English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (14 reviews)
Schrijf een review
  • Door J.Jonckers
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 05, 2013

Ik heb deze jurk besteld voor het huwelijksfeest van mijn dochter. In minder dan drie weken werd ze afgeleverd. Ik had mijn maten genomen zoals vermeld en heb maatje 4 besteld.
De jurk zit als gegoten en is zeer goed afgewerkt. U heeft er een zeer tevreden klant bij. Dank u, als de huwelijksdag zo goed meevalt als het kleed zal het een prachtige dag worden.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bianca
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 30, 2012

Beste,
Deze jurk was in 1 week al bij ons binnen, heb de jurk op maat laten maken en hij past PERFECT!!
Ik trouw in deze jurk, hij is daadwerkelijk mooier dan op de foto.
Had het niet verwacht dat zo'n snelle levering zo goed resultaat zal hebben, maar dit bewijst maar weer eens het tegendeel.
Ik zal vast en zeker vaak bij jullie bestellen.
TOT ZIENS!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door らくらく
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 10, 2015

既製品を買いました。
シンプルですが十分に表情がある、とても美しいドレスです。
生地も仕立てもしっかりしていてお買い得でした。
様々な種類が欲しいので、また利用させていただきます。

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Suelene Ferreir
  • Geverifieerde Koper
  • May 09, 2013

O vestido é lindo, comprei na cor verde escuro. Fiquei em dúvidas quanto ao tamanho, para ajudarem, aqui vai. Tenho 69kg, 94 busto, 83 cintura e 104 quadril e o tamanho 12 serviu perfeitamente como podem ver na foto. Quanto ao site recomendo com certeza, pois entregaram no prazo determinado, somente quando chega aqui no Brasil fica retido na alfandega e pode levar 2 meses para liberar, além da taxação de 60% do valor total(inclusive frete e seguro). Assim, não desconsiderem esta taxa para retirar a mercadoria.
ALém das dicas que postei acima, menciono o excelemente atendimento da equipe pós venda. Fiz o contato para tirar uma dúvida e eles não somente responderam após 1 dia útil, como também foram além das orientações. Respostas personalizadas e que refletem a preocupação com o cliente. Adorei tudo, desde o primeiro contato. Com certeza voltarei a comprar mais produtos!

DONNICE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lesley Ross
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 04, 2013

I have bought this dress, a green one, and 2 stoles and everything has been wonderful from the quick despatch and delivery to the well made and exceptional quality. I would have no hesitation in recommending LITB and would use them again and again :) Well done Can I also mention that your after sales team were very helpful too!
Wedding isn't until December so can't post any pictures yet!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door JB
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 20, 2012

This dress is gorgeous - I am absolutely delighted with it! I ordered a standard size in chocolate and it is a stunning rich chocolate brown which has a slight coppery sheen when light touches it as I move around.
It is fully lined and beautifully made. I shall feel like a princess wearing this dress!
My role is Matron of Honour at a formal wedding and I will be feel very confident in this dress and can wear it afterwards as an evening dress. I shall be buying a little matching jacket to wear over the top nearer to the date.
I would not hesitate to purchase a garment from 'Lightinthebox' in the future.

DONNICE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Pat
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2012

This dress arrived exactly as shown...I ordered it in the dark green, and it is stunning. It looks exactly like what I thought it would. I did the custom sizing and it fits like a glove. It is very flattering on too. It was exactly 14 days from the day I ordered it until it arrived today. I am so glad I found this website. I can see using it again and again for special occasion dresses.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door astrid monge
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 31, 2012

abito bellissimo! meglio delle aspettative. Veloci nella consegna e cuciture perfette!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vera
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 05, 2011

I just loved the dress, even the color beeing diferent. Well made and the fabric is very beautiful. Great quality of sewing. The delay on delivery (more than a month), was caused by our customs , and i thank LIB, for your concern about it. I'll buy with you again, for sure. Thanks for everything.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door grumpy
  • Aug 22, 2011

Got the dress for my wife for our daughters wedding. It is just as described fits her very well. We had a problem with shipping as we where our of town and it was returned to fast. However they rushed a replacement dress which was received in plenty of time for the wedding.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 DONNICE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf
25%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 39.99
 Sheath/Column Strapless Floor-length Chiffon Mother of the Bride Dress (1798943)
25% koopUSD $ 99.99
 a-lijn juweel vloer-lengte stretch satijn en kant moeder van de bruid jurk (682760)
25% koopUSD $ 89.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
25% koopUSD $ 64.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest