English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (94 reviews)
Schrijf een review
  • Door Marcos Rocha
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 05, 2013

Produto maravilhoso, qualidade ótima, e como sempre chegou no prazo. sem palavras.
Obrigado LightInBox...

Zoro cosplay oorbellen set
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cicero Chaves
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 01, 2013

Recebi os brincos dentro do prazo, do jeito que eu esperava. Eu preferiria que não fossem de pressão, mas estão ótimos assim meso.

Zoro cosplay oorbellen set Zoro cosplay oorbellen set
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door JackY0ung
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 13, 2014

Originally I recieved a damaged set they looked great and were made very well except for a hole in the ear clasp that broke after the first time I wore them, but customer services took care of the problem and sent an undamaged set for no charge. It's a great product on an awesome site!

Zoro cosplay oorbellen set
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maverickdih
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 29, 2015

recomendo muito, demorou um mês para chegar mas chegou

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door well_rah
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 23, 2015

muito bonito, perfeito. OBS.: o brinco é de pressão.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nicolas
  • Jul 09, 2014

eu gostaria de saber, pq eles estao cobrando o frete, ja que no produto diz frete gratis???

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door raquel.aha
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 06, 2014

Produto de boa qualidade, muito bom

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door artur42
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 17, 2014

Por incrível que pareça a encomenda chegou em 23 dias e o maior problema foi a demora da Receita Federal em liberar o produto.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door junin_rossato
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 10, 2014

Demorou bem mais que o esperado pois foi extraviado, mas depois que mandaram da 2º vez chegou bem rapido =) . Vou comprar mais.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Aldo H. M. A.
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 25, 2013

É de pressão, atende aos gostos de adultos e crianças.
Eu mandei adaptar... =D

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Luffe cosplay strooien hoed
11% koopUSD $ 3.99
 ace cosplay hoed
7% koopUSD $ 4.89
 edward elric cosplay zakhorloge
7% koopUSD $ 7.19
 One Piece Monkey · D · Luffy Cosplay Straw Hat
6% koopUSD $ 5.59
 One Piece Trafalgar Law Cosplay Oorbellen
5% koopUSD $ 4.99
 2 jaar later Trafalgar wet cosplay cap
5% koopUSD $ 9.99
 ketting geinspireerd door de sprookjes staart grijs fullbuster blauwe diamant kruis
5% koopUSD $ 4.99
 One Piece Trafalgar Law PU Leather Wallet
4% koopUSD $ 7.99
 One Piece Trafalgar Law gelegeerde Ketting
4% koopUSD $ 2.99
 Tokyo Ghoul Ken Kaneki "Eye patch" Cosplay Mask
3% koopUSD $ 23.99
 One Piece Chopper Cosplay cap
3% koopUSD $ 6.99
 One Piece Trafalgar Law Cosplay Hat (Version 2)
3% koopUSD $ 9.99
 One Piece Portgas D. Ace Skull gelegeerde Ring
3% koopUSD $ 3.99
 dood chirurg trafalgar wet cosplay hoed
3% koopUSD $ 6.99
 kakashi hatake cosplay masker
3% koopUSD $ 2.99
 naruto Konohagakure ninja legering hoofdband
3% koopUSD $ 2.99
 One Piece Edward Newgate gelegeerde Ring Cosplay Accessoires
2% koopUSD $ 3.99
 grote kunai plastic cosplay wapen
2% koopUSD $ 2.99
 Konohagakure rogue ninja hoofdband
2% koopUSD $ 2.99
 naruto Madara uchiha wit en blauw pvc masker
1% koopUSD $ 3.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest