English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (324 reviews)
Schrijf een review
  • Door cammulder
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 29, 2014

Mooie en goed afgewerkte jurk. Dubbel en dwars de prijs van deze jurk waard. Heel tevreden.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door leen
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 02, 2014

Mooi en degelijk afgewerkt! Heel tevreden met de aankoop.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door esthergeenen
  • Geverifieerde Koper
  • May 20, 2014

After reading reviews on the website and seeing pictures of "real people" I desided to buy this dress. It was deliverd after a little more then 3 weeks and the communication about this was correct. The quality of fabric is nice. I will have to remake it but thats what you get for ordering a specific size dress and not let Lightinthebox make it specificaly for your messurments.

There are a lot of websites questioning the service of lightinthebox in the Netherlands and complaining about extra tax payments but I didnt have any such problem (I paid the tax with my order and that worked just fine).

Thanks for my wedding dress Lightinthebox!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tina
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2013

Mooie jurk, goed afgewerkt. Ben er heel erg blij mee! De kleur is ook geweldig. Ik ga zeker nog eens een keer wat bestellen. Goede service.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bep Schut
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 20, 2013

Toen het pakket kwam, dacht ik: hoe kan daar een jurk inzitten??
Maar toen was duidelijk: Light in the box. Wat toepasselijk.
De jurk is prachtig en wat is die mooi gemaakt.
Ik maak zelf ook kleding, maar dit is uitzonderlijk.
De jurk is aan de binnenkant net zo mooi als aan de buitenkant.
Ik zal iedereen Lightinthebox aanbevelen.
Bedankt.
De jurk is voor een feest dat plaatsviReview inhoud:
nd 24 mei 2013.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Manou
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 07, 2012

I was thinking for a long time if I should buy from this site or not. Eventually I did because I couldn't find a dress in my home town, so I took a chance and order this dress. I chose the black one because I thought it was a safe color which you couldn't do much wrong with.

I ordered and paid the dress on 16/05, I was told the dress would be shipped on 08/06. I chose fast shipping because it was cheaper at that time (there was a discount on fast shipping). 24/05 (only 8 days later) I got a mail that my dress was already ready so it would be shipped next day.
The dress arrived 5 days later, it was shipped to Belgium.

I was very nervous to open the package. The dress was rapped well, it was in a bag and the bag was in a box.

Immediately I tried the dress on and it was simple but beautiful.
I will add some photo's but I will tell the quality isn't that great, so the real dress has more detail in it.
The only pity off this dress is that if you have some wider hips, you will see that and there is much fabric to it so it's a little bit 'heavy'.

At first I was hesitant to buy from this site, but now I would really recommend it. Quick service, great quality and a pretty dress!

DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Joke
  • Geverifieerde Koper
  • May 07, 2012

A Beautiful Dress... Whauw!
Nice Fabric and color!
I really liked wearing it.
Just perfect made for my body.
Thank you!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gogomoves
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 12, 2014

+ Mooie stof, mooie kleur. Mooi model. Precies de goede lengte.
- De rits loopt niet soepel.
Ik had m op maat moeten laten maken, want ik heb een sportief figuur met boven een maat groter dan onder en nu moet ie vermaakt.
Ik adviseer dus als je weet dat je vaak ergens tegenaan loopt met kleding kopen om hem op maat te bestellen.
Indien hij op maat is is hij helemaal geweldig!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sarahbeth616
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 29, 2014

Love the dress! It delivered within 2 weeks time, and my girls love it as well! However, it does run small, so I would say order a size up.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gol97131
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 10, 2014

I had to have the dress altered as one shoulder was different to the other one. I probably won't order a custom size again as I could not return it even though the error was not from my measurements

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 DISA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
41%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 Strakke/kolom chiffon en kanten bruidsmeisjesjurk met boothals
6% koopUSD $ 89.99
 schede / column v-hals vloer-length chiffon bruidsmeisje jurk (551453)
4% koopUSD $ 69.99
 QUEENA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 79.99
 AMISSA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 69.99
 Empire halter chiffon bruidsmeisjesjurk, vloerlengte
3% koopUSD $ 69.99
 CHARNWOOD - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 69.99
 ATTY - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 69.99
 SHIRLYN - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
2% koopUSD $ 69.99
 schede / kolom strapless vloer-length chiffon bruidsmeisje jurk
2% koopUSD $ 69.99
 CARDEA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 69.99
 WALLY - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 79.99
 SYLVIANE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Taf
2% koopUSD $ 59.99
 IDEH - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 69.99
 schede / kolom v-hals vloer-length georgette bruidsmeisje jurk
2% koopUSD $ 89.99
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon bruidsmeisje jurk (663648)
2% koopUSD $ 119.99
 SIENNA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 BLACKBURN - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 schede / column v-hals vloer-length chiffon bruidsmeisje jurk (663677)
1% koopUSD $ 79.99
 schede / column strapless vegen / borstelen trein chiffon bruidsmeisje jurk (663661)
1% koopUSD $ 79.99
 schede / column vierkante vloer-length chiffon bruidsmeisje jurk
1% koopUSD $ 79.99
 DOMNA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 ALASTRINA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Organza en Satijn met Bolero
1% koopUSD $ 69.99
 VEVILA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Chiffon en Elastisch Satijn
1% koopUSD $ 59.99
 CARLIE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest