English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (18 reviews)
Schrijf een review
  • Door Suelene Ferreir
  • Geverifieerde Koper
  • May 09, 2013

O vestido é lindo, comprei na cor verde escuro. Fiquei em dúvidas quanto ao tamanho, para ajudarem, aqui vai. Tenho 69kg, 94 busto, 83 cintura e 104 quadril e o tamanho 12 serviu perfeitamente como podem ver na foto. Quanto ao site recomendo com certeza, pois entregaram no prazo determinado, somente quando chega aqui no Brasil fica retido na alfandega e pode levar 2 meses para liberar, além da taxação de 60% do valor total(inclusive frete e seguro). Assim, não desconsiderem esta taxa para retirar a mercadoria.
ALém das dicas que postei acima, menciono o excelemente atendimento da equipe pós venda. Fiz o contato para tirar uma dúvida e eles não somente responderam após 1 dia útil, como também foram além das orientações. Respostas personalizadas e que refletem a preocupação com o cliente. Adorei tudo, desde o primeiro contato. Com certeza voltarei a comprar mais produtos!

DONNICE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door JB
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 20, 2012

This dress is gorgeous - I am absolutely delighted with it! I ordered a standard size in chocolate and it is a stunning rich chocolate brown which has a slight coppery sheen when light touches it as I move around.
It is fully lined and beautifully made. I shall feel like a princess wearing this dress!
My role is Matron of Honour at a formal wedding and I will be feel very confident in this dress and can wear it afterwards as an evening dress. I shall be buying a little matching jacket to wear over the top nearer to the date.
I would not hesitate to purchase a garment from 'Lightinthebox' in the future.

DONNICE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alicia B.
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2015

This was for another family member - but she looks stunning in it!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door adyvalles
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 08, 2015

Hola, el vestido llego en la fecha estimada, el empaque sin ningun deterioro y el vestido... Precioso, la talla perfecta, magnifica hechura y el color es hermoso, gracias, estoy muy satisfecha con esta compra. No dudo en volver a comprar otro vestido pronto.
Gracias

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ramy78ro
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2015

Molto bello, arrivato in tempo. Io sono alta 1.81 mi sarebbe piaciuto un po' più lungo.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door enrichetta
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2015

perfetto come da foto consegna velocissima

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door らくらく
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 10, 2015

既製品を買いました。
シンプルですが十分に表情がある、とても美しいドレスです。
生地も仕立てもしっかりしていてお買い得でした。
様々な種類が欲しいので、また利用させていただきます。

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door J.Jonckers
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 05, 2013

Ik heb deze jurk besteld voor het huwelijksfeest van mijn dochter. In minder dan drie weken werd ze afgeleverd. Ik had mijn maten genomen zoals vermeld en heb maatje 4 besteld.
De jurk zit als gegoten en is zeer goed afgewerkt. U heeft er een zeer tevreden klant bij. Dank u, als de huwelijksdag zo goed meevalt als het kleed zal het een prachtige dag worden.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lesley Ross
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 04, 2013

I have bought this dress, a green one, and 2 stoles and everything has been wonderful from the quick despatch and delivery to the well made and exceptional quality. I would have no hesitation in recommending LITB and would use them again and again :) Well done Can I also mention that your after sales team were very helpful too!
Wedding isn't until December so can't post any pictures yet!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bianca
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 30, 2012

Beste,
Deze jurk was in 1 week al bij ons binnen, heb de jurk op maat laten maken en hij past PERFECT!!
Ik trouw in deze jurk, hij is daadwerkelijk mooier dan op de foto.
Had het niet verwacht dat zo'n snelle levering zo goed resultaat zal hebben, maar dit bewijst maar weer eens het tegendeel.
Ik zal vast en zeker vaak bij jullie bestellen.
TOT ZIENS!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 DONNICE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf
25%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 39.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Zilver 3/4-length Mouw Grote Maten
25% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn Vloer Lengte Stretch Satijn/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Halfe Mouw Grote Maten
25% koopUSD $ 89.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
25% koopUSD $ 79.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest