English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (375 reviews)
Schrijf een review
  • Door LC
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 03, 2013

Bought this dress for my super skinny minnie bridesmaid! Let's hope it fits. This colour is Watermelon :)

Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met Kruiselings
Antwoord Was dit nuttig? (4) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Manou
  • Geverifieerde Koper
  • May 29, 2012

I was thinking for a long time if I should buy from this site or not. Eventually I did because I couldn't find a dress in my home town, so I took a chance and order this dress. I chose the black one because I thought it was a safe color which you couldn't do much wrong with.

I ordered and paid the dress on 16/05, I was told the dress would be shipped on 08/06. I chose fast shipping because it was cheaper at that time (there was a discount on fast shipping). 24/05 (only 8 days later) I got a mail that my dress was already ready so it would be shipped next day.
The dress arrived 5 days later, it was shipped to Belgium.

I was very nervous to open the package. The dress was rapped well, it was in a bag and the bag was in a box.

Immediately I tried the dress on and it was simple but beautiful.
I will add some photo's but I will tell the quality isn't that great, so the real dress has more detail in it.
The only pity off this dress is that if you have some wider hips, you will see that and there is much fabric to it so it's a little bit 'heavy'.

At first I was hesitant to buy from this site, but now I would really recommend it. Quick service, great quality and a pretty dress!

Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met Kruiselings
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door K.I.
  • Geverifieerde Koper
  • May 04, 2016

I purchased 1 of them in ivory for my wedding dress. The colour was whitish ivory.
Since the reviews with photos help me a lot to decide the dresses, I would like to attach several photos also.

Their craftsmanship was very well over all.
There are several stains on my left bust but The customer service was kind enough to refund them and suggest to purchase same items again.
They also offer to pay for the shipping charges, as they said in their return policy, which I paid as an extra shipping costs.
http://www.lightinthebox.com/index.php?main_page=return_policy

It took a bit to achieve an agreement with the customer service since there are people who doesn't understand English or Japanese well at the customer service, but they try hard to understand what customers need and I am happy with how they tried.

ウエディングドレス用にアイボリーを購入しました。色は白に近いアイボリーでした。
ドレス決定時に写真付きのレビューを参考にさせていただいたので、写真も添付したいと思います。

商品クオリティは問題ありませんでした。基本的には日本で普通に購入するのとほぼ変わらないレベルだと思います。
左胸部分にシミがありましたが、カスタマーサービスに問い合わせたところ、返金&再購入をお勧めいただけました。
また、返品ポリシーに従って、余分に発生した送料もお支払いいただけました。
http://www.lightinthebox.com/index.php?main_page=return_policy

英語も日本語もあまり得意でない担当の方もいらっしゃるようで、カスタマーサービスとのやり取りには少し時間がかかりましたが、理解するための最大限の努力をしてくださり、とてもありがたかったです。

Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met Kruiselings
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door huang
  • Aug 06, 2014

Amazing dress. Fitted perfectly. Really impressed with the quick delivery. Thank you very much

Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met Kruiselings Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met Kruiselings Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met Kruiselings Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met Kruiselings

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door escalas
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 08, 2014

Complimenti e congratulazioni un lavoro formidabile;pulito ed elegantisdimo.Vi ringrazio.

Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met Kruiselings
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tina
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 24, 2014

Farbe: dunkelgrün
Gute Qualiät, wie beschrieben.
Maßangefertigte Größe, da schmale Taille passt wie angegossen!

Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met Kruiselings
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Misa
  • Feb 17, 2014

Beautifuullll dresses. It was a great wedding!

Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met Kruiselings

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ana Cristina
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 17, 2013

Lindo o vestido!!!!
Linda cor, o modelo maravilhoso, ficou perfeito e bem ajustado em mim. Amei!!!
É o terceiro vestido que compro na Lightinthebox e cada vez me surpreendo mais.
Recomendo a todos!!

Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met Kruiselings

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sorin Nicole
  • Geverifieerde Koper
  • May 18, 2013

Très bon travail, les délais prévus ont été respectés (même beaucoup plus rapide que prévu )
Les mesures fournis ont été parfaitement respectés
Juste un petit conseil que je pourrais me permettre de vous suggérer : joindre à la livraison un petit échantillon du tissus utilisé afin que la cliente puisse choisir des accessoires appropriés plus facilement
Merci pour votre travail et votre service

Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met Kruiselings

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maria
  • May 04, 2013

eu quero saber como faço para comprar um vestido akiii e mto urgente ajudem me

Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met Kruiselings

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met Kruiselings
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 Lanting Bride Tot de enkel Georgette Bruidsmeisjesjurk A-lijn Scoophals met Drapering / Ruches
1% koopUSD $ 69.99
 Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Vetersluiting Strak/kolom V-hals met Kant
1% koopUSD $ 39.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met Kruiselings
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon / Kant Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Bateau Grote maten / Petite met Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 79.99
 Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn Spaghettibandjes met Zijdrapering / Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met Drapering / Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn V-hals Grote maten / Petite met Zijdrapering / Kruiselings / Ruches
1% koopUSD $ 79.99
 Jurk - Mama en ik A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon met Zijdrapering / Ruches
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Over de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Schouderafhangend Grote maten / Petite met Ruches
1% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Transformeerbare jurk A-lijn Een-schouder / Strapless / V-hals Tot de grond Jersey met
2% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses V-hals Grote maten / Petite met Kruiselings
2% koopUSD $ 39.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn Strapless Grote maten / Petite met Zijdrapering / Ruches
2% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Strapless Grote maten / Petite met Gerimpeld / Gelaagde ruches
3% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride Tot de knie Georgette Bruidsmeisjesjurk - Doorzichtig / Mama en ik A-lijn Met sieraad Grote maten / Petite met Kruiselings
3% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Vierkant Grote maten / Petite met
3% koopUSD $ 89.99
 Jurk Strak/kolom Hartvormig Tot de grond Chiffon met Kruiselings
4% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom V-hals met Bloem(en) / Kruiselings
4% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Hartvormig / Bandjes Grote maten / Petite metBloem(en) /
4% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Tot de grond Georgette Bruidsmeisjesjurk A-lijn V-hals Grote maten / Petite met Kruiselings / Zijdrapering
5% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Bateau met Drapering / Sjerp / Lint / Ruches
5% koopUSD $ 89.99
 Tot de grond Tule Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Een-schouder met Appliques / Kralen / Strik(ken) / Sjerp / Lint / Bandage
5% koopUSD $ 49.99
 Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Vetersluiting Strak/kolom V-hals met Kant
6% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride Tot de knie Organza / Satijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn Strapless Grote maten / Petite met Gerimpeld / Gelaagde ruches
6% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Schouderafhangend / V-hals Grote maten / Petite metDrapering /
6% koopUSD $ 89.99
 Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Halter / Een-schouder / Strapless / Hartvormig / V-hals / Bandjes met
1% koopUSD $ 39.99
 Lanting Bride Tot de enkel Georgette Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom V-hals met Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Tot de grond Georgette Bruidsmeisjesjurk A-lijn Een-schouder met Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn V-hals met Kant / Sjerp / Lint / Ruches
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Vierkant Grote maten / Petite met Drapering
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Tot de grond Georgette Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Wijde col Grote maten / Petite met Zijdrapering
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Een-schouder Grote maten / Petite met Zijdrapering / Ruches
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Tot de knie Chiffon / Satijn Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Halter Grote maten / Petite met Drapering / Ruches
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Hartvormig Grote maten / Petite met Kralen / Kruiselings / Ruches
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Bateau Over de knie Satijn met Strik(ken) / Kant
1% koopUSD $ 49.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn Een-schouder met Zijdrapering
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn V-hals Grote maten / Petite met Ruches
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Tot de grond Satijn Bruidsmeisjesjurk - Vetersluiting Trompet / zeemeermin Strapless Grote maten / Petite met Zijdrapering
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Tot de knie Georgette Bruidsmeisjesjurk A-lijn Met sieraad met
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Tot de grond Kant Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik Strak/kolom Met sieraad Grote maten / Petite met Ruches
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Tot de grond Georgette Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Tot de knie Georgette Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses V-hals Grote maten / Petite metDrapering / Gerimpeld /
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn Strapless met Kruiselings
1% koopUSD $ 79.99
 Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn V-hals met Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Hartvormig Grote maten / Petite met Drapering / Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest