English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (13 reviews)
Schrijf een review
  • Door R de Geest
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 13, 2012

Nice peace of cosplay, fast delivery, what else can i say?

Thanks

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sabine
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2015

Super qualität. beachtet unbedingt die Größen. Mein Freund hat ne XXL benötigt obwohl er nicht sehr breit ist.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door stutzralph
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 23, 2014

Sehr gute Qualität. Gutes Produkt.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Florian
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 12, 2014

Le costume est bien dans l'ensemble. 1-2 effilochures mais rien de grave.

Regardez bien le tableau des tailles de l'article, avec possibilité de les voir en centimètre.

Livraison impeccable et délais tenus.

Très bon service après vente en cas de réclamations. Rapide dans les réponses et correct.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Z
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2012

Exactly what I was looking for! I recently purchased this item for an upcoming Halloween party, and it is perfect. I'm quite stocky, so was worried about the size as I have tried a similar costume on whilst living in Japan. I went for the XXL in the end and it fits like a glove.

In terms of delivery, it arrived very quickly, which was impressive. Although I was slightly annoyed I had to pay extra COD (cash on delivery) due to postage tax etc in the UK, it was under £10 and well worth it for a fantastic costume.

I have the muscles, I have the suit, and I have the hair. Now all I need are some son-Goku boots, and I am ready to protect the earth! :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jérôme
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 10, 2012

Marchandise reçue dans les temps sans problème.
Costume impeccable et conforme aux photos.
Taille ok par rapport à ce qui était prévu.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door satisfait
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 05, 2012

commande trés satisfaisante délai de livraison rapide a refaire sans hésiter

petit bémol la tva sur marchandise en plus

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door T.Esser
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 13, 2012

super schneller versand
artikel in guter qualität
würde immer wieder hier bestellen

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Daniel Kreuz
  • Feb 10, 2012

the product looks very cool and i am very happy about it. moreover the delivery was very prompt !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door PhCooper
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 17, 2012

Very Nice. The fabric looks good as well. My son is very excited with it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Son Goku kon-fu kostuum cosplay kostuum
43%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 29.99
 goku (character go versie) cosplay kostuum
16% koopUSD $ 29.99
 goku (king kai versie) cosplay kostuum
10% koopUSD $ 39.99
 Dragon Ball Z Goku Men\'s Cosplay Kostuum
6% koopUSD $ 63.99
 naruto akatsuki organisatie zwarte terylene met cap cosplay mantel
3% koopUSD $ 24.99
 Aanval op Titan Militaire Politie en Recon Korps Alloy Cosplay Couple Rings Set
3% koopUSD $ 6.99
 een stuk Trafalgar wet 2 jaar later cosplay mantel
3% koopUSD $ 34.99
 cosplay kostuum geinspireerd door blauwe exorcist Shirou Fujimoto
3% koopUSD $ 55.99
 shippden sasuke uchiha met ritssluiting cosplay kostuum
3% koopUSD $ 39.99
 cosplay zomer uniform geinspireerd door Shakugan no Shana
3% koopUSD $ 29.99
 luffy cosplay kostuum
3% koopUSD $ 23.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest