopUSD $ 89.99
 Doek Schede / Kolom Scoop Bruidsmeisjesjurk Vloer Lengte
1% koopUSD $ 29.99
 lanting vloer-length tule bruidsmeisje jurk - parel roze grote maten / petite mantel / kolom koningin anne
1% koopUSD $ 89.99
 lanting vloer-length chiffon bruidsmeisje jurk - narcis grote maten / petite mantel / kolom koningin anne
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest